Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Αμα θέλει να γαμηθεί η γυναίκα, και σε μπουκάλι να την κλείσεις, θα γαμηθεί με το φελλό.
ο φελλος μου αρεσε .....
Αμα θέλει να γαμηθεί η γυναίκα, και σε μπουκάλι να την κλείσεις, θα γαμηθεί με το φελλό.
απορω πραγματικα για το μεγεθος της μαλακιας που σε διακρινει να γραφεις συνεχεια και συνεχεια σε πραγματα που δεν εχεις ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, καθοτι δεν ειχες ποτε ολοκληρωσει μεχρι σημερα σχεση οπως Ο ΙΔΙΟΣ εχεις πει επανειλημμενα. Πραγματικη απορια εκφραζω και οχι μπινελικι
σιγα μη σκισεις κάνα μαγουλο απ τα διπλοτσίμπουκα κι εσυ..
μετα ζαχαρωνα κι εγω μια αλλη ενω ειχα τα παντα διπλα μου
(δεν μου αρεσε εμφανισιακα κιολας ειδα και τις ομορφες.... )
γιαυτο λεω η ομορφια δεν μετραει παρα πολυ
Εγω θα τον σκοτωνα επι τοπου (εφοσον ηξερε οτι ηταν παντρεμενη) και μετα αυτην.....
θα του εκανες πρωτα μια ανακριση να σιγουρευτεις αν ηξερε η οχι?
Αν ομως ηταν ο πιτσιλιστης ο γαμιας της γυναικας σου τι θα εκανες?
Πως θα τον εκανες καλα?
απορω πραγματικα για το μεγεθος της μαλακιας που σε διακρινει να γραφεις συνεχεια και συνεχεια σε πραγματα που δεν εχεις ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, καθοτι δεν ειχες ποτε ολοκληρωσει μεχρι σημερα σχεση οπως Ο ΙΔΙΟΣ εχεις πει επανειλημμενα. Πραγματικη απορια εκφραζω και οχι μπινελικι
Κι εγω εκφραζω την απορια του πως γινεται και πεταγεσαι σαν την πορδη συνεχως
σε καθε μου ποσταρισμα μονο και μονο για να μου την πεις...
Ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι αδελφε μου ?
Μην ντρεπεσαι να το φωναξεις ....... ΑΝΑΓΚΗ ειναι κι αυτο....
λογικότατη απορία ήταν, άμα δεν μπορείς να απαντήσεις δε χρειάζεται να σκούζεις.
καταλαβα εισαι παθων ....
καταλαβα
και εσυ μπαζογαμιας
δεν πειραζει...εχει μεγαλο club στο φορουμ απο αυτους.
τι μπαζογαμιας βρε μαλεα και συ, το ατομο εχει δηλωσει οτι δεν εχει κανει ακομα σεξ
τι μπαζογαμιας βρε μαλεα και συ, το ατομο εχει δηλωσει οτι δεν εχει κανει ακομα σεξ
κάνει, άμα βάλει το σέξι δερμάτινο
κάνει, άμα βάλει το σέξι δερμάτινο
δε σκουζει..λογικότατη απορία ήταν, άμα δεν μπορείς να απαντήσεις δε χρειάζεται να σκούζεις.
δε νομιζω..για να το λεει ενα αστροπελεκι σαν εσενα!
μη ξεχάσεις να μας ενημερωσεις οταν παντρευτεις. θα ειναι η ευκολωτερη περιπτωση παντρεμενης που θα εχουμε γαμησει.