Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.521
Πόντοι
2.356
Πεθανε η πιατσα..γυρνοβολαω τακτικα αλλα δεν υπαρχει αξιο αναφορας...ακομα και η διχαλα πεφτει σιγα σιγα χαχα
Πράγματι μεγάλη ησυχία κ Εγώ χθες π πέρασα Άλβα Μαρία στιλο κ Χρύσα στους κάδους μετά το χάος φυσικά στην επομένη γύρα η Χρύσα έλειπε
Τελικά οι Βουλγάρες κρατάνε την πιάτσα κ τώρα πήγαν στα χώρια τους

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.158
Πόντοι
7.095

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.103
Πόντοι
3.796
Πράγματι μεγάλη ησυχία κ Εγώ χθες π πέρασα Άλβα Μαρία στιλο κ Χρύσα στους κάδους μετά το χάος φυσικά στην επομένη γύρα η Χρύσα έλειπε
Τελικά οι Βουλγάρες κρατάνε την πιάτσα κ τώρα πήγαν στα χώρια τους
Όσο πέφτει παραπάνω χρήμα από το κανονικό (20ευρω) ,
υπάρχουν άτομα που δίνουν 30-40-50 και ειδικά όσο έχει γίνει της μόδας δώσε μου τηλέφωνο να κανονίσουμε χοτελ με την ησυχία μας 100-150 ευρώ. .τόσο θα διαλύεται και η πιάτσα .
Έχω ρωτήσει προς έρευνα αρκετές φορές Βουλγάρες και άλλες που μόλις τις έχυσα με 20 ,αν πάνε χοτελ και μου λένε βέβαια με 150 αν θες να σου δώσω τηλέφωνο.
Γιατί να βγουν αυτές οι κοπέλες στην πιάτσα όταν υπάρχουν κάποιοι που την χαλάνε ;
Τα έχω πει χίλιες φορές και καταντάω κουραστικός ,όταν δίνετε κάποιοι δικαίωμα και βρίσκουν κορόιδα δεν υπάρχει λόγος να γαμηθουν για 20 στις καβατζες ,μεγάλο πρόσφατο παράδειγμα η Νταίζη μιλφ .μια γυναίκα 45-50 χρόνων η οποία την ξεμουνιαζες μέσα στο αυτοκίνητο με 20 ευρώ χαλαρά ολόγυμνη και μόλις έγινε ένας χαμός στο πόστο της έγινε επιλεκτική πουτανα με σειρά προτεραιότητας σε αυτούς που πληρώνουν χοτελ.
Το ίδιο και πολλές Βουλγάρες που με τον καιρό κάνουν μόνιμους πελάτες σε χοτελ και δεν χρειάζεται να βγαίνουν.
Μονο όταν πέφτει πείνα.

Με έχουν κράξει και αμφισβητήσει πολλές φορές για πολλά θέματα αλλά με τον καιρό πάντα ερχόμαστε στην δύσκολη θέση .
Κάποιες φορές πρέπει οι νέοι να διαβάζουν πέντε πράγματα από εμάς που ήμαστε χρόνια σε όλα αυτά και να τα βλέπουν σαν συμβουλές .
Δεν θα αναφερθώ σε παλιούς που έπρεπε ήδη να έχουν μάθει κάποια πράγματα αλλά συνεχίζουν να είναι στο πρώτο επίπεδο και στην αμάθεια.

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
185
Πόντοι
1
Πέρασμα μόλις και πέτυχα και μπλόκο στην αρχή με αλκοτεστ.
Το έγινε ρε παιδιά? Μόνο μαύρες είχε και κάνα 2 πρεζόνια κοντά στο βενζινάδικο στο τέλος

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.470
Πόντοι
446
υπάρχουν άτομα που δίνουν 30-40-50 και ειδικά όσο έχει γίνει της μόδας δώσε μου τηλέφωνο να κανονίσουμε χοτελ με την ησυχία μας 100-150 ευρώ. .τόσο θα διαλύεται και η πιάτσα .
Έχω ρωτήσει προς έρευνα αρκετές φορές Βουλγάρες και άλλες που μόλις τις έχυσα με 20 ,αν πάνε χοτελ και μου λένε βέβαια με 150 αν θες να σου δώσω τηλέφωνο.
Γιατί να βγουν αυτές οι κοπέλες στην πιάτσα όταν υπάρχουν κάποιοι που την χαλάνε ;
Τα έχω πει χίλιες φορές και καταντάω κουραστικός ,όταν δίνετε κάποιοι δικαίωμα και βρίσκουν κορόιδα δεν υπάρχει λόγος να γαμηθουν για 20 στις καβατζες ,μεγάλο πρόσφατο παράδειγμα η Νταίζη μιλφ .μια γυναίκα 45-50 χρόνων η οποία την ξεμουνιαζες μέσα στο αυτοκίνητο με 20 ευρώ χαλαρά ολόγυμνη και μόλις έγινε ένας χαμός στο πόστο της έγινε επιλεκτική πουτανα με σειρά προτεραιότητας σε αυτούς που πληρώνουν χοτελ.
Το ίδιο και πολλές Βουλγάρες που με τον καιρό κάνουν μόνιμους πελάτες σε χοτελ και δεν χρειάζεται να βγαίνουν.
Μονο όταν πέφτει πείνα.

Με έχουν κράξει και αμφισβητήσει πολλές φορές για πολλά θέματα αλλά με τον καιρό πάντα ερχόμαστε στην δύσκολη θέση .
Κάποιες φορές πρέπει οι νέοι να διαβάζουν πέντε πράγματα από εμάς που ήμαστε χρόνια σε όλα αυτά και να τα βλέπουν σαν συμβουλές .
Δεν θα αναφερθώ σε παλιούς που έπρεπε ήδη να έχουν μάθει κάποια πράγματα αλλά συνεχίζουν να είναι στο πρώτο επίπεδο και στην αμάθεια.
θειο Ντιου...Τις γκαστρωμενες μπορουμε να τις παιρνουμε στο ξενοδοχειο; κριμα δεν ειναι τα καημενα μεσα στο κρυο;:buck2::buck2:

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
98
Like
20.582
Πόντοι
26.236

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.103
Πόντοι
3.796
θειο Ντιου...Τις γκαστρωμενες μπορουμε να τις παιρνουμε στο ξενοδοχειο; κριμα δεν ειναι τα καημενα μεσα στο κρυο;:buck2::buck2:
Αυτες είναι σαν καγκουρό δεν έχουν ανάγκη .
Άσε μην σπάσουν τα νερά σε κανένα κρεβάτι και σε βλέπω στο thestival μετά .

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.564
Πόντοι
746
Μονο όταν πέφτει πείνα.

Καταντας οχι απλα κουραστικος....αλλα γραφικος!!!! Γεια σου Ντιου σειρουλα.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.264
Πόντοι
201
Μονο όταν πέφτει πείνα.

Φίλε Dew, τα πάντα υπόκεινται στο νόμο προσφοράς-ζήτησης. Δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σου αλλά όσο και να γράφεις, αυτός που είναι να δώσει τα παραπάνω ή να πάρει την πουτάνα στο χοτέλ, θα το κάνει. Είναι στον καθέναν να το χειριστεί όπως αυτός θέλει, δεν γίνεται αλλιώς.

Κατά τη γνώμη μου, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν αρκετές πουτάνες. Και δεν υπάρχουν ελληνίδες πουτάνες, που να μην είναι τζάνκια ή γύφτισσες. Ακόμα και οι βουλγάρες και οι ρουμάνες είναι λίγες και άσχημες.

Παρά την ανέχεια και την ανεργία, δεν το αποφασίζουν φαίνεται.

Έτσι όπως είναι τα πράγματα πλέον, δεν είναι ούτε να ενημερώσεις. Τα ίδια και τα ίδια χάλια.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.103
Πόντοι
3.796
Φίλε Dew, τα πάντα υπόκεινται στο νόμο προσφοράς-ζήτησης. Δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σου αλλά όσο και να γράφεις, αυτός που είναι να δώσει τα παραπάνω ή να πάρει την πουτάνα στο χοτέλ, θα το κάνει. Είναι στον καθέναν να το χειριστεί όπως αυτός θέλει, δεν γίνεται αλλιώς.

Κατά τη γνώμη μου, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν αρκετές πουτάνες. Και δεν υπάρχουν ελληνίδες πουτάνες, που να μην είναι τζάνκια ή γύφτισσες. Ακόμα και οι βουλγάρες και οι ρουμάνες είναι λίγες και άσχημες.

Έτσι όπως είναι τα πράγματα πλέον, δεν είναι ούτε να ενημερώσεις. Τα ίδια και τα ίδια χάλια.
Δεν αντιλέγω στην προσφορά -ζητηση αλλά προσπαθώ να δώσω σε κάποιους να καταλάβουν ότι αν είναι να δώσεις 150 πάρε ένα μουνι από αγγελία ,Κολ γκέρλ που θα σου έρθει και καθαρό και ξέρει τι να κάνει στο χοτελ .
Αυτή την βλακεία που έχουν κάποιοι σφηνωμένη στο κεφάλι τους και τα δίνουν σε κορίτσια της πιάτσας ,που όπως είπα πολλές φορές μεταξύ σοβαρού και αστείου είναι ικανές να στηθούν δίπλα στο κρεβάτι όρθιες να τις γαμησεις και στο χοτελ ,και η πλάκα είναι ότι έγινε !
Από κει και πέρα έτσι χαλάει και η πιάτσα .κοπέλες που είναι μαθημενες στο πεζοδρόμιο,όταν φτάνουν να έχουν κύκλο έστω και 15 ατόμων μέσω τηλεφώνου δεν υπάρχει λόγος να βγουν στον δρόμο .
Ακόμα και η κατσαρίδα μου είπε πριν λίγο καιρό ότι δεν πολύ βγαίνει γιατί δεν χρειάζεται να περπατάει τόσες ώρες,την παίρνουν τηλ και κατεβαίνει να γαμηθει και ξανά πάει σπίτι.
Τώρα καταλαβαίνεις για τι ηλίθιους μιλάω;
Αν κάθομαι και γράφω άλλα τέτοια περιστατικά δεν τελειώνουμε ούτε σε 2 εβδομάδες την συζήτηση.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.940
Πόντοι
201

Αντωνη φιλικα αλλα λες παπαριες...ολες ειναι πουτανες εκτος απο τις μανε μας αφου ρε γκαρνταση.απλα στην αγορα κρεατος η προσφορα σε λουκανικο ειναι μεγαλυτερη και για αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η αλβανιδα γτ δεν βγαίνει... Οεο
Γιατι δεν τη παιρνει κανεις...?

Zamor

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2025
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα ξανά. Νέο μέλος εδώ. Γιατί δεν περνάτε τα μηνύματα μου? Ευχαριστώ.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.521
Πόντοι
2.356
Εχεις πολλά μηνύματα ψηλέ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η αλβανιδα γτ δεν βγαίνει... Οεο
Βγαίνει κανονικά

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.103
Πόντοι
3.796
Καλώς ήρθες Zamor .
Για δώσε μια περίληψη να ξέρουμε πού βρίσκεσαι και να σε γνωρίσουμε .
Τι ξέρεις από πιάτσα ή είσαι νέος γενικά και ότι έχεις διαβάσει εδώ ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom