Andreas Barkoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
clone attack, clone attack.........
we are surrounded.....
σωστος ο παικτης αυτη η ακαποτη καβαλαρισσα ποια ειναι?
clone attack, clone attack.........
we are surrounded.....
δεν μπορώ να πω ...σωστος ο παικτης αυτη η ακαποτη καβαλαρισσα ποια ειναι?
ρε συ ειχες δικιο τελικα. εδω ειναι καλλιτερα απο τα κωλομπρα.δεν μπορώ να πω ...
μου δωρίζει τζάμπα καπότες...........
ρε συ ειχες δικιο τελικα. εδω ειναι καλλιτερα απο τα κωλομπρα.
τι μαλακας ημουνα τοσο καιρο. στα αζητητα τα ειχα βαλει αυτα τα θρεντάκια..
Με σπέρμα?δεν μπορώ να πω ...
δεν μπορώ να πω ...
αλλη μια πορεια προστεθηκε στη παναθα0-3 από τις Ιταλίδες.Κρίμα!
δεν πειράζει όμως!άξιες οι κοριτσάρες για όλη την πορεία μέχρι τον τελικό και που είναι σταθερά πρώτες στην Ελλάδα!
ΕΙΝΑΙ ΦΙΝΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
;)έλα ρε.εντάξει.εγώ ούτως ή άλλως "διαφωνώ" μαζί σου στο θέμα "πορεία" όπως το θέτεις και το "υποβαθμίζεις",αλλά το να φτάνεις σε Ευρωπαικό τελικό "ξεφεύγει" ακόμα και από την συνηθισμένη ερμηνεία που δίνεις στην έννοια "πορεία".αλλη μια πορεια προστεθηκε στη παναθα
οι κουπες μενουν κανεις δεν θυμαται τον φιναλιστ;)έλα ρε.εντάξει.εγώ ούτως ή άλλως "διαφωνώ" μαζί σου στο θέμα "πορεία" όπως το θέτεις και το "υποβαθμίζεις",αλλά το να φτάνεις σε Ευρωπαικό τελικό "ξεφεύγει" ακόμα και από την συνηθισμένη ερμηνεία που δίνεις στην έννοια "πορεία".
για πες μου λιγο τους τιτλους που εχει παρει η γυναικια ομαδα του ολυμπιακου στο βολευοι κουπες μενουν κανεις δεν θυμαται τον φιναλιστ
οι κουπες μενουν κανεις δεν θυμαται τον φιναλιστ
ναι όταν έχεις 30 ευρωπαικά.
όταν λ.χ. είσαι η μόνη ομάδα που έχει πάει τελικό πρωταθλητριών και μάλιστα πριν από 37 χρόνια....
Ε ο φιναλίστ γράφει στην ιστορία.....
ο ανύπαρκτος στην ευρώπη με τι αναγνωρίζεται; με τα πρωταθλήματα που έχει στη χώρα του;
κλάψε τώρα .......
κι όμως,τον φιναλίστ τον θυμούνται.έχει μεγάλη διαφορά η "απλή" πορεία μέχρι κάποια φάση οποιασδήποτε διοργάνωσης με τον τελικό.είναι πιο συχνό άλλωστε στο "ιστορικό" κάθε θεσμού να αναγράφεται το σκορ του τελικού(οπότε και είναι "παρούσες" και οι 2 ομάδες)από το απλά να υπάρχει πως "το κατέκτησε ο τάδε".οι κουπες μενουν κανεις δεν θυμαται τον φιναλιστ
Μόλις τώρα ο Παναθηναϊκός κέρδισε penalty. Φεύγω να δω αν γκρεμίστηκε ο φούρνος της γειτονιάς μου.
λες?Μόλις τώρα ο Παναθηναϊκός κέρδισε penalty. Φεύγω να δω αν γκρεμίστηκε ο φούρνος της γειτονιάς μου.