Πράγματι μεγάλη ησυχία κ Εγώ χθες π πέρασα Άλβα Μαρία στιλο κ Χρύσα στους κάδους μετά το χάος φυσικά στην επομένη γύρα η Χρύσα έλειπε
Τελικά οι Βουλγάρες κρατάνε την πιάτσα κ τώρα πήγαν στα χώρια τους
Όσο πέφτει παραπάνω χρήμα από το κανονικό (20ευρω) ,
υπάρχουν άτομα που δίνουν 30-40-50 και ειδικά όσο έχει γίνει της μόδας δώσε μου τηλέφωνο να κανονίσουμε χοτελ με την ησυχία μας 100-150 ευρώ. .τόσο θα διαλύεται και η πιάτσα .
Έχω ρωτήσει προς έρευνα αρκετές φορές Βουλγάρες και άλλες που μόλις τις έχυσα με 20 ,αν πάνε χοτελ και μου λένε βέβαια με 150 αν θες να σου δώσω τηλέφωνο.
Γιατί να βγουν αυτές οι κοπέλες στην πιάτσα όταν υπάρχουν κάποιοι που την χαλάνε ;
Τα έχω πει χίλιες φορές και καταντάω κουραστικός ,όταν δίνετε κάποιοι δικαίωμα και βρίσκουν κορόιδα δεν υπάρχει λόγος να γαμηθουν για 20 στις καβατζες ,μεγάλο πρόσφατο παράδειγμα η Νταίζη μιλφ .μια γυναίκα 45-50 χρόνων η οποία την ξεμουνιαζες μέσα στο αυτοκίνητο με 20 ευρώ χαλαρά ολόγυμνη και μόλις έγινε ένας χαμός στο πόστο της έγινε επιλεκτική πουτανα με σειρά προτεραιότητας σε αυτούς που πληρώνουν χοτελ.
Το ίδιο και πολλές Βουλγάρες που με τον καιρό κάνουν μόνιμους πελάτες σε χοτελ και δεν χρειάζεται να βγαίνουν.
Μονο όταν πέφτει πείνα.
Με έχουν κράξει και αμφισβητήσει πολλές φορές για πολλά θέματα αλλά με τον καιρό πάντα ερχόμαστε στην δύσκολη θέση .
Κάποιες φορές πρέπει οι νέοι να διαβάζουν πέντε πράγματα από εμάς που ήμαστε χρόνια σε όλα αυτά και να τα βλέπουν σαν συμβουλές .
Δεν θα αναφερθώ σε παλιούς που έπρεπε ήδη να έχουν μάθει κάποια πράγματα αλλά συνεχίζουν να είναι στο πρώτο επίπεδο και στην αμάθεια.