ok .Ότι πείτε , έχετε δίκαιο , είστε οι πρωταθλητές με τα περισσότερα πρωταθλήματα από όλες τις ελληνικές ομάδες μαζί .Είστε ομάδα που κάθε χρόνο μπαίνατε χωρίς προκριματικά champions ligue χάρι στους βαθμούς που μάζευε ο Παναθηναϊκός και μια φορα που χρειάστηκε να δώσετε προκριματικά δεν περάσατε .Ok έχεις δίκαιο , είστε οι πρωταθλητές και το πρώτο διπλό στην Ευρώπη το κάνατε πέρσι μετά από τόσα χρονια .Ok είστε οι super και με όλα αυτά τα φράγκα που πείρε ο Ολυμπιακός από την είσοδο στο chapions ligue οι μονοι ακριβοί παίκτες που πείρε ήταν Τζιοβάνι και ζάκοβιτς και όλοι ήταν απλά λαχεία ...Νομίζετε ότι έχετε πετύχει , δεν είναι έτσι όμως ,δεν λέω θα θελα πρωτάθλημα και δεν είναι καραμέλα η Ευρώπη .Πολλά εκατομμύρια έχουν τσεπωθεί και εμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας .Έδωσε 10.000.000 για Ntiogo και κάτι τρέχει .Ενώ άλλες μικρές ομάδες στην ευρώπη δαπανούν πολύ περισσότερα ποσα .Άσε φιλε , με έπιασε πονοκέφαλο , χαβαλές να γίνει να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας μια χωρα σαν την Ελλάδα με τόσους φιλάθλους που αγαπούν το ποδόσφαιρο να χαιρόμαστε όταν περνάμε στους 16 .άσε είναι κοροϊδία.Δεν μπορώ άλλο απόψε έχω χαλαστεί κι όλας με όσα γίναν απόψε .πάλι μου έκοψε 2 βαθμούς η διαιτησία και κατά τάλλα η καραμέλα τις διαιτησίας , να παίξω μπάλα εγώ , εσύ να πάρεις δυο mats συνεχόμενα με πέναλτι , επειδή εσύ έχεις Ntiogo και εγώ Πετρόπουλο , άσε αδερφέ αστο καλύτερα
έχει ςπολύ άδικο.Και κρίμα γιατί δεν φαίνεσαι κάφρος, κρίμα να παρασύρεσαι.
1. παίζαμε τα πρώτα χρόνια άνευ προκριματικών όχι γιατί ο ΠΑΟ μας έδινε τους πόντους, αλλά γιατί όλες οι ελληνικές ομάδες έπαρναν πόντους. Και μάλιστα ο ΠΑΟ ΔΕΝ έπαιρνε. Να σου θυμίσω πως τις προκρίσεις τις πήρες με πόντους λιγότερους από ΟΣΦΠ. Και να σου θυμίσω και περιπτώσεις τύπου Ζαπορίζια. Γενικά είσαι καλύτερος στην Ευρώπη, αλλά πάνε 10 χρόνια από τα τελευταία καλά σου. Και πρέπει να το καταλάβετε αυτό.
2. Δεν έχουνε σημασία τα ποσά. Οι ολλανδικές ομάδες φτιάχνονται με το 1/10 του μπάτζετ του Ολυμπιακού ΚΑΙ του ΠΑΟ και πάλι κεντάνε. Είναι θέμα κουλτούρας, αλλά αυτο θέλει μεγάλη ανάλυση...
3. Ο ολυμπιακός δεν επένδυσε μόνο σε τζιοβάννι και Ζάχοβιτς. Τι θα πει πως οι υπόλοιποι του κάτσανε; Καρεμπέ, Ζε Ελίας, Ζέτερμπεργκ, Ριβάλντο, Γκαλλέτι...όοοοολοι αυτοί του "κάτσανε";; Δεν λέω πως έβαλε λεφτά ο Κόκκαλης από την τσέπη του τώρα, αλλά μέχρι να πάρει το πρώτο πρωτάθλημα έβαλε μπόλικο. Και τότε που ΔΕΝ παίρναμε πρωτάθλημα μέτραγε το ίδιο, σωστά; Γιατί δεν κάνουνε το ιδιο λοιπόν ΑΕΚ και ΠΑΟ για να ξαναπάρουνε πρωτ. και μόνο λένε για διαιτησίες και φτηνές δικαιολογίες;
4. Άντε να ξαναπούμε για διαιτησία: το οτι δεν πήρατε το πέναλτι στο Ρουκάβινα παίζοντας με την ΑΕΚ έφταιγε πως παίζατε με τον Πετρόπουλο; Δηλαδή η φανέλα του ΠΑΟ για σένα δεν έχει κανένα βάρος; Ούτε για να πάρετε ένα πέναλτι; Και δεν μου λες ... όταν τα έπαιρνε τα πέναλτι εκτός περιοχής ο Καραβούτας παίζατε με καλύτερο υλικό;
Η διαφορά είναι πως εσείς πάτε πλεον στο γήπεδο για να δείτε πως θα παίξει ο διαιτητής και όχι η ομάδα σας.
Και έτσι δεν παίρνετε πρωτάθλημα μέχρι να πεθάνει ο Χάιλάντερ.