maldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 90
- Πόντοι
- 6
ακριβως απεξω εχει πιατσα με δυντα μουνιά!
φιλος που εχει σε αυτη την πολη πιατσα με δυνατα μουνια;
ακριβως απεξω εχει πιατσα με δυντα μουνιά!
εαν ηταν τρανσεξουαλ χειρουργημενη θα την ειχες καταλαβει πιστευεις?προχτες το βραδυ περασα απο την πιατσα και γυρισα και τις ειδα ολες τελικα μου εκανε κλικ ενα τρελλο μιλφακι βγενει γιαννιτσον και μαζαρακι με ενα κοκκινο σμαρτ ονομα της μου ειπε,ζωη.οταν την πλισιασα στην αρχη μου φανηκε λιγο ψυλομυτα
μελαχρινη με ωραιο προσωπακι μεγαλο βυζι και καμπυλοτη,50 γιουρια μου ζητησε στην αρχη,τις ειπα οτι εχω μονο 40 και δεχτικε να με παει σε ενα χωρο της,που ηταν πολυ κοντα αποκει που την πηρα.σε μια οικοδομη στο δευτερο οροφο ανεβηκαμε καθος ειχα πολλες καυλες την αρπαζω και τις γλυφω τα τρελλα βυζομπαλα και με μετα με αρχισει και με γλυφει και αυτη απο παντου,τρελλο γλυψημο η τυπισα
τις των βαζω στην αρχη στο κουλουρακι και εναλλαξ στο μουνακι
σε 15 ειχα τελιωσει...αλλα αυτο που μου εμεινε ειναι οτι η τυπισα γουσταρει τρελλα την πουτσα
θα την ξαναπροτημισω
Και για να σου ενισχύσω τις υποψίες τσεκάρισε το e-mail του... Πα-βλάκου ;)κάποιος μπερδεύει τα τρανς με τα μιλφ!!!!! αν και το ότι είναι το πρώτο ποστ με προβληματίζει για την απειρία του
απο φωνη ετσι μου φανηκε αλλα δεν της φενεταιεαν ηταν τρανσεξουαλ χειρουργημενη θα την ειχες καταλαβει πιστευεις?
Η γωνια που περιγραφεις με κοκκινο σμαρτ ειναι το ποστο χειρουργημενης τρανς μεγαλης ηλικιας
ναι φιλος οντως ειναι το πρωτο μου ποστ και ισως να μην ειμαι τοσο ιδιμονας οσο εσυκάποιος μπερδεύει τα τρανς με τα μιλφ!!!!! αν και το ότι είναι το πρώτο ποστ με προβληματίζει για την απειρία του
αλλος ιδιμονας!!!!τι γινεται ρε παιδια θα με φατε που εστιλα ενα ποστ...δεν θα επρεπε δηλαδη?Και για να σου ενισχύσω τις υποψίες τσεκάρισε το e-mail του... Πα-βλάκου ;)
Τελικά παίχτη ήταν υδραυλικός το μιλφάκι ή όχι?ναι φιλος οντως ειναι το πρωτο μου ποστ και ισως να μην ειμαι τοσο ιδιμονας οσο εσυ
ευχαριστω ρε φιλε,σημασια εχει που περασα καλα γιατι στο κατω κατω δεν την παντρευτικα κιολας,σε σχεση με μια αλλη φορα που ειχα παρει μια μαυρι που ολο μου γρινιαζε και δεν μου καθησε στο τελος και τζαμπα πηγανε τα λεφτα μουΡε χαλαρώστε έκανε το λάθος να ενημερώσει και του την πέσατε όλοι μαζί...
απλά η συγκεκριμένη (αν δεν είσαι αναγνώστης του μπουρδέλα ή παιδί της πιάτσας) μπορεί και να σε ξεγελάσει...
παρ' όλα τα χρονάκια της πραγματικά έχει κορμάρα και βυζάρες και με το μαλλί το φουντωτό μπορεί και περνάει ως milf. Εχει κάνει εγχείρηση διόρθωσης φύλλου και συνήθως το αναφέρει...
αδερφέ μην μασάς συνέχισε τα ρεπορτάζ και εμείς εδώ είμαστε...απλά γράφε και της ώρες περίπου της νυχτερινής εξόρμησης.
βρε δε σου την πέσαμε...απλά για να ξέρεις τι είναι σου το είπαμεευχαριστω ρε φιλε,σημασια εχει που περασα καλα γιατι στο κατω κατω δεν την παντρευτικα κιολας,σε σχεση με μια αλλη φορα που ειχα παρει μια μαυρι που ολο μου γρινιαζε και δεν μου καθησε στο τελος και τζαμπα πηγανε τα λεφτα μου
εγω φιλε μου οσες πηρα ηταν ακρως διεκπαιρεωτικες. αμαν να τελειωνουμε να φυγουμε. μονο μια ηταν αστερι στη συμπεριφορα της αλλα εχω πολυ καιρο να τη δωκαλησπερα παιδια.υπαρχει καμια μαυρη ποθ να αξιζει απο αποψη τιμης και υπηρεσιων?