Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και εσύ για να κερδίσεις Θρασύβουλο στο γήπεδο σου πρέπει να πάρεις πέναλτι στο 90 ? κατά τάλλα έχεις Ntiogo , Ντούντου ,Γκαλέτι και άλλους ....aaa ναι θα μου πεις το άλλο, όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή για αυτό δυσκολεύεται ο θρύλος , ενώ με Παναθηναϊκό όλοι ανοίγουν τα πόδια . Ρε παιδιά να είμαστε λίγο σοβαροία  :headbang:
καταρχάς μη μου λες πράγματα που δεν έχω αναφέρει. και μην προδιαθέτεις το τι θα σου πω. Ούτε εσύ είσαι μέντιουμ ούτε εγώ λέω ό,τι λέει η αγέλη.
Έγραψα πιο πριν και προφανώς το προσπέρασες πως αν είχες πάρει το πέναλτι του Ρουκάβινα και κέρδιζες με αυτό (το πέναλτι ΗΤΑΝ), τότε δεν θα είχε η νίκη σου καμία διαφορά από τη χθεσινή τη δική μου. Δεν είπε κανείς πως δεν θα δυσκολευτείς να περάσεις. Δεν παίζεις μόνος σου στο πρωτάθλημα, ούτε εσύ ούτε εγώ. παίζουνε και οι άλλες ομάδες και καλό είναι να το καταλάβουμε πως έχουνε δυναμώσει και οι άλλοι.
Αλλά το γεγονός πως δεν σου δώσανε εσένα το πέναλτι (κακώς) δεν σημαίνει πως αυτό που πήρε ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΗΤΑΝ. Αλλά μπάλα δεν έχεις παίξει σε κανένα ματς! Ο Ολυμπιακ΄ς είναι μπροστά αυτή τη στιγμή γιατί όποιος έρχεται Καραϊσκάκη έρχεται χεσμένος για το πόσα θα φάει.
και αυτό σε πληροφορώ πως είχαμε πολλά χρόνια να το δούμε.
και σε πληροφορώ πως είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλεονέκτημα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
έχει ςπολύ άδικο.Και κρίμα γιατί δεν φαίνεσαι κάφρος, κρίμα να παρασύρεσαι.
1. παίζαμε τα πρώτα χρόνια άνευ προκριματικών όχι γιατί ο ΠΑΟ μας έδινε τους πόντους, αλλά γιατί όλες οι ελληνικές ομάδες έπαρναν πόντους. Και μάλιστα ο ΠΑΟ ΔΕΝ έπαιρνε. Να σου θυμίσω πως τις προκρίσεις τις πήρες με πόντους λιγότερους από ΟΣΦΠ. Και να σου θυμίσω και περιπτώσεις τύπου Ζαπορίζια. Γενικά είσαι καλύτερος στην Ευρώπη, αλλά πάνε 10 χρόνια από τα τελευταία καλά σου. Και πρέπει να το καταλάβετε αυτό.

2. Δεν έχουνε σημασία τα ποσά. Οι ολλανδικές ομάδες φτιάχνονται με το 1/10 του μπάτζετ του Ολυμπιακού ΚΑΙ του ΠΑΟ και πάλι κεντάνε. Είναι θέμα κουλτούρας, αλλά αυτο θέλει μεγάλη ανάλυση...

3. Ο ολυμπιακός δεν επένδυσε μόνο σε τζιοβάννι και Ζάχοβιτς. Τι θα πει πως οι υπόλοιποι του κάτσανε; Καρεμπέ, Ζε Ελίας, Ζέτερμπεργκ, Ριβάλντο, Γκαλλέτι...όοοοολοι αυτοί του "κάτσανε";; Δεν λέω πως έβαλε λεφτά ο Κόκκαλης από την τσέπη του τώρα, αλλά μέχρι να πάρει το πρώτο πρωτάθλημα έβαλε μπόλικο. Και τότε που ΔΕΝ παίρναμε πρωτάθλημα μέτραγε το ίδιο, σωστά; Γιατί δεν κάνουνε το ιδιο λοιπόν ΑΕΚ και ΠΑΟ για να ξαναπάρουνε πρωτ. και μόνο λένε για διαιτησίες και φτηνές δικαιολογίες;

4. Άντε να ξαναπούμε για διαιτησία: το οτι δεν πήρατε το πέναλτι στο Ρουκάβινα παίζοντας με την ΑΕΚ έφταιγε πως παίζατε με τον Πετρόπουλο; Δηλαδή η φανέλα του ΠΑΟ για σένα δεν έχει κανένα βάρος; Ούτε για να πάρετε ένα πέναλτι; Και δεν μου λες ... όταν τα έπαιρνε τα πέναλτι εκτός περιοχής ο Καραβούτας παίζατε με καλύτερο υλικό;
Η διαφορά είναι πως εσείς πάτε πλεον στο γήπεδο για να δείτε πως θα παίξει ο διαιτητής και όχι η ομάδα σας.
Και έτσι δεν παίρνετε πρωτάθλημα μέχρι να πεθάνει ο Χάιλάντερ.
μεγαλη ανακριβεια
οι ομαδες μας εχουν ψηλοτερο μπατζετ απο τις κυπριακες,αλβανικες,μαλτεζικες,βουλγαρικες,γιουγκοσλαβικες,αυστριακες,σκανδιναβικες

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
1. παίζαμε τα πρώτα χρόνια άνευ προκριματικών όχι γιατί ο ΠΑΟ μας έδινε τους πόντους, αλλά γιατί όλες οι ελληνικές ομάδες έπαρναν πόντους. Και μάλιστα ο ΠΑΟ ΔΕΝ έπαιρνε. Να σου θυμίσω πως τις προκρίσεις τις πήρες με πόντους λιγότερους από ΟΣΦΠ. Και να σου θυμίσω και περιπτώσεις τύπου Ζαπορίζια. Γενικά είσαι καλύτερος στην Ευρώπη, αλλά πάνε 10 χρόνια από τα τελευταία καλά σου. Και πρέπει να το καταλάβετε αυτό.

2. Δεν έχουνε σημασία τα ποσά. Οι ολλανδικές ομάδες φτιάχνονται με το 1/10 του μπάτζετ του Ολυμπιακού ΚΑΙ του ΠΑΟ και πάλι κεντάνε. Είναι θέμα κουλτούρας, αλλά αυτο θέλει μεγάλη ανάλυση...

3. Ο ολυμπιακός δεν επένδυσε μόνο σε τζιοβάννι και Ζάχοβιτς. Τι θα πει πως οι υπόλοιποι του κάτσανε; Καρεμπέ, Ζε Ελίας, Ζέτερμπεργκ, Ριβάλντο, Γκαλλέτι...όοοοολοι αυτοί του "κάτσανε";; Δεν λέω πως έβαλε λεφτά ο Κόκκαλης από την τσέπη του τώρα, αλλά μέχρι να πάρει το πρώτο πρωτάθλημα έβαλε μπόλικο. Και τότε που ΔΕΝ παίρναμε πρωτάθλημα μέτραγε το ίδιο, σωστά; Γιατί δεν κάνουνε το ιδιο λοιπόν ΑΕΚ και ΠΑΟ για να ξαναπάρουνε πρωτ. και μόνο λένε για διαιτησίες και φτηνές δικαιολογίες;

4. Άντε να ξαναπούμε για διαιτησία: το οτι δεν πήρατε το πέναλτι στο Ρουκάβινα παίζοντας με την ΑΕΚ έφταιγε πως παίζατε με τον Πετρόπουλο; Δηλαδή η φανέλα του ΠΑΟ για σένα δεν έχει κανένα βάρος; Ούτε για να πάρετε ένα πέναλτι; Και δεν μου λες ... όταν τα έπαιρνε τα πέναλτι εκτός περιοχής ο Καραβούτας παίζατε με καλύτερο υλικό;
Η διαφορά είναι πως εσείς πάτε πλεον στο γήπεδο για να δείτε πως θα παίξει ο διαιτητής και όχι η ομάδα σας.
Αδερφέ δεν είμαι καθόλου κάφρος .Όσο για τους πόντους πυ μαζεύανε οι άλλες ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη καλύτερα μην πω , θα θυμάσαι μια χρονια με το Αιγάλεω στο Όυεφα μόλις είχε εφαρμογή το σύστημα με τους ομίλους ,κατέβασε τα δευτερα στο Όυεφα για να κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα ,ουτε ποντο δεν πειρε .Όσο για την φανέλα του Παναθηναϊκού πλέον για τους διαιτητές δεν έχει κανένα βάρος ,και λυπάμαι που το λέω.Όσο για τους καλους παίκτες που πείρε ο Ολυμπιακός αρκετούς τους πείρε ελεύθερους η με λίγα κρίματα ,όπως Ριβάλντο και άλλους ...λέω να το σταματήσουμε εδώ να μιλάμε για κάνα μουνί , τζάρμα ξύνουμε παλιές πληγές και χαλιόμαστε...Μαγια σας , για τα πρωταθλήματα που πήρατε , έχετε δοίκηση και παίρνετε πρωταθλήματα ,μπράβο σας και δεν το λέω με ειρωνεία

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
καταρχάς μη μου λες πράγματα που δεν έχω αναφέρει. και μην προδιαθέτεις το τι θα σου πω. Ούτε εσύ είσαι μέντιουμ ούτε εγώ λέω ό,τι λέει η αγέλη.
Έγραψα πιο πριν και προφανώς το προσπέρασες πως αν είχες πάρει το πέναλτι του Ρουκάβινα και κέρδιζες με αυτό (το πέναλτι ΗΤΑΝ), τότε δεν θα είχε η νίκη σου καμία διαφορά από τη χθεσινή τη δική μου. Δεν είπε κανείς πως δεν θα δυσκολευτείς να περάσεις. Δεν παίζεις μόνος σου στο πρωτάθλημα, ούτε εσύ ούτε εγώ. παίζουνε και οι άλλες ομάδες και καλό είναι να το καταλάβουμε πως έχουνε δυναμώσει και οι άλλοι.
Αλλά το γεγονός πως δεν σου δώσανε εσένα το πέναλτι (κακώς) δεν σημαίνει πως αυτό που πήρε ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΗΤΑΝ. Αλλά μπάλα δεν έχεις παίξει σε κανένα ματς! Ο Ολυμπιακ΄ς είναι μπροστά αυτή τη στιγμή γιατί όποιος έρχεται Καραϊσκάκη έρχεται χεσμένος για το πόσα θα φάει.
και αυτό σε πληροφορώ πως είχαμε πολλά χρόνια να το δούμε.
και σε πληροφορώ πως είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλεονέκτημα.
:thumbsup:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάω για ύπνο παίδες...
καληνύχτα

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
την υπόλοιπη ανάλυσή μου σουηδέ δεν τη σχολίασες όμως. Κόλλησες σε ένα σχόλιο που δεν ήταν καν ειρωνικό. ήταν απλά αυτό που μας έχουνε ζαλίσει να μας λένε. Και επί της ουσίας; Ο Ευρωπαίος ΠΑΟ για άλλη μια φορά δεν μπορούσε να κερδίσει μια ΑΕΚ ανύπαρκτη.

Και για να σου εξηγήσω και το "ειρωνικό", απλά εγώ δεν είδα κανένα "ευρωπαίο " ΠΑΟ, είδα μια ομάδα που ταμπουρώθηκε και έπαιξε αντεπιθέσεις. Ευρωπαίος είναι για μένα μια ομάδα που παίζει στα ίσια. Η Μόλνλτε που μας κέρδισε δεν ήταν ευρωπαίος, εμείς την υποτιμήσαμε. Ούτε η Ανόρθωση έγινε ξαφνικά Ευρωπαϊκή δύναμη. Απλά έμαθε να παίζει με ένα τρόπο τέλεια και τον αξιοποίησε. Και φυσικά χρειάστηκε τόνους τύχης σε όλα τα ματς. Γι ανα παίρνει ΚΑΘΕ φορά πόντους με τον ίδιο τρόπο.
Τι να σχολιασω ρε φιλε.
Εφοσον δεν ηταν ειρωνικο το παιρνω πισω :grin:
Αυτο που ηθελα το σχολιασα.
Τωρα επετρεψε μου να σχολιασω και αυτο.
Αυτα τα επιχειρηματα για μενα δεν υπαρχουν στο ποδοσφαιρο.Ανυπαρκτη ηταν η αεκ,δεν διαφωνουμε.Αλλα αυτη η λογικη για μενα ειναι παραλογη :grin:
Ο Παναθηναικος στο β ηταν αρκετα καλος αλλα πληρωσε για ακομα μια φορα την ανικανοτητα του να τελειωνει φασεις.
Ταμπουρι επαιζε σ'ολοκληρο το β' η χανουμα.Ολοι πισω,καναν καθυστερησεις εχασα και 2-3 πολυ καλες ευκαιριες και κολλησα στο χ.Το ποδοσφαιρο ειναι το λιγοτερο λογικο απολα τα αθληματα.Υπαρχουν τοσοι ασταθμητοι παραγοντες,υπαρχει πολλη τυχη κτλπ κτλπ.Επομενως το επιχειρημα ''εφοσον δεν κερδισες τους ανυπαρκτους,εισαι και εσυ ανυπαρκτος'' δεν μου λεει τιποτα εμενα προσωπικα.Σε αλλους μπορει να λεει σε μενα παντως τιποτα.
Τελος για την Ευρωπη εχεις μεγαλο αδικο.Ο Παναθηναικος εκανε 5 πολυ καλα ματς στο τσουλου και ταμπουρωθηκε μονο για ενα μισαωρο με την Ιντερ στο Μεατσα.Την Βερντερ την επαιξε στα ισα στην Βρεμη.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Τα εχουμε ξαναπει,αν τα ''καλα'' σημαινει να πας στους 4 τοτε ναι πανε 13.Με την λογικη αυτη ομως πες και οτι εσυ δεν ειχες ποτε καλα στην Ευρωπη.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Για θυμησε μου,ποτε λες? :think: :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι εχασε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :headbang:

Συνημμένα

• kourkouti-pao-aek-gilberto-salpingidis-ten-cate-ball2.jpg