EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.710
- Πόντοι
- 19.485
φετος θα εχει ριζουπολη σε κλειστο,δεν χανεαι το πρωταθλημαεχω πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να σου κανω break απο'οτι να μου το κανεις εσυ.Αυτο εννοω.
Τωρα αν αυτο σημαινει οτι θα δω τα ματς στο ΟΑΚΑ αραχτος και ηρεμος,ειναι συμπερασμα που το εβγαλες μονος σου.
Ακομα και ετσι τα παπαρια μου θα παρεις.φετος θα εχει ριζουπολη σε κλειστο,δεν χανετε το πρωταθλημα
Φοβερή ιδέα!! Τι κασέ να έχει η Πετρούλα για να βγαίνει σε εκπομπές;;καλά η εκπομπή του Τσουκαλά σε μερικά χρόνια θα είναι συλλεκτική
άμα κάνει και την υπέρβαση και φέρει και καμμιά καλεσμένη Πετρούλα θα σπάσουν τα κοντέρ τηλεθεασης.
καλά η εκπομπή του Τσουκαλά σε μερικά χρόνια θα είναι συλλεκτική
άμα κάνει και την υπέρβαση και φέρει και καμμιά καλεσμένη Πετρούλα θα σπάσουν τα κοντέρ τηλεθεασης.
και μετα θα σου παρω τον διαμαντιδη οπως σου πηρα και τον αντωνακη μετα την ριζουποληΑκομα και ετσι τα παπαρια μου θα παρεις.![]()
![]()
Είστε οι πρώτοι που το βλέπετε.
Σε αποκλειστικότητα η νέα μασκότ των βάζελων!! Ο ΛΑΓΟΚΕΡΑΤΟΣ!!
![]()
![]()
ο τσουκαλας και την πετρουλα να του δωσεις,θα καθετε να μετραει τις νικες και τις κουπες με κανα βαζελομε την πετρουλα να λεει τα αθλητικα οπως λεει τωρα τον καιρο και τον τσουκαλα να θελει να την βγαλει και να την χτυπαει...![]()
![]()
Ακομα και ετσι τα παπαρια μου θα παρεις.![]()
![]()
Μην βαζεις στην ιδια προταση μαγκες με πουτανας γιους.και μετα θα σου παρω τον διαμαντιδη οπως σου πηρα και τον αντωνακη μετα την ριζουπολη
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Είστε οι πρώτοι που το βλέπετε.
Σε αποκλειστικότητα η νέα μασκότ των βάζελων!! Ο ΛΑΓΟΚΕΡΑΤΟΣ!!
![]()
![]()
Δε θα κάθεται. Θα τα κάνει όλα ταυτόχρονα!!ο τσουκαλας και την πετρουλα να του δωσεις,θα καθετε να μετραει τις νικες και τις κουπες με κανα βαζελο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο τσουκαλας και την πετρουλα να του δωσεις,θα καθετε να μετραει τις νικες και τις κουπες με κανα βαζελο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οταν ερθει στο πειραια ο μητσος θα γινει μαγκαςΜην βαζεις στην ιδια προταση μαγκες με πουτανας γιους.![]()
Καληνυχτα και μην χαθουμε(για να επιβεβαιωσω και τον τιτλο μου).Καληνύχτα Mr "Μη χαθείς τον Ιούνιο" Από αύριο φέρε και τα άλλα παιδάκια να σε σιγοντάρουν...μια ατάκα δεν είναι αρκετή! Μη στενοχωριέσαι σε 9 μέρες κλείνει!
Ε τι ρε mouninja?
Δεν αναιρω τιποτα απο οσα εχω γραψει.
Το ξερεις πολυ καλα και εσυ οτι να σου σπασω την εδρα ΜΠΟΡΩ,το αντιθετο δεν μπορει να γινει.
εχω πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να σου κανω break απο'οτι να μου το κανεις εσυ.Αυτο εννοω.
Τωρα αν αυτο σημαινει οτι θα δω τα ματς στο ΟΑΚΑ αραχτος και ηρεμος,ειναι συμπερασμα που το εβγαλες μονος σου.
Όπα φίλε, δε γίνονται παιδία έτσι!!![]()
αυτο πρεπει να ειναι το παιδι του κυργιακου μετα την πουτσα που του εριξε ο βουλης
![]()
![]()
![]()