Καλημέρα.
Καλημέρα. Από πιάτσα περνάω περιστασιακά εδώ και αρκετά χρόνια όμως. Περίπου από το 2000. Σας διάβαζα όχι και πολύ τακτικά. Ηλικιακά είμαι στα 50. Έχω πάει με αρκετές κοπέλες από την πιάτσα κατά καιρούς. Δεν κρατούσα ποτέ μέχρι σήμερα ονόματα τηλέφωνα κλπ γιατί έτσι είναι ο τρόπος που έχω. Με την Χρύσα που λέτε παράδειγμα είχα πάει μια φορά πριν καμία τριετία που εμφανισιακά ήταν όμορφη και τότε τουλάχιστον δεν φαινόταν να έκανε χρήση. Μετά που την ξαναείδα δυστυχώς έχασε πολύ. Έχω πάει με Βουλγάρες, Σερβιδες, Ελληνίδες, με μαύρες και με τζανκια λιγες φορές. Με τρανσ ποτέ, ούτε και θα ήθελα. Τελευταία μου φορά ήταν προ τετραμήνου λόγω επαγγελματικών μου υποχρεώσεων. Πάντα μπορώ να πω περνούσα καλά με τις κοπέλες. Στο οικονομικό κομμάτι δεν απλωνομαι και πολύ εκτός αν κάτι είναι εξαιρετικό πράγμα τις σημερινές μέρες λίγο δύσκολο. Πήγαινα κυρίως με το αυτοκίνητο και σπάνια σε ξενοδοχείο όταν έβλεπα κάτι καλό. Με το αυτοκίνητο έχω εκεί κοντά δικό μου χώρο περιφραγμένο και το κάναμε εκεί με ασφάλεια. Πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια άσχετα πως φαίνεται τώρα και λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών οι πιάτσες γενικά θα ανθίσουν. Απλά δεν είναι ακόμα τόσο ώριμες οι καταστάσεις.Καλώς ήρθες Zamor .
Για δώσε μια περίληψη να ξέρουμε πού βρίσκεσαι και να σε γνωρίσουμε .
Τι ξέρεις από πιάτσα ή είσαι νέος γενικά και ότι έχεις διαβάσει εδώ ;