georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Άσχετο: αυτός ο Βασιλάκης ο Κωνσταντίνου τι θέλει και βγαίνει και κάνει ανάλυση στην tv; αφού ούτε μπάλα ξέρει, ούτε καν τα ονόματα των παιχτών του ΠΑΟ
το αθάνατο Ελληνικό βύσμα...Άσχετο: αυτός ο Βασιλάκης ο Κωνσταντίνου τι θέλει και βγαίνει και κάνει ανάλυση στην tv; αφού ούτε μπάλα ξέρει, ούτε καν τα ονόματα των παιχτών του ΠΑΟ
Εγώ πάλι δε θυμάμαι - είναι και η ηλικία βλέπεις.Και πέρυσι έτσι ακριβώς ήταν,αλλά δεν έγινε.Θυμάμαι καλά;
Πάντως μετά από πολύ καιρό-δεν θυμάμαι πόσο-έγινε απονομή και μάλιστα οι παίχτες του Ολυμπιακού να περνούν μέσα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού χωρίς να συμβαίνει το παραμικρό.
Αφου μπορούμε ρε γαμώτο,γιατί δεν το κάνουμε;;;
Τριπλο σωματικο ελεγχο καναν σημερα (μαλλον εψαχναν τον παλιοκωστα... )!!!! Δεν αφηναν να περασεις ουτε κομπολοϊ!!!!!!!!...ξερεις ποσες φορες εχω παει σε ντερμπι με γαβρο στο ΟΑΚΑ και δεν μου κανουν ερευνα οι αστυνομικοι.....?? ......αν θελουν μπορουν να απομονωσουν τα 50 πρεζονια που καταστρεφουν το αθλημα......
σαν τον σκύλο που χάσαμε είναι.......δειτε τον τσουκαλα δευτερη σειρα απο πανω
Μυθικη φωτογραφιαδειτε τον τσουκαλα δευτερη σειρα απο πανω
Θεϊκή Φωτό!!!δειτε τον τσουκαλα δευτερη σειρα απο πανω
Ναι οντως!!! Το ειδα με τα ματια μου. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙαπο gazzetta.gr
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να επιστρέψει στους τίτλους μετά από επτά χρόνια, με τους φίλους των «ερυθρολεύκων» να πετούν καρέκλες προς το μέρος των παικτών της αγαπημένης τους ομάδας. Πάντως, για τον Γιάννη Μπουρούση η αντίδραση αυτή είναι δικαιολογημένη.
....ο ορισμος της ξεφτιλας....παντως θελω να πω οτι απο τον γαβρο σημερα επαιξε ο Γκρηρ πολυ καλα.....ωρες ωρες βαζει απισετυτα καλαθια.....