Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Σουηδέ είσαι εκτός θέματος.Ξερεις τι σημαινει ροστερ?Ο Παναθηναικος σε σχεση με εσας εχει καλυτερο ροστερ στο συνολο του.Πολλες περισσοτερες εναλλακτικες λυσεις.Απλα ο Παναθηναικος δεν εχει Ντιογκο και Γκαλετι.Γιαυτο και θελει 2 ενδεκαδατους παικτες.Εναν στην αμυνα,εναν στην επιθεση.
Τα ματς που εχεις παιξει μπαλα ποια ειναι,να τα μαθουμε και εμεις που δεν βλεπουμε μπαλα.Να στα πω εγω?Με Μπενφικα,με Ηρακλη και ενα ημιχρονο με την Χερτα.Αν ξεχναω καποιο θυμησε το μου εσυ.
Το ''τσιμουδια'' που λες δεν ισχυει σε καμια περιπτωση.
Σταρχιδια μου,οσο με αδικουν θα τους γαμαω και ας με γαμανε χειροτερα στο επομενο.Μεχρι να μαθουν να σφυρανε καλα.
Δεν υπαρχει λογος να μιλαει κανεις για τον Νινη.Για τον απλουστατο λογο οτι φετος παιρνει ευκαιριες.Βρες κατι αλλο να πεις.Τελος,ενημερωνεσαι απο λαθος εφημεριδες.Εκτος και αν διαβαζεις το ρεπορταζ του Παναθηναικου απο το ''ΦΩΣ''.Ο Παναθηναικος ΔΕΝ ψαχνει δεξι χαφ.Ασε που ο Νινης πιο πολλες φορες εχει παιξει σαν δεκαρακι παρα σαν δεξι χαφ.
Οι εναλλακτικές δεν μετριώνται σε πληθώρα παικτών αλλά σε ποιότητα.
Άρα οι δικές σου είναι μετριότατες.
Για ποιοτικά ματσάκια το αφήνω στην κρίση σου. Εδώ θεωρείς πως έχεις καλύτερο ρόστερ, για τα ματς θα μιλήσουμε; Εγώ και με τον Πανιώνιο έπαιξα ποιοτικό ποδόσφαιρο και με την Ξάνθη εχθές στο πρώτο ημίχρονο κεντούσα και σε όλα τα ματσάκια στο Καραϊσκάκη. Αν δεν θες να το δεις γιατί θεωρείς πως με την Βέρντερ εντός έπαιξες ποδόσφαιρο εσύ είναι πρόβλημα σου. Αλλά το βασικό πρόβλημά σας είναι γενικώς πως ακόμα δεν έχετε κατασταλλάξει τι σας φτάιει. Εσύ θες δύο παίκτες, ο άλλος θέλει 12 και ο Πατέρας θα πάρει στη θεωρία 3 στην άμυνα. Εγώ λέω τρία πουλάκια κάθονται και σιγοτραγουδάνε είσαστε.
Και επειδή είσαι καινούργιος και έχεις βαρεθεί να διαβάσεις τα πολύ παλιά ποσταρίσματα να σε ενημερώσω πως δεν διαβάζω εφημερίδες. Η ενημέρωσή μου είναι απευθείας από τα ενδότερα του ΠΑΟ λόγω συνεργασίας. Το οτι είμαι Ολυμπιακός φυσικά είναι άσχετο με τα επαγγελματικά.
Και για δεξί χαφ ψάχνετε, άλλο που δεν βρίσκετε στα χρήματα που θέτε.
και το πότε βαφτίστηκε ο Νίνης 10'άρι από ένα ματς της Εθνικής ποτέ δεν το κατάλαβα. Όσο και ο Τοροσίδης είναι αριστερό μπακ....
μα τι λέτε ρε γμτ...ούτε φυσιολογικά δεν μπορεί να μιλήσει κανείς μαζί σας.