Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε μαγκα ελληνικα καταλαβαινεις?Εχω στον παγκο Ρουκαβινα,Κλειτον,Ματος,Ιβανσιτς,Νινη.Δεν σου μιλαω για Χριστοδουλοπουλους,Μουν και λοιπους που δεν ξερω αν θα κανουν τιποτα ενω εχουν πολλα προσοντα.
Εσυ ξερεις ποιον εχεις στον παγκο?Τον 35αρη Κοβασεβιτς και τον συνομηλικο Τζορτζεβιτς.Για πες μου τις υπολοιπες αξιοπιστες ρεζερβες σου.Το εχω πει 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 φορες.Εχετε 2 παικτες στην ενδεκαδα,τοσο σε αξια οσο σε προσωπικοτητα,που εγω δεν τους εχω,βλεπε Ντιογκο και Γκαλετι.Επισης η αμυνα σου ειναι σταθεροτερη απο την δικια μου.Δεν διαφωνω οτι σε επιπεδο 11αδας υπερτερεις.Ομως για ροστερ η κουβεντα ειναι πολυ διαφορετικη.
Μου λες για τα παιχνιδια στο Καραισκακη.Σε ποια?Με τον Θρασυβουλο?Με τον Πανθρακικο?Με τον Λεβαδειακο?Τα θυμασαι αυτα τα ματς?Και μου λες οτι σε ΟΛΑ εχεις παιξει μπαλα?Με την αεκ πιστευεις οτι επαιξες μπαλα?Με τον παοκ παλι σου καθισε το ματς.Μου λες με τον Πανιωνιο.Να σου θυμησω πως κατεβασε την ομαδα ο Λεμονης?Να σου θυμησω οτι νομιζε πως επαιζε στο γηπεδο της Δοξα Βυρωνα και επαιζε φουλ επιθεση.Ας κατεβει και με μενα ετσι στο οακα να δεις τι μπαλαρα θα παιξω.Μου λες για χθες με την Ξανθη.Οντως μετα το 1-0 που ειδα,μεχρι το 45' επαιξες πολυ καλα.Και δεν συνυπολογιζω το γεγονος οτι η Ξανθη ειχε ηδη ανοιχτει και οτι επαιζε με 2 παικτες πισω που δεν ειχαν παιξει ποτε.Στο δευτερο ημιχρονο που ησουν?Σε ειχε κλεισει η Ξανθη και επαιζε με 10.Πλακα μου κανεις?

Ωραια ρε μαγκα επειδη το λες εσυ ΔΕΝ επαιξα μπαλα με την Βερντερ.Τελος.Συμφωνω μαζι σου.
Αφου τα ξερεις απο μεσα τα μεταγραφικα,θα δουμε αν θα δικαιωθεις ρε μαγκα.

Τελος λες οτι ''ουτε φυσιολογικα δεν μπορει να συζητησει κανεις μαζι σας''.Απο την στιγμη που το πιστευεις αυτο και δεν το λες μονο και μονο για να το πεις και να δημιουργησεις εντυπωσεις,γιατι παραβαινεις τις αρχες σου και ποσταρεις το κατεβατο σου στο θρεντ του Παναθηναικου?Για εξηγησε μου ρε επιστημονα της μπαλας.
Στην αρχή ήθελα να κόψω από το ποστ σου και να βάλω μόνο συγκεκριμένες προτάσεις.
Αλλά μετά άλλαξα γνώμη.
Οι δύο παίκτες που αναφέρεις από τη στιγμή που είναι εν ενεργεία παίκτες δεν είναι στο ρόστερ μου; Δεν είναι καλύτεροι από τους δικούς σου; Διάβασε το θρεντ σας εδώ τις πρώτες σελίδες ή τέλος πάντων αυτές που ήταν την εποχή των μεταγραφών και θα καταλάβεις τη λογική μου. Για μένα ούτε ο Μάτος ούτε ο Κλέιτον κάνουνε. Κι αν ο Κλέιτον είναι καλός παίκτης (αλλά στον Ολυμπιακό δεν θα τον ήθελα γιατί δεν ταιριάζει σε σύστημα 442, οι υπόλοιποι δεν είναι ούτε για να τους δανείσεις κάλτσες να παίξουνε. Γνώμη μου πάντα. Αν σου κάνει το ρόστερ σου τότε δεν χρειάζεσαι παίκτες. Γιατί οι παίκτες που θα πάρεις θα αφήνουνε το ροστερ σου πάλι στον πάγκο και πάλι θα φωνάζεις γιατί δεν έβαλε τον ένα ή τον άλλο.
Ο Ολυμπιακός τα έχει περάσει αυτά επί εποχή Κοσκωτά. Τότε σφαζόμασταν πως δεν έβαλε τον ένα ή τον άλλον.
Λες για ματς και λες πως μας κάθισε το ένα ματς, στο άλλο είχε απουσίες, στο τρίτο η διαιτησία, στο άλλο φύσαγε άνεμος. Αν δεν καταλάβετε πως απέναντί σας υπάρχει ομάδα που επειδή ήταν καλύτερη (και είναι ακόμα) επί 12 χρόνια σας παίρνει το πρωτάθλημα δεν θα το πάρετε ποτέ.
Και ο αντίστοιχος παραλληλισμός είναι στο μπάσκετ πως παραδέχομαι πως πρέπει να κάνω μεγάλη υπομονή για να σου πάρω το πρωτάθλημα λόγωστρωμένης και ποιοτικής ομάδας του ΠΑΟ.

Μη με λες μάγκα. ΔΕΝ ειμαι. Ούτε το παίζω πως είμαι. Αν εσύ είσαι με τις υγείες σου.
Και κατάλαβε πως όταν μου μιλάς διαρκώς για διαιτησία ακυρώνεις όλα τα άλλα. Σου παίρνω το πρωτάθλημα γιατί εγώ ξέρω την αξία σου σαν αντιπάλου. Εσύ επιλέγεις να την ξεχνάς...και τη δική σου και τη δική μου. Τη δική σου την υπερεκτιμάς αυτή τη στιγμή και τη δική μου την υποτιμάς.
Και σου είπα πως ψάχνετε, δεν σου είπα πως θα πάρετε. Ούτε θα δικαιωθώ άμα πάρετε ούτε θα ακυρωθώ αν δεν πάρετε. Απλά σου λέω μόνο ό,τι ξέρω. Και οι πιο παλιοί εδώ μάλλον θα θυμούνται πως το έχω ξαναγράψει αυτό για τη σχέση μου με ΠΑΟ. Δεν γράφω παραπάνω γιατί δεν ξέρω ποιος διαβάζει και δεν είμαι διατεθειμένος να χάσω τη σχέση αυτή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μοικάνε....
ο Γαύρος έχει πάρει 8 ποντάκια λόγω διαιτησίας, έχει χάσει 2 λόγω διαιτησίας και ο βάζελος έχει χάσει 4 λόγω διαιτησίας.
Κάνε την πράξη και μην απατάσαι....
Το +9 είναι μαγική εικόνα......
Τουλάχιστον από τον γαύρο και τη μπάλλα που παίζει εντός Ελλάδας.......

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Στην αρχή ήθελα να κόψω από το ποστ σου και να βάλω μόνο συγκεκριμένες προτάσεις.
Αλλά μετά άλλαξα γνώμη.
Οι δύο παίκτες που αναφέρεις από τη στιγμή που είναι εν ενεργεία παίκτες δεν είναι στο ρόστερ μου; Δεν είναι καλύτεροι από τους δικούς σου; Διάβασε το θρεντ σας εδώ τις πρώτες σελίδες ή τέλος πάντων αυτές που ήταν την εποχή των μεταγραφών και θα καταλάβεις τη λογική μου. Για μένα ούτε ο Μάτος ούτε ο Κλέιτον κάνουνε. Κι αν ο Κλέιτον είναι καλός παίκτης (αλλά στον Ολυμπιακό δεν θα τον ήθελα γιατί δεν ταιριάζει σε σύστημα 442, οι υπόλοιποι δεν είναι ούτε για να τους δανείσεις κάλτσες να παίξουνε. Γνώμη μου πάντα. Αν σου κάνει το ρόστερ σου τότε δεν χρειάζεσαι παίκτες. Γιατί οι παίκτες που θα πάρεις θα αφήνουνε το ροστερ σου πάλι στον πάγκο και πάλι θα φωνάζεις γιατί δεν έβαλε τον ένα ή τον άλλο.
Ο Ολυμπιακός τα έχει περάσει αυτά επί εποχή Κοσκωτά. Τότε σφαζόμασταν πως δεν έβαλε τον ένα ή τον άλλον.
Λες για ματς και λες πως μας κάθισε το ένα ματς, στο άλλο είχε απουσίες, στο τρίτο η διαιτησία, στο άλλο φύσαγε άνεμος. Αν δεν καταλάβετε πως απέναντί σας υπάρχει ομάδα που επειδή ήταν καλύτερη (και είναι ακόμα) επί 12 χρόνια σας παίρνει το πρωτάθλημα δεν θα το πάρετε ποτέ.
Και ο αντίστοιχος παραλληλισμός είναι στο μπάσκετ πως παραδέχομαι πως πρέπει να κάνω μεγάλη υπομονή για να σου πάρω το πρωτάθλημα λόγωστρωμένης και ποιοτικής ομάδας του ΠΑΟ.

Μη με λες μάγκα. ΔΕΝ ειμαι. Ούτε το παίζω πως είμαι. Αν εσύ είσαι με τις υγείες σου.
Και κατάλαβε πως όταν μου μιλάς διαρκώς για διαιτησία ακυρώνεις όλα τα άλλα. Σου παίρνω το πρωτάθλημα γιατί εγώ ξέρω την αξία σου σαν αντιπάλου. Εσύ επιλέγεις να την ξεχνάς...και τη δική σου και τη δική μου. Τη δική σου την υπερεκτιμάς αυτή τη στιγμή και τη δική μου την υποτιμάς.
Και σου είπα πως ψάχνετε, δεν σου είπα πως θα πάρετε. Ούτε θα δικαιωθώ άμα πάρετε ούτε θα ακυρωθώ αν δεν πάρετε. Απλά σου λέω μόνο ό,τι ξέρω. Και οι πιο παλιοί εδώ μάλλον θα θυμούνται πως το έχω ξαναγράψει αυτό για τη σχέση μου με ΠΑΟ. Δεν γράφω παραπάνω γιατί δεν ξέρω ποιος διαβάζει και δεν είμαι διατεθειμένος να χάσω τη σχέση αυτή.
Γιατι μου χρεωνεις λογια που ποτε δεν εχω πει?Μου λες αν σου αρεσει το ροστερ σου δεν χρειαζεσαι μεταγραφες.
Εγω αυτο ειπα?Ειπα οτι το ροστερ μου σε συνολο ειναι καλυτερο απο το δικο σου.Οτι εχω τρυπα στην αμυνα και αναγκη στην επιθεση τα λεω εδω και πολυ καιρο.Συνειδητοποιεις τι τετραγωνη λογικη χρησιμοποιεις?Δεν ειπα οτι δεν χρειαζομαι μεταγραφες.Εσυ το συμπερανες απο μονος σου αυτο επειδη ειπα για το ροστερ που εχω.Οι μεταγραφες που θα γινουν θα ειναι σε θεσεις που εχω αναγκη.Θα ειναι ενδεκαδατες δηλαδη.Οποτε ειναι ακυρο αυτο που λες οτι θα ερθουν και αλλοι και οι προηγουμενοι δεν θα βλεπουν 11αδα με τιποτα.

Θελεις κοφτη απαντηση για τους 2 γερους που εχεις στον παγκο?ΟΧΙ δεν ειναι καλυτεροι απο τους δικους μου.Οτι καποτε ηταν παικταραδες ειναι σιγουρο.ΤΩΡΑ εμενα δεν μου λενε τιποτα.Ο μεν Κοβασεβιτς οσο εχει παιξει φετος δεν εχει κανει τιποτα και ο δε Τζολε πολυ λιγα πραγματα.

Για τους παικτες μου,που εσενα δεν σου κανουν,δεν μπορω να πω τιποτα.Ο καθενας εχει τα δικα του γουστα.Παντως με το δικο μου μυαλο ο Ματος θα επαιζε βασικος σε σενα.Και ο Ρουκαβινα,αν ηταν σε εσας,θα μας ειχατε ζαλισει τα παπαρια με το σουπερ ταλεντο που φερατε.Αλλα ειπα παω πασο,δεν θα σου αλλαξω εγω ποδοσφαιρικη λογικη και αποψη για παικτες.

Για την διαιτησια θα μιλαω οσο θελω φιλε.Οποτε βλεπω κατι στραβο θα το λεω.Το οτι κρυβομαι πισω απο την διαιτησια,οτι κλαιω και οτι δεν κανω κριτικη στην ομαδα μου αγωνιστικα ειναι παλι δικο σου συμπερασμα.

Για τις σχεσεις σου με τον Παναθηναικο δεν εχω να πω τιποτα.Μακαρι να τα ξερεις και να μας ενημερωσεις και εμας αν εχεις καμια καλη πληροφορια για μεταγραφες κτλπ.

Αυτα που σου απαντησα περι φυσιολογικης κουβεντας που ειπες,τα αφησες ασχολιαστα.Επομενως εχω καθε λογο να πιστευω οτι τα γραφεις μονο και μονο για να τα γραφεις και να κανεις το κομματι σου.Τελος,σορι για το μαγκας,δεν θα το ξαναχρησιμοποιησω.Απλα εψαχνα προσφωνηση και μου ηρθε αυτη στο μυαλο.
Καλο βραδυ.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Στην Ελλάδα ο Ντάβιντ για ΠΑΟ

Η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού αναμένεται να είναι ο κεντρικός αμυντικός της Παλμέιρας, Νταβίντ. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με τον μάνατζερ του, υποστηρίζοντας ότι έχει μείνει ελεύθερος!

Αν αποδειχτεί ότι ο παίκτης δεν δεσμεύεται πραγματικά με συμβόλαιο, τότε θα αποκτηθεί άμεσα. Διαφορετικά οι πράσινοι δεν θα προχωρήσουν, αφού υπάρχει πάντα και ο κίνδυνος να τους καταγγείλουν μετά στην ΦΙΦΑ.

Πάντως, ακόμη και να φορέσει τελικά την πράσινη φανέλα ο Νταβίντ, θα αποκτηθεί ακόμη ένας παίκτης που να αγωνίζεται στην άμυνα, αφού ο Βραζιλιάνος είναι ουσιαστικά, επένδυση για το μέλλον.

www.derby.gr/main.php?categ_id=7&art_id=13006]http://www.derby.gr/main.php?categ_id=7&art_id=13006[/url]

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αφου τον ανεφερες ας βαλουμε και ενα κομματι απο την συνεντευξη του

«Τριάντα χιλιάδες τότε,
για να πέσω… κάπως!!!»

Και τώρα πάμε σε κάτι όχι και τόσο… αθώο, από την εποχή που ο σημερινός μας «καλεσμένος»… γέμιζε τα κολυμβητήρια από χιλιάδες κόσμου, που ήθελαν να θαυμάσουν τις καταδύσεις του! «Είναι το τελευταίο πρωτάθλημα κολύμβησης που συμμετέχω, το 1968… Ήρθε κάποιος αθλητής του Παναθηναϊκού -δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα- να με δωροδοκήσει κανονικότατα! Να μου δώσει τότε 30.000 δραχμές για να πέσω… κάπως. Να πέσω λίγο άσχημα! Είτε το θέλουμε, είτε δεν το θέλουμε, ο Ολυμπιακός έπαιρνε πρωταθλήματα για μια σειρά ετών από τον Πρέκα. Γιατί; Επειδή οι κολυμβητές πήγαιναν τσίμα - τσίμα. Έναν βαθμό ο ένας, έναν ο άλλος. Όταν μπήκε στο πρωτάθλημα το συγκεκριμένο αγώνισμα -που κι αυτό οφείλεται σε εμένα, καθώς έβαλα τις καταδύσεις στη γενική βαθμολογία- ο Ολυμπιακός είχε 14 βαθμούς επιπλέον κι έπρεπε ο Παναθηναϊκός  να καλύψει αυτούς τους βαθμούς με κάποιους αθλητάς. Δεν υπήρχαν, γι’ αυτό και ήρθε τότε ο… αγαπητός φίλος -συναθλητής στις καταδύσεις- και μου λέει άκουσε να δεις, μου είπαν να σου δώσω αυτά τα χρήματα για να μην…πέσεις. Του λέω «φίλε, πρώτον δεν θα προδώσω ποτέ τον Ολυμπιακό, δεύτερον είναι ατομικό το άθλημα. Να γελοιοποιηθώ μπροστά σε τόσο κόσμο; Δεν θα το έκανε κανείς αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση Γιωργάκη -λέω το μικρό του…- αυτά δεν γίνονται».

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αφου τον ανεφερες ας βαλουμε και ενα κομματι απο την συνεντευξη του

«Τριάντα χιλιάδες τότε,
για να πέσω… κάπως!!!»

Και τώρα πάμε σε κάτι όχι και τόσο… αθώο, από την εποχή που ο σημερινός μας «καλεσμένος»… γέμιζε τα κολυμβητήρια από χιλιάδες κόσμου, που ήθελαν να θαυμάσουν τις καταδύσεις του! «Είναι το τελευταίο πρωτάθλημα κολύμβησης που συμμετέχω, το 1968… Ήρθε κάποιος αθλητής του Παναθηναϊκού -δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα- να με δωροδοκήσει κανονικότατα! Να μου δώσει τότε 30.000 δραχμές για να πέσω… κάπως. Να πέσω λίγο άσχημα! Είτε το θέλουμε, είτε δεν το θέλουμε, ο Ολυμπιακός έπαιρνε πρωταθλήματα για μια σειρά ετών από τον Πρέκα. Γιατί; Επειδή οι κολυμβητές πήγαιναν τσίμα - τσίμα. Έναν βαθμό ο ένας, έναν ο άλλος. Όταν μπήκε στο πρωτάθλημα το συγκεκριμένο αγώνισμα -που κι αυτό οφείλεται σε εμένα, καθώς έβαλα τις καταδύσεις στη γενική βαθμολογία- ο Ολυμπιακός είχε 14 βαθμούς επιπλέον κι έπρεπε ο Παναθηναϊκός  να καλύψει αυτούς τους βαθμούς με κάποιους αθλητάς. Δεν υπήρχαν, γι’ αυτό και ήρθε τότε ο… αγαπητός φίλος -συναθλητής στις καταδύσεις- και μου λέει άκουσε να δεις, μου είπαν να σου δώσω αυτά τα χρήματα για να μην…πέσεις. Του λέω «φίλε, πρώτον δεν θα προδώσω ποτέ τον Ολυμπιακό, δεύτερον είναι ατομικό το άθλημα. Να γελοιοποιηθώ μπροστά σε τόσο κόσμο; Δεν θα το έκανε κανείς αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση Γιωργάκη -λέω το μικρό του…- αυτά δεν γίνονται».

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μιας και το ρίξαμε στο χαβαλέ, συνεχίζω με τον ίδιο:

«Έσπασα τον καθρέφτη όταν
έσπασαν το πόδι του Υφαντή!»

«Ακραίες αντιδράσεις» του Κώστα Πρέκα; «Είναι του παρελθόντος, όταν είχαν σπάσει το πόδι του Ηλία Υφαντή… Δεν θα συγχωρέσω ποτέ τον αθλητή εκείνον, τον Τσερεγκόφ. Εκείνη η στιγμή χάραξε τη ζωή μου, το θεωρούσα τόσο άδικο κι απάνθρωπο! [size=11pt]Καμία άλλη στιγμή δεν θυμάμαι[/size]… Η αντίδραση μου τότε ήταν να σπάσω τον καθρέφτη μου, στο σπίτι. Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι αυτός ο άνθρωπος εσκεμμένα έβαλε το πόδι του… Και ήταν η δεύτερη φορά που ο Ηλίας Υφαντής έσπαγε το πόδι του. Θεωρώ ότι ήταν ίσως ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έβγαλε ποτέ ο τόπος, χωρίς να μειώνονται οι υπόλοιποι, έτσι»; 

ΣΧΟΛΙΟ: καλά δεν θυμάται ούτε τη στιγμή που έκανε καμάκι στη Μπέτυ Λιβανού μέσα στην εκκλησία στην ταινία Επαναστάτης Ποπολάρος;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
......Έχω έναν γιο 26 ετών -σπουδαίο, είναι κι Ολυμπιακός- αλλά δεν παντρεύτηκα. Πολλές φορές καθόμαστε και παρακολουθούμε μαζί στην τηλεόραση τον Ολυμπιακό [size=11pt]και είναι ένα ζωντανό κύτταρο[/size]…........

Ποιος είναι το ζωντανό κύτταρο; ο γιος του, ο ολυμπιακός ή η τηλεόραση;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
....ο Ολυμπιακός με βοήθησε καταρχήν να γίνω άνθρωπος.....

στον πατέρα χρωστάει το ζην, στον ολυμπιακό το ευ ζην  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Στην Αθήνα έφτασε την Δευτέρα ο Εμίρ Σπάχιτς και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, ώστε συνεχίσει την καριέρα του στον ελληνικό σύλλογο.

Ο αρχηγός της εθνικής Βοσνίας / Ερζεγοβίνης ήρθε μαζί με τον μάνατζέρ του και διαπραγματεύεται την μεταγραφή του από την Λοκομοτίβ Μόσχας, με την φανέλα της οποίας αγωνίζεται από το 2006.

Η τιμή του είναι προσιτή για τον Παναθηναϊκό, καθώς η ρωσική ομάδα φέρεται να ζητάει ένα ποσό που δεν ξεπερνάει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τον παραχωρήσει.

Ο 28αχρονος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι».

Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό και το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο και δεν πιάνει την θέση ξένου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΝΚ Ζάγκρεμπ (2001-2004), ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά στις Σινίκ Γιάροσλαβ και Τορπέντο Μόσχας.

Η καριέρα του...

ΣΕΖΟΝ - ΟΜΑΔΑ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ - ΓΚΟΛ
2001-04: Ζάγκρεμπ - 36 - 2
2004-05: Γιάροσλαβ - 26- 6
2005: Τορπέντο Μόσχας -  15 - 0
2006- έως τώρα: Λοκομοτίβ Μόσχας - 46 - 3
Newsroom ΔΟΛ  με πληροφορίες:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού την περίοδο του Ιανουαρίου. Πρόκειται για τον Ολλανδό Μάικ Ζόνεφελντ, για την παραχώρηση του οποίου οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έδωσαν τα χέρια με την Αϊντχόφεν.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ χαφ θα αποκτηθεί ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον Παναθηναϊκό να καταβάλλει 250.000 ευρώ στην ολλανδική ομάδα.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» κάνουν προσπάθειες να μπει στη συμφωνία οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή για το ερχόμενο καλοκαίρι, ζήτημα που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί και επίσημα με την άφιξη του Ζόνεφελντ στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος αναζητούσε μία επιπλέον λύση για την αριστερή πλευρά της ομάδας του.

Το ενδιαφέρον του να αγωνιστεί στην ελληνική ομάδα, είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Ζόνεφελντ πριν από λίγες μέρες σε επικοινωνία του με το Sport.gr. «Ας τα βρουν οι δύο ομάδες και εγώ έρχομαι», είχε πει χαρακτηριστικά.

Το who is who...

Ο 28άχρονος (27/10/80) Μάικ Ζόνεφελντ είναι αριστεροπόδαρος που αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μπακ, αλλά παίζει και στη μεσαία γραμμή. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1997 στον Αγιαξ και αργότερα φόρεσε και τις φανέλες των Γκο Αχέντ Ιγκλς, Μπρέντα και Ναϊμέγκεν.

Το 2007 πήρε μεταγραφή στην Αϊντχόφεν για να αντικαταστήσει τον Μάικλ Μπολ και στο περσινό πρωτάθλημα Ολλανδίας είχε γεμάτη σεζόν, έχοντας 21 συμμετοχές και 2 γκολ. Φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε πέντε αγώνες, τις δύο σαν βασικός, ενώ έχει και τρεις συμμετοχές στην Ευρώπη.
Newsroom ΔΟΛ  με πληροφορίες:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ελπιζω να τελειωνουμε με τις μεταγραφες.
Πιστευω οτι τον ολλανδο πρεπει να τον παρουμε οπωσδηποτε.Απο την στιγμη που παιζει και αριστερο μπακ τον χρειαζομαστε οπωσδηποτε.Ο Σπυροπουλος παιζει ακαταπαυστα απο την αρχη της χρονιας.Χανει λαδια.Χρειαζεται ανασες.

Ο Γκοντζος εχει πρωτοσελιδο τον Ματος και λεει οτι μπορει να φυγει.Τον νου σας μουνοπανα,μην κανετε τετοια μαλακια.Εκτος του οτι ειναι παικταρας,αν φυγει θα χρειαστουμε ΚΑΙ αμυντικο χαφ εφοσον θα εχουμε μεινει μονο με Ζιλμπερτο και Σιμαο.Θυμιζω οτι Τζιολης και Σιοντης εχουν φυγει.
Απορω ποιος μαλακας κανει τον μεταγραφικο σχεδιασμο και σκεφτεται τετοιες παπαριες...

Επισκέπτης
δεν σου χαλαω χατηρι
πειραζει να φερω και ενα φιλαρακι απο μοσχατο?δεχεσαι dp?
οποτε θες αλλα το φιλαρακι τη το θες ρε γαμικο!!! εσυ με τοσους που γαμας εδω μεσα δεν προλαβαινει αλλος!!!! ελα εσυ μονος και τα βρισκουμε!!!!!

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Ελπιζω να τελειωνουμε με τις μεταγραφες.
Πιστευω οτι τον ολλανδο πρεπει να τον παρουμε οπωσδηποτε.Απο την στιγμη που παιζει και αριστερο μπακ τον χρειαζομαστε οπωσδηποτε.Ο Σπυροπουλος παιζει ακαταπαυστα απο την αρχη της χρονιας.Χανει λαδια.Χρειαζεται ανασες.

Ο Γκοντζος εχει πρωτοσελιδο τον Ματος και λεει οτι μπορει να φυγει.Τον νου σας μουνοπανα,μην κανετε τετοια μαλακια.Εκτος του οτι ειναι παικταρας,αν φυγει θα χρειαστουμε ΚΑΙ αμυντικο χαφ εφοσον θα εχουμε μεινει μονο με Ζιλμπερτο και Σιμαο.Θυμιζω οτι Τζιολης και Σιοντης εχουν φυγει.
Απορω ποιος μαλακας κανει τον μεταγραφικο σχεδιασμο και σκεφτεται τετοιες παπαριες...
Έλα ντε;Αφού ο Ζιλμπέρτο,λόγω ηλικίας,δεν πρόκειται να παίξει πάνω από 2 χρόνια-μαζί με τον φετινό-γιατί να φύγει ο Μάτος;Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτός με τον Σιμάο είναι από αυτούς που θα χρειαστούν και θα κρατήσουν τη θέση αυτή για τα επόμενα χρόνια;Δεν λέω να τους "παντρευτούμε" αλλά ρε γαμώτο,τότε γιατί τρέχαμε το καλοκαίρι να πληρώσουμε για να κρατήσουμε έναν παίχτη που δεν τον θέλαμε στην ουσία;Ή θα μας πληρώσει κανείς 7-10 εκατ. ευρώ για τον Μάτος,για να πεις ότι άξιζε το τρεχαντήρι του καλοκαιριού και θα πάρω και καλλίτερο με τα λεφτά αυτά;
Μια ζωή μηδέν στο σχεδιασμό,στα κουτουρού,που λεν κ στο χωριό μου.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μηδέν σχεδιασμό ...ή......όπου δεν παίρνει μίζα ο καριόλης δεν τον νοιάζει τι θα γίνει?.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom