Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (7 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
η εθνικη βραζιλιας λειτουργει και λιγο σαν κλικα στις κλησεις της
εσυ πιστευεις δηλαδη οτι δεν μπορει να παιξει αυτος και ο ντιογκο στη σελεσαο?εστω να κληθουν και να κοπουνε μετα ειναι τρομερη επιτυχια
για ντιογκο παντως παρ'ολο που υπαρχει και τρομερος συναγωνισμος στη θεση του βαζω στοιχημα οτι θα κληθει και μαλιστα πριν φυγει απο ολυμπιακο
Θα το χάσεις αδερφέ το στοίχημα ,εδώ θα είμαστε θα τα δούμε ....σαν τον Ntiogo και τον Ντούντου οι Βραζιλία έχει 500

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Θα το χάσεις αδερφέ το στοίχημα ,εδώ θα είμαστε θα τα δούμε ....σαν τον Ntiogo και τον Ντούντου οι Βραζιλία έχει 500
για ντιογκο ειμαι σιγουρος
οπως σιγουρος ημουν και για το τι παικταρας ηταν ο τουρε
καταλαβαινω οτι δυσκολευεσαι να δεις το επιπεδο επειδη φοραει κοκκινα
εδω για τον τουρε λεγατε σιγα τον παικτη,ο πουρε,η γιαγια κτλ
και σε 2 χρονια επαιξε μπαρτσα

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
η διαφορα ειναι οτι την επαιξα μισος την ανορθωση
:2funny: :2funny: :2funny:Η διαφορα είναι αδερφέ ότι η ιστορία γραφει ότι αποκλειστικές από την Ανόρθωση και δεν είμαι Ανόρθωση δεν συμπαθώ τις κυπριακές ομάδες δεν λέω δεν χάρηκα για τον αποκλεισμό σας .Χωρίς παρεξήγηση κουβέντα κάνουμε φίλοι μου

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
2 μηνες τωρα που γαμουσε και εδερνε ο Ζιλμπερτο το ειχατε βουλωσει ολοι και κανεις δεν ελεγε τιποτα.
Σημερα που εχασε 2 ΑΧΑΣΤΑ ξαναβγηκε στον αφρο και αρχισατε το κραξιμο.
Ο,τι και να λετε ο Ζιλμπερτο στην θεση του ειναι μανουλα και εχει κανει πολυ καλες εμφανισεις φετος στον Παναθηναικο.
Και στην Ευρωπη και στην Ελλαδα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
2 μηνες τωρα που γαμουσε και εδερνε ο Ζιλμπερτο το ειχατε βουλωσει ολοι και κανεις δεν ελεγε τιποτα.
Ο,τι και να λετε ο Ζιλμπερτο στην θεση του ειναι μανουλα και εχει κανει πολυ καλες εμφανισεις φετος στον Παναθηναικο.
διαβασε καλα τι εγραψα

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:Η διαφορα είναι αδερφέ ότι η ιστορία γραφει ότι αποκλειστικές από την Ανόρθωση και δεν είμαι Ανόρθωση δεν συμπαθώ τις κυπριακές ομάδες δεν λέω δεν χάρηκα για τον αποκλεισμό σας .Χωρίς παρεξήγηση κουβέντα κάνουμε φίλοι μου
φιλε μην χρησιμοποιεις τον ορο τι γραφει η ιστορια γιατι δεν σε συμφερει καθολου....
πες καλυτερα τι πιστευετε εσεις οτι ισχυει και αστηνα την ιστορια.... ;) ;) ;) ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αδερφέ όλη την νύχτα να μιλάμε δεν θα καταλαβαινόμαστε , αστο καλύτερα ,γιατί σε λίγο θα μου πεις ότι έχεις αδικηθεί ,πέρα από το απίστευτο που έγινε πέρυσι και πήρατε πρωτάθλημα στα χαρτιά  :2funny:
δεν σου είπα πως έχω αδικηθεί. Σου είπα πως όλες οι ομάδες έχουνε αδικηθεί και ευνοηθεί. θες να πεις πως ο ΟΣΦΠ παραπάνω; ΟΚ. να το πάρω έτσι. Αλλά αυτά δεν μπαίνουνε στο ζύγι και δεν έχει και σημασία να μπούνε. Αλλά ας πούμε έχω ξαναπεί πως πέρυσι ειδικά (αφού το αναφέρεις) δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ομάδα που να μην είχε παράπονα από τη διαιτησία αλλά ταυτόχρονα ευνοήθηκε καταφανώς σε άλλα ματς. ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ!
Όσο για το χάρτινο δεν πρόκειτια να συμφωνήσουμε ποτέ. Για ένα απλό λόγο. Γιατί δεν δέχεσαι με την ένσταση που κάνεις πως το πρωτάθλημα έχει και πρέπει να έχει νόμους. Δεν σου λέω πως αν ο Βάγκνερ δεν είχε παίξει θα κερδίζαμε. ΔΕΝ ΖΩ με "αν". Σου λέω όμως πως από τη στιγμή που έκανε τη μαλακία η Καλαμαριά, την πλήρωσε. Δεν σου φταίει ο Ολυμπιακός που το πήρε στα χαρτιά. Σου φταίει η καλαμαριά που έκανε τη μαλακία της. End of story.

όλο το καλοκαιρι μας ζαλίσατε εσείς και σας ζάλισαν οι πρόεδροί σας για την υπερομάδα που ΘΑ έχετε. Τώρα σας φταιει πάλι η διαιτησία; Δεν έφυγε ο Γκαγκάτσης; Πάλι η διαιτησία; Δεν πήρατε παίκτες και προπονητή; Πάλι δεν παίζετε μπάλα και πάτε με τσούκου τσούκου μπολ; Δεν είπατε πως πάτε για πρωτάθλημα; Μετά το γυρίσατε ξαφνικά στην Ευρώπη;

Στο μόνο που μένετε σταθεροί είναι στην κλάψα όλα αυτά τα χρόνια...α,ναι...και στην πιπίλα της Ευρώπης. Μόνο που εκεί...ξεχνάτε πάντα τις δικές σας αποτυχίες.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Όλοι οι παίχτες του Παναθηναϊκού είναι καλοί , είναι καλοί επειδή είναι στην ομάδα μας Τελικά πάρτε χαμπάρι οι παναθηναϊκοί δεν πρέπει να τα βάλουμε με τους παίκτες μας .Για ένα πράγμα παραδέχομαι τους γαύρους , πάντα είχαν και έχουν ψιλά τους παίκτες τους και ας έχουν διασυρθεί στην Ευρώπη ποτε δεν τους πετροβολούσαν

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
η ιστορια εγραψε οτι ησουν η ομαδα με την οποια εκανε πρωτη νικη σε τσου λου κυπριακη ομαδα
επισης η ιστορια γραφει οτι εχεις ενα δουρειο σε 12 χρονια και επισης η ιστορια γραφει οτι αν βαλεις τα πρωταθληματα σου με της αεκ,του παοκ και του αρη μαζι εχετε λιγοτερα απο μας
οσο θα βλεπεις τα κυπριακα πουρναρια θα χανεις τα ολυμπιακα δαση

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
η ιστορια εγραψε οτι ησουν η ομαδα με την οποια εκανε πρωτη νικη σε τσου λου κυπριακη ομαδα
επισης η ιστορια γραφει οτι εχεις ενα δουρειο σε 12 χρονια και επισης η ιστορια γραφει οτι αν βαλεις τα πρωταθληματα σου με της αεκ,του παοκ και του αρη μαζι εχετε λιγοτερα απο μας
το ιδιο του ειπα και εγω με αλλα λογια...
πρεπει να το καταλαβε

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
οταν τελειωσε ο πρωτος γυρος του τσαμπιονς λιγκ κ ενω ειχατε 1 βαθμο,ο ενιαιος φορεας ελεγε οτι σας ενδιαφερει μονο το πρωταθλημα.μετα αλλαξε το τροπαριο.αποφασηστε τι θελετε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τι το λες ειρωνικα ρε μαγκα αυτο?Αλλο η ευρωπη και αλλο η ελλαδα.
Το καταλαβαινω οτι σε τσουζει οτι βγηκα 1ος στον ομιλο και οτι νικησα μεσα στο Μεατσα αλλα δεν χρειαζεται να εισαι ειρωνικος.
δεν με τσούζει ρε σουηδέ. Προφανώς άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
Οπότε όταν μιλάτε για πρωτάθλημα να μη μας λέτε για τις πορείες στην Ευρώπη. Γιατί όταν μας μιλάτε έτσι η απάντηση είναι πως δεν μπορείς να κερδίσεις στην Ελλάδα τους "μικρούς", τις "πουτάνες της Ευρώπης" και τους μουγατσοκιμάδες.
Για μένα η Ευρώπη είναι συγκυρίες. Μπράβο σου που βγήκες πρώτος. Δεν με χαλάει καθόλου. Όπου είσαι καλός εύχομαι να σε φτάσω και να σε ξεπεράσω.
Όταν παραδεχτείς πως δεν σου φταίει η διαιτησία στην Ελλάδα αλλά η χάλια ομάδα σου σε σχέση με μένα και τα δικά σου άσχημα αποτελέσματα και προσπαθήσεις να με φτάσεις και να με ξεπεράσεις τότε θα χαρώ διπλά! Γιατί βαρέθηκα να παίζω μόνος μου στο πρωτάθλημα και να ακούω μόνο κλάψα για διαιτησία από ομάδες που δεν παίζουνε κάν υποφερτή μπάλα.
Και σου μιλάω ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. Μακάρι να μας πάρετε πρωτάθλημα έχοντας πάρει παικταράδες και παίζοντας γαμώ τις μπάλες. Πιστεύω τότε πως και ο Θείος θα φτιάξει ακόμα καλύτερη ομάδα (ή θα φύγει - οπότε κλάααμα μετά). Αλλά η ουσια είναι πως θα έχουμε ανταγωνισμό.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
διαβασε καλα τι εγραψα
Δεν αναφερομαι στο δικο σου ποστ,γιαυτο αλλωστε δεν το εκανα και παραθεση.
Απλα ηταν ενα γενικο σχολιο επειδη ειδα οτι αρχισε το κραξιμο στον Ζιλμπερτο.
ΥΓ:Συγκριση Ντουντου και Ζιλμπερτο δεν μπορει να γινει.Ο ενας ειναι καθαροαιμος κοφτης ο αλλος ειναι 8αρακι.Καλος παικτης και ο δικος σας αλλα πιστευω οτι ο Ζιλμπερτο στην σουμα ειναι καλυτερος ακομα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν αναφερομαι στο δικο σου ποστ,γιαυτο αλλωστε δεν το εκανα και παραθεση.
Απλα ηταν ενα γενικο σχολιο επειδη ειδα οτι αρχισε το κραξιμο στον Ζιλμπερτο.
ΥΓ:Συγκριση Ντουντου και Ζιλμπερτο δεν μπορει να γινει.Ο ενας ειναι καθαροαιμος κοφτης ο αλλος ειναι 8αρακι.Καλος παικτης και ο δικος σας αλλα πιστευω οτι ο Ζιλμπερτο στην σουμα ειναι καλυτερος ακομα.
δεν αντιλεγω εχει και την εμπειρια που σε αυτη τη θεση ειναι πιο χρησιμη και απο την αντοχη πολλες φορες να μην πω ολες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όλοι οι παίχτες του Παναθηναϊκού είναι καλοί , είναι καλοί επειδή είναι στην ομάδα μας Τελικά πάρτε χαμπάρι οι παναθηναϊκοί δεν πρέπει να τα βάλουμε με τους παίκτες μας .Για ένα πράγμα παραδέχομαι τους γαύρους , πάντα είχαν και έχουν ψιλά τους παίκτες τους και ας έχουν διασυρθεί στην Ευρώπη ποτε δεν τους πετροβολούσαν
καλά εσύ ζεις αλλού.
τον Πατσατζόγλου και τον Τοροσίδη μόνο που δεν τους κουτσουλάμε κάθε φορά που περνούνε την πόρτα του Ρέντη. Μην μιλάτε ρε σεις για τις άλλες ομάδες όταν δεν ξέρετε τι λέτε. Τον Μήτρογλου τον έχουμε για στόχο στα darts, όσο για το Λέτο τον είχαμε καβα-λέτο για κανα 3μηνο.
Και να μη φτάσω στον Ντομί....
Όλοι οι οπαδοί τα ίδια χάλια είναι. Στην Ελλάδα. Στις νίκες όλα είναι ανθηρά, στις ήττες όλα τους ξινίζουνε.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ok .Ότι πείτε , έχετε δίκαιο , είστε οι πρωταθλητές με τα περισσότερα πρωταθλήματα από όλες τις ελληνικές ομάδες μαζί .Είστε ομάδα που κάθε χρόνο μπαίνατε χωρίς προκριματικά champions ligue χάρι στους βαθμούς που μάζευε ο Παναθηναϊκός και μια φορα που χρειάστηκε να δώσετε προκριματικά δεν περάσατε .Ok έχεις δίκαιο , είστε οι πρωταθλητές και το πρώτο διπλό στην Ευρώπη το κάνατε πέρσι μετά από τόσα χρονια .Ok είστε οι super και με όλα αυτά τα φράγκα που πείρε ο Ολυμπιακός από την είσοδο στο chapions ligue οι μονοι ακριβοί παίκτες που πείρε ήταν Τζιοβάνι και ζάκοβιτς και όλοι ήταν απλά λαχεία ...Νομίζετε ότι έχετε πετύχει , δεν είναι έτσι όμως ,δεν λέω θα θελα πρωτάθλημα και δεν είναι καραμέλα η Ευρώπη .Πολλά εκατομμύρια έχουν τσεπωθεί και εμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας .Έδωσε 10.000.000 για Ntiogo και κάτι τρέχει .Ενώ άλλες μικρές ομάδες στην ευρώπη δαπανούν πολύ περισσότερα ποσα .Άσε φιλε , με έπιασε πονοκέφαλο , χαβαλές να γίνει να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας μια χωρα σαν την Ελλάδα με τόσους φιλάθλους που αγαπούν το ποδόσφαιρο να χαιρόμαστε όταν περνάμε στους 16 .άσε είναι κοροϊδία.Δεν μπορώ άλλο απόψε έχω χαλαστεί κι όλας με όσα γίναν απόψε .πάλι μου έκοψε 2 βαθμούς η διαιτησία και κατά τάλλα η καραμέλα τις διαιτησίας , να παίξω μπάλα εγώ , εσύ να πάρεις δυο mats συνεχόμενα με πέναλτι , επειδή εσύ έχεις Ntiogo και εγώ Πετρόπουλο , άσε αδερφέ αστο καλύτερα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
την υπόλοιπη ανάλυσή μου σουηδέ δεν τη σχολίασες όμως. Κόλλησες σε ένα σχόλιο που δεν ήταν καν ειρωνικό. ήταν απλά αυτό που μας έχουνε ζαλίσει να μας λένε. Και επί της ουσίας; Ο Ευρωπαίος ΠΑΟ για άλλη μια φορά δεν μπορούσε να κερδίσει μια ΑΕΚ ανύπαρκτη.

Και για να σου εξηγήσω και το "ειρωνικό", απλά εγώ δεν είδα κανένα "ευρωπαίο " ΠΑΟ, είδα μια ομάδα που ταμπουρώθηκε και έπαιξε αντεπιθέσεις. Ευρωπαίος είναι για μένα μια ομάδα που παίζει στα ίσια. Η Μόλνλτε που μας κέρδισε δεν ήταν ευρωπαίος, εμείς την υποτιμήσαμε. Ούτε η Ανόρθωση έγινε ξαφνικά Ευρωπαϊκή δύναμη. Απλά έμαθε να παίζει με ένα τρόπο τέλεια και τον αξιοποίησε. Και φυσικά χρειάστηκε τόνους τύχης σε όλα τα ματς. Γι ανα παίρνει ΚΑΘΕ φορά πόντους με τον ίδιο τρόπο.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Και επί της ουσίας; Ο Ευρωπαίος ΠΑΟ για άλλη μια φορά δεν μπορούσε να κερδίσει μια ΑΕΚ ανύπαρκτη.
Και εσύ για να κερδίσεις Θρασύβουλο στο γήπεδο σου πρέπει να πάρεις πέναλτι στο 90 ? κατά τάλλα έχεις Ntiogo , Ντούντου ,Γκαλέτι και άλλους ....aaa ναι θα μου πεις το άλλο, όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή για αυτό δυσκολεύεται ο θρύλος , ενώ με Παναθηναϊκό όλοι ανοίγουν τα πόδια . Ρε παιδιά να είμαστε λίγο σοβαροία  :headbang:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ok .Ότι πείτε , έχετε δίκαιο , είστε οι πρωταθλητές με τα περισσότερα πρωταθλήματα από όλες τις ελληνικές ομάδες μαζί .Είστε ομάδα που κάθε χρόνο μπαίνατε χωρίς προκριματικά champions ligue χάρι στους βαθμούς που μάζευε ο Παναθηναϊκός και μια φορα που χρειάστηκε να δώσετε προκριματικά δεν περάσατε .Ok έχεις δίκαιο , είστε οι πρωταθλητές και το πρώτο διπλό στην Ευρώπη το κάνατε πέρσι μετά από τόσα χρονια .Ok είστε οι super και με όλα αυτά τα φράγκα που πείρε ο Ολυμπιακός από την είσοδο στο chapions ligue οι μονοι ακριβοί παίκτες που πείρε ήταν Τζιοβάνι και ζάκοβιτς και όλοι ήταν απλά λαχεία ...Νομίζετε ότι έχετε πετύχει , δεν είναι έτσι όμως ,δεν λέω θα θελα πρωτάθλημα και δεν είναι καραμέλα η Ευρώπη .Πολλά εκατομμύρια έχουν τσεπωθεί και εμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας .Έδωσε 10.000.000 για Ntiogo και κάτι τρέχει .Ενώ άλλες μικρές ομάδες στην ευρώπη δαπανούν πολύ περισσότερα ποσα .Άσε φιλε , με έπιασε πονοκέφαλο , χαβαλές να γίνει να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας μια χωρα σαν την Ελλάδα με τόσους φιλάθλους που αγαπούν το ποδόσφαιρο να χαιρόμαστε όταν περνάμε στους 16 .άσε είναι κοροϊδία.Δεν μπορώ άλλο απόψε έχω χαλαστεί κι όλας με όσα γίναν απόψε .πάλι μου έκοψε 2 βαθμούς η διαιτησία και κατά τάλλα η καραμέλα τις διαιτησίας , να παίξω μπάλα εγώ , εσύ να πάρεις δυο mats συνεχόμενα με πέναλτι , επειδή εσύ έχεις Ntiogo και εγώ Πετρόπουλο , άσε αδερφέ αστο καλύτερα
έχει ςπολύ άδικο.Και κρίμα γιατί δεν φαίνεσαι κάφρος, κρίμα να παρασύρεσαι.
1. παίζαμε τα πρώτα χρόνια άνευ προκριματικών όχι γιατί ο ΠΑΟ μας έδινε τους πόντους, αλλά γιατί όλες οι ελληνικές ομάδες έπαρναν πόντους. Και μάλιστα ο ΠΑΟ ΔΕΝ έπαιρνε. Να σου θυμίσω πως τις προκρίσεις τις πήρες με πόντους λιγότερους από ΟΣΦΠ. Και να σου θυμίσω και περιπτώσεις τύπου Ζαπορίζια. Γενικά είσαι καλύτερος στην Ευρώπη, αλλά πάνε 10 χρόνια από τα τελευταία καλά σου. Και πρέπει να το καταλάβετε αυτό.

2. Δεν έχουνε σημασία τα ποσά. Οι ολλανδικές ομάδες φτιάχνονται με το 1/10 του μπάτζετ του Ολυμπιακού ΚΑΙ του ΠΑΟ και πάλι κεντάνε. Είναι θέμα κουλτούρας, αλλά αυτο θέλει μεγάλη ανάλυση...

3. Ο ολυμπιακός δεν επένδυσε μόνο σε τζιοβάννι και Ζάχοβιτς. Τι θα πει πως οι υπόλοιποι του κάτσανε; Καρεμπέ, Ζε Ελίας, Ζέτερμπεργκ, Ριβάλντο, Γκαλλέτι...όοοοολοι αυτοί του "κάτσανε";; Δεν λέω πως έβαλε λεφτά ο Κόκκαλης από την τσέπη του τώρα, αλλά μέχρι να πάρει το πρώτο πρωτάθλημα έβαλε μπόλικο. Και τότε που ΔΕΝ παίρναμε πρωτάθλημα μέτραγε το ίδιο, σωστά; Γιατί δεν κάνουνε το ιδιο λοιπόν ΑΕΚ και ΠΑΟ για να ξαναπάρουνε πρωτ. και μόνο λένε για διαιτησίες και φτηνές δικαιολογίες;

4. Άντε να ξαναπούμε για διαιτησία: το οτι δεν πήρατε το πέναλτι στο Ρουκάβινα παίζοντας με την ΑΕΚ έφταιγε πως παίζατε με τον Πετρόπουλο; Δηλαδή η φανέλα του ΠΑΟ για σένα δεν έχει κανένα βάρος; Ούτε για να πάρετε ένα πέναλτι; Και δεν μου λες ... όταν τα έπαιρνε τα πέναλτι εκτός περιοχής ο Καραβούτας παίζατε με καλύτερο υλικό;
Η διαφορά είναι πως εσείς πάτε πλεον στο γήπεδο για να δείτε πως θα παίξει ο διαιτητής και όχι η ομάδα σας.
Και έτσι δεν παίρνετε πρωτάθλημα μέχρι να πεθάνει ο Χάιλάντερ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom