Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.550
Πόντοι
746
Μάγκες μια πολύ ψιλή λεπτή που αν δεν κάνω λάθος κάθεται με την μαμά Σονιας και μια ακόμα μου διαφεύγει πως την λένε? Λέει τίποτα η πεταμένα Λεφτά?
Μαλλον λες την κορ
Την ίδια απορία έχω φίλε
Δυο φορες την πηρα πριν καιρο. Ειναι τυπακι. Κουβεντα χαβαλε....οταν ειναι στα ενταξει της. Στο σεξ: Την πρωτη φορα στο ορθιο πηγαν καλα τα πραγματα. Την δευτερη μεσα στο αυτοκινητο....ηρθε η μποχα. Οποτε τελος.

Dtn

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή είσαι περίεργος,θα σου πρότεινα να πας να μάθεις τον λόγο .
Αποφεύγετε τις βόλτες με τα πόδια,δεν έχει μόνο πουτανες η περιοχή ,μέχρι το εμπορικό όλα είναι καλά γιατί έχει πολύ κόσμο και ασφάλεια από κει και κάτω δεν θα σου πρότεινα να γυρνάς πολύ ποδαρατος.
Καλα μην βαρας ρε φιλε εχω παει να δω δεν ειμαι περιεργος ρωταω γνωμες

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
609
Πόντοι
7.135
Καλησπερα ειναι safe γιαννιτσων με ποδι;
Μια χαρά safe είναι...το πιο επικίνδυνο που μου έχει τύχει είναι να μας τσιμπήσουν μπάτσοι στο παρατσάκ...απλά τώρα θα παγώσουν τα αρχίδια σου αν κάνεις τίποτα έξω στα όρθια.

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
1
Μαλλον λες την κορ

Δυο φορες την πηρα πριν καιρο. Ειναι τυπακι. Κουβεντα χαβαλε....οταν ειναι στα ενταξει της. Στο σεξ: Την πρωτη φορα στο ορθιο πηγαν καλα τα πραγματα. Την δευτερη μεσα στο αυτοκινητο....ηρθε η μποχα. Οποτε τελος.
Έκανα κασκαντεριλικι τελικά και ήταν πολύ καλή και ευτυχώς δεν βρομαγε. Λαλιστατη και χαβαλετζου και πολύ καλή περιποίηση. Δεν είναι για 30 αλλά ήταν αρκετά καλή. Αυτη την ώρα κυκλοφορεί μια κοντη με ένα σκούφο ονοματι Βίκυ που μοιάζει για ζακι αλλά σε καλή κατάσταση. Ξέρεις κάποιος?

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.934
Πόντοι
201
Δεν αξίζει φίλε ,μόνο για κανένα τσιμπούκι αλλά και εκεί εγώ δεν τρελάθηκα .
Μια φορά την πήρα να την γαμησω με 20 και βρωμουσε το μουνι της ,οπότε τα 30 ούτε να το σκέφτεσαι
Για αυτο σου το πηγε στα εικοσι..

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.497
Πόντοι
2.356
Έκανα κασκαντεριλικι τελικά και ήταν πολύ καλή και ευτυχώς δεν βρομαγε. Λαλιστατη και χαβαλετζου και πολύ καλή περιποίηση. Δεν είναι για 30 αλλά ήταν αρκετά καλή. Αυτη την ώρα κυκλοφορεί μια κοντη με ένα σκούφο ονοματι Βίκυ που μοιάζει για ζακι αλλά σε καλή κατάσταση. Ξέρεις κάποιος?
Σε ποιο σημείο την είδες αυτή την Βίκυ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.061
Πόντοι
3.796
Για αυτο σου το πηγε στα εικοσι..
Βρωμάει το μουνι φίλε ,άμα θες να βολταρεις μετά για καμιά ώρα στην Γιαννιτσών με ανοιχτά παράθυρα δοκίμασε το .
Ούτε οι Πακιστανοί στο πλυντήριο δεν θα το ακουμπήσουν το αμάξι για καμιά ώρα μετά .
Όποιος θέλει βέβαια δοκιμάζει ,αν πιστεύει ότι δεν δίνω αξιόπιστα στοιχεία.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.061
Πόντοι
3.796
Καλα μην βαρας ρε φιλε εχω παει να δω δεν ειμαι περιεργος ρωταω γνωμες
Γνώμη μου είναι να μην το κάνεις ,εκτός άμα έχεις πάρει το χρίσμα του πατσιοβιου ,που σε κόβουν από μακρυά, οπότε θα περάσεις σαν τον πάπα.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.550
Πόντοι
746
Βρωμάει το μουνι φίλε ,άμα θες να βολταρεις μετά για καμιά ώρα στην Γιαννιτσών με ανοιχτά παράθυρα δοκίμασε το .
Ούτε οι Πακιστανοί στο πλυντήριο δεν θα το ακουμπήσουν το αμάξι για καμιά ώρα μετά .
Απολυτα σωστος. Απλα καποιοι θεωρουν αυτη την μυρωδια....εντελως φυσιολογικη...

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.934
Πόντοι
201
Εγω προσωπικα σε πιστευω παρολο που της εκανα προταση να τη παρω με τη μανα της και εκοψαν λασπη...θα θυμασαι το σκηνικό βεβαια

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
8
Πόντοι
1
Απόψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα...

Γωνία Χαλκίδος δύο μαύρες...
Μαρία stilo στο πόστο της πριν το παλιό σολ...
Γιαννιτσών δεξιά γωνία Πειραιώς η Σόνια.
Χλόης απέναντι η μελαχρινή ομορφούλα γύφτισσα που συνήθως στέκεται με Σόνια στη γωνία .
Διχάλα τίποτα, Μοναστηρίου τίποτα.

Από τρανς στον ΟΠΑΠ στην Καβάλας Ευριδίκη στο αμάξι της και Τζούλη πρώην cayenne νυν BMW X3 ...
Μαζαράκη Γιαννιτσών γωνία η μελαχρινή Βικτώρια.
Γιαννιτσών στο περίπτερο κρος με μελαχρινό καρέ και Γιαννιτσών γωνία απέναντι από παιδική χαρά κρος με στραβή περούκα στο ford.

Αυτά όλα κι όλα όση ώρα γυρνούσα πάνω κάτω με 6 βαθμούς απόψε
Καλη Χρονιά εύχομαι!!!
Η Τζούλη με το BMW είναι καλή περίπτωση? Εμφανισιακά φαίνεται πρόστυχη.Αν ξέρετε λεπτομέρειες γράψτε κάτι

vstef

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια απο την αλλη ακρη της Ελλαδας, θα ερθω για σ/β της επομενες μερες Θεσσαλονικη, ηθελα να ρωτησω σε ποιο σημειο ειναι το κεντρο της πιατσας ( δεν ενδιαφερομαι για τραβεστι ) για να δω εκει κοντα για ξενοδοχειο η rbnb, ειμαι τελειως ασχετος απο Θεσσαλονικη.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
863
Πόντοι
4.535
Γιαννιτσών και Μοναστηρίου είναι η πιάτσα. Οπότε δες κάπου εκεί.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.256
Πόντοι
201
Γεια σας παιδια απο την αλλη ακρη της Ελλαδας, θα ερθω για σ/β της επομενες μερες Θεσσαλονικη, ηθελα να ρωτησω σε ποιο σημειο ειναι το κεντρο της πιατσας ( δεν ενδιαφερομαι για τραβεστι ) για να δω εκει κοντα για ξενοδοχειο η rbnb, ειμαι τελειως ασχετος απο Θεσσαλονικη.
Χάλια περιοχή για ξενοδοχείο φίλε.

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
1
Στην αρχη της Γιαννιτσών στο shell την είδα και πήγαινε προς κωλλετη αλλά έκανα μια γύρα και την έχασα..... Σήμερα θα δοκιμάσω μήπως βρω κατι

• Like
Αντιδράσεις: Humax

vstef

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτησω και κατι αλλο παιδια στην αθηνα στη πιατσα ( χαλκοκονδυλη, σωκρατους ) υπαρχουν ξενοδοχεια που συνεργαζονται με τα κοριτσια με 5,10 ευρω το μισαωρο, δε παιζει αυτο θεσσαλονικη΄΄

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.033
Πόντοι
13.755
Καλη Χρονιά εύχομαι!!!
Η Τζούλη με το BMW είναι καλή περίπτωση? Εμφανισιακά φαίνεται πρόστυχη.Αν ξέρετε λεπτομέρειες γράψτε κάτι
Γεια σου καλή χρονιά!!
Όχι δεν αξίζει...ξεπετα του 5λεπτου με αεροπιπα στο αμάξι είναι.
Ναι συμφωνώ είναι πρόστυχη, πάντα περιποιημένη και ευγενική στο μπλα μπλα αλλά δεν αξίζει

Απόψε από τις 23.30 και μετά λίγα πράγματα...
2 μαύρες Χαλκίδος και μια Χλόης γωνία.
Λίγο πριν τη διχάλα η Χρύσα η οποία μέχρι να κάνω κύκλο να ξαναβγω Γιαννιτσών είχε φορτωθεί κιόλας...
Προέκταση διχάλας στα δεξιά μια στα μαύρα με ένα τουρμπάνι στο κεφάλι , ωραίο πρόσωπο όσο μπόρεσα να δω...
Λίγο μετά τις 12 εμφανίστηκε η Άννα περούκα εκεί στο πεζούλι στη Χαλκίδος αλλά μέχρι να κάνω κύκλο επίσης είχε εξαφανιστεί και δεν εμφανίστηκε ξανά...

Όπαπ μόνο η τρανς Βικτώρια,στο περίπτερο στη shell κρος με κοντό μαύρο καρέ και Βουτυρά κρος Βανέσα στα δεξιά.
Τίποτα άλλο εικόνα άδειας πιάτσας αν και γυρνούσα πάνω από μια ώρα πάνω κάτω και είχε και καλή κίνηση από αυτοκίνητα

Τελευταία τροποποίηση:

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.934
Πόντοι
201
Πεθανε η πιατσα..γυρνοβολαω τακτικα αλλα δεν υπαρχει αξιο αναφορας...ακομα και η διχαλα πεφτει σιγα σιγα χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom