You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Καλα ρε μαλακες καθεστε και μιλατε με τον δωρητη κωλοτρυπιδας ? Απο την αρχη του ματς μιλαγε για διαιτησια και μολις ειδε το καζο και οτι δεν τον επαιρνε το γυρισε και αρχισε κριτικη στον Γιαννακη....χαρακτηριστικος κωλοτουμπας......Εγω ενα θα πω......ειναι ευτυχια που εχουμε τον δευτερο μεγαλυτερο παικτη στην ιστορια του ελληνικου μπασκετ - μετα τον Θεο Γκαλη - στην ομαδα........κυριες και κυριοι , ο πιο ολοκληρωμενος παικτης , το Διαμαντι του ευρωπαικου μπασκετ....
Υ.Γ......Καραγκιοζηδες της ΝΕΤ , γαμιεστε ολοι......ακου εκει να μην δειξουν τον καθιερωμενο γυρο θριαμβου του Θανασαρα .....
γουσταρω που αρπαζει την κουπα και τρεχει στους φιλαθλους
ειναι μορφη
Ρε παιδιά την φάση με τον childres την ξέρει κανεις αναλυτικά?
O άνθρωπος έχει κάνει εγχείρηση (βουβωνοκήλης νομίζω). Αντικαταστάθηκε (προσωρινά?) από τον Πάργκο.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Ρε παιδιά την φάση με τον childres την ξέρει κανεις αναλυτικά?
ναι ρε. κατεβάζει ο Παπαλουκάς την μπάλα, του κάνει σκριν στο χάι ποστ ο Τσίλντρες, γίνεται το πικ εν ρολ και καρφώνει ο αράπης ανάποδα με το μαλλί να ανεμίζει
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.959
- Πόντοι
- 606
ναι,επαιξε για πολυ λιγο αλλα η νετ εριξε διαφημισεις,γι'αυτο δεν τον ειδεςΡε παιδιά την φάση με τον childres την ξέρει κανεις αναλυτικά?
Μα την παναγια man δεν σε ξέρω αλλα πρώτη φορα γελάω prsgmstika πίσω από την οθόνη του υπολογιστή μου μονος μου βλέποντας απλά ένα commentναι ρε. κατεβάζει ο Παπαλουκάς την μπάλα, του κάνει σκριν στο χάι ποστ ο Τσίλντρες, γίνεται το πικ εν ρολ και καρφώνει ο αράπης ανάποδα με το μαλλί να ανεμίζει
Όχι ρε boy,ο Αλβέρτης είναι κάτι σαν το έμβλημά μας,σαν το τριφύλλι,είναι συνώνυμο του Παναθηναϊκού μας.Εμένα δε μου έλειψε καθόλου ο Αλβέρτης - πέρασε στην ιστορία.
Από δω και στο εξής τις κούπες θα τις σηκώνει ο Μήτσος.
Σαφώς και κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα,αλλά ο Αλβέρτης είναι διαφορετική περίπτωση.
Anyways,δεν θα τα χαλάσουμε εκεί,η πρώτη κούπα ήρθε και έπεται συνέχεια...
Παιδιά,πάρτε βιταμίνεςαλλιώς θα πάθετε τίποτα από τα πολλά...σηκώματα
Εμένα δε μου έλειψε καθόλου ο Αλβέρτης - πέρασε στην ιστορία.
Από δω και στο εξής τις κούπες θα τις σηκώνει ο Μήτσος.
......συμφωνω απολυτα....τι να λεμε τωρα , κυριοι ? ......απλα Ομπραντοβιτς.....δεν δισταζει να αφησει εκτος 12αδας το συγχρονο συμβολο της παναθηναικης ιστοριας.......για μενα ο Παυλος πρεπει να του κανει δεκαετες κλειστο συμβολαιο για να μεινει 20 χρονια στον ΠΑΟ οπως ο Sir Alex Ferguson στην ManU.....
Υ.Γ....Η φαση του αγωνα το καρφωμα του Μαικ μπροστα στον Σοφο @!!!!
Συνημμένα
και τις γκόμενες που χορεύανε!!!Γαμημένη ΕΡΤ,έκοψαν την απονομή για να βάλουν διαφημίσεις!!!!!!!!!!!!!
Αυτό που το πας, ούτε ένα ταιμ άουτ δεν άφησε.
Αυτός ο λόγος είναι που με έκανε και έβγαλα διαρκείας.
".........
-Με πρόσωπα σκυμμένα και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να έχουν αρχίσει από νωρίς την καζούρα (σ.σ. «Κάνε την ομάδα πάλι πρώτη, Παναγιώτη, Παναγιώτη» το σύνθημα) οι παίκτες του Ολυμπιακού παρέλαβαν τα μετάλλιά τους...
.........."
-Με πρόσωπα σκυμμένα και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να έχουν αρχίσει από νωρίς την καζούρα (σ.σ. «Κάνε την ομάδα πάλι πρώτη, Παναγιώτη, Παναγιώτη» το σύνθημα) οι παίκτες του Ολυμπιακού παρέλαβαν τα μετάλλιά τους...
.........."
Σε πιο level έβγαλες?Ποσο σου κόστισε?και τις γκόμενες που χορεύανε!!!
Αυτό που το πας, ούτε ένα ταιμ άουτ δεν άφησε.
Αυτός ο λόγος είναι που με έκανε και έβγαλα διαρκείας.
Έβγαλα με τις κάρτες της Eurobank, κάτω κάτω σειρά 10Σε πιο level έβγαλες?Ποσο σου κόστισε?
Πάντως μετά από πολύ καιρό-δεν θυμάμαι πόσο-έγινε απονομή και μάλιστα οι παίχτες του Ολυμπιακού να περνούν μέσα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού χωρίς να συμβαίνει το παραμικρό.
Αφου μπορούμε ρε γαμώτο,γιατί δεν το κάνουμε;;;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
".........
.........."
Συνημμένα
Μα τι λες ρε φίλε - αφού ήταν από 650 άτομα και σε γενικές γραμμές χαλαρή φάση.Πάντως μετά από πολύ καιρό-δεν θυμάμαι πόσο-έγινε απονομή και μάλιστα οι παίχτες του Ολυμπιακού να περνούν μέσα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού χωρίς να συμβαίνει το παραμικρό.
Μπορεί να γίνει αυτό με την καφρίλα που υπάρχει σε κάθε πλευρά?
Και πέρυσι έτσι ακριβώς ήταν,αλλά δεν έγινε.Θυμάμαι καλά;Μα τι λες ρε φίλε - αφού ήταν από 650 άτομα και σε γενικές γραμμές χαλαρή φάση.
Μπορεί να γίνει αυτό με την καφρίλα που υπάρχει σε κάθε πλευρά?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K