σε ποιο συγκεκριμενα σημειο διαφωνεις;;;;;;;φοβερή ανάλυση του συγκεκριμένου μπλόκ....να προταθέι να διδάσκεται στα πανεπιστήμια........
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
και τοτε γιατι εισαι [size=30pt]9[/size] ποντους πισω;;;;;Τωρα ειμαστε μια χαρα ρε μαγκα.Βλεπω μπαλα,δεν χρειαζομαι την δικη σου επιβεβαιωση,ουτε την δικη σου κριση για το αν εχω ομαδα ή οχι.
Επισκέπτης
Για άλλη μια φορά συζητάτε ηλίθια και ανούσια πράγματα!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
σήμερα πήραμε τ αρχίδια μας...χου με τους πεθαμένους ρε.......αίσχος.....πηγαινε στο μεταξουργειο να καθαρισεις τους τοιχους που τους εχεις γεμισει με fentagin και ατρομηταρα
καφρε χουλιγκαν
και τοτε γιατι εισαι [size=30pt]9[/size] ποντους πισω;;;;;
Θα μπορούσε να ήταν και...20!!!
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
για πες μου ενα ματς που ειπες τη μπαλαρα ειναι αυτη?για ελληνικο πρωταθλημα ετσι.Τωρα ειμαστε μια χαρα ρε μαγκα.Βλεπω μπαλα,δεν χρειαζομαι την δικη σου επιβεβαιωση,ουτε την δικη σου κριση για το αν εχω ομαδα ή οχι.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κοιτα ποιος μιλαειΓια άλλη μια φορά συζητάτε ηλίθια και ανούσια πράγματα!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και τοτε γιατι εισαι [size=30pt]9[/size] ποντους πισω;;;;;
γιατί είσαι 9 φορές καριόλα ομάδα.....
ζω και αναπνέω για τη στιγμή που θα κλαίτε πάλι σαν καλές καριόλες για τις διαιτησίες τύπου ΚΑπετάνιου....
Επίσης έχω αρχίσει και δίνω δίκαιο στον παλέρμο.
Δεν θα ποστάρω άλλο μαλάκες γιατί μετά θ αρχίσουν οι γαμωμάνες και οι μπαναγιές....
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μπα βρηκες τον κωδικο σου μωρη γαμιολα?γιατί είσαι 9 φορές καριόλα ομάδα.....
ζω και αναπνέω για τη στιγμή που θα κλαίτε πάλι σαν καλές καριόλες για τις διαιτησίες τύπου ΚΑπετάνιου....
Δεν θα ποστάρω άλλο μαλάκες γιατί μετά θ αρχίσουν οι γαμωμάνες και οι μπαναγιές....
ελα να σε γαμησω μην φευγεις
Δεν θα σου μιλησω για διαιτησια,επειδη βαρεθηκα για σημερα την συγκεκριμενη κουβεντα.και τοτε γιατι εισαι [size=30pt]9[/size] ποντους πισω;;;;;
Πληρωνω την επιπολαιοτητα μου στα εντος εδρα παιχνιδια.Ποδοσφαιρο ειναι,ακομα και αν εισαι καλος,μπορει να μην νικησεις.Δευτερον πληρωνω τα 2 κενα που εχω σαν ομαδα.Τον επιθετικο γκολτζη που θα μου τελειωνει τις φασεις και τον ψηλο αμυντικο που θα μπορεσει να καθαριζει φασεις στον αερα μεσα στην περιοχη μου.
Τελος μην θεωρεις-ακομα-βεβαια την κατακτηση του πρωταθληματος.Απο αρχες Οκτωβρη εχω κανει συζητηση εδω μεσα για τον Βαλβερδε(μαζι με Πλεζουρα και Περσονα) και για την πορεια των ομαδων του στον δευτερο γυρο.Ηδη σερνεστε μαγκονια.Και που ειστε ακομα...
πλακα πλακα προσοντα για να καθαρισεις τον λερμοπα εχεις μονο εσυ....γιατί είσαι 9 φορές καριόλα ομάδα.....
ασχετα αν δεν ξεδιπλωνεις το ταλεντο σου στον αγωνιστικο χωρο.....
Δεν εχω παιξει μπαλαρα στην Ελλαδα.Εχω κανει ομως καποια αρκετα καλα ματς εκτος εδρας.για πες μου ενα ματς που ειπες τη μπαλαρα ειναι αυτη?για ελληνικο πρωταθλημα ετσι.
Εσυ που εισαι 9 βαθμους μπροστα για πες μου που επαιξες την μπαλαρα.
Επισκέπτης
Ακόμα να αρχίσει αυτή η περίοδος? Απο πέρσι τα ίδια λες!γιατί είσαι 9 φορές καριόλα ομάδα.....
Είναι το 5αντες πλάνο το Τεν Κάτε μην ανησυχείς άσχετα να αποσύρεται του χρόνου!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ετσι μπραβο μην κοιτας την διαιτησιαΔεν θα σου μιλησω για διαιτησια,επειδη βαρεθηκα για σημερα την συγκεκριμενη κουβεντα.
Πληρωνω την επιπολαιοτητα μου στα εντος εδρα παιχνιδια.Ποδοσφαιρο ειναι,ακομα και αν εισαι καλος,μπορει να μην νικησεις.Δευτερον πληρωνω τα 2 κενα που εχω σαν ομαδα.Τον επιθετικο γκολτζη που θα μου τελειωνει τις φασεις και τον ψηλο αμυντικο που θα μπορεσει να καθαριζει φασεις στον αερα μεσα στην περιοχη μου.
Τελος μην θεωρεις-ακομα-βεβαια την κατακτηση του πρωταθληματος.Απο αρχες Οκτωβρη εχω κανει συζητηση εδω μεσα για τον Βαλβερδε(μαζι με Πλεζουρα και Περσονα) και για την πορεια των ομαδων του στον δευτερο γυρο.Ηδη σερνεστε μαγκονια.Και που ειστε ακομα...
δεν σου εφταιγαν οι ρεφερι που σας ξεφτιλισε ο τελης εδω μεσα και ο κουτσιανικουλης?
το οτι ο βαλβερδε παιζει χωρις στολτιδη,λεοναρντο και απο εδω και περα χωρις νταρκο σου λεει κατι?
το ποσο σερνομαστε θα το δουμε οταν ερθετε πειραια
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ευτυχως τα θυμαται και ενας ουδετερος(που λεει ο λογος)Ακόμα να αρχίσει αυτή η περίοδος? Απο πέρσι τα ίδια λες!
Είναι το 5αντες πλάνο το Τεν Κάτε μην ανησυχείς άσχετα να αποσύρεται του χρόνου!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν θα αντιμετωπισετε ποτε την πραγματικοτητα καταματα και καλα να παθετε....Δεν θα σου μιλησω για διαιτησια,επειδη βαρεθηκα για σημερα την συγκεκριμενη κουβεντα.
εμεις οι υπολοιποι τι φταιμε....
εδω εχετε φτασει να παιζετε ''ντερμπι'' με την αεκ , να φωναζετε οτι σας αδικησε η διαιτησια ,αλλα να μην φταιει η αεκ για αυτο αλλα ο θρυλος....
η λεξεις ΓΡΑΦΙΚΟΙ και ΑΣΤΕΙΟΙ για να σας περιγραψω ειναι πολυ φτωχες......
παρτε χαμπαρι οτι σε διαρκεια χρονου και σε ειδικο βαρος και σε οτι αλλο θελετε ο θρυλος ειναι καλυτερος.....
στις λεπτομερειες,στα χοντρικα στα βασικα στα επι μερους σε οτι θελετε....
οσο δεν αποφασιζετε να κοιταξετε την αληθεια και την φοβαστε θα ψυχανεμιζεσται και θα ψυχοφθειρεστε....
χρηστιδης.....
αυτα....
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
απο εμενα εχεις ακουσει να πω οτι παιζουμε μπαλαρα?χθες τους εκραξα.τα εκτος τα δικα σου ποια ειναι?με αεκ?εχασες.με παοκ?ανουσιος.αντε ναρθεις στον πειραια,κ μετα τα ξαναλεμε.εκει ειναι εδρα.Δεν εχω παιξει μπαλαρα στην Ελλαδα.Εχω κανει ομως καποια αρκετα καλα ματς εκτος εδρας.
Εσυ που εισαι 9 βαθμους μπροστα για πες μου που επαιξες την μπαλαρα.
Δεν κοιταω μονο την διαιτησια.Απλα τα κοιταω ολα.ετσι μπραβο μην κοιτας την διαιτησια
δεν σου εφταιγαν οι ρεφερι που σας ξεφτιλισε ο τελης εδω μεσα και ο κουτσιανικουλης?
το οτι ο βαλβερδε παιζει χωρις στολτιδη,λεοναρντο και απο εδω και περα χωρις νταρκο σου λεει κατι?
το ποσο σερνομαστε θα το δουμε οταν ερθετε πειραια
Οτι δεν μου εφταιγε ο ρεφερι για το ματς με τον Εργοτελη το εξηγησα πιο πανω.Μου φταει η επιπολαιοτητα μου που δεν καθαρισα το ματς νωρις ενω ειχα πολλες ευκαιριες να το κανω,οπως επισης το συγκεκριμενο ματς ειναι το ματς που ο Τεν Κατε εχει κανει το χειροτερο στησιμο και κοουτσαρισμα της ομαδας φετος.
Ο Λεοναρντο με τον Στολτιδη δεν μου λενε τιποτα.Ο Στολτιδης ειναι τελειωμενος εχει φτασει 34 αν δεν κανω λαθος.Ο Λεοναρντο ξερει μπαλα αλλα μολις επιστρεψει δωστε του και κανεναν βαλε μπαστουνι για να κοβει τιποτα.Επομενως πιστευω οτι δεν θα υπαρξει μεγαλη διαφορα μολις γυρισουν.
Συμφωνω,θα τα δουμε ολα στον Πειραια.Αν αφησετε το ματσακι να τελειωσει απο την ψωλια που θα τρωτε.
με τον αρη ρε που ειχε στο 92 ο αρης σε τετατετ την μπαλλα στο δοκαρι....απο εμενα εχεις ακουσει να πω οτι παιζουμε μπαλαρα?χθες τους εκραξα.τα εκτος τα δικα σου ποια ειναι?με αεκ?εχασες.με παοκ?ανουσιος.αντε ναρθεις στον πειραια,κ μετα τα ξαναλεμε.εκει ειναι εδρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K