Δυο-τρείς παρατηρησούλες και απο μένα... Καταρχήν, για τους "περιστασιακούς", αν δεν είστε άρρωστοι μπουρδελιάρηδες μην κάνετε τζάμπα βόλτες στις πιάτσες, δεν κινείται φύλλο, είναι χειρότερα απο ποτέ... Ακρίβυνε και η βενζίνη, πεταμένα λεφτά...
Για εμας τους υπόλοιπους που ξέρουμε οτι δεν θα βρούμε τίποτα αλλα πάμε για "τη χαρά του παιχνιδιού" έχω να πω ότι, πρώτον μακριά απο την μελαμψή γυφτοβουλγάρα που βγαίνει στην αρχή της γιαννιτσών απέναντι απο την shell... Είναι πιο όμορφο απ'όλες εκεί, είναι και προκλητική, φοράει και συνέχεια φανταχτερα και εντυπωσιακά (άκρως καγκούρικα) πέδιλα, γόβες και μπότες και γενικώς τραβάει την προσοχή, όμως απο υπηρεσίες, συμπεριφορά και ενδιαφέρον είναι άθλια...
Δεύτερον, μια πολύ κοντή ξανθιά επίσης βουλγάρα που στέκεται και αυτή στο ίδιο μέρος, δεν είναι ιδιαίτερα καλή απο συμμετοχή, όμως είναι γενικά καθαρή, αν της μιλήσεις καλά και δείξεις λίγο ενδιαφέρον παίζει καλύτερη μπάλα και το κυριότερο, δίνει κώλο με 30e, με λίγο παζάρι ίσως και με λιγότερα...
Τέλος, μια ερώτηση, έχω την αίσθηση ότι χάθηκε τον τελευταίο καιρό η Μαριάννα που την έπεφτε κοντά στο MediaMarkt στην Δυτική Είσοδο (ή μήπως Έξοδο :- ) της πόλης, έχει καιρό να την πάρει το μάτι μου... Είμαι άτυχος ή έκοψε απο την πιάτσα...?