Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Ζέλικο=Μεγάλος

Για τη βελτίωση που έχει παρουσιάσει τον τελευταίο μήνα ο Παναθηναϊκός, τόνισε: «Όταν βρίσκεσαι σε μία δύσκολη κατάσταση, θα πρέπει να μιλήσεις ανοικτά με τους παίκτες και να τους εξηγήσεις τι φταίει. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχω παίκτες με κατανόηση, κατάλαβαν πώς παίζαμε άσχημα και ο μόνος τρόπος για να βελτιωθούμε ήταν να μείνουμε ενωμένοι, να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και έτσι ήρθαν τα καλά αποτελέσματα. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να κατακτάμε τρόπαια. Έχουμε κρίσιμα παιχνίδια μπροστά μας για το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα και θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Tην επόμενη Κυριακή θέλω να χάσουμε για 2 λόγους. Πρώτον διότι άμα κερδίσουμε θα παραιτηθεί ο Γιαννάκης και ΄καλύτερο πελάτη δε πρόκειται να ξαναβρούμε και δεύτερον για να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας και έτσι το πρώταθλημα που θα σήκώσουμε στο SEF θα είναι πιο γλυκό
Όχι φίλε,no mercy,δεν με νοιάζει τι θα κάνει ο Γιαννάκης,ας φέρουν καλλίτερο,ας φέρουν τον Phil Jackson
Εγώ θέλω να είναι δυνατός ο γαύρος,για να δυναμώνω πιο πολύ και να τον έχω μια ζωή από κάτω.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ναι οντως!!! Το ειδα με τα ματια μου. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ
Πετανε καρεκλες και προπυλακιζουν τους παιχτες ενω η ομαδα εχει δρομο μπροστα της.
Ενα μπουρδελο εισαστε!!!!!
Σοβαρά μιλάτε ότι πέταξαν καρέκλες στους παίκτες τους?  :headbang:

Αλήθεια λέτε?  :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σοβαρά μιλάτε ότι πέταξαν καρέκλες στους παίκτες τους?  :headbang:

Αλήθεια λέτε?  :think:

Βασιλόπουλος: "Ο κόσμος έχει δίκιο να απογοητεύεται"
Κατήφεια στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού μετά την απώλεια του τίτλου στον τελικό του Ελληνικού, κάτι που αποτυπώθηκε στις δηλώσεις.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος σημείωσε: "Πήγαμε αρκετά καλά, αλλά σταματήσαμε νωρίς. Δώσαμε το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να κάνει αυτό που ξέρει. Δεν κάναμε αυτά που είχαμε πει. Έχει δίκιο ο κόσμος να απογοητεύεται. Οι φίλαθλοι έχουν διαφορετικό κριτήριο, αλλά ξέρουμε ότι αυτοί που πέταξαν καρέκλες στο τέλος είναι μειονότητα. Συνεχίζουμε για τους άλλους δύο στόχους που είναι εξίσου σημαντικοί".
Ο Γιάννης Μπουρούσης σχολίασε: "Έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ στο τελευταίο 10λεπτο. Ο κόσμος έχει δίκιο να διαμαρτύρεται. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε το καλύτερο δυνατό. Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, στο οποίο θα κριθεί η πρωτιά στην κανονική περίοδο".

Ο Νίκολα Βούισιτς συμπλήρωσε: "Παίξαμε καλά για 35 λεπτά, αλλά ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά για 40. Τώρα έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας για το πρωτάθλημα, στο οποίο πρέπει να νικήσουμε".

Ο Τζανίρο Πάργκο δήλωσε: "Κάναμε αρκετά καλή δουλειά. Ωστόσο μας πίεσαν αρκετά στην άμυνα, ευστόχησαν σε μεγάλα σουτ στο τέλος και πήραν διαφορά. Το παιχνίδι του πρωταθλήματος είναι διαφορετικό παιχνίδι του. Πρέπει να διορθώσουμε στο επίπεδο της συγκέντρωσης".

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:rockon:

Συνημμένα

• 919915.jpg
    919915.jpg
    62,6 KB · Εμφανίσεις: 27

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Και τώρα,πρωτάθλημα

Συνημμένα

• 333.jpg
    333.jpg
    31,1 KB · Εμφανίσεις: 70

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
famous last words:

"Άσ'τον σε μένα τον Διαμαντίδη, τον έχω!!!"
(τεό παπαρολουκάς)

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
και τωρα τυπε μου ευρωπαικο
:rockon:
Ένα-ένα,μην βιάζεσαι...

Το μόνο σίγουρο είναι το εξής:
[move][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Αυτό,αυτό,αυτό είναι σωστό,Πρωτάθλημα και κύπελλο και Ευρωπαϊκό[/size][/size][/size][/size]![/size][/size][/size][/size][/size][/move]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
«Ερυθρόλευκη» επίθεση στους παίκτες!
Η απογοήτευση ήταν δεδομένη στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά την ήττα στον τελικό Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είναι χωρίς τίτλο από το 2002. Η πίκρα μεγάλη και στους οπαδούς τους, ορισμένοι από τους οποίους αποδοκίμασαν τους παίκτες, ενώ λίγοι τους πέταξαν καρέκλες και αντικείμενα κατά την αποχώρηση στα αποδυτήρια!

Ευτυχώς τα πράγματα ηρέμησαν άμεσα, με τον Γιάννη Μπουρούση να κάνει σχετική χειρονομία για να «πέσουν» οι τόνοι και οι οπαδοί του Ολυμπιακού έφυγαν από το κλειστό χωρίς να παρακολουθήσουν την απονομή. Στη συνέχεια η ομάδα του Ολυμπιακού πήγε κανονικά στην απονομή, πήρε τα μετάλλιά της και αποχώρησε.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε με «σκληρή γλώσσα» για την ήττα: «Δεν είχαμε συγκέντρωση και πειθαρχία. Αν άλλα πράγματα κάνουμε στις προπονήσεις και μετά ο καθένας κάνει ό,τι του έρθει στα παιχνίδια, έρχονται αυτά τα σκορ και οι ήττες. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την ψυχολογία μας εν όψει της συνέχειας. [size=10pt]Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και ελπίζω αυτή η γερή σφαλιάρα να μας είναι ένα καλό μάθημα για τη συνέχεια. Αν και έχουμε δεχθεί και άλλες σφαλιάρες στο παρελθόν και απ’ ό,τι φαίνεται δεν βάλαμε μυαλό». [/size] Οσο για τις αποδοκιμασίες του κόσμου, ξεκαθάρισε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τον κόσμο. Αυτό που έγινε είναι σίγουρα κατακριτέο. Μερικοί απογοητεύθηκαν και αντέδρασαν έτσι».

Ο Τζανέρο Πάργκο τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και ξεκαθάρισε ότι δεν θα επηρεαστούν από την ήττα για το ντέρμπι πρωταθλήματος της ερχόμενης Κυριακής (1/3) στο ΣΕΦ.

«Δεν παίξαμε τόσο δυνατά. Οι αντίπαλοι έβαλαν μεγάλα σουτ, μας πίεσαν αρκετά στην άμυνα. Πήραν διαφορά στο τέλος και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε. Δεν θα μας επηρεάσει η ήττα για το ματς πρωταθλήματος. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ως το τέλος, είναι διαφορετικό παιχνίδι», σχολίασε ο Αμερικανός γκαρντ.

Ο Γιάννης Μπουρούσης σχολίασε: «Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία τρία λεπτά. Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο εύστοχος στα τρίποντα και νίκησε. Αγγίξαμε το τρόπαιο, αλλά δεν το πήραμε. Σημασία έχει ότι ο Παναθηναϊκός ήταν στο παιχνίδι για 40 λεπτά κι εμείς όχι. Κοιτάμε τα επόμενα ματς που θέλουμε να κερδίσουμε. Ο κόσμος έχει δίκιο. Οταν χάνει η ομάδα είναι λογικό να υπάρχουν παράπονα. Κάποιοι μπορεί να μην θέλουν να υποστηρίξουν πλέον την ομάδα μας. Εμείς πρέπει να τους αλλάξουμε γνώμη με την απόδοσή μας στο γήπεδο».

Τέλος ο Νίκολα Βούισιτς ανέφερε: «Το παιχνίδι διαρκεί 40 λεπτά κι εμείς στα τελευταία λεπτά δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Πρέπει να κερδίσουμε στο ΣΕΦ πάση θυσία».

:think: τι δηλωσεις ειναι αυτες ρε??

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Τί να κάνουμε δυστηχώς πρέπει να το αποδεχτούμε ότι στο Μπάσκετ είμαστε 2ροι και στον βασιλιά τον σπορ το ποδόσφαιρο οι βασιλιάδες!!! :grin:
Υ.Γ.Προσωπικά θέλω διπλή κυριαρχία αλλά...... :headbang: :headbang: :tickedoff:   

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τον ειχε ρε.Ειδικα εκει που κριθηκε ο αγωνας δεν το διεκρινες και εσυ?
3/3 ο Μητσαρας,2 λαθακια ο ''Τεο''.

α και κατι αλλο
ο σκουντης μου φανηκε λιγο να στεναχωρεθηκε οταν εβαλε τα τριποντα ο μητσαρας :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom