1.το εχω πει πρωτος
2.εχουμε καλο μαυρο αλλα ειναι τραυματιας
3.εχουμε βαθος αλλα ο κλαψας τους εχει εκτος 12αδας
4.ολος ο παναθηναικος ειναι ο διαμαντιδης(το λεω χρονια)και ο τσαρτσαρης που σημερα βεβαια δεν χρειαστηκε να παιξει
ευγενικος ειμαι παντα αρκει να μου φεροντε ευγενικα
ασε τις μαγκιες λοιπον και τα υποννοουμενα γιατι τετοιες μαλακιες και προκλησεις που λες εδω δεν τις ελεγες μπροστα μου τοτε που αναφερεις ;)
μην μπερδευεις την ευγενεια με κατι αλλο
δεν με νοιαζει το στοιχημα τι εδινε,λεω αυτα που βλεπω
1.το εχω πει πρωτος
2.εχουμε καλο μαυρο αλλα ειναι τραυματιας
3.εχουμε βαθος αλλα ο κλαψας τους εχει εκτος 12αδας
4.ολος ο παναθηναικος ειναι ο διαμαντιδης(το λεω χρονια)και ο τσαρτσαρης που σημερα βεβαια δεν χρειαστηκε να παιξει
1. Συμφωνούμε λοιπόν
2. Ποιός είναι ο Τσίλντρες?
3. Δεν νομίζω, θέλει καλύτερους παίκτες για το όνομά του ο Ολυμπιακός.Καλά για τον Γιαννάκη είναι για το λουκούμι του Γιακουμή....
4. Κάνεις λάθος, ο Γιασικεβίτσιους είναι η ψυχή μέσα στο τερέν. Ο Διαμαντίδης είναι εκτελεστής αλλά ο Σάρας κάνει κουμάντο.
1. Συμφωνούμε λοιπόν
3. Δεν νομίζω, θέλει καλύτερους παίκτες για το όνομά του ο Ολυμπιακός.Καλά για τον Γιαννάκη είναι για το λουκούμι του Γιακουμή....
4. Κάνεις λάθος, ο Γιασικεβίτσιους είναι η ψυχή μέσα στο τερέν. Ο Διαμαντίδης είναι εκτελεστής αλλά ο Σάρας κάνει κουμάντο.
1. Συμφωνούμε λοιπόν
2.με κοροιδευεις?
3.οι παικτες ειναι καλοι,ο γιαννακης ειναι το πρωινο του ομπραντοβιτς
4.καλος ο σαρουνας αλλα ο μητσος ειναι το α-ω του παο στο μπασκετ
2.με κοροιδευεις?
παντως με εναν κακο παναθηναικο που ηταν αστοχος σε βολες με πολλα λαθη χαμενα ριμπαουντ δεν καταφερε ο ολυμπιακος να παρει το κυπελλο. δηλαδη αν δεν μπορεσε σημερα ποτε θα το κανει
2.με κοροιδευεις?
ρε τυπε μην τον κρινεις τοσο αυστηρα
ο ζοτς ειναι χρονια στα γηπεδα
δεν ειναι τοσο ασχημος ο γιαννακης
αλλο σαν προπονητης και αλλο σαν ανθρωπος που ειναι αντιπαθητικος
παντως με εναν κακο παναθηναικο που ηταν αστοχος σε βολες με πολλα λαθη χαμενα ριμπαουντ δεν καταφερε ο ολυμπιακος να παρει το κυπελλο. δηλαδη αν δεν μπορεσε σημερα ποτε θα το κανει
η σημερινη εμφανιση του παο ηταν απλα μετρια
εννοειται οτι με τετοιες εμφνισεις δεν παιρνεις ευρολιγκα
το δικαιολογω καπου γιατι παντα τα ντερμπυ παο γαυρος ειναι περιεργα ψυχολογικα
ευγενικος ειμαι παντα αρκει να μου φεροντε ευγενικα
ασε τις μαγκιες λοιπον και τα υποννοουμενα γιατι τετοιες μαλακιες και προκλησεις που λες εδω δεν τις ελεγες μπροστα μου τοτε που αναφερεις ;)
μην μπερδευεις την ευγενεια με κατι αλλο
δεν με νοιαζει το στοιχημα τι εδινε,λεω αυτα που βλεπω
Δεν είδα καμμιά μαγκιά πέρα από κάποιο "τσου ρε Λάκη" από σένα. Το αφήνω εδώ, δε μ' ενδιαφέρει τέτοια αντιπαράθεση.
Εκείνο που (νομίζω) ΠΡΕΠΕΙ να δεις είναι πως ο Ζ.Ο. είχε πολλά πλάνα, τα οποία δε βγήκαν βέβαια όλα, αλλά ψαχνότανε συνέχεια. Ο Π.Γ. στηρίζεται πάντα στην "πολεμική αρετή" των παικτών του. Χωρίς σχέδια, χωρίς ευελιξία. Αυτό δε βοηθάει πάντα. Μόνο σπάνια, με ισοδύναμο αντίπαλο. Με Προπονητή στην ομάδα του Πειραιά (το καλύτερο είναι πλεονασμός) δε θα καθαρίζαμε με ένα δίλεπτο ξέσπασμα χωρίς την παραμικρή αντίδραση από σας. Αυτά τα ολίγα.