Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Deja vu κανονικό φίλε μου ! Λες και βλέπω εμένα !
Ακριβώς τα ίδια παίχτηκαν και εχθές .
Ένα επίπεδο πάνω βέβαια από τα άλλα βουλγαρακια.
Τώρα με το χρήμα δεν ξέρω τι γίνεται,εγώ δεν δυσκολεύτηκα αφού δέχτηκε κατευθείαν.
Όπως λέει και ο Alfie θέλει και λίγο τρόπο σε αυτά , πρέπει να ξέρεις να κάνεις παιχνίδι.
Ποιες είναι οι κάβαντζες της

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
Ποιες είναι οι κάβαντζες της
Εμένα με πήγε φίλε στο στενό πίσω από το 4all μοναστηριού εκεί στο δρομάκι παρκάραμε παράλληλα με τις γραμμές του τρένου δεν το λες και καβατζα ,αλλα δεν περνούσε τίποτα όση ώρα ήμασταν εκεί .

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Αυτη την Νταιζη την μιλφ. Δεν την πετυχα ποτε. Η μπορει κ να ηταν κ να μην την πηρε το ματι μου εκει που πιατσαρει. Νταιζη μιλφ Ντανιελα Αννα με τις περουκες το Βουλγαρακι με το ωραιο κορμακι στην Χλοης δεν εχουν τιμηθει κ πρεπει

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Αυτη την Νταιζη την μιλφ. Δεν την πετυχα ποτε. Η μπορει κ να ηταν κ να μην την πηρε το ματι μου εκει που πιατσαρει. Νταιζη μιλφ Ντανιελα Αννα με τις περουκες το Βουλγαρακι με το ωραιο κορμακι στην Χλοης δεν εχουν τιμηθει κ πρεπει
Μιας και το ανέφερες για την Νταίζη μιλφ ότι όλες παίρνουν αλλοδαπούς ή γύφτους αυτή δεν έχει πάρει ποτέ σας το λέω με σιγουριά την ξέρω από το 2018 όπως και η συγχωρεμενη η Ήρα δεν έπαιρνε ποτέ τέτοιους τους έδιωχνε πάντα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
Η Νταίζη μιλφ στέκεται πάντα απέναντι από το βενζινάδικο μετά την διχάλα .δεν είναι ποτέ πρόστυχα ντυμένη και σχεδόν πάντα ασχολείται με το κινητό ,μπορεί να την δεις και με καφέ στο χέρι .χθες φορούσε ένα απλό φόρεμα .
Η Ντανιέλα ενώ θέλω αρκετές φορές να την πάρω με αποτρέπει το σημείο,απέναντι από την διχάλα και κάποιες φορές κάτι όργια που την περιτριγυρίζουν.
Η Άννα Βουλγάρα,όσο και να λένε καλά λόγια οπότε σταματάω μου βγάζει κάτι που δεν θέλω να την φορτώσω και αν την έβλεπα στην διχάλα θα την περνούσα και για πρεζου.
Το βουλγαρακι στην χλόης είναι κλασική περίπτωση σαν όλα τα βουλγαρακια,το γαμας τώρα που είναι στα φόρτε του γιατί όσο μεγαλώνουν θα γίνονται σαν την Βάσια.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
Μιας και το ανέφερες για την Νταίζη μιλφ ότι όλες παίρνουν αλλοδαπούς ή γύφτους αυτή δεν έχει πάρει ποτέ σας το λέω με σιγουριά την ξέρω από το 2018 όπως και η συγχωρεμενη η Ήρα δεν έπαιρνε ποτέ τέτοιους τους έδιωχνε πάντα
Η Νταίζη μιλφ φίλε μου το ξέρεις καλά,είναι ικανή να μην πάρει και Έλληνα .άμα δεν της κάτσεις στο μάτι θα σε διώξει..έχει δικό της πελατολόγιο για αυτό βγαίνει λίγο γιατί τους ξέρει αυτούς που την φορτώνουν και βαζει όποιον θέλει αυτή στην λίστα.
Άμα της κάτσεις στραβά παίζει και να σε διώξει.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Η Νταίζη μιλφ στέκεται πάντα απέναντι από το βενζινάδικο μετά την διχάλα .δεν είναι ποτέ πρόστυχα ντυμένη και σχεδόν πάντα ασχολείται με το κινητό ,μπορεί να την δεις και με καφέ στο χέρι .χθες φορούσε ένα απλό φόρεμα .
Η Ντανιέλα ενώ θέλω αρκετές φορές να την πάρω με αποτρέπει το σημείο,απέναντι από την διχάλα και κάποιες φορές κάτι όργια που την περιτριγυρίζουν.
Η Άννα Βουλγάρα,όσο και να λένε καλά λόγια οπότε σταματάω μου βγάζει κάτι που δεν θέλω να την φορτώσω και αν την έβλεπα στην διχάλα θα την περνούσα και για πρεζου.
Το βουλγαρακι στην χλόης είναι κλασική περίπτωση σαν όλα τα βουλγαρακια,το γαμας τώρα που είναι στα φόρτε του γιατί όσο μεγαλώνουν θα γίνονται σαν την Βάσια.
Ειδικα με την Ντανιελα δυο τρεις φορες που ειπα σταματαω την φορτωνω μια σταματησαν μπροστα κ την πηραν...μια εγω που σχεδον σταματησα κ εφυγα. Κ χωρις να υπαρχει καποιος λογος. Αλλα θελω να δω τον κωλο της να στηνεται!!!!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Η Νταίζη μιλφ φίλε μου το ξέρεις καλά,είναι ικανή να μην πάρει και Έλληνα .άμα δεν της κάτσεις στο μάτι θα σε διώξει..έχει δικό της πελατολόγιο για αυτό βγαίνει λίγο γιατί τους ξέρει αυτούς που την φορτώνουν και βαζει όποιον θέλει αυτή στην λίστα.
Άμα της κάτσεις στραβά παίζει και να σε διώξει.
Έτσι ακριβώς φίλε ειδικά νέους σε ηλικία πρέπει όπως είπες να τους κάτσει καλά στο μάτι να τους πάρει.. Περισσότερο παίρνει μεγάλους σε ηλικία... Μια μέρα επί κοροναιου που δεν είχε κόσμο μιλούσαμε στην στάση πολύ ώρα και μου έλεγε έχει έναν πελάτη 78 χρόνων που τελειώνει ούτε στο λεπτό και της έδινε 40 ευρο..η πιο εύκολη δουλειά μου έλεγε.. Ενώ όταν παίρνει νέους εμφανίζεται και μου έδειξε το χέρι της σηκωμένο δηλαδή εκεί δυσκολευται... Γενικά Νταίζη αξίζει κάποιος να την δοκιμάσει είναι και χαρακτήρας να πεις δύο κουβέντες όχι μόνο δουλειά και τέλος

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
Ειδικα με την Ντανιελα δυο τρεις φορες που ειπα σταματαω την φορτωνω μια σταματησαν μπροστα κ την πηραν...μια εγω που σχεδον σταματησα κ εφυγα. Κ χωρις να υπαρχει καποιος λογος. Αλλα θελω να δω τον κωλο της να στηνεται!!!!
Που να δεις τι καύλα κωλαρα είχε η αδερφή της!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
Έτσι ακριβώς φίλε ειδικά νέους σε ηλικία πρέπει όπως είπες να τους κάτσει καλά στο μάτι να τους πάρει.. Περισσότερο παίρνει μεγάλους σε ηλικία... Μια μέρα επί κοροναιου που δεν είχε κόσμο μιλούσαμε στην στάση πολύ ώρα και μου έλεγε έχει έναν πελάτη 78 χρόνων που τελειώνει ούτε στο λεπτό και της έδινε 40 ευρο..η πιο εύκολη δουλειά μου έλεγε.. Ενώ όταν παίρνει νέους εμφανίζεται και μου έδειξε το χέρι της σηκωμένο δηλαδή εκεί δυσκολευται... Γενικά Νταίζη αξίζει κάποιος να την δοκιμάσει είναι και χαρακτήρας να πεις δύο κουβέντες όχι μόνο δουλειά και τέλος
Ξέρω έχω μιλήσει και εγώ μαζί της αρκετές φορές .
Πολύ ξηγημενη γκόμενα ,που τιμάει το 20ρικο.
Όπως είπαμε και πριν κλασικοι λυκάνθρωποι και κλειδαρότρυπες μην ορματε γιατί έτσι και αλλιώς θα φάτε άκυρο .
Επίσης από τις πιο καθαρές στην πιάτσα ,ποτέ δεν μυρίζει και είναι καθαρή σαν να γαμας πρώτος .
Το ίδιο και το καινούριο βουλγαρακι ξέχασα να αναφέρω ότι από καθαριότητα είναι πολύ μπροστά για πιάτσα ,ίσως και για αυτό δεν φοράει βρακάκι και έχει τα μωρομαντιλα έτοιμα και για εσένα ,το ίδιο και η μιλφ, επίσης το βουλγαρακι μου ζήτησε να της δώσω τα σκουπίδια να τα πάρει να τα ρίξει στον κάδο.. πολιτισμός,όχι σαν τα ερείπια που δεν μπορείς να πατήσεις από τις καποτες

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
απ ότι κατάλαβα το βουλγαράκι που το παίζει γερμανίδα πρέπει να είναι καλή περίπτωση δλδ ε;
απλώς μου έβγαλε ότι θα είναι ξενέρωτη, αλλά παίζει από το άγχος να ήταν έτσι

στις 9:30 περίπου βγαίνει;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
απ ότι κατάλαβα το βουλγαράκι που το παίζει γερμανίδα πρέπει να είναι καλή περίπτωση δλδ ε;
απλώς μου έβγαλε ότι θα είναι ξενέρωτη, αλλά παίζει από το άγχος να ήταν έτσι

στις 9:30 περίπου βγαίνει;
Καλή περίπτωση μόνο εμφανισιακά και για λάτρεις των πετιτ,στον αγώνα δεν λέει πολλά αφού όπως είπαμε ούτε πίπα δεν ξέρει να πάρει.
Δεν θέλω να προτρέπω κανέναν σύμφωνα με τα δικά μου γούστα.δεν θα το διαφημιζα για καλή περίπτωση πέρα της εμφάνισης.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Έχει κωλαρα στο στήσιμο ..που χάθηκε άραγε;
Επίσης εξαφανίστηκε η Ιουλία,οπότε όντως ήταν γκαστρωμενη
Κωλαρα ναι. Κ περασα κ ωραια οταν την πηρα. Κ τις δυο μαζι τις αδερφες θα ηταν ωραια!!!!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
Κωλαρα ναι. Κ περασα κ ωραια οταν την πηρα. Κ τις δυο μαζι τις αδερφες θα ηταν ωραια!!!!
Δεν είχα επιχειρήσει να ρωτήσω αν και στην αρχή το νταλαβερι το έκανε η Ντανιέλα αφού η αδερφή της δεν ήξερε ελληνικά .

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Γενικά Νταίζη αξίζει κάποιος να την δοκιμάσει είναι και χαρακτήρας να πεις δύο κουβέντες όχι μόνο δουλειά και τέλος
Αυτό συνάδελφοι μου θυμίζει την Ντάνα, μια Ρουμάνα που έκανε πιάτσα στην τότε μπουγάτσα στην δυτική είσοδο, χρονια πριν.
Δεχόταν και στο σπίτι της καπου στην Κασσάνδρου.
Είχα γίνει αγαπούλης θυμαμαι, πολύ καλο σεξ και πολυ καλή στην συζητηση.
Τι να γινεται αυτη η ψυχη...

Vascoda25

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Κριτικές
1
Like
998
Πόντοι
81
Ντανιέλα ωραίο τσιμπούκι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom