Ρε μαλακα καταλαβαινεις απο λογια?οταν σταματησει και αυτος
φταιει του το επεβαλαν να γινει λαγος...οχι αρα φταιει.
Μαθηματα χουλιγκανισμου και το τι ειναι ο καθενας αλλου.
Ρε μαλακα καταλαβαινεις απο λογια?οταν σταματησει και αυτος
φταιει του το επεβαλαν να γινει λαγος...οχι αρα φταιει.
Στα λογια καλος εισαι ρε μαλακα.Μα δεν μπορώ! Εχω κλάσει στο γέλιο με σένα ρε μαλάκα σήμερα! Θα ξεχάσω και να γράφω σε λίγο...Εισαι ταλέντο απίστευτο...Πάρε φόρα και κλάσε μου τ αρχίδια
Ε τι ρε mouninja?
Δεν αναιρω τιποτα απο οσα εχω γραψει.
Το ξερεις πολυ καλα και εσυ οτι να σου σπασω την εδρα ΜΠΟΡΩ,το αντιθετο δεν μπορει να γινει.
Στα λογια καλος εισαι ρε μαλακα.
Τοση ωρα λες τις ιδιες πιπες χωρις να αποδεικνυεις επι της ουσιας τιποτα.
Περαστικα και στο ξαναλεω.ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.
Δεν ξερω τι κανουν οι λαγοι.Συνήθως οι λαγοί εξαφανίζονται ή εμφανίζονται από το πουθενά.(Βλ. τσίρκο)
Στα λογια καλος εισαι ρε μαλακα.
Τοση ωρα λες τις ιδιες πιπες χωρις να αποδεικνυεις επι της ουσιας τιποτα.
Περαστικα και στο ξαναλεω.ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.
το γαμησατε με τα βρισιδια
πλακιτσα δεν μπορειτε να κανετε?
Ακομα περιμενω να μου πεις που σε δυσκολεψα και κοντεψες να ξεχασεις τα ελληνικα σου.Μην του βάζεις τόσο δύσκολες πολυσύλλαβες λέξεις όπως "διακόρευση".
Περιορίσου σε απλούστερες να συνεννοείστε!
Έλα ντε, ηρεμήστε λίγο χαβαλέ κάνουμε.
Το ελπιζω.όχι δεν θα εξαφανιστώ, άδεια λέω να πάρω κάπου 15Αύγουστο...Εδώ θα μαι να με διασκεδάζεις...
Ακομα περιμενω να μου πεις που σε δυσκολεψα και κοντεψες να ξεχασεις τα ελληνικα σου.
Συνεχισε να μιλας αοριστα.
Έχεις χάσει λίγο τα αυγά και τα πασχάλια;;(Κανένα υπονοούμενο περί πασχαλινών λαγών εδώ!!)Δεν ξερω τι κανουν οι λαγοι.
Παντως εγω ειμαι εδω και στις χαρες και στις στραβες.
Ελπιζω να μην εισαι κανενας κλωνος και να εμφανιστεις οταν θα πεφτουν οι ψωλιες.
Έλα ντε, ηρεμήστε λίγο χαβαλέ κάνουμε.
Δεν πηρες ακομα την κουπα ρε βλακακο,γιαυτο μιλαω για τον Ιουνιο.Ενω εσυ τι αποδεικνυεις??
να λες συνεχεια για τον Ιουνιο??
θα τον πιειτε και τοτε και θα το βουλωσεις
τα ιδια λες τοση ωρα καθως και ενα σωρο αλλες μαλακιες.
Δεν πηρες ακομα την κουπα ρε βλακακο,γιαυτο μιλαω για τον Ιουνιο.
Εκτος και αν δεν ξερεις οτι στο μπασκετ υπαρχουν playoff.
εχω πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να σου κανω break απο'οτι να μου το κανεις εσυ.Αυτο εννοω.Αρχικά πλάκα έκανα καθώς χάζευα το μπασκετικό thread και με έπιασαν τα γέλια, γι' αυτό και έκανα το αστείο με τις παραθέσεις.
Τώρα γι' αυτό που λες...
Πλέον δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι ισχύει αυτό.
Μέχρι και πέρυσι θα έλεγα ναι αλλά πλέον εσύ πως το εννοείς ότι "δε μπορεί να γίνει"? Θα βλέπεις το ντέρμπυ μέσα στο ΟΑΚΑ ήρεμος και αραχτός σε φάση ότι η νίκη είναι στάνταρ? Πολύ απόλυτο σε βρίσκω.
Και ελπίζω να μη μου αναφέρεις καμία προϊστορία γιατί θα τρελαθώ στο γέλιο.