treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μελαχρινή, αδύνατη, μικροκαμωμένη, με κάπως σχιστά μάτια. Φαίνεται μικρή, αλλά πρέπει να πλησιάζει τα τριάντα, καθότι είναι πολλά χρόνια στο χώροΠεριγραφη της Αγγελικουλας?
Μελαχρινή, αδύνατη, μικροκαμωμένη, με κάπως σχιστά μάτια. Φαίνεται μικρή, αλλά πρέπει να πλησιάζει τα τριάντα, καθότι είναι πολλά χρόνια στο χώροΠεριγραφη της Αγγελικουλας?
Μήπως έχει και τύπου tramp stamp(αυτά που κάνουν χαμηλά πίσω στη μέση) tattoo;Πήρε το μάτι μου και μένα ίδια μέρα κ ώρα που λες μια ίδια(Στη Γιαννιτσών όμως) η οποία φαινόταν να έχει αρκετά πάρε-δώσε με locals..Μελαχρινή, αδύνατη, μικροκαμωμένη, με κάπως σχιστά μάτια. Φαίνεται μικρή, αλλά πρέπει να πλησιάζει τα τριάντα, καθότι είναι πολλά χρόνια στο χώρο
αυτη πρεπει να ειναι η μαριαΜήπως έχει και τύπου tramp stamp(αυτά που κάνουν χαμηλά πίσω στη μέση) tattoo;Πήρε το μάτι μου και μένα ίδια μέρα κ ώρα που λες μια ίδια(Στη Γιαννιτσών όμως) η οποία φαινόταν να έχει αρκετά πάρε-δώσε με locals..
Τη καημένη τη Ρίτα..Όντως την είχανε μαζέψει πριν κάνα δίμηνο και προφανώς της την βάρεσε περισσότερο. Φοβάται με το παραμικρό, ότι τη δουλεύουνε, ότι θα της την πέσουνε κλπ.Τρομερό σκηνικό από την ψηλή ξανθιά με το αγελαδίσιο βλέμμα (πως τη λένε είπαμε τρεφλτζακ?)
Σταματάω και καλά να ρωτήσω πόσο η πίπα.
Μου λέει "εσύ έχεις ξανασταματήσει παλιά."
Οκ λέω "πόσο?"
"20"
"Άντε γεια."
Δεν περνάνε παρά 4-5 δευτερόλεπτα και αρχίζει να φωνάζει σε έναν απέναντι "Θα τρέξω μακριά μην τολμήσεις να με κυνηγήσεις." Και πατάει κάτι κραυγές...σα γουρούνι που το σφάζουν!
με κούρασες η καρδιά μου το ξέρειΧθες βραδυ αποφασισα να μην ξαναπαρω τη Μαρια. Με ξενερωσε για αλλη μια φορα με το "με κουρασες με κουρασες"!
Σιγα μωρη μονο πιπα σε βαλαμε να κανεις!
Την πρωτη φορα ηταν πολυ καλη, αλλα τις επομενες πιπιλαει συνεχως "με κουρασες" και μαλακιες.
Ακυρο απο μενα απο δω και περα.
και οχι μονο! παει περα δωθε ολη την ωρα! πολυ χιλιομετρο!αυτη η μαρια ποια ειναι? στα φαναρια γιαννιτσων - κωλεττη?
Οτι περπαταει ναι, αλλα να χορευει δεν την ειδα ποτε.α , εσυ λες αυτην που περπαταει συνεχεια και χορευει , με τα γυαλια. αυτη τι υπηρεσιες προσφερει και ποσο?
για μια πίπα στα 10-15 max καλή είναιΟτι περπαταει ναι, αλλα να χορευει δεν την ειδα ποτε.
Οσο για τις υπηρεσιες δεν σου λεω και καλα θα κανεις να μην μαθεις!!!!
Η κοπελια ειναι για και