Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Λόγω Καθαράς Δευτέρας, φάτε φρούτα...
Λόγω Καθαράς Δευτέρας, φάτε φρούτα...http://www.linuxforums.org/forum/images/smilies/banana.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Ετσι! Σωστός ο νέος!
[MEDIA=youtube]tn2wxtWIdK0[/MEDIA]
απαντησε και εδω[size=30pt]σουηδε[/size]
κανε μου ενα απολογισμο σε νικες στα 4 ομαδικα που κοντραριζομαστε
μια ζωηαλλα και αυτος ο παναθηναικος τι διαλο ρε μπουλντοζα ειναι;
δε λεει να σταματησει πουθενα;
σωνει και καλα, δηλαδη, να γαμησει οτι βρει μπροστα του;
Λοιπον εχουμε και λεμε.απαντησε και εδω
Λοιπον εχουμε και λεμε.
Βολει-Πουτσα και προκριση στους 4 του Συνομοσπονδιων.
Μπασκετ-Μια κουπα δικια μου και μια πρωτη θεση δικια σου.Εγω διαλεγω κουπα παντως.
Ποδοσφαιρο-Ισοπαλια σε με αδιαφορο βαθμολογικα ματς.Οποτε γαμα το.
Πολο-Στο βαζω απλα για να χαρεις,το αποτελεσμα ηταν δεδομενο απο πριν εφοσον η διαφορα ειναι χαωδης.
Μας βρήκατε πεθαμένους και ακόμα η θερμοκρασία είναι -11. Δεν τη λυπάστε την Πετρούλα;;Ποδοσφαιρο-Ισοπαλια σε με αδιαφορο βαθμολογικα ματς.Οποτε γαμα το.
Ποδοσφαιρο παιζει ολη η Ευρωπη και μπασκετ 3 χωρες,ειναι πιο ευκολο να διακριθεις στο μπασκετ στην Ευρωπη
Εννοειται οτι κραταω το κυπελλο ρε παπαρα.Τον τιτλο ηθελα πιο πολυ απο τα 2 ματς.Εσυ μεινε με την πρωτια στην regular και πανηγυρισε γιαυτην και ασε εμενα να σηκωνω κουπες.καλώς τ αρχίδια μας τα δυό! Κράτα το κύπελλο γιατί με αυτό θα μείνεις....
Λοιπον εχουμε και λεμε.
Μπασκετ-Μια κουπα δικια μου και μια πρωτη θεση δικια σου.Εγω διαλεγω κουπα παντως.
Πολο-Στο βαζω απλα για να χαρεις,το αποτελεσμα ηταν δεδομενο απο πριν εφοσον η διαφορα ειναι χαωδης.
Η φαση του Γκαλετι ΔΕΝ ειναι πεναλτι(προσωπικη αποψη-οποιος ξερει τι ειπαν οι ειδημονες διαιτητες ας με ενημερωσουν).
Απλά ήθελα να σου δείξω οτι αυτό μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ.
Μας βρήκατε πεθαμένους και ακόμα η θερμοκρασία είναι -11. Δεν τη λυπάστε την Πετρούλα;;
Οπότε γιατί δεν το μετράς για πούτσα;;
Μόνο όταν σε πονάει τη μετράς;;;
κατσε να στα πω και εγω αντρικια τωρα και αληθινα 100% γιατι εσυ μετρας πρωτιες οπου σε βολευει και κουπες οπου σε βολευειΛοιπον εχουμε και λεμε.
Εννοειται οτι κραταω το κυπελλο ρε παπαρα.Τον τιτλο ηθελα πιο πολυ απο τα 2 ματς.Εσυ μεινε με την πρωτια στην regular και πανηγυρισε γιαυτην και ασε εμενα να σηκωνω κουπες.
Σου ξαναλεω νομιζεις οτι κολλαω να ερθω και να σου κλεισω το σπιτι στα playoff?Ξυπνα,για το μπασκετ μιλας.
Μην χαθεις evilplasma επειδη θα σε ψαχνω στα playoff και δεν θα σε βρισκω. ;)