Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ξερεις τι σημαινει ροστερ?Ο Παναθηναικος σε σχεση με εσας εχει καλυτερο ροστερ στο συνολο του.Πολλες περισσοτερες εναλλακτικες λυσεις.Απλα ο Παναθηναικος δεν εχει Ντιογκο και Γκαλετι.Γιαυτο και θελει 2 ενδεκαδατους παικτες.Εναν στην αμυνα,εναν στην επιθεση.

Τα ματς που εχεις παιξει μπαλα ποια ειναι,να τα μαθουμε και εμεις που δεν βλεπουμε μπαλα.Να στα πω εγω?Με Μπενφικα,με Ηρακλη και ενα ημιχρονο με την Χερτα.Αν ξεχναω καποιο θυμησε το μου εσυ.

Το ''τσιμουδια'' που λες δεν ισχυει σε καμια περιπτωση.

Σταρχιδια μου,οσο με αδικουν θα τους γαμαω και ας με γαμανε χειροτερα στο επομενο.Μεχρι να μαθουν να σφυρανε καλα.

Δεν υπαρχει λογος να μιλαει κανεις για τον Νινη.Για τον απλουστατο λογο οτι φετος παιρνει ευκαιριες.Βρες κατι αλλο να πεις.Τελος,ενημερωνεσαι απο λαθος εφημεριδες.Εκτος και αν διαβαζεις το ρεπορταζ του Παναθηναικου απο το ''ΦΩΣ''.Ο Παναθηναικος ΔΕΝ ψαχνει δεξι χαφ.Ασε που ο Νινης πιο πολλες φορες εχει παιξει σαν δεκαρακι παρα σαν δεξι χαφ.
Σουηδέ είσαι εκτός θέματος.
Οι εναλλακτικές δεν μετριώνται σε πληθώρα παικτών αλλά σε ποιότητα.
Άρα οι δικές σου είναι μετριότατες.
Για ποιοτικά ματσάκια το αφήνω στην κρίση σου. Εδώ θεωρείς πως έχεις καλύτερο ρόστερ, για τα ματς θα μιλήσουμε; Εγώ και με τον Πανιώνιο έπαιξα ποιοτικό ποδόσφαιρο και με την Ξάνθη εχθές στο πρώτο ημίχρονο κεντούσα και σε όλα τα ματσάκια στο Καραϊσκάκη. Αν δεν θες να το δεις γιατί θεωρείς πως με την Βέρντερ εντός έπαιξες ποδόσφαιρο εσύ είναι πρόβλημα σου. Αλλά το βασικό πρόβλημά σας είναι γενικώς πως ακόμα δεν έχετε κατασταλλάξει τι σας φτάιει. Εσύ θες δύο παίκτες, ο άλλος θέλει 12 και ο Πατέρας θα πάρει στη θεωρία 3 στην άμυνα. Εγώ λέω τρία πουλάκια κάθονται και σιγοτραγουδάνε είσαστε.

Και επειδή είσαι καινούργιος και έχεις βαρεθεί να διαβάσεις τα πολύ παλιά ποσταρίσματα να σε ενημερώσω πως δεν διαβάζω εφημερίδες. Η ενημέρωσή μου είναι απευθείας από τα ενδότερα του ΠΑΟ λόγω συνεργασίας. Το οτι είμαι Ολυμπιακός φυσικά είναι άσχετο με τα επαγγελματικά.
Και για δεξί χαφ ψάχνετε, άλλο που δεν βρίσκετε στα χρήματα που θέτε.
και το πότε βαφτίστηκε ο Νίνης 10'άρι από ένα ματς της Εθνικής ποτέ δεν το κατάλαβα. Όσο και ο Τοροσίδης είναι αριστερό μπακ....
μα τι λέτε ρε γμτ...ούτε φυσιολογικά δεν μπορεί να μιλήσει κανείς μαζί σας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τι λες ρε;;;;;
αμα πηγαινανε ετσι τα μπουκαδικα κλαφτα.....
αυτοι κοιτανε ΤΩΡΑ τι γινεται.....τι ομαδες εχει ο καθενας....ειναι αυστηρα επαγγελματιες και δεν συγχωρειται η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ λαθος εκτιμηση....
αλλο βρες να πεις.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
αμα πηγαινανε βασει παραδοσεων γαματα.....
Σου απαντησα απο την αρχη ρε man,οτι δεν μπορω να μπω στην ψυχολογια τους.
Μου λες να βρω κατι αλλο... :think: :think:..Μαλιστα,σκεφτηκα.Δινουν επιτηδες τοσο φαβορι τον γαυρο για να στειλουν τον κοσμο στον κουβα και να τα κονομησουν παλι. :grin:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Σου απαντησα απο την αρχη ρε man,οτι δεν μπορω να μπω στην ψυχολογια τους.
Μου λες να βρω κατι αλλο... :think: :think:..Μαλιστα,σκεφτηκα.Δινουν επιτηδες τοσο φαβορι τον γαυρο για να στειλουν τον κοσμο στον κουβα και να τα κονομησουν παλι. :grin:
δειξε την διαφορα σου ρε μαγκα απο τον παλερμο απαντωντας μου σε μια ερωτηση....
περναει καθολου απο το μυαλο σου το ενδεχομενο να θεωρουν αυτοι οι ''ειδικοι εκτιμητες'' απλα οτι ο ΟΣΦΠ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ;;;;;
σε ρωταω παιζει αυτο;;;;; :think: :think: :think: :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δειξε την διαφορα σου ρε μαγκα απο τον παλερμο απαντωντας μου σε μια ερωτηση....
περναει καθολου απο το μυαλο σου το ενδεχομενο να θεωρουν αυτοι οι ''ειδικοι εκτιμητες'' απλα οτι ο ΟΣΦΠ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ;;;;;

εγώ που είμαι εκτιμητής μαλακίας μπορώ να σου πώ πόσα καράτια μαλάκας είσαι;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καληνύχτα σε όλους.
και φάτε κανα γλυκό...από το πολύ κλάμα έρχεται ξυνίλα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εισαι και ψευτης κιολας :headbang:
κλασσικος βαζελος

αει γαμήσου....
και δω δημόσια...
αυριο ΚΕΡΝΑΩ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΕ ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΟΥ.....
Εσύ θα πληρώσεις μόνο τις χαρτοπεσέτες για να σκουπίσεις τα χύσια μου απ τη μάπα σου....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Σουηδέ είσαι εκτός θέματος.
Οι εναλλακτικές δεν μετριώνται σε πληθώρα παικτών αλλά σε ποιότητα.
Άρα οι δικές σου είναι μετριότατες.
Για ποιοτικά ματσάκια το αφήνω στην κρίση σου. Εδώ θεωρείς πως έχεις καλύτερο ρόστερ, για τα ματς θα μιλήσουμε; Εγώ και με τον Πανιώνιο έπαιξα ποιοτικό ποδόσφαιρο και με την Ξάνθη εχθές στο πρώτο ημίχρονο κεντούσα και σε όλα τα ματσάκια στο Καραϊσκάκη. Αν δεν θες να το δεις γιατί θεωρείς πως με την Βέρντερ εντός έπαιξες ποδόσφαιρο εσύ είναι πρόβλημα σου. Αλλά το βασικό πρόβλημά σας είναι γενικώς πως ακόμα δεν έχετε κατασταλλάξει τι σας φτάιει. Εσύ θες δύο παίκτες, ο άλλος θέλει 12 και ο Πατέρας θα πάρει στη θεωρία 3 στην άμυνα. Εγώ λέω τρία πουλάκια κάθονται και σιγοτραγουδάνε είσαστε.

Και επειδή είσαι καινούργιος και έχεις βαρεθεί να διαβάσεις τα πολύ παλιά ποσταρίσματα να σε ενημερώσω πως δεν διαβάζω εφημερίδες. Η ενημέρωσή μου είναι απευθείας από τα ενδότερα του ΠΑΟ λόγω συνεργασίας. Το οτι είμαι Ολυμπιακός φυσικά είναι άσχετο με τα επαγγελματικά.
Και για δεξί χαφ ψάχνετε, άλλο που δεν βρίσκετε στα χρήματα που θέτε.
και το πότε βαφτίστηκε ο Νίνης 10'άρι από ένα ματς της Εθνικής ποτέ δεν το κατάλαβα. Όσο και ο Τοροσίδης είναι αριστερό μπακ....
μα τι λέτε ρε γμτ...ούτε φυσιολογικά δεν μπορεί να μιλήσει κανείς μαζί σας.
Ρε μαγκα ελληνικα καταλαβαινεις?Εχω στον παγκο Ρουκαβινα,Κλειτον,Ματος,Ιβανσιτς,Νινη.Δεν σου μιλαω για Χριστοδουλοπουλους,Μουν και λοιπους που δεν ξερω αν θα κανουν τιποτα ενω εχουν πολλα προσοντα.
Εσυ ξερεις ποιον εχεις στον παγκο?Τον 35αρη Κοβασεβιτς και τον συνομηλικο Τζορτζεβιτς.Για πες μου τις υπολοιπες αξιοπιστες ρεζερβες σου.Το εχω πει 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 φορες.Εχετε 2 παικτες στην ενδεκαδα,τοσο σε αξια οσο σε προσωπικοτητα,που εγω δεν τους εχω,βλεπε Ντιογκο και Γκαλετι.Επισης η αμυνα σου ειναι σταθεροτερη απο την δικια μου.Δεν διαφωνω οτι σε επιπεδο 11αδας υπερτερεις.Ομως για ροστερ η κουβεντα ειναι πολυ διαφορετικη.
Μου λες για τα παιχνιδια στο Καραισκακη.Σε ποια?Με τον Θρασυβουλο?Με τον Πανθρακικο?Με τον Λεβαδειακο?Τα θυμασαι αυτα τα ματς?Και μου λες οτι σε ΟΛΑ εχεις παιξει μπαλα?Με την αεκ πιστευεις οτι επαιξες μπαλα?Με τον παοκ παλι σου καθισε το ματς.Μου λες με τον Πανιωνιο.Να σου θυμησω πως κατεβασε την ομαδα ο Λεμονης?Να σου θυμησω οτι νομιζε πως επαιζε στο γηπεδο της Δοξα Βυρωνα και επαιζε φουλ επιθεση.Ας κατεβει και με μενα ετσι στο οακα να δεις τι μπαλαρα θα παιξω.Μου λες για χθες με την Ξανθη.Οντως μετα το 1-0 που ειδα,μεχρι το 45' επαιξες πολυ καλα.Και δεν συνυπολογιζω το γεγονος οτι η Ξανθη ειχε ηδη ανοιχτει και οτι επαιζε με 2 παικτες πισω που δεν ειχαν παιξει ποτε.Στο δευτερο ημιχρονο που ησουν?Σε ειχε κλεισει η Ξανθη και επαιζε με 10.Πλακα μου κανεις?

Ωραια ρε μαγκα επειδη το λες εσυ ΔΕΝ επαιξα μπαλα με την Βερντερ.Τελος.Συμφωνω μαζι σου.
Αφου τα ξερεις απο μεσα τα μεταγραφικα,θα δουμε αν θα δικαιωθεις ρε μαγκα.

Τελος λες οτι ''ουτε φυσιολογικα δεν μπορει να συζητησει κανεις μαζι σας''.Απο την στιγμη που το πιστευεις αυτο και δεν το λες μονο και μονο για να το πεις και να δημιουργησεις εντυπωσεις,γιατι παραβαινεις τις αρχες σου και ποσταρεις το κατεβατο σου στο θρεντ του Παναθηναικου?Για εξηγησε μου ρε επιστημονα της μπαλας.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
αει γαμήσου....
και δω δημόσια...
αυριο ΚΕΡΝΑΩ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΕ ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΟΥ.....
Εσύ θα πληρώσεις μόνο τις χαρτοπεσέτες για να σκουπίσεις τα χύσια μου απ τη μάπα σου....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
χαρτοπολεμο θα χρειαστει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ρε....τι να βγαλεις εσυ;;;;;

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
σουηδε σε μενα θα απαντησεις η θα με γραψεις στα παπαρια σου;;;;; :think: :think: :think: :think:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ποια διαφορα μου απο τον παλερμο και πιπες μου λες ρε?Στον πουτσο μου για τους λογους που κραζετε τον παλερμο.

Ναι ρε μαγκα,μου περναει και αυτο απο το μυαλο.Ικανοποιηθηκες?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ποια διαφορα μου απο τον παλερμο και πιπες μου λες ρε?Στον πουτσο μου για τους λογους που κραζετε τον παλερμο.

Ναι ρε μαγκα,μου περναει και αυτο απο το μυαλο.Ικανοποιηθηκες?
ναι.... :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom