Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Τωρα ειμαστε μια χαρα ρε μαγκα.Βλεπω μπαλα,δεν χρειαζομαι την δικη σου επιβεβαιωση,ουτε την δικη σου κριση για το αν εχω ομαδα ή οχι.
και τοτε γιατι εισαι [size=30pt]9[/size] ποντους πισω;;;;;

Επισκέπτης
Για άλλη μια φορά συζητάτε ηλίθια και ανούσια πράγματα! :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Τωρα ειμαστε μια χαρα ρε μαγκα.Βλεπω μπαλα,δεν χρειαζομαι την δικη σου επιβεβαιωση,ουτε την δικη σου κριση για το αν εχω ομαδα ή οχι.
για πες μου ενα ματς που ειπες τη μπαλαρα ειναι αυτη?για ελληνικο πρωταθλημα ετσι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

γιατί είσαι 9 φορές καριόλα ομάδα.....
ζω και αναπνέω για τη στιγμή που θα κλαίτε πάλι σαν καλές καριόλες για τις διαιτησίες τύπου ΚΑπετάνιου....
Επίσης έχω αρχίσει και δίνω δίκαιο στον παλέρμο.
Δεν θα ποστάρω άλλο μαλάκες γιατί μετά θ αρχίσουν οι γαμωμάνες και οι μπαναγιές....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ζω και αναπνέω για τη στιγμή που θα κλαίτε πάλι σαν καλές καριόλες για τις διαιτησίες τύπου ΚΑπετάνιου....
Δεν θα ποστάρω άλλο μαλάκες γιατί μετά θ αρχίσουν οι γαμωμάνες και οι μπαναγιές....
μπα βρηκες τον κωδικο σου μωρη γαμιολα?
ελα να σε γαμησω μην φευγεις :rockon: :rockon: :rockon:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δεν θα σου μιλησω για διαιτησια,επειδη βαρεθηκα για σημερα την συγκεκριμενη κουβεντα.
Πληρωνω την επιπολαιοτητα μου στα εντος εδρα παιχνιδια.Ποδοσφαιρο ειναι,ακομα και αν εισαι καλος,μπορει να μην νικησεις.Δευτερον πληρωνω τα 2 κενα που εχω σαν ομαδα.Τον επιθετικο γκολτζη που θα μου τελειωνει τις φασεις και τον ψηλο αμυντικο που θα μπορεσει να καθαριζει φασεις στον αερα μεσα στην περιοχη μου.

Τελος μην θεωρεις-ακομα-βεβαια την κατακτηση του πρωταθληματος.Απο αρχες Οκτωβρη εχω κανει συζητηση εδω μεσα για τον Βαλβερδε(μαζι με Πλεζουρα και Περσονα) και για την πορεια των ομαδων του στον δευτερο γυρο.Ηδη σερνεστε μαγκονια.Και που ειστε ακομα...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
πλακα πλακα προσοντα για να καθαρισεις τον λερμοπα εχεις μονο εσυ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ασχετα αν δεν ξεδιπλωνεις το ταλεντο σου στον αγωνιστικο χωρο.....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
για πες μου ενα ματς που ειπες τη μπαλαρα ειναι αυτη?για ελληνικο πρωταθλημα ετσι.
Δεν εχω παιξει μπαλαρα στην Ελλαδα.Εχω κανει ομως καποια αρκετα καλα ματς εκτος εδρας.
Εσυ που εισαι 9 βαθμους μπροστα για πες μου που επαιξες την μπαλαρα.

Επισκέπτης
Ακόμα να αρχίσει αυτή η περίοδος? Απο πέρσι τα ίδια λες!
Είναι το 5αντες πλάνο το Τεν Κάτε μην ανησυχείς άσχετα να αποσύρεται του χρόνου!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν θα σου μιλησω για διαιτησια,επειδη βαρεθηκα για σημερα την συγκεκριμενη κουβεντα.
Πληρωνω την επιπολαιοτητα μου στα εντος εδρα παιχνιδια.Ποδοσφαιρο ειναι,ακομα και αν εισαι καλος,μπορει να μην νικησεις.Δευτερον πληρωνω τα 2 κενα που εχω σαν ομαδα.Τον επιθετικο γκολτζη που θα μου τελειωνει τις φασεις και τον ψηλο αμυντικο που θα μπορεσει να καθαριζει φασεις στον αερα μεσα στην περιοχη μου.

Τελος μην θεωρεις-ακομα-βεβαια την κατακτηση του πρωταθληματος.Απο αρχες Οκτωβρη εχω κανει συζητηση εδω μεσα για τον Βαλβερδε(μαζι με Πλεζουρα και Περσονα) και για την πορεια των ομαδων του στον δευτερο γυρο.Ηδη σερνεστε μαγκονια.Και που ειστε ακομα...
ετσι μπραβο μην κοιτας την διαιτησια
δεν σου εφταιγαν οι ρεφερι που σας ξεφτιλισε ο τελης εδω μεσα και ο κουτσιανικουλης?
το οτι ο βαλβερδε παιζει χωρις στολτιδη,λεοναρντο και απο εδω και περα χωρις νταρκο σου λεει κατι?
το ποσο σερνομαστε θα το δουμε οταν ερθετε πειραια

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ακόμα να αρχίσει αυτή η περίοδος? Απο πέρσι τα ίδια λες!
Είναι το 5αντες πλάνο το Τεν Κάτε μην ανησυχείς άσχετα να αποσύρεται του χρόνου!
ευτυχως τα θυμαται και ενας ουδετερος(που λεει ο λογος) :grin:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

δεν θα αντιμετωπισετε ποτε την πραγματικοτητα καταματα και καλα να παθετε....
εμεις οι υπολοιποι τι φταιμε....
εδω εχετε φτασει να παιζετε ''ντερμπι'' με την αεκ , να φωναζετε οτι σας αδικησε η διαιτησια ,αλλα να μην φταιει η αεκ για αυτο αλλα ο θρυλος....
η λεξεις ΓΡΑΦΙΚΟΙ και ΑΣΤΕΙΟΙ για να σας περιγραψω ειναι πολυ φτωχες......
παρτε χαμπαρι οτι σε διαρκεια χρονου και σε ειδικο βαρος και σε οτι αλλο θελετε ο θρυλος ειναι καλυτερος.....
στις λεπτομερειες,στα χοντρικα στα βασικα στα επι μερους σε οτι θελετε....
οσο δεν αποφασιζετε να κοιταξετε την αληθεια και την φοβαστε θα ψυχανεμιζεσται και θα ψυχοφθειρεστε....
χρηστιδης.....

αυτα....

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Δεν εχω παιξει μπαλαρα στην Ελλαδα.Εχω κανει ομως καποια αρκετα καλα ματς εκτος εδρας.
Εσυ που εισαι 9 βαθμους μπροστα για πες μου που επαιξες την μπαλαρα.
απο εμενα εχεις ακουσει να πω οτι παιζουμε μπαλαρα?χθες τους εκραξα.τα εκτος τα δικα σου ποια ειναι?με αεκ?εχασες.με παοκ?ανουσιος.αντε ναρθεις στον πειραια,κ μετα τα ξαναλεμε.εκει ειναι εδρα.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ετσι μπραβο μην κοιτας την διαιτησια
δεν σου εφταιγαν οι ρεφερι που σας ξεφτιλισε ο τελης εδω μεσα και ο κουτσιανικουλης?
το οτι ο βαλβερδε παιζει χωρις στολτιδη,λεοναρντο και απο εδω και περα χωρις νταρκο σου λεει κατι?
το ποσο σερνομαστε θα το δουμε οταν ερθετε πειραια
Δεν κοιταω μονο την διαιτησια.Απλα τα κοιταω ολα.
Οτι δεν μου εφταιγε ο ρεφερι για το ματς με τον Εργοτελη το εξηγησα πιο πανω.Μου φταει η επιπολαιοτητα μου που δεν καθαρισα το ματς νωρις ενω ειχα πολλες ευκαιριες να το κανω,οπως επισης το συγκεκριμενο ματς ειναι το ματς που ο Τεν Κατε εχει κανει το χειροτερο στησιμο και κοουτσαρισμα της ομαδας φετος.
Ο Λεοναρντο με τον Στολτιδη δεν μου λενε τιποτα.Ο Στολτιδης ειναι τελειωμενος εχει φτασει 34 αν δεν κανω λαθος.Ο Λεοναρντο ξερει μπαλα αλλα μολις επιστρεψει δωστε του και κανεναν βαλε μπαστουνι για να κοβει τιποτα.Επομενως πιστευω οτι δεν θα υπαρξει μεγαλη διαφορα μολις γυρισουν.
Συμφωνω,θα τα δουμε ολα στον Πειραια.Αν αφησετε το ματσακι να τελειωσει απο την ψωλια που θα τρωτε.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
απο εμενα εχεις ακουσει να πω οτι παιζουμε μπαλαρα?χθες τους εκραξα.τα εκτος τα δικα σου ποια ειναι?με αεκ?εχασες.με παοκ?ανουσιος.αντε ναρθεις στον πειραια,κ μετα τα ξαναλεμε.εκει ειναι εδρα.
με τον αρη ρε που ειχε στο 92 ο αρης σε τετατετ την μπαλλα στο δοκαρι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom