Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
mvp του ματς ο σιλβα με διαφορα :rockon:

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σιλβα απαράδεκτος δεν δικαιολογείται παικτης τετοιας κλασης και τοσων εκατομμυρίων να χανει τετοια γκολ, δεν παει να είναι αμυντικός, μέσος και ότι να 'ναι, τετοια γκολ δε χανονται, και για να σε προλαβω φιλε σουηδε ήμουν και εγώ στο γήπεδο και με διαρκείας,
Για τη διαιτησια θα έπρεπε ολοι αυτοι (Πατερας, Γιανακοπουλοι, Βγενοπουλος κτλ) να είχαν προνοήσει απο το καλοκαιρι και να μην αφηνουν τώρα τον Κόκκαλη να τους πηδάει

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
mvp του ματς ο σιλβα με διαφορα :rockon:
ναι δεν είναι καλός , δεν κάνει για τον παναθηναϊκό , να φύγει και αυτός .Ξεκολλάτε ρε παιδιά το πρωτάθλημα έχει χαθεί πριν καν αρχίσει το ειπε και ο Γιαννακόπουλος σήμερα,ξεκολλάτε δεν μας φταίνε οι παίχτες μας , μην τους πετροβολείτε ,και αυτοί που το κάνουν δεν είναι παναθηναϊκοί :jerking:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ας βάλω κι εγώ ένα κατωσέντονο.
Για την ΑΕΚ. Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος.
Για τον ΠΑΟ, είχε αρχή αλλά προφανώς δεν είχε τέλος....
Άμυνες για γέλια και οι δύο. Δεν πα να λέτε για διαιτησίες, εγώ είδα πως ο φοβερός ευρωπαίος ΠΑΟ δεν μπορούσε να βάλει γκολ. Και ό,τι και να λέτε για την ανυπαρξία του ΟΣΦΠ στην Ευρώπη, με τίποτα εδν μπορείτε να με πείσετε πως αυτή η ομάδα πρέπει να πάρει πρωτάθλημα όχι από τον Ολυμπιακό αλλά ούτε από τον ΠΑΟΚ.
Για να μηνείμαι άδικος, είναι επανεναρξη πρωτ. μετά από μεγάλη διακοπή. Και συνήθως οι ομάδες είναι σφεγμένες. Αλλά με αυτά που έδειξαν ΠΑΟ και ΑΕΚ μέχρι τώρα...μάλλον η διακοπή θα έπρεπε να τους κάνει καλό με την ευκαιρία μιας έξτρα μίνι προετοιμασίας.
Αλλά ο μεν ΠΑΟ ασχολείται με τα εμπορικά κέντρα, η δε ΑΕΚ ασχολείται με τον πρόεδρό της, τα χρέη της και τις μεταγραφές του Ντούσκο.

Αν κάνετε αντιπαράθεση με το με τι ασχολούνται ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟΚ που είναι από πάνω σας...θα καταλάβετε γιατί χάνετε βαθμούς και δεν θα ασχοληθείτε ξανα με την διαιτησία.

Υ.Γ.1 : το πέναλτι στο Ρουκάβινα ήταν. το άλλο δεν έχω άποψη. Μπορεί να ήταν ΚΑΙ αυτό. Αλλά αν κερδίζατε με ένα πέναλτι...πού θα διαφέρατε σε σχέση με τη χθεσινή δική μας νίκη;

Υ.Γ.2: Για τον αδικημένο ΠΑΟΚ. Θα μιλήσει κανείς για το Μουσλίμοβιτς και την απουσία κάρτας; Και μην μου πει κανείς πως δεν διαμόρφωσε αποτέλεσμα η μη αποβολή του...

Υ.Γ.3: Τα προηγούμενα σφάλματα δεν δικαιολογούν επόμενα. όπως ακριβώς οι τα επιτόκια των ασφαλιστικών. Τα προηγούμενα κέρδη δεν αποτελούν εγγύηση πως θα είναι έτσι τα επόμενα. Έχω βαρεθεί να ακούω για διαιτησίες και να μη βλέπει κανείς τα χάλια της ομάδας του. Και να ζητάτε εύννοια από τον διαιτητή ενδόμυχα γιατί είχε φαλτσοσφυρίξει σε προηγούμενο ματς ή είχε πάρει ο αντίπαλος ένα φαλτσοσφύριγμα σε άλλο ματς. Νισάφι!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι δεν είναι καλός , δεν κάνει για τον παναθηναϊκό , να φύγει και αυτός .Ξεκολλάτε ρε παιδιά το πρωτάθλημα έχει χαθεί πριν καν αρχίσει το ειπε και ο Γιαννακόπουλος σήμερα,ξεκολλάτε δεν μας φταίνε οι παίχτες μας , μην τους πετροβολείτε ,και αυτοί που το κάνουν δεν είναι παναθηναϊκοί :jerking:
πες μας να το ακούσουμε πάλι...ποιος φταίει.
και πες μας και πώς έγινε και πήρατε εσείς πρωτάθλημα τα τελευταία 10 χρόνια αυτή τη μία φορά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
katarameni omada o pao de pernei penalti me tipota.
1. γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες.
2. παίρνει και παραπαίρνει. Δες το προηγούμενο πρωτάθλημα τα στατιστικά.
3. επίσης δεν βάζει και γκολ ακόμα και σε κενό τέρμα. Για πληροφορίες σχετικά με το τελευταίο...απευθυνθείτε σε κάποιον κύριο ονόματι Ζιλμπέρτο Σίλβα.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
πες μας να το ακούσουμε πάλι...ποιος φταίει.
και πες μας και πώς έγινε και πήρατε εσείς πρωτάθλημα τα τελευταία 10 χρόνια αυτή τη μία φορά.
Αδερφέ όλη την νύχτα να μιλάμε δεν θα καταλαβαινόμαστε , αστο καλύτερα ,γιατί σε λίγο θα μου πεις ότι έχεις αδικηθεί ,πέρα από το απίστευτο που έγινε πέρυσι και πήρατε πρωτάθλημα στα χαρτιά  :2funny:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Αδερφέ όλη την νύχτα να μιλάμε δεν θα καταλαβαινόμαστε , αστο καλύτερα ,γιατί σε λίγο θα μου πεις ότι έχεις αδικηθεί ,πέρα από το απίστευτο που έγινε πέρυσι και πήρατε πρωτάθλημα στα χαρτιά  :2funny:
το κυπελλο πως το πηραμε?αυτος δεν ειναι τιτλος?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο σιλβα καλος παικτης αλλα στο παρελθον
αλλιως δεν θα ερχοταν ελλαδα με τιποτα
ο παικτης ειχε προταθει και στον ολυμπιακο και δεν τον πηραμε,οχι οτι θα ηταν ασχημος αλλα προτιμηθηκε ο ντουντου που εχει μελλον και φιλοδοξιες
πιστευω οταν ο σιλβα θα δωσει την θεση του στον ντουντου στη σελεσαο να καταλαβετε καποια πραγματα

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
το κυπελλο πως το πηραμε?αυτος δεν ειναι τιτλος?
Φίλοι μου ολυμπιακοί ξεχνάτε όμως ότι και ο πρωταθλητής δίνει προκριματικό για champions ligue και όλο κάποια Ανόρθωση θα βρεθεί στο δρόμο σας και θα γελάει κάθε πικραμένος , για αυτό άσε το κύπελλο στην Ελλάδα :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ο παικτης ειχε προταθει και στον ολυμπιακο και δεν τον πηραμε,οχι οτι θα ηταν ασχημος αλλα προτιμηθηκε ο ντουντου που εχει μελλον και φιλοδοξιες
πιστευω οταν ο σιλβα θα δωσει την θεση του στον ντουντου στη σελεσαο να καταλαβετε καποια πραγματα
ο ντουντου επαιζε βασικος στην εθνικη και εχασε την θεση του μετα απο ενα σοβαρο τραυματισμο...

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αδερφέ κάτσε να παίξει πρώτα ο Ντούντου εθνική Βραζιλίας .Θα παίξει όμως ?εκτος αν φύγει από τον Ολυμπιακό τότε μπορεί  :2funny:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Φίλοι μου ολυμπιακοί ξεχνάτε όμως ότι και ο πρωταθλητής δίνει προκριματικό για champions ligue και όλο κάποια Ανόρθωση θα βρεθεί στο δρόμο σας και θα γελάει κάθε πικραμένος , για αυτό άσε το κύπελλο στην Ελλάδα :2funny:
δεν ερχεσε να το παρεις οπως περυσι?οσο για την ανορθωση αστο καλυτερα.υποψιασμενος πηγες κ μαζεψες 3.αλλα δεν μου ειπες ανορθωση εισαι?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αδερφέ κάτσε να παίξει πρώτα ο Ντούντου εθνική Βραζιλίας .Θα παίξει όμως ?εκτος αν φύγει από τον Ολυμπιακό τότε μπορεί  :2funny:
η εθνικη βραζιλιας λειτουργει και λιγο σαν κλικα στις κλησεις της
εσυ πιστευεις δηλαδη οτι δεν μπορει να παιξει αυτος και ο ντιογκο στη σελεσαο?εστω να κληθουν και να κοπουνε μετα ειναι τρομερη επιτυχια
για ντιογκο παντως παρ'ολο που υπαρχει και τρομερος συναγωνισμος στη θεση του βαζω στοιχημα οτι θα κληθει και μαλιστα πριν φυγει απο ολυμπιακο

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μ'αρεσει που χρησιμοποιεις την ανορθωση για να με πικαρεις
σε διπλα παιχνιδια θα ειχε αποκλεισει και σενα που πηγες και υποψιασμενος
3 εφαγες 3 εφαγα
και οσο κερδισες εδω κερδισα και εγω
η διαφορα ειναι οτι την επαιξα μισος την ανορθωση

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ας βάλω κι εγώ ένα κατωσέντονο.
Για την ΑΕΚ. Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος.
Για τον ΠΑΟ, είχε αρχή αλλά προφανώς δεν είχε τέλος....
Άμυνες για γέλια και οι δύο. Δεν πα να λέτε για διαιτησίες, εγώ είδα πως ο φοβερός ευρωπαίος ΠΑΟ δεν μπορούσε να βάλει γκολ. Και ό,τι και να λέτε για την ανυπαρξία του ΟΣΦΠ στην Ευρώπη, με τίποτα εδν μπορείτε να με πείσετε πως αυτή η ομάδα πρέπει να πάρει πρωτάθλημα όχι από τον Ολυμπιακό αλλά ούτε από τον ΠΑΟΚ.
Για να μηνείμαι άδικος, είναι επανεναρξη πρωτ. μετά από μεγάλη διακοπή. Και συνήθως οι ομάδες είναι σφεγμένες. Αλλά με αυτά που έδειξαν ΠΑΟ και ΑΕΚ μέχρι τώρα...μάλλον η διακοπή θα έπρεπε να τους κάνει καλό με την ευκαιρία μιας έξτρα μίνι προετοιμασίας.
Αλλά ο μεν ΠΑΟ ασχολείται με τα εμπορικά κέντρα, η δε ΑΕΚ ασχολείται με τον πρόεδρό της, τα χρέη της και τις μεταγραφές του Ντούσκο.

Αν κάνετε αντιπαράθεση με το με τι ασχολούνται ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟΚ που είναι από πάνω σας...θα καταλάβετε γιατί χάνετε βαθμούς και δεν θα ασχοληθείτε ξανα με την διαιτησία.

Υ.Γ.1 : το πέναλτι στο Ρουκάβινα ήταν. το άλλο δεν έχω άποψη. Μπορεί να ήταν ΚΑΙ αυτό. Αλλά αν κερδίζατε με ένα πέναλτι...πού θα διαφέρατε σε σχέση με τη χθεσινή δική μας νίκη;

Υ.Γ.2: Για τον αδικημένο ΠΑΟΚ. Θα μιλήσει κανείς για το Μουσλίμοβιτς και την απουσία κάρτας; Και μην μου πει κανείς πως δεν διαμόρφωσε αποτέλεσμα η μη αποβολή του...

Υ.Γ.3: Τα προηγούμενα σφάλματα δεν δικαιολογούν επόμενα. όπως ακριβώς οι τα επιτόκια των ασφαλιστικών. Τα προηγούμενα κέρδη δεν αποτελούν εγγύηση πως θα είναι έτσι τα επόμενα. Έχω βαρεθεί να ακούω για διαιτησίες και να μη βλέπει κανείς τα χάλια της ομάδας του. Και να ζητάτε εύννοια από τον διαιτητή ενδόμυχα γιατί είχε φαλτσοσφυρίξει σε προηγούμενο ματς ή είχε πάρει ο αντίπαλος ένα φαλτσοσφύριγμα σε άλλο ματς. Νισάφι!
Τι το λες ειρωνικα ρε μαγκα αυτο?Αλλο η ευρωπη και αλλο η ελλαδα.
Το καταλαβαινω οτι σε τσουζει οτι βγηκα 1ος στον ομιλο και οτι νικησα μεσα στο Μεατσα αλλα δεν χρειαζεται να εισαι ειρωνικος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom