Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μας βρήκατε πεθαμένους και ακόμα η θερμοκρασία είναι -11. Δεν τη λυπάστε την Πετρούλα;;
Οπότε γιατί δεν το μετράς για πούτσα;;
Μόνο όταν σε πονάει τη μετράς;;;
Ρε μαγκα καταλαβαινεις τι γραφω?

Το ματς σχολιαζω,οχι το συνολο του πρωταθληματος.Δηλαδη εσυ τωρα καταλαβες οτι πηρες το πρωταθλημα?

Κατα τα αλλα σε βρηκα πεθαμενο,ε?Σωπα ρε πεθαινει η αρμαδα που ειναι στο +11?Προβληματισου εσυ που εισαι πεθαμενος και 3 ομαδες με 10 παικτες σε εχουν κανει γιο-γιο μεσα στο καστρο σου και ασε με εμενα να προβληματιζομαι για αλλα πραγματα.

Το πρωταθλημα το εχω χασει απο καιρο,παρακαλαω να περασετε στο κυπελλο(χλωμο ετσι οπως παιζετε) για να τα πουμε στον τελικο.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ρε μαγκα καταλαβαινεις τι γραφω?

Το ματς σχολιαζω,οχι το συνολο του πρωταθληματος.Δηλαδη εσυ τωρα καταλαβες οτι πηρες το πρωταθλημα?

Κατα τα αλλα σε βρηκα πεθαμενο,ε?Σωπα ρε πεθαινει η αρμαδα που ειναι στο +11?Προβληματισου εσυ που εισαι πεθαμενος και 3 ομαδες με 10 παικτες σε εχουν κανει γιο-γιο μεσα στο καστρο σου και ασε με εμενα να προβληματιζομαι για αλλα πραγματα.

Το πρωταθλημα το εχω χασει απο καιρο,παρακαλαω να περασετε στο κυπελλο(χλωμο ετσι οπως παιζετε) για να τα πουμε στον τελικο.
τι γιο γιο ρε σουηδε?ημαρτον γιο γιο σε εκανα περσι που εφαγες 4,δεν κανεις γιο γιο τον αλλον με ισοπαλια?

υγ.αν προσεξες ολες οι μεγαλες ευρωπαικες ομαδες που εχουν εξασφαλισει πρωταθλημα απο γεναρη(μπαρτσα-ολυμπιακος)κανουν χαβαλε εδω και 1 μηνα

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ρε καραμητρο

ποδοσφαιρο 11 πρωταθληματα και ποσα κυπελα
μπασκετ μεινε με τη κουπα σου
θα μιλησει κιολας το στιφαδο :birdman:
Τι πεταγεσαι σαν την πουτσα ρε τρελλε?
Συζητηση με τον Δωρητη ειναι αυτη,που αρχισαμε εδω και εναν μηνα με αφορμη τα συχνα ραντεβου αναμεσα στις 2 ομαδες,δεν σχολιαζω τις κουπες που εχει ο καθενας στην ιστορια του.
Οσο για το στιφαδο,μιλας με τον λαθος ανθρωπο.Τον πουλο και σε κανενα φιλο σου γαυρο αυτα. :birdman:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
τι γιο γιο ρε σουηδε?ημαρτον γιο γιο σε εκανα περσι που εφαγες 4,δεν κανεις γιο γιο τον αλλον με ισοπαλια?

υγ.αν προσεξες ολες οι μεγαλες ευρωπαικες ομαδες που εχουν εξασφαλισει πρωταθλημα απο γεναρη(μπαρτσα-ολυμπιακος)κανουν χαβαλε εδω και 1 μηνα

να χάσουμε και από τον ΜΠΑΟΚ να μείνει ο Βάζελος τρίτος!!  :2funny: :2funny: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αλήθεια λες? Γιατί έτσι? :think:
Δηλαδη εσυ ρε φιλε τι θα προτιμουσες?Μια κουπα ή ενα πλεονεκτημα εδρας.
Εχω εμπιστοσυνη στην ομαδα μου οτι μπορει να σας νικησει εκει μεσα γιαυτο προτιμω την κουπα σε τελικο.
Τοσο περιεργο σου φαινεται? :think:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Εχω εμπιστοσυνη στην ομαδα μου οτι μπορει να σας νικησει εκει μεσα γιαυτο προτιμω την κουπα σε τελικο.

περίεργο? Οχι, είσαι γνωστός για τις μαλακίες σου

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ το είχα καταλάβει από καιρό. Εσείς το καταλάβατε σήμερα.
Αν κερδίζατε, θα λέγατε ότι μπορείτε να κάνετε ανατροπή.
Κάθε φορά που μειώνετε από -10 ή -11 σε -8, την ίδια μαλακία λέτε!!
Και βάλε και ένα-δύο τόνους, έτσι για δείγμα, θα ξεχάσουμε και τα λίγα ελληνικά που ξέρουμε...

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
κατσε να στα πω και εγω αντρικια τωρα και αληθινα 100% γιατι εσυ μετρας πρωτιες οπου σε βολευει και κουπες οπου σε βολευει
ποδοσφαιρο 2 ισοπαλιες και         πρωταθλημα
μπασκετ    2 νικες ποα-1 εγω       κυπελλο
βολλευ     2 νικες ποα-2 νικες εγω
πολο       0 ποα-2 εγω             νταμπλεδω επιτρεπεται η προβλεψη

συνολο 4 νικες ο ποα και 1 κυπελλο- 5 ο θρυλος και 2 πρωταθληματα με 1 κυπελλο

κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τωρα             :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Νομιζα οτι αναφεροσουν στον τελευταιο μηνα και οχι σε ολο τον χρονο.
Σαυτα που εγραψες θα προστεθουν 3 κουπες δικες μου και καμια δικια σου.
Οποτε τα ξαναλεμε τον Ιουνη που θα εχουν τελειωσει ολα.

[move] :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:[/move]

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οπως ειδες σημερα φετος με το πλεονεκτημα εδρας θα το κανουμε σαν το στιβο
θα εχει μετα το  πρωταθλημα σε ανοιχτο(ριζουπολη) πρωταθλημα και σε κλειστο(σεφ)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Τι πεταγεσαι σαν την πουτσα ρε τρελλε?
Συζητηση με τον Δωρητη ειναι αυτη,που αρχισαμε εδω και εναν μηνα με αφορμη τα συχνα ραντεβου αναμεσα στις 2 ομαδες,δεν σχολιαζω τις κουπες που εχει ο καθενας στην ιστορια του.
Οσο για το στιφαδο,μιλας με τον λαθος ανθρωπο.Τον πουλο και σε κανενα φιλο σου γαυρο αυτα. :birdman:

τουλαχιστον την εχω για να γαμαω βαζελακια σα του λογου σου.
που θα πεις και το πουλο παλιομαλακισμενο. :thefinge:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Εγώ το είχα καταλάβει από καιρό. Εσείς το καταλάβατε σήμερα.
Αν κερδίζατε, θα λέγατε ότι μπορείτε να κάνετε ανατροπή.
Κάθε φορά που μειώνετε από -10 ή -11 σε -8, την ίδια μαλακία λέτε!!
Και βάλε και ένα-δύο τόνους, έτσι για δείγμα, θα ξεχάσουμε και τα λίγα ελληνικά που ξέρουμε...

όχι ξέρει να γράφει απλά σήμερα είναι συγχυσμένο το "παιδί"  :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Νομιζα οτι αναφεροσουν στον τελευταιο μηνα και οχι σε ολο τον χρονο.
Σαυτα που εγραψες θα προστεθουν 3 κουπες δικες μου και καμια δικια σου.
Οποτε τα ξαναλεμε τον Ιουνη που θα εχουν τελειωσει ολα.

[move] :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:[/move]
εγινε θα περιμενω να σηκωσω το νταμπλ σε βολλευ(το κυπελλο θα επρεπε να το εχω παρει ηδη),το νταμπλ σε μπαλλιτσα και πρωταθλημα σε μπασκετ μαζι με ευρωπαικο οπως και στο πολο αλλο ενα

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Στο μπασκετ δεν χρειαζεται ουτε να κοιμηθω ουτε να ονειρευτω για να σηκωσω ο,τι κυκλοφορει.
Τα λεμε στα playoff,μονο μην εξαφανιστεις. ;)

Καλά πέρα από μαλάκας που είσαι είσαι και λίγος... Χωρίς τον Ταράτσα και άλλους "διαλεχτούς"
δε λες μια εδώ μέσα...Ολο μαλακίες είσαι... Ελάτε όλες μαζί αύριο...

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ρε μαλάκες ότι να 'ναι γράφετε πάλι σήμερα.
Πάω για ύπνο. Με νυστάξατε. :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Το γιο-γιο ειναι σχημα λογου ρε παπαρα.

Εννοω οτι επαιζες με παικτη παραπανω και δεν μπορουσες να κανεις τιποτα απολυτως.Αντιθετα οι αντιπαλοι σου ηταν πιο επικινδυνοι.Βαλε το σημερινο,με το μπουρδελο του Πανοπουλου και με τον ρουλη και θα καταλαβεις πολυ καλα τι εννοω.

Το υστερογραφο ειναι καλο για να το πεις για αστειο και να κρυψεις τις αδυναμιες σου.Δεν κανεις χαβαλε οταν μενεις εξω απο εναν στοχο σου(Ευρωπη) με κατω τα χερια.Σερνεστε τον τελευταιο μηνα και μονο ο χαβαλες δεν ειναι ο λογος. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom