Alexoukos_3
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
απο τιμες?
Απο τιμες παιζουν πολλα παζαρια. εγω γαμησα και με 10αρικο κι απο οτι καταλαβα ειτε 10 δωσεις ειτε 30 ειτε 50 οι υπηρεσιες τους θα ειναι οι ιδιες! Κανε παζαρι λοιπον.
pou re file vriskeis k dunata mounakia 19xrona k olas? k 40 mono gia mia wra? pes mas k emas na pame apo kei, kamia perigrafi tha voithouse isws. an mporeis k kana til.. euxaristw ek twn proterwn!!!καλημέρα!φίλος δυνατα μουνιά 19 χρονα εχει συνήθως εξω απο το ροτοντα hotel,επίσης βρίσκω το ιδιο μουνί απεναντι απο το media mark,εγώ εγω και τηλέφωνα τις παιρνω και τις παίρνω σπίτι!με 40 ευρω τις κρατάω μια ωρά!συνηθως παιρνω 2 μουνάκια μαζί ,κανουν λεσβιακό και μετά τις γαμάω!εσυ?παιζεις μπάλα?η, εισαι νέος στο αθλημα?
Μην γραφεις greeklish...απαγορευεται...pou re file vriskeis k dunata mounakia 19xrona k olas? k 40 mono gia mia wra? pes mas k emas na pame apo kei, kamia perigrafi tha voithouse isws. an mporeis k kana til.. euxaristw ek twn proterwn!!!
σε αγαπησε!
με παζαρια ισως και με 60 να την επαιρνες
κι εγω τους πετυχα ξημερωματα Πεμπτης στον Οπαπ να παιρνουνε απο πισω αυτοκινητα και να τα σταματανε για ελεγχο.Τρανς δεν υπηρχε ουτε για δειγμα ουτε καν τα βουλγαροτραβελα στη Γιαννιτσων αλλα μετα απο ωρα εμφανιστηκε η Φιονα στο ποστο της μαζι με αλλα 2 μπαζα που εβγαιναν παλιοτερα στη Ναυμαχιας Λημνουηθελα απο χθες να το γραψω...
ειχα μια δουλεια στην περιοχη του ΜΕΤ και περνωντας απο τα δικαστηρια γυρω στη 1 το βραδυ ειδα ζηταδες να κανουν ελεγχο σε 2 τρανς στο ποστο της Φιονας και μετα τις .αναγκασαν να φυγουν..
την ιδια στιγμη 2 περιπολικα σμε αναμμενους φαρους πηγαιναν πανω κατω τη σταθμου...
απο περιεργια εκανα μια βολτα και ειδα 10 12 ζηταδες και συνολο 3 περιπολικα να οργωνουν γιαννιτσων κωλετη κλπ και ουτε dna γυναικας ή τρανς δεν υπηρχε πουθενα...
ξερει κανεις αν εγινε κατι? λιγο χλωμο το κοβω να εγινε επιχειρηση αρετη τετοιες μερες
Χθες έπεσε σήμα απο τα κεντρικά και τις μαξεψανε όλες και τις είχανε όλες στο τμήμα τις Δωδεκανήσου μέχρι τις 4.30 και το ίδιο την Πέμπτη που πέρασε .... Και απο ότι ενημερώθηκα απο εδω και πέρα θα γίνεται πολυ τακτικά αυτο........πριν απο λιγο νεκρα στις πιατσες...
καλησπερα σε ολους κ σας ευχομαι χρονια πολλα,καλη χρονια με φραγκα για να κινειται η αγορα την οποια προσπαθουμε να στηριζουμε.
μηπως κανενας εχει δοκιμασει αυτο το τουμπανο????
εχω δει την αγγελια κ εχω χαζεψει.
τι ειναι αυτη τρανς?