Νέα

Πουτάνες: βολική διαφυγή ή αυτοσκοπός; (για παντρεμένους)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kon.air
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Η γιαγια που πηδας στο πηρε το ρολεξ η ακομα ?

Παντως για να μην σου μεινει απωθημενο ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ μου κατσεις να στο αγορασω ΕΓΩ !!!!

αλλα ΔΕΝ πηδαω στρακια σαν του λογου σου .... :birdman:

εχμ....εσυ...εμενα...

χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
δεν ειναι μεσα στο ρολο των αντμιν να καθαριζουν τα θρεντ απο τα παρασιτικα ποστ? ας το κανουν. καλα τα ειπε και ο αλλος, μια χαρα θεμα, μπηκε ο αρχίδας και η σπερμαποθηκη και το καναν σαν τα μουτρα τους...

Επισκέπτης
δεν ειναι μεσα στο ρολο των αντμιν να καθαριζουν τα θρεντ απο τα παρασιτικα ποστ? ας το κανουν. καλα τα ειπε και ο αλλος, μια χαρα θεμα, μπηκε ο αρχίδας και η σπερμαποθηκη και το καναν σαν τα μουτρα τους...

το λες που το λες ρε καημενο, πες το και σωστα  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

μπηκε και το ΜΠΑΖΟ  (εσυ δηλαδη) και εδεσε το γλυκο .....

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Θέλω να πω ότι σε αυτό το θρεντ χρωστάω!

Είμαι πάλι με μια κοπέλα που τα είχα καιρό, είναι η πιο έντονη σχέση που είχα ποτέ και αναρωτιόμουν αν κάνω μαλακία που κάνω πισωγύρισμα.

Πλέον όχι!

Να είστε καλά συναγωνιστές  :)

Ο ενθουσιασμός ίσως είναι περιττός.
Βεβαίως δεν πρέπει να είναι αδρανής κανείς, πρέπει να ενεργεί οπωσδήποτε, αλλά πάντα με κάποια επιφύλαξη.

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Ο ενθουσιασμός ίσως είναι περιττός.
Βεβαίως δεν πρέπει να είναι αδρανής κανείς, πρέπει να ενεργεί οπωσδήποτε, αλλά πάντα με κάποια επιφύλαξη.
τι ενθουσιασμός ρε? μόνο? του πε ναι η γκόμενα και νιώθει λες κι έπιασε τον θεό απ' τα αρχίδια  :-

OP
OP
K

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
To post ζήταγε την γνώμη μας για πληροφόρηση και όχι για να μας κρίνει για τα λεγόμενα.
Νομίζω από την στιγμή που άρχισαν οι επικρίσεις μεταξύ των μελών χάλασε ενα όμορφο πόστ με κάτι παραπάνω από φατσούλες και αοριστολογίες.
Οι αναμάρτητοι, οι λογίκότατοι, οι "πιστοί", οι πηδήκουλες, οι αγαπούληδες η/και όσοι δεν έχουν να προσφέρουν μία γνώμη πάνω σε αυτό που λέει ο τίτλος, έχει και άλλα πόστ να προστρέξουν.
Μήπως να το ξαναφέρναμε σε αυτό το επίπεδο ? ? ?

:thumbsup: + 1.000!
Και αν θυμάμαι καλά, με είχε προειδοποιήσει ο Tipos, που εμπιστεύομαι τη γνώμη του, ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο...
Λυπάμαι ρε παιδιά που το λέω, αλλά είναι ανάγκη να καφρίζετε κάθε thread που μπορεί να έχει κάτι να προσφέρει σε κάποιους από εμάς;
Και σας ρωτάω έτσι στα ίσια, εν γνώσει μου ότι μπαίνω κι εγώ στο στόχαστρό σας για να αρχίσετε να με στολίζετε.

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Μιλώντας για τον εαυτό μου, είναι μιά εύκολη διέξοδος για ερωτική ποικιλία. Είτε είναι του 20άρικου είτε είναι CT, είναι μιά ασφαλής διέξοδος που δεν αφήνει περιθώρια να χαλάσεις την οικογενειά σου.
Από προσωπική εμπειρία και τις δύο φορές που υπήρξε εξωσυζυγική σχέση, αν και το ήξεραν και το είχαν αποδεχθεί το ότι είμαι παντρεμένος, στο τέλος το γύρναγαν και ήθελαν κάτι πιό μόνιμο. Ξεκίνησαν στο στύλ "σε γουστάρω και δεν με νοιάζει που είσαι παντρεμένος" και κατέληξαν "αφού είμαστε καλά και την βρίσκουμε γιατί μενεις με την γυνάικα σου" , άσχετα αν είχα ξηγηθεί από την αρχή ότι πάω μόνο για να περάσουμε καλά.
Από τότε προτιμώ να δίνω κάτι παραπάνω (όχι απαραίτητα) και να έχω μία σχέση αμιγώς σεξουαλική και προκαθορισμένη. Ακόμα και να γνωριστείς, μετά από πολλές συνευρέσεις, με μιά κοπέλλα, και να έχεις μιά πιό "ζεστή" μεταχείριση , τα όρια παραμένουν ξεκάθαρα για τον καθένα.
Δεν έχει να κάνει με το αν μας κάθονται τόσο νέες και όμορφες (που δεν μας κάθονται :) :) ) όσο για την ασφάλεια της σχέσης.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Εχεις απόλυτο δικιο.

πριν 10 χρονια, πηδηξα μια παντρεμενη, ημουν η πρωτη της απιστία. Απο απειρία, την καταλαβε ο αντρας της (που την κεράτωνε χρονια και εκ συστηματος επίσης).

Το πρωτο πράγμα που εκανε, ηταν να την αναγκασει να πανε στο ξενοδοχειο που πηγαιναμε και ρωταγε λεπτομερεις για το πως την γαμουσα, ποσες φορές έχυνε, [glow=red,2,300]πόση την ειχα[/glow], τι πίναμε ενδιάμεσα, αν μου εδωσε κώλο κλπ.

Μου τα ελεγε μετα και μου ερχοταν εμμετός. ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ? αν είναι δυνατον...μια μερα επίσης την εβαλε να με παρει να μου πεί οτι ολα τελείωσαν (λες και εμενα με ενοιαζε :boobies:). [glow=red,2,300]Δεν την χωρισε, βεβαια,[/glow] γιατι αυτος ειχε κανει τα 50πλάσια...

για λύπηση ειναι μερικοί...
την ειχε μεγαλυτερη !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ενα θέμα που με απασχολούσε και θα ήθελα εδώ να το συζητήσω με τους πλεον ειδήμονες. Αν έχεις ωραία γυναίκα τις χρειάζεσαι τις πουτάνες ?? Κάποια αρχικά στοιχεία για σκέψη είναι τα παρακάτω. Πρώτον τα περισσότερα αρσενικά θηλαστικά στα οποία συγκαταλέγεται και ο άνθρωπος είναι πολυγαμικά. Εχουν δηλαδή στη φύση τους τη ενστικτώδη τάση να πηγαίνουν με πολλά θυληκά. Ομως ο άνθρωπος δεν είναι και ζώο να κυβερναται από τις ορμές του. Δεύτερον Η μονογαμία επιβλήθηκε μέσα απο θρησκευτικά πλαίσια στη χριστιανική δύση ανώ σε διάφορες άλλες θρησκείες η πολυγαμία είναι θεσμοθετημένη τόσο ηθικά όσο και νομικά. Βλέπω πολλούς άνδρες παντρεμένους η σε σοβαρή σχέση και με ''ομαλή εξέλιξη σχέσης'' να πηγαίνουν ταχτικά με πουτάνες και βλέπω ότι αυτό είναι ανεξάρτητο από την εμφάνιση της γυναίκας/γκόμενάς τους.
Είναι τελικά οι πουτάνες εθισμός ??
Υπάρχει τρόπος ο άνδρας να μην ξενογαμάει πουτάνες η γκόμενες πέρα από τη ''σοβαρή σχέση '' του ?? Και ποιος είναι αυτός ?? Παίζει ρόλο τελικά η εμφάνιση της γυναίκας του ?? Η μετά απο λίγο το σεξ μαζί της εντάσεται στη βάση του ''κάθε μέρα πατάτες '' ??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φιλε γιατι ανοιξες θεμα τριτη;πας καλα; :idiot:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Γιατί φιλαράκο απαγορεύεται να ανοίγεις θέμα Τρίτη ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom