Επισκέπτης
Κοίτα μπορεί βέβαια μία φορά να είναι στα 50 σου και η άλλη στα 60!!!αχα!
έχω ακόμα λοιπόν!
και νόμιζα ότι βγήκα στη σύνταξη!
Κοίτα μπορεί βέβαια μία φορά να είναι στα 50 σου και η άλλη στα 60!!!αχα!
έχω ακόμα λοιπόν!
και νόμιζα ότι βγήκα στη σύνταξη!
Κοίτα μπορεί βέβαια μία φορά να είναι στα 50 σου και η άλλη στα 60!!!
ουστ.Κοίτα μπορεί βέβαια μία φορά να είναι στα 50 σου και η άλλη στα 60!!!
Yπάρχει και η επιστήμη για να βράζει πάντα το αίμα!!!ουστ.
τώρα που βράζει το αίμα!
καλά κοίτα τώρα.Αυτά δεν πρόκειται να τα χρειαστώ ούτε στα 50 ή 60.Yπάρχει και η επιστήμη για να βράζει πάντα το αίμα!!!
Σιγά μην ζεισεις τόσο με τις καταχρήσεις που κάνεις( )!!!καλά κοίτα τώρα.Αυτά δεν πρόκειται να τα χρειαστώ ούτε στα 50 ή 60.
από 80 και πάνω!
εγώ καταχρήσεις τέκνο μου?εεεε πάτερ μου.Σιγά μην ζεισεις τόσο με τις καταχρήσεις που κάνεις( )!!!
Θέλω να πω ότι σε αυτό το θρεντ χρωστάω!
Είμαι πάλι με μια κοπέλα που τα είχα καιρό, είναι η πιο έντονη σχέση που είχα ποτέ και αναρωτιόμουν αν κάνω μαλακία που κάνω πισωγύρισμα.
Πλέον όχι!
Να είστε καλά συναγωνιστές
Εχεις απόλυτο δικιο.
πριν 10 χρονια, πηδηξα μια παντρεμενη, ημουν η πρωτη της απιστία. Απο απειρία, την καταλαβε ο αντρας της (που την κεράτωνε χρονια και εκ συστηματος επίσης).
Το πρωτο πράγμα που εκανε, ηταν να την αναγκασει να πανε στο ξενοδοχειο που πηγαιναμε και ρωταγε λεπτομερεις για το πως την γαμουσα, ποσες φορές έχυνε, πόση την ειχα, τι πίναμε ενδιάμεσα, αν μου εδωσε κώλο κλπ.
Μου τα ελεγε μετα και μου ερχοταν εμμετός. ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ? αν είναι δυνατον...μια μερα επίσης την εβαλε να με παρει να μου πεί οτι ολα τελείωσαν (λες και εμενα με ενοιαζε ). Δεν την χωρισε, βεβαια, γιατι αυτος ειχε κανει τα 50πλάσια...
για λύπηση ειναι μερικοί...
ο πισωγυρισμα ποτε δεν ειναι μαλακια ...
Ισα ισα που προυποθετει οτι ο καθενας εχει λαβει γνωση τυχον σφαλματα
και ειναι μια νεα αρχη....
Ασε που υπαρχει και αυξημενος ποθος στην επαννενωση....
Σου ευχωμαι οτι καλυτερο και ολα να πανε καλα.....
Έχεις απόλυτο δίκιο Δημήτρη! Ευχαριστώ για την ευχή
Γιατι θα τον σκοτωνεςΕγω θα τον σκοτωνα επι τοπου και μετα αυτην.....
σιγα μη σκισεις κάνα μαγουλο απ τα διπλοτσίμπουκα κι εσυ..Εγω θα τον σκοτωνα επι τοπου (εφοσον ηξερε οτι ηταν παντρεμενη) και μετα αυτην.....
ΕΜΜΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.....
Να σε ρωτησω ομως κατι ....
ΕΣΥ ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΣΟΥΝ ΑΝ ΣΟΥ ΠΗΔΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ?
Εγω θα τον σκοτωνα επι τοπου (εφοσον ηξερε οτι ηταν παντρεμενη) και μετα αυτην.....
ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ
Σε ρωταω αυτο γιατι εσυ ΠΗΓΕΣ με καποιου την γυναικα......
Οσο για τον συζυγο της .... ΤΙ ΝΑ ΠΩ ?
ΩΡΑΙΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ .......
ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ .....
ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ Η ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ διαβαζοντας τα οσα λετε.....
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
πιστεύεις ότι η μεγάλη αγάπη έρχεται στον άνθρωπο μια φορά μόνο?
Γιατι θα τον σκοτωνες
Η γυναικα ειναι που τα θελη
Εαν δεν κουνηση η γυναικα την ουρα της δεν παιξη το ματι δεν τρεχη τιποτα οσο και να την παρακαλας
ο πισωγυρισμα ποτε δεν ειναι μαλακια ...
Ισα ισα που προυποθετει οτι ο καθενας εχει λαβει γνωση τυχον σφαλματα
και ειναι μια νεα αρχη....
Ασε που υπαρχει και αυξημενος ποθος στην επαννενωση....
Σου ευχωμαι οτι καλυτερο και ολα να πανε καλα.....
Στην ηλίθια και βλακώδη ερωτηση ''πως θα αισθανοσουν αν πηδουσε καποιος τη δικη σου γυναικα?'' εχω απαντήσει.
Η απαντηση ειναι ότι οποιος ξενοπηδάει χωρις να φροντιζει το ''χωράφι΄΄ του - η και ανεξάρτητα- ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να τον πειράζει αν η γυναίκα του κανει το ιδιο. Ετσι ειναι το παιχνίδι. Ολη η ουσία ειναι οι ΛΟΓΟΙ που ξενογαμαει κανεις και που εχουν πληρως αναλυθει σε άλλα ποστ.
Και κατι τελαυταιο. Ολοι αυτοί οι θεωρητικοί/ές του γαμου που ΄΄αηδιάζουν'' με τις εμπειρίες των αλλονών χωρίς να εχουν ιδέα γιατί μιλάμε, να πάνε να γαμηθούν! Αρκετα ανεχτήκαμε τους παντογνωσετς/ψευτοηθικολογους/αυνανιες του διαδικτιου.