Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.002
Πόντοι
456
Ιλουζιον εχεις δικιο φιλε μου, με επιασες είπα ψέματα για να σε κοροϊδεψω αλλα τελικά με έπιασες. Γτ ρε τύποι ειστε έτοιμοι να μαλωσετε λες και σας ξερω και απο χθες. Δλδ εγω επινοησα ότι την πηρα με 20ρικο για να το παίξω μάγκας εδω μέσα, κακώς έκανα και σχόλιο. Καλη συνέχεια, απο εδω και περα μόνο θεατής όπως κανανε και αλλοι για να μην τους πρηζετε το ριπαπα
Στα παπαρια μας

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Πέρασμα από την πιάτσα κατά τις 11:30. Στην αρχή της Γιαννιτσών από ανατολικά προς δυτικά τίποτα απολύτως, μετά το one κόκκινο stilo με μαύρο φόρεμα σήμερα, Χλόης και πέριξ κάτι Βουλγαράκια όπως προανέφερε και ο συνάδελφος. Στην διχάλα φορτώθηκε Βαλεντίνα, ετών 20, μόνο πίπα με 15 €. Δε γαμιέται, δεν γουστάρει χουφτώματα αλλά η πίπα σχετικά καλή και χωρίς βιασύνες. Μάλλον στην αρχή της πρέζας, με ολίγες χαρακιές στα χέρια. Όμορφο τεμάχιο.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Πέρασμα από την πιάτσα κατά τις 11:30. Στην αρχή της Γιαννιτσών από ανατολικά προς δυτικά τίποτα απολύτως, μετά το one κόκκινο stilo με μαύρο φόρεμα σήμερα, Χλόης και πέριξ κάτι Βουλγαράκια όπως προανέφερε και ο συνάδελφος. Στην διχάλα φορτώθηκε Βαλεντίνα, ετών 20, μόνο πίπα με 15 €. Δε γαμιέται, δεν γουστάρει χουφτώματα αλλά η πίπα σχετικά καλή και χωρίς βιασύνες. Μάλλον στην αρχή της πρέζας, με ολίγες χαρακιές στα χέρια. Όμορφο τεμάχιο.
Οι λίγες χαρακιές στα χέρια είναι τα τρυπήματα που προσπαθούν να καλύψουν.
Δεν σε κρίνω φίλε μου , καποτα πάντα .όλοι έχουμε φορτώσει και από διχάλα αλλά μην κάνετε μαλακίες εκεί ,γενικά στην πιάτσα χωρίς καποτα μην αφήνετε ούτε να σας τον παίζει.

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Δεν σε κρίνω φίλε μου , καποτα πάντα .όλοι έχουμε φορτώσει και από διχάλα αλλά μην κάνετε μαλακίες εκεί ,γενικά στην πιάτσα χωρίς καποτα μην αφήνετε ούτε να σας τον παίζει.
Έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την χοντρή στην χλόης ; Βουλγάρα αρκετά χοντρή σαν μπάλα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την χοντρή στην χλόης ; Βουλγάρα αρκετά χοντρή σαν μπάλα
Όχι φίλε ,πρέπει να είναι αυτή που καθόταν και με την Βάσια .
Τι κόλλημα έχεις φάει ;
Αυτή πρέπει να είσαι ήρωας για να πας ..δεν λέω..γούστα είναι αυτά .
Αλλά καλύτερα να γαμησεις την Μαρία με το κόκκινο Φίατ παρά αυτον τον βράχο

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Όχι φίλε ,πρέπει να είναι αυτή που καθόταν και με την Βάσια .
Τι κόλλημα έχεις φάει ;
Αυτή πρέπει να είσαι ήρωας για να πας ..δεν λέω..γούστα είναι αυτά .
Αλλά καλύτερα να γαμησεις την Μαρία με το κόκκινο Φίατ παρά αυτον τον βράχο
Ευχαριστω πολύ φίλος

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
εμενα χωρις καποτα μου τραβανε μαλακια παντα.
ολα τα υπολοιπα ομως ενοειται με καπότα.
επίσης δεν εχω πάρει ποτέ τζάνκι αποτι θυμαμαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

η βασιλισσα της διχάλας ειναι η ντανιέλα με τις βυζάρες..τπτ άλλο απο πιάτσα δεν βλέπω χαχα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
εμενα χωρις καποτα μου τραβανε μαλακια παντα.
ολα τα υπολοιπα ομως ενοειται με καπότα.
επίσης δεν εχω πάρει ποτέ τζάνκι αποτι θυμαμαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

η βασιλισσα της διχάλας ειναι η ντανιέλα με τις βυζάρες..τπτ άλλο απο πιάτσα δεν βλέπω χαχα
Το τζάνκι φαίνεται κατά πόσο το αναγνωρίζεις.
Κάποιοι μπορεί να πάρουν κοπέλα και να μην καταλάβουν και τίποτα λόγο άγνοιας .
Στη μαλακια βέβαια είναι υπερβολή η καποτα ,απλά το ανέφερα για να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν παίζουμε με αυτά .
Έχει κάποιες φορές νέες πρεζουδες που δεν είναι τόσο χάλια κατάσταση και ένας άπειρος θα φορτώσει χωρίς να καταλάβει τίποτα,το κακό είναι ότι προκειμένου να πάρουν λεφτά μπορεί να δέχονται τα πάντα αφού δεν τις νοιάζει λόγο κατάστασης,οπότε πρέπει να φυλαγομαστε μόνοι μας .

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Το τζάνκι φαίνεται κατά πόσο το αναγνωρίζεις.
Κάποιοι μπορεί να πάρουν κοπέλα και να μην καταλάβουν και τίποτα λόγο άγνοιας .
Στη μαλακια βέβαια είναι υπερβολή η καποτα ,απλά το ανέφερα για να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν παίζουμε με αυτά .
Έχει κάποιες φορές νέες πρεζουδες που δεν είναι τόσο χάλια κατάσταση και ένας άπειρος θα φορτώσει χωρίς να καταλάβει τίποτα,το κακό είναι ότι προκειμένου να πάρουν λεφτά μπορεί να δέχονται τα πάντα αφού δεν τις νοιάζει λόγο κατάστασης,οπότε πρέπει να φυλαγομαστε μόνοι μας .
τωρα που το λες θυμάμαι οτι την εποχή του κορονα είχα πάρει μια κοντή κοκκινομάλα γυφτέ στο στενό πριν τη χλόης και κατάφερα να την πείσω να μου τραβήξει μαλακία με 5 ευρώ..ισως το μοναδικό τζάνκι που θυμάμαι να πήρα γτ θυμαμαι παρακαλούσε και όλας και δεχόταν και τα 5

medimpan

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
34
Πόντοι
0
Καλησπέρα, Μοναστηριού με Χαλκίδος μια κοπελίτσα όνομα Ρία μου είπε ότι βγαίνει καιρό. Ξέρουμε τίποτα; αξίζει; ζήτησε 30

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
Εγώ πάντως έδωσα ένα 30ρι πριν λίγο στη βουλγαρογερμανιδα που δεν ξέρει να διαβάζει γερμανικά (γκουγκλ τρανσλειτ).
Κυριολεκτικά την ήθελα μόνο για το παλμαρέ, ήμουν φουλ καυλωμένος, αφού έχυσα και πολύ γρήγορα. Οπότε δεν μπήκα καν στη διαδικασία να κάνω παζάρι.
Δεν πρόλαβα να βγάλω συμπέρασμα για το αν είναι καλή, καθώς άντεξα κάνα διλεπτο στα 4 ρίχνοντας σφαλιάρες στον κώλο.
Αν εξαιρέσουμε την καύλα που δημιουργούμε μόνοι μας με τον εγκέφαλό μας.καποιες φορές, δε θα την έβαζα στην κατηγορία αξέχαστου γαμησιου.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Εγώ πάντως έδωσα ένα 30ρι πριν λίγο στη βουλγαρογερμανιδα που δεν ξέρει να διαβάζει γερμανικά (γκουγκλ τρανσλειτ).
Κυριολεκτικά την ήθελα μόνο για το παλμαρέ, ήμουν φουλ καυλωμένος, αφού έχυσα και πολύ γρήγορα. Οπότε δεν μπήκα καν στη διαδικασία να κάνω παζάρι.
Δεν πρόλαβα να βγάλω συμπέρασμα για το αν είναι καλή, καθώς άντεξα κάνα διλεπτο στα 4 ρίχνοντας σφαλιάρες στον κώλο.
Αν εξαιρέσουμε την καύλα που δημιουργούμε μόνοι μας με τον εγκέφαλό μας.καποιες φορές, δε θα την έβαζα στην κατηγορία αξέχαστου γαμησιου.
Εγώ την είδα από μακρυά αλλά δεν μπόρεσα να σταματήσω αφού ένας συναγωνιστής την παζαρευε πολύ ώρα .
Ένα κλασικό βουλγαρακι είναι, δεν περιμένω να μου κάνει τρελό γαμησι για αυτό και δεν θα δώσω το 30ρι..μόνο η Ιουλία κατάφερε και μου το πήρε πριν ένα χρόνο και αυτό μόνο από πείσμα γιατί μου είχε σπάσει τα αρχιδια ,μια μου έλεγε 30 ..μια σταματούσα και έλεγε όχι χωρίς να προλάβω να χαιρετήσω και τέτοια περίεργα ,πάντως μετά τον πρώτο γαμησι ήρθε άλλες δύο φορές με 20 χωρίς παζάρι .
Πιάτσα καλό γαμησι κάνει μόνο η Νταίζη η μιλφ ,οποίος την προλάβει αφού βγαίνει λίγη ώρα μόνο μέχρι της 00:00.
Επίσης το μόνο βουλγαρακι που ήξερε να γαμιεται ήταν αυτό στην χλόης το αδύνατο με τα φουσκωμένα χείλη και είχε κωλαρακι φωτιά ..πολύ δυνατό τσιμπούκι και στο γαμησι το παίζει λίγο τσόντα με βογγητα..ελπίζω να μας ξανά έρθει σύντομα,επίσης 20 ευρώ χωρίς παζάρια.

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
497
Πόντοι
21
Εγώ την είδα από μακρυά αλλά δεν μπόρεσα να σταματήσω αφού ένας συναγωνιστής την παζαρευε πολύ ώρα .
Ένα κλασικό βουλγαρακι είναι, δεν περιμένω να μου κάνει τρελό γαμησι για αυτό και δεν θα δώσω το 30ρι..μόνο η Ιουλία κατάφερε και μου το πήρε πριν ένα χρόνο και αυτό μόνο από πείσμα γιατί μου είχε σπάσει τα αρχιδια ,μια μου έλεγε 30 ..μια σταματούσα και έλεγε όχι χωρίς να προλάβω να χαιρετήσω και τέτοια περίεργα ,πάντως μετά τον πρώτο γαμησι ήρθε άλλες δύο φορές με 20 χωρίς παζάρι .
Πιάτσα καλό γαμησι κάνει μόνο η Νταίζη η μιλφ ,οποίος την προλάβει αφού βγαίνει λίγη ώρα μόνο μέχρι της 00:00.
Επίσης το μόνο βουλγαρακι που ήξερε να γαμιεται ήταν αυτό στην χλόης το αδύνατο με τα φουσκωμένα χείλη και είχε κωλαρακι φωτιά ..πολύ δυνατό τσιμπούκι και στο γαμησι το παίζει λίγο τσόντα με βογγητα..ελπίζω να μας ξανά έρθει σύντομα,επίσης 20 ευρώ χωρίς παζάρια.
Που στήνεται η Νταίζη τύπε ?

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
497
Πόντοι
21
Γνωρίζει κανεις τπτ για μια μαυροφορεμένη μετά το Σελλ στη Γιαννιτσων?Αλογο ήταν αλλά φοβήθηκα μην είναι βέλι και δεν πλησίασα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Γνωρίζει κανεις τπτ για μια μαυροφορεμένη μετά το Σελλ στη Γιαννιτσων?Αλογο ήταν αλλά φοβήθηκα μην είναι βέλι και δεν πλησίασα
Δώσε περισσότερα χαρακτηριστικά, πληροφορίες να σου πούμε

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
  • Like
Αντιδράσεις: Humax

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Χάλια ρε μλκες πολύ χάλια η καταστα…
Νοσταλγώ σχεδόν νουαρ εποχές 12-16 που είχες πόσες επιλογές και ένα μυστήριο πάντα να πλανάται στην ατμόσφαιρα για το ποια θα ναι απόψε, γιατί θα φόρτωνες σίγουρα!
Τι να πουν δλδ και οι πολύ παλιοί! Κάποτε που είχα πιάτσα και στα δικαστήρια ή πετύχαινες καμία περίεργη ακόμα και σε Δωδεκανήσου, Φράγκων! Και τώρα; Τι; Αν κανει πως φεύγει η Αλβα τελειώνει η μισή πιάτσα! Γιατί ετσα ρε μπουστη!;:cry:

mastropoutanos

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2021
Like
134
Πόντοι
0
γειας σας παιδια, αρχικα να ζητησω συγνωμη για το μεγαλο ποστ ισως καποιους τους κουραζουν αυτα.
λοιπον βολτα απο την πιατσα σημερα τεταρτη. υπηρχε μια καποια κινηση αλλα η παρακμη οσο παει και γινεται μεγαλυτερη. οποιος εχει δει την πιατσα εποχες πριν το 2015 τον παιρνουν τα κλαματα. τελος παντων.
παμε στο τι ειδα εγω απο τις 9 μεχρι τις 12μιση που βρισκομουν στην περιοχη.
αλβανιδα στο ποστο της με διαφανο σορτσακι να φαινεται το βραζιλιανικο απο κατω. μεσα στην καβλα και σημερα ισως η μονη που αν δεν ξερεις και την δεις να πεις αυτη κανει πεζοδορμιο. στο 4αλλ κατι νταρντανομωρα δε τα ειχα ξαναδει και δε θα ηθελα να τα ξαναδω. στο εμπορικο η μανας της σονιας. παραδιπλα η αννα με τις περουκες, στις λαμαρινες κατι αλλα θρεφταρια και απεναντι τους η γνωστη με το κοκκινο φιατ.
στην χλοης μια απο τα ιδια κατι κοντοχοντρες 3 μελαχρινες το ξανθο που ειναι παντα εκει.
στον παπαδατο η γυφτοκρητικια μαζι με μια αλλη ξανθια λιγο γεματη δεν την εχω ξαναδει και στο στενο το μπλε αμαξι. λιγο πριν τη διχαλα κατι συνταξιουχες που χουν να κατεβασουν περιοδο απο την εποχη της τουρκοκρατιας.
στη διχαλα κατι πρεζουζες
λιγο πιο διπλα προς το γιανιρη η νταιζη μιλφ η οποια και τιμηθηκε μετα απο μια αλλη αποτυχημενη προσπαθεια η οποια θα αναφερθει παρακατω. ισως το πιο τιμειο 20ρικο αυτη τη στιγμη στην πιατσα. οσοι την εχουν παρει ξερουν δε χρειαζονται λογια.
και παμε στη μοναστηριου, προς ανατολικα δεν υπηρχε τπτ.
προς τα δυτικα για πολυ λιγο ηταν και οι 2 οι συμπεθερες εκει, μαζι με ενα τυπο. η ελενα εξαφανιστηκε απο νωρις ουτε μιση ωρα δεν εμεινε και εκανα πολλες γυρες. η ντεζη φορτωνοταν αβερτα αλλα ρε παιδια τωρα αυτο να εχουν τον τυπα μαζι να καθεται στο ενα μετρο και συ να δινεις πονο τι φαση? εγω δε θα μπορουσα να λειτουργησω.
μετα την πυροσβεστικη παντα προς δυτικα το καινουριο το μελαχρινακι με ασπρο φορεμα. σταματαω φικεν φικεν 40 με λεει. τι λεω? και με δειχνει 4 δακτυλα, ειπα να τις δειξω τα δικα μου ανοικτα και τα 5 αλλα λεω ας δοκιμασω να δω αν κατεβαινει. που να βγαλεις ακρη αμα αυτα που μιλαει ειναι γερμανικα εγω ειμαι μπεκενμπαουερ. δεν κατεβαινε κατω απο τα 40. οσες φορες και να περασα στο σχεδον 4ωρο που ημουν στην περιοχη εκει ηταν και οσοι σταματουσαν εφευγαν.
αργοτερα μετα τις 10μιση εμφανιστηκαν οι μαυρες στο φαναρι στο εμπορικο και απεναντι απο τις λαμαρινες.
σε καποια φαση και εδω ειναι που θελω να σταθω πριν παρω την ντεση στη διχαλα, εμφανιστηκε η χρυσα κοντα στο 4αλλ. σταματησα 20 ειπε μπηκε και πηγαμε προς την καβατσα,μου λεει δεν ειχε καποτες και να παμε ακα αρκει να μη τελειωσω μεσα. την ειπα φυγε οπως εισαι. νευριασε κιολας που την ειπα οχι ακα παμε να παρουμε αν ειναι αλλιως φευγεις και μου κοπανησε και την πορτα. στο καπακι την πηρε καποιος αλλος και πηγαν κανονικα χυμα στο κυμα. τι να πεις, εχει χαζους ο κοσμος..
βαριοταν να παει να παρει, εγω δεν ειχα αλλα και να ειχα μονο που το ειπε, οπως το πε παλι θα την εστελνα.
προσεχετε μαγκες, καλη η φαση της πιατσας κτλ αλλα αμα ειναι να πολεμησουμε τουλαχιστον ενα κρανος να το φοραμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom