You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
......απο τον ΠΑΟ σημερα μονο ο Μαικ παλευε.......ο Περπερογλου την εχει ψωνισει λιγο η μου φαινεται ? Βλεπω αυτον τον Φωτση και τον λυπαμαι......κριμα τα σωματικα προσοντα.....ισοπεδωμενη προσωπικοτητα απο τον πατερα του......ο Πεκοβιτς ειναι τραυματισμενος ??? Κατι ειχα ακουσει για θεμα με τον τενοντα της επιγονατιδας.....και ο Βασιλακης εκανε πολλα λαθη.....παντως γαβροι , μην χαιρεστε , εγω στην θεση σας θα προβληματιζομουνα.....με αθλιο παιχνιδι του ΠΑΟ και νικησατε με τα χιλια ζορια....
......απο τον ΠΑΟ σημερα μονο ο Μαικ παλευε.......ο Περπερογλου την εχει ψωνισει λιγο η μου φαινεται ? Βλεπω αυτον τον Φωτση και τον λυπαμαι......κριμα τα σωματικα προσοντα.....ισοπεδωμενη προσωπικοτητα απο τον πατερα του......ο Πεκοβιτς ειναι τραυματισμενος ??? Κατι ειχα ακουσει για θεμα με τον τενοντα της επιγονατιδας.....και ο Βασιλακης εκανε πολλα λαθη.....παντως γαβροι , μην χαιρεστε , εγω στην θεση σας θα προβληματιζομουνα.....με αθλιο παιχνιδι του ΠΑΟ και νικησατε με τα χιλια ζορια....
Φιλε η ταπα του Μπουρουση στο Διαμαντιδη δεν ητανε γαματη;Δε μπορει συνεχεια να του βγαινουνε του Διαμαντιδη.Ο Σπανουλης καλα επαιξε και ο Μπατιστ,ο Πεκοβιτς αθλιος τον κσεκολιασανε σε ολους τους τομεις,Περπερογλου καλος,Διαμαντιδης εκτος παιχνιδιου,Γιασικεβιτσιους επεσε στο 2 ημιχρονο,ο μαυρος μπομπερ σας για το πουτσο.
Απο Ολυμπιακο ο Μπουρουσης σας εκανε τη κηδεια σημερα,Γκριρ εβαλε πολλα κρισιμα σουτ,Παπαλουκας αρκετα καλος,Βασιλοπουλος για το πουτσο καβαλα εχει ψυχολογικα το ατομο,Βουισιτς επαιξε γαμω ανεβαινει
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
που τα ειδες τα χιλια ζορια?......απο τον ΠΑΟ σημερα μονο ο Μαικ παλευε.......ο Περπερογλου την εχει ψωνισει λιγο η μου φαινεται ? Βλεπω αυτον τον Φωτση και τον λυπαμαι......κριμα τα σωματικα προσοντα.....ισοπεδωμενη προσωπικοτητα απο τον πατερα του......ο Πεκοβιτς ειναι τραυματισμενος ??? Κατι ειχα ακουσει για θεμα με τον τενοντα της επιγονατιδας.....και ο Βασιλακης εκανε πολλα λαθη.....παντως γαβροι , μην χαιρεστε , εγω στην θεση σας θα προβληματιζομουνα.....με αθλιο παιχνιδι του ΠΑΟ και νικησατε με τα χιλια ζορια....
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
για να χασει καποιος καποιος αλλος πρεπει να κανει λαθη,αν θελετε και σας βολευει μπορειτε να τα φορτωσετε στη διαιτησια και εδωΜε τα χάλια του Νίκολας & του Διαμαντίδη και τα λάθη του Λιθουανού και μας κερδίσατε 2 πόντους.
ΟΚ - θα βρεθούμε πολλές φορές ακόμα στα play-offs.
πειτε μια φορα οτι ο αλλος επαιξε καλυτερα,δεν ειναι ντροπη
που τα ειδες τα χιλια ζορια?
.....ρε φιλε , μαλλον πλακα μου κανεις.....κοιτα το αποτελεσμα.......εχεις να κανεις μια πειστικη νικη πολυ καιρο.........στα τελευταια δευτερα βεβαια ο ΠΑΟ κοιμηθηκε.....το αυτοκρατορικο λει-απ του Βασιλοπουλου ηταν το πρωτο καλαθι του !!!!!!!!!!! Καλα εκει που ηταν η αμυνα ?
Δεν θα με πειραζε να το χασουμε φετος......ενα διαλειμμα καλο θα μας εκανε.....
Παίξατε καλύτερα ρε μεγάλε, OK? ;)πειτε μια φορα οτι ο αλλος επαιξε καλυτερα,δεν ειναι ντροπη
giovanisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Και όπως πάντα, τα "κουκούτσια" ξέρουμε που πάνε...
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ρε 10 ποντακια μπροστα ημασταν.....ρε φιλε , μαλλον πλακα μου κανεις.....κοιτα το αποτελεσμα.......εχεις να κανεις μια πειστικη νικη πολυ καιρο.........στα τελευταια δευτερα βεβαια ο ΠΑΟ κοιμηθηκε.....το αυτοκρατορικο λει-απ του Βασιλοπουλου ηταν το πρωτο καλαθι του !!!!!!!!!!! Καλα εκει που ηταν η αμυνα ?
Δεν θα με πειραζε να το χασουμε φετος......ενα διαλειμμα καλο θα μας εκανε.....
μετα χαλαρωσαμε κ εγινε οτι εγινε.κοιτα το αποτελεσμα εσυ δεν πειραζει.
οι βαθμοι μετρανε.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
www.imageshack.gr/view.php?file=mrz4nl3t9djfuh8x7dhk.jpg]
[/URL]
την αλλη φορα αυτος,θα τον εχουμε νηστικο
Δεν προβλέπεται. ;)Δεν θα με πειραζε να το χασουμε φετος......ενα διαλειμμα καλο θα μας εκανε.....
φίλε δωρητή είπα πριν τελειώσει το ματς ότι ο γαύρος ήταν καλύτερος.για να χασει καποιος καποιος αλλος πρεπει να κανει λαθη,αν θελετε και σας βολευει μπορειτε να τα φορτωσετε στη διαιτησια και εδω
πειτε μια φορα οτι ο αλλος επαιξε καλυτερα,δεν ειναι ντροπη
Το ματς συνολικά ήταν για κλάματα από πλευρά θεάματος.
Το μόνο που ήταν highlight ήταν οι δυο τάπες του Πελεκάνου και του Μπουρούση και το κάρφωμα του Μπατίστ.
πάντως κρίμα τέτοιος παίκτης με τέτοια προσόντα να παίζει έτσι, το ίδιο μάπας και ο Φώτσης.www.imageshack.gr/view.php?file=mrz4nl3t9djfuh8x7dhk.jpg] [/URL]
Κρίμα γιατί θα ανέβαζαν την Ελλάδα πολύ ψηλά...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ελα ρε σεις ο φωτσης ειναι παικταρα δεν μπορει να παιζει συνεχεια για 10 λεπτα και να κανει παπαδες,οπως και ο τσαρτσαρης
βασικα ο τσαρτσαρης γιατι δεν παιζει φετος τοσο πολυ?
αγνοώ κι εγώ.ελα ρε σεις ο φωτσης ειναι παικταρα δεν μπορει να παιζει συνεχεια για 10 λεπτα και να κανει παπαδες,οπως και ο τσαρτσαρης
Ο Φώτσης έχει καβαλήσει καλάμι. Κύριος υπαίτιος ο πατήρ, παλιός παίκτης της ΑΕΚ (και του Ηλυσιακού) που του φούσκωσε τα μυαλά.
Ο Σόφο μου φαίνεται πως θα μείνει πολλά υποσχόμενο ταλέντο. Δε δικαιολογείται να μην κοβεί το φαΐ. Γελοίο είναι.
Όσον αφορα για το σημερινο αγώνα, ήμασταν κακοί. Δε βρέθηκε παίκτης να πάρει την ομάδα πάνω του. Και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Το ότι οι γκρίζοι έπαιζαν έδρα (συνεχώς 3" ο Μπουρούσης στην επίθεση, σπρωξίματα κλπ) δε δικαιολογεί την εμφάνισή μας.
Και στο κύπελλο σφύριζαν εναντίον μας, αλλά καθαρίσαμε το ματσάκι. Σήμερα πήγαμε απλά να το κλέψουμε (και οριακά δεν το καταφέραμε). Αυτό δε μου φτάνει. Πρέπει να παίζουμε καλύτερα και να κερδίζουμε άνετα. Να δούμε τι θα γίνει στους τελικούς.
Ο Σόφο μου φαίνεται πως θα μείνει πολλά υποσχόμενο ταλέντο. Δε δικαιολογείται να μην κοβεί το φαΐ. Γελοίο είναι.
Όσον αφορα για το σημερινο αγώνα, ήμασταν κακοί. Δε βρέθηκε παίκτης να πάρει την ομάδα πάνω του. Και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Το ότι οι γκρίζοι έπαιζαν έδρα (συνεχώς 3" ο Μπουρούσης στην επίθεση, σπρωξίματα κλπ) δε δικαιολογεί την εμφάνισή μας.
Και στο κύπελλο σφύριζαν εναντίον μας, αλλά καθαρίσαμε το ματσάκι. Σήμερα πήγαμε απλά να το κλέψουμε (και οριακά δεν το καταφέραμε). Αυτό δε μου φτάνει. Πρέπει να παίζουμε καλύτερα και να κερδίζουμε άνετα. Να δούμε τι θα γίνει στους τελικούς.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K