georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 380
- Πόντοι
- 366
από παγκράτι
δεν ρώτησα εσένα ρε
από παγκράτι
τι να κανω ρε τρελε να κατσω να σκοτωθω για τον ολυμπιακο?έχεις χιούμορ ρε μπαγάσα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My point is πως στο ποδόσφαιρο οι ΟΛΕΣ Ελληνικές ομάδες είναι άθλιες. Ο βαθμός αθλιότητας αλλάζει από σαιζόν σε σαιζόν αλλά και από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Ο ΠΑΟ έχει σταθεί τυχερός σε κληρώσεις και συνδυασμούς αποτελεσμάτων αλλά έχει φέρει σποραδικά πολύ καλά αποτελέσματα παίζοντας tsuku-tsuku ball. Ειδικά για εκτός έδρας είναι ότι καλλίτερο.Σοβαρολογώ όσο κι αν το αντιπαθώ αισθητικά. Από την άλλη πλευρά, επανειλλημένως έχει χάσει και αποκλειστεί στην έδρα του, καθώς αποδείχτηκε "πολύ λίγος" να διαχειριστεί ένα αποτέλεσμα όταν η άλλη ομάδα κυνηγάει κάποιο σκορ ή όταν ο ΠΑΟ είναι αυτός που πρέπει να δημιουργεί κι όχι να καταστρέφει το παιχνίδι του εντός έδρας.
Ο ΟΣΦΠ έχει αποκλειστεί με 9 & 10 βαθμούς αλλά και έχει εξευτελιστεί από ανύπαρκτες ομαδούλες εκτός έδρας. Κουβαλούσε μία βαλκάνια νοοτροπία της αλαζονείας εντός έδρας και της ανυπαρξίας εκτός έδρας. Μοιάζει στην Ευρώπη με την κλασσική, ομάδα που εντός παίρνει αποτελέσματα κι ενίοτε παίζει και ποδόσφαιρο κι εκτός έδρας χάνεται.
Με βάση αυτά είναι γραφικό να μιλάς για ευρωπαίους κ.λ.π. Είμαστε ψιλοσκατά, απλά με διαφορετικό τρόπο. Η εσωτερική κατανάλωση περί πορειών είναι αστεία αφού και από άλλα αθλήματα είναι γνωστό πως οι κούπες μετράνε. Πρώτα οι ευρωπαικές και μετά οι εγχώριες. Είναι παρανοικό να γίνεται κουβέντα για βαθμολογίες της ΟΥΕΦΑ και μέσω αυτού να νοιώθουν οι παναθηναικοί δικαιωμένοι πως αδίκως βγαίνουν 3οι στο άθλιο ελληνικό πρωτάθλημα.![]()
![]()
Οι αθλητικές διαφορές λύνονται στα ίσα κι όχι μέσω Λαμίας και Νευροκοπίου. Με κέρδισες 3-1 στον τελικό Κυπέλλου? Συγχαρητήρια. ¨Ησουν καλλίτερος! Σε απέκλεισα 4-0 στο Κύπελλο? Συγχαρητήρια. ¨Ημουν καλλίτερος!
Συνολικά οι κούπες, οι νίκες στα μεταξύ μας παιχνίδια αλλά και τα τέρματα που έχει πετύχει ο ΟΣΦΠ σε αγώνες με ΠΑΟ δείχνουν μία συνολική ανωτερότητα. Δεν σημαίνει πως γίνομαι πιο μάγκας, ούτε πως ο ΠΑΟ είναι Γ.Τ.Π. Στο μπάσκετ ο ΠΑΟ είναι συνολικά καλλίτερος γιατί έχει πιο πολλές κούπες. Δηλαδή τι να λέμε??? "Ρε μυρωδιάδες, τα παίρνετε με τον Βασιλακόπουλο τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα, αλλά από τις 7 φορές που σας πετύχαμε στην Ευρώπη με ξένους διαιτητές, σας ξεκωλιάσαμε 5 φορές, οπότε ΔΕΝ είστε άξιοι πρωταθλητές Ελλάδας"![]()
![]()
Δυστυχώς όμως η κουβέντα ξεφεύγει με κουβέντες του στυλ "Τι να μας πείτε εσείς που σας γάμησε η.... (enter name of European team/another Greek team here)"![]()
![]()
![]()
απλα παρακολουθεις ολα τα πρωταθληματα?
τι να κανω ρε τρελε να κατσω να σκοτωθω για τον ολυμπιακο?
κ τον καθε ολυμπιακο.χαβαλε κ καζουρα.μεχρι εκει.
ελα ρε δεν καταλαβα?τι με ρωτησες?απο που ειμαι?αυτό δεν είναι δίκαιο. μόνο εγώ θα απαντάω;
κ ο χρηστιδης πλακα κανει.απλα εχει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κάτσε να ρθει ο χρηστίδης να σου πω εγώ....![]()
από που φαίνεται ρε;ελα ρε δεν καταλαβα?τι με ρωτησες?απο που ειμαι?
δεν φαινεται?
τώρα εκτός από χιούμουρ έχει και τιμούρ......κ ο χρηστιδης πλακα κανει.απλα εχει
πολυ extreme χιουμουρ.![]()
![]()
![]()
ελα ρε δεν καταλαβα?τι με ρωτησες?απο που ειμαι?
δεν φαινεται?
ο τιμουρ δεν κανει λες?τώρα εκτός από χιούμουρ έχει και τιμούρ......
![]()
![]()
πουλας τρελα?ασε δεν θα παρω.εμ δεν φαίνεται. εγώ που έχω nick georgebest, λες να είμαι το φάντασμά του;
ξέρω γω;ο τιμουρ δεν κανει λες?
αλλη ερωτηση.ο παο ποτε επαιξε την καλυτερη μπαλα?ξέρω γω;
θα δούμε.
με Κυράστααλλη ερωτηση.ο παο ποτε επαιξε την καλυτερη μπαλα?
με ποιον κοουτς?
πουλας τρελα?ασε δεν θα παρω.
αλβανια ποια ομαδα το πηρε τελικα θα πεις?
φιλαράκι με το συμπάθειο.......
τι σχέση έχει η μούτζα για τα 5 του μπάσκετ με τη μπάλλα;
Ο Παο στο μπάσκετ είναι πλέον σχολή.
Σ αρέσει δε σ αρέσει είναι μέσα στις 5 καλύτερες ομάδες όλων των εποχών....
Κλάψε τώρα.
εισαι παικτουρα.με Κυράστα
εσυ ειπες οτι ολοι ξερουν την ομαδα που παιρνειτι τρέλα πουλάω ρε άρχοντα; δεν μένουν αλβανοί στο παγκράτι;
η ερώτησή σου ενισχύει (νομίζω) την άποψή μου. η ομάδα που το πήρε δεν έπαιξε ομίλους ch.l. γι' αυτό και δεν την ξέρει κανείς
εισαι παικτουρα.
οταν τον ανακοινωσε θυμασαι καθολου αντιδρασεις?
ας τον δουμε πρωτα κ μετα ας τον κρινουμε.