apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ΤΑ πάντα ΌΛα τα πάντα Όλα λέμε
τα παντα ολα
το ενα το αλλο
ΤΑ πάντα ΌΛα τα πάντα Όλα λέμε
Θυμάστε που κορόιδευε όλη η Ευρώπη τον Κ.Ρονάλντο για το πέναλτυ που έκανε στο Γιούρκα;;
Που έλεγαν "Ρε συ πως τον λένε αυτόν που έκανε το πέναλτυ στον Σεϊταρίδη;;; "
Δηλαδή συμφωνείς ή διαφωνείς; Ή δεν έχει σημασία;ΤΑ πάντα ΌΛα τα πάντα Όλα λέμε
ξέρω 'γω.τα παντα ολα
το ενα το αλλο
για τον ίβανσιτς μάλλον πρέπει να θεωρείται σίγουρο.προσωπικά μου αρέσει(αν και είναι αλήθεια πως δεν είναι ιδιαίτερα "σταθερός")αλλά η ουσία είναι να κάνει πράξη αυτό που έχει στο μυαλό του ο-κάθε-προπονητής.το αν είναι/ήταν λάθος η επιλογή προπονητή,θα το χρεωθεί στο τέλος η διοίκηση,όπως πρέπει,αφού αυτή κάνει τις επιλογές και αυτή τις "χρεώνεται".Όσο για το ξεκαθάρισμα μη φοβάστε καθόλου. Αν μείνει ο Τεντάς θα διώξει τον Ίβανσιτς γιατί θέλει κάποιον πολύ καλύτερο(τον Ρόμπεν ή τον Κουαρέσμα;;; ) και τον Μάτος για να παίζει το παλτό ο Ζιλμπέρτο. Και το Νίνη δε θα τον βάζει και πολύ για να γράψει καλά στις Πανελλήνιες...
Απ'τη στιγμή που ο Λέτο λογικά θα φύγει επειδή είναι δανεικός και δεν τον θέλει ο Βαλβίδας ( ), δε με χαλάει καθόλου να ερχόταν ο Ίβανσιτςγια τον ίβανσιτς μάλλον πρέπει να θεωρείται σίγουρο.προσωπικά μου αρέσει(αν και είναι αλήθεια πως δεν είναι ιδιαίτερα "σταθερός")αλλά η ουσία είναι να κάνει πράξη αυτό που έχει στο μυαλό του ο-κάθε-προπονητής.το αν είναι/ήταν λάθος η επιλογή προπονητή,θα το χρεωθεί στο τέλος η διοίκηση,όπως πρέπει,αφού αυτή κάνει τις επιλογές και αυτή τις "χρεώνεται".
ελπίζω πως για τον Μάτος ίσως επηρρέασαν περισσότερο οι συνεχείς τραυματισμοί του,καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς(κάτι που επίσης ισχύει)αλλά και το ότι ο Σιμάο,αν όχι φέτος το καλοκαίρι,πιστεύω πως ΣΙΓΟΥΡΑ του χρόνου θα μας...."χαιρετήσει" με μεταγραφή.έτσι κι αλλιώς,η ρήτρα του μόνο "απαγορευτική" δεν είναι και σε συνάρτηση με τα προσόντα,την ηλικία και την εξέλιξή του,μάλλον δεν θα τον χαρούμε για πολύ ακόμα.
για τον Ζιλμπέρτο φυσικά και διαφωνώ,άσχετα αν δεν έχει αποδόσει όσο καλά θέλαμε και περιμέναμε.πάντως....παλτό σε καμία περίπτωση.
χαχαχαχα!λες?τουλάχιστον ελπίζω να δίνει Πανελλήνιες φέτος και να ξεμπλέξει,ώστε από του χρόνου να υπολογίζεται ως ποδοσφαιριστής και όχι ως ένα παιδάκι που παίζει μπάλα στην ομάδα μας
Φαντάζομαι από τώρα τις οπαδικές εφημερίδες!!
"Ο Νίνης έβγαλε 1.200 μόρια παραπάνω από τον Σοϊλέδη!!"
"Καταγγελίες για σκονάκι του Νίνη στα Μαθηματικά"
στη Ρωσία δεν κάηκε... απλά γαμούσε αλύπητα....Τον έχει δει κανείς το Γιούρκα πως τα πάει φέτος; Ξαναθυμήθηκε να παίζει μπάλα ή ακόμα τον ;;
Αν δεν είχε πάει στη Ρωσσία να καεί ο , μπορεί και να έπαιζε στη Ρεάλ τώρα.
Εκτός γηπέδων εννοείς προφανώς. Καλά έκανε, μαγκιά του, αλλά στην Εθνική Ελλάδας ποιος θα παίξει, εγώ;;;στη Ρωσία δεν κάηκε... απλά γαμούσε αλύπητα....
Νομίζω είναι στην ίδια ηλικία με το Νίνη.
Άπαιχτος!!!!
ο Σοιλέδης πόσο είναι ρε?δεν είναι 16-17?
Εκτός γηπέδων εννοείς προφανώς.
ποιόν ρωτάς;για ποιόν λέτε?
γιατί έχω την εντύπωση πως είναι μικρότερος.πάντως έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και μάλλον καιρός είναι να αρχίσετε να έχετε και "ενεργά" κάποιους μικρούς παίχτες στο ρόστερ σας.ήδη νομίζω πως 2-3 από αυτούς που έχετε είχαν δείξει από τα φιλικά πως μπορούν μέσα στην επόμενη 2ετία να πάρουν κάποιες συμμετοχές(σε "εύκολα" ματς κυπέλου καταρχήν,κτλ)έτσι ώστε με 15-20 συμμετοχές σε 2 περιόδους να μπορούν(μαζί και με τις "γεμμάτες" συμμετοχές στην ομάδα των νέων)να υπολογίζονται "κανονικά" σε ηλικία 20 ετών.να μην συνεχίσουμε το Ελληνικό "από τα 24 και μετά".Εκτός γηπέδων εννοείς προφανώς. Καλά έκανε, μαγκιά του, αλλά στην Εθνική Ελλάδας ποιος θα παίξει, εγώ;;;
Νομίζω είναι στην ίδια ηλικία με το Νίνη.
για τον Σοιλέδη λέγαμεγια ποιόν λέτε?
Αν θες γαμησια μπες με το κανονικο σου νικ να μου ''δωρησεις'' την κωλαρα σου.σιγουρη εκδρομη,στην ισπανια δεν εχει γαυρους οπως στη πατρα που ειχατε εξαφανιστει
οπαδοι της φαπας