Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
καταρχάς μη μου λες πράγματα που δεν έχω αναφέρει. και μην προδιαθέτεις το τι θα σου πω. Ούτε εσύ είσαι μέντιουμ ούτε εγώ λέω ό,τι λέει η αγέλη.Και εσύ για να κερδίσεις Θρασύβουλο στο γήπεδο σου πρέπει να πάρεις πέναλτι στο 90 ? κατά τάλλα έχεις Ntiogo , Ντούντου ,Γκαλέτι και άλλους ....aaa ναι θα μου πεις το άλλο, όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή για αυτό δυσκολεύεται ο θρύλος , ενώ με Παναθηναϊκό όλοι ανοίγουν τα πόδια . Ρε παιδιά να είμαστε λίγο σοβαροία
Έγραψα πιο πριν και προφανώς το προσπέρασες πως αν είχες πάρει το πέναλτι του Ρουκάβινα και κέρδιζες με αυτό (το πέναλτι ΗΤΑΝ), τότε δεν θα είχε η νίκη σου καμία διαφορά από τη χθεσινή τη δική μου. Δεν είπε κανείς πως δεν θα δυσκολευτείς να περάσεις. Δεν παίζεις μόνος σου στο πρωτάθλημα, ούτε εσύ ούτε εγώ. παίζουνε και οι άλλες ομάδες και καλό είναι να το καταλάβουμε πως έχουνε δυναμώσει και οι άλλοι.
Αλλά το γεγονός πως δεν σου δώσανε εσένα το πέναλτι (κακώς) δεν σημαίνει πως αυτό που πήρε ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΗΤΑΝ. Αλλά μπάλα δεν έχεις παίξει σε κανένα ματς! Ο Ολυμπιακ΄ς είναι μπροστά αυτή τη στιγμή γιατί όποιος έρχεται Καραϊσκάκη έρχεται χεσμένος για το πόσα θα φάει.
και αυτό σε πληροφορώ πως είχαμε πολλά χρόνια να το δούμε.
και σε πληροφορώ πως είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλεονέκτημα.