Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
Η πιάτσα παει προς εξαφάνιση,στο κανεσεξ έχει μόνο τραβέλια και φεικ αγγελίες,στα στούντιο πάλι ελάχιστες επιλογές στο τέλος θα ψάξουμε κανονική γκόμενα αλλιώς θα τρελαθουμε..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.385
Πόντοι
3.796
γειας σας παιδια, αρχικα να ζητησω συγνωμη για το μεγαλο ποστ ισως καποιους τους κουραζουν αυτα.
λοιπον βολτα απο την πιατσα σημερα τεταρτη. υπηρχε μια καποια κινηση αλλα η παρακμη οσο παει και γινεται μεγαλυτερη. οποιος εχει δει την πιατσα εποχες πριν το 2015 τον παιρνουν τα κλαματα. τελος παντων.
παμε στο τι ειδα εγω απο τις 9 μεχρι τις 12μιση που βρισκομουν στην περιοχη.
αλβανιδα στο ποστο της με διαφανο σορτσακι να φαινεται το βραζιλιανικο απο κατω. μεσα στην καβλα και σημερα ισως η μονη που αν δεν ξερεις και την δεις να πεις αυτη κανει πεζοδορμιο. στο 4αλλ κατι νταρντανομωρα δε τα ειχα ξαναδει και δε θα ηθελα να τα ξαναδω. στο εμπορικο η μανας της σονιας. παραδιπλα η αννα με τις περουκες, στις λαμαρινες κατι αλλα θρεφταρια και απεναντι τους η γνωστη με το κοκκινο φιατ.
στην χλοης μια απο τα ιδια κατι κοντοχοντρες 3 μελαχρινες το ξανθο που ειναι παντα εκει.
στον παπαδατο η γυφτοκρητικια μαζι με μια αλλη ξανθια λιγο γεματη δεν την εχω ξαναδει και στο στενο το μπλε αμαξι. λιγο πριν τη διχαλα κατι συνταξιουχες που χουν να κατεβασουν περιοδο απο την εποχη της τουρκοκρατιας.
στη διχαλα κατι πρεζουζες
λιγο πιο διπλα προς το γιανιρη η νταιζη μιλφ η οποια και τιμηθηκε μετα απο μια αλλη αποτυχημενη προσπαθεια η οποια θα αναφερθει παρακατω. ισως το πιο τιμειο 20ρικο αυτη τη στιγμη στην πιατσα. οσοι την εχουν παρει ξερουν δε χρειαζονται λογια.
και παμε στη μοναστηριου, προς ανατολικα δεν υπηρχε τπτ.
προς τα δυτικα για πολυ λιγο ηταν και οι 2 οι συμπεθερες εκει, μαζι με ενα τυπο. η ελενα εξαφανιστηκε απο νωρις ουτε μιση ωρα δεν εμεινε και εκανα πολλες γυρες. η ντεζη φορτωνοταν αβερτα αλλα ρε παιδια τωρα αυτο να εχουν τον τυπα μαζι να καθεται στο ενα μετρο και συ να δινεις πονο τι φαση? εγω δε θα μπορουσα να λειτουργησω.
μετα την πυροσβεστικη παντα προς δυτικα το καινουριο το μελαχρινακι με ασπρο φορεμα. σταματαω φικεν φικεν 40 με λεει. τι λεω? και με δειχνει 4 δακτυλα, ειπα να τις δειξω τα δικα μου ανοικτα και τα 5 αλλα λεω ας δοκιμασω να δω αν κατεβαινει. που να βγαλεις ακρη αμα αυτα που μιλαει ειναι γερμανικα εγω ειμαι μπεκενμπαουερ. δεν κατεβαινε κατω απο τα 40. οσες φορες και να περασα στο σχεδον 4ωρο που ημουν στην περιοχη εκει ηταν και οσοι σταματουσαν εφευγαν.
αργοτερα μετα τις 10μιση εμφανιστηκαν οι μαυρες στο φαναρι στο εμπορικο και απεναντι απο τις λαμαρινες.
σε καποια φαση και εδω ειναι που θελω να σταθω πριν παρω την ντεση στη διχαλα, εμφανιστηκε η χρυσα κοντα στο 4αλλ. σταματησα 20 ειπε μπηκε και πηγαμε προς την καβατσα,μου λεει δεν ειχε καποτες και να παμε ακα αρκει να μη τελειωσω μεσα. την ειπα φυγε οπως εισαι. νευριασε κιολας που την ειπα οχι ακα παμε να παρουμε αν ειναι αλλιως φευγεις και μου κοπανησε και την πορτα. στο καπακι την πηρε καποιος αλλος και πηγαν κανονικα χυμα στο κυμα. τι να πεις, εχει χαζους ο κοσμος..
βαριοταν να παει να παρει, εγω δεν ειχα αλλα και να ειχα μονο που το ειπε, οπως το πε παλι θα την εστελνα.
προσεχετε μαγκες, καλη η φαση της πιατσας κτλ αλλα αμα ειναι να πολεμησουμε τουλαχιστον ενα κρανος να το φοραμε.
Ωραία βόλτα φίλε και καλά έκανες και πήρες την Νταίζη μιλφ..το έγραψα και προχθές ,αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα πιο τίμιο .

Όσο για την Χρύσα,τι να πω..
Έχει ξεφύγει κατά πολύ εδώ και μήνες ,καμία σχέση με πέρυσι.τα σημάδια πλέον φαίνονται σε όλο της το σώμα ,το πρόσωπο γεμάτο σημάδια, εξανθήματα στο στήθος και μελανιές και σημάδια στα χέρια.δεν διαφέρει καθόλου από τις άλλες που στέκονται στην διχάλα απλά στέκεται σε άλλο σημείο.
Το αστείο είναι ότι επιμένει ότι δεν παίρνει τίποτα .
Τώρα αυτό που έγραψες ότι άρχισε να γαμιεται και ακαποτα,είναι το αποτελείωμα... μακρυά από αυτά ποιος ξέρει τι στον πουτσο μπορεί να έχει αρπάξει.
Κρίμα πάντως γιατί όταν ξανά εμφανίστηκε ήταν από τις δυνατές παρουσίες.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.857
Πόντοι
2.356
γειας σας παιδια, αρχικα να ζητησω συγνωμη για το μεγαλο ποστ ισως καποιους τους κουραζουν αυτα.
λοιπον βολτα απο την πιατσα σημερα τεταρτη. υπηρχε μια καποια κινηση αλλα η παρακμη οσο παει και γινεται μεγαλυτερη. οποιος εχει δει την πιατσα εποχες πριν το 2015 τον παιρνουν τα κλαματα. τελος παντων.
παμε στο τι ειδα εγω απο τις 9 μεχρι τις 12μιση που βρισκομουν στην περιοχη.
αλβανιδα στο ποστο της με διαφανο σορτσακι να φαινεται το βραζιλιανικο απο κατω. μεσα στην καβλα και σημερα ισως η μονη που αν δεν ξερεις και την δεις να πεις αυτη κανει πεζοδορμιο. στο 4αλλ κατι νταρντανομωρα δε τα ειχα ξαναδει και δε θα ηθελα να τα ξαναδω. στο εμπορικο η μανας της σονιας. παραδιπλα η αννα με τις περουκες, στις λαμαρινες κατι αλλα θρεφταρια και απεναντι τους η γνωστη με το κοκκινο φιατ.
στην χλοης μια απο τα ιδια κατι κοντοχοντρες 3 μελαχρινες το ξανθο που ειναι παντα εκει.
στον παπαδατο η γυφτοκρητικια μαζι με μια αλλη ξανθια λιγο γεματη δεν την εχω ξαναδει και στο στενο το μπλε αμαξι. λιγο πριν τη διχαλα κατι συνταξιουχες που χουν να κατεβασουν περιοδο απο την εποχη της τουρκοκρατιας.
στη διχαλα κατι πρεζουζες
λιγο πιο διπλα προς το γιανιρη η νταιζη μιλφ η οποια και τιμηθηκε μετα απο μια αλλη αποτυχημενη προσπαθεια η οποια θα αναφερθει παρακατω. ισως το πιο τιμειο 20ρικο αυτη τη στιγμη στην πιατσα. οσοι την εχουν παρει ξερουν δε χρειαζονται λογια.
και παμε στη μοναστηριου, προς ανατολικα δεν υπηρχε τπτ.
προς τα δυτικα για πολυ λιγο ηταν και οι 2 οι συμπεθερες εκει, μαζι με ενα τυπο. η ελενα εξαφανιστηκε απο νωρις ουτε μιση ωρα δεν εμεινε και εκανα πολλες γυρες. η ντεζη φορτωνοταν αβερτα αλλα ρε παιδια τωρα αυτο να εχουν τον τυπα μαζι να καθεται στο ενα μετρο και συ να δινεις πονο τι φαση? εγω δε θα μπορουσα να λειτουργησω.
μετα την πυροσβεστικη παντα προς δυτικα το καινουριο το μελαχρινακι με ασπρο φορεμα. σταματαω φικεν φικεν 40 με λεει. τι λεω? και με δειχνει 4 δακτυλα, ειπα να τις δειξω τα δικα μου ανοικτα και τα 5 αλλα λεω ας δοκιμασω να δω αν κατεβαινει. που να βγαλεις ακρη αμα αυτα που μιλαει ειναι γερμανικα εγω ειμαι μπεκενμπαουερ. δεν κατεβαινε κατω απο τα 40. οσες φορες και να περασα στο σχεδον 4ωρο που ημουν στην περιοχη εκει ηταν και οσοι σταματουσαν εφευγαν.
αργοτερα μετα τις 10μιση εμφανιστηκαν οι μαυρες στο φαναρι στο εμπορικο και απεναντι απο τις λαμαρινες.
σε καποια φαση και εδω ειναι που θελω να σταθω πριν παρω την ντεση στη διχαλα, εμφανιστηκε η χρυσα κοντα στο 4αλλ. σταματησα 20 ειπε μπηκε και πηγαμε προς την καβατσα,μου λεει δεν ειχε καποτες και να παμε ακα αρκει να μη τελειωσω μεσα. την ειπα φυγε οπως εισαι. νευριασε κιολας που την ειπα οχι ακα παμε να παρουμε αν ειναι αλλιως φευγεις και μου κοπανησε και την πορτα. στο καπακι την πηρε καποιος αλλος και πηγαν κανονικα χυμα στο κυμα. τι να πεις, εχει χαζους ο κοσμος..
βαριοταν να παει να παρει, εγω δεν ειχα αλλα και να ειχα μονο που το ειπε, οπως το πε παλι θα την εστελνα.
προσεχετε μαγκες, καλη η φαση της πιατσας κτλ αλλα αμα ειναι να πολεμησουμε τουλαχιστον ενα κρανος να το φοραμε.
Ετσι ακριβώς κατά της 10 με 11 π ήμουνα κάτω απλά να πω ότι το Γερμανόβουλγαρακι όταν σταμάτησα με λέει 40 χαμογελάω ειρωνικά με δείχνει 3 δάχτυλά λέει 30 την λέω 20 λέει πάλι 30 με ύφος σαν να λέει πάρε με αφού έκανα καλή τιμή την λέω 20 κ απ ότι κατάλαβα μάλλον θα κατέβαινε ίσως να μη είχε Δουλειά Αλλά την είπα θα ξαναπέρασω
Ετιμήθει η Έλενα σταθερή αξία κ απ ότι έμαθα την ξανθιά στην eurobank την μάζεψαν δε ξέρω τον λόγο

Bobiras12

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Ξέρεις κανένας τι απογινε η Βάσια που έβγαινε μοναστηριού???

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΑ !!! χαλαρή βόλτα χτες βράδυ τα Τρανς στο πόστο τους μετά η αλβα η μουναρα η ανάλυση έγινε από τον αθλητή πάνω και από εκεί και πέρα όλες φορτωμένες δεν είχε πραγματικά τίποτα εκτός από την διχάλα που είχε μια πιτσιρικα γύφτισσα νομίζω αλλα δεν την έχω ξαναδεί φορτώθηκε γρήγορα και αυτή μόλις την είδα κετα στροφή πίσω για μια τελευταία (μοναστηριού δεν πήγα) μετα είδα την Νταίζη όπου και αυτή μόλις φορτώθηκε και ποιο περα η Χρυσά που είχα να την δω αρκετό καιρό τέλος πάντων σταματάω και μόλις μου είπε 20 λέω οκ μια χαρά κόλλησα λίγο γιατί ειχε πολλά φανερά σημάδια αλλά λέω οκ δεν θα τα δώσω σημασία άλλωστε δεν την έχω δοκιμάσει ποτε … πάμε στην καβάτζα της και πάει να μου τον πάρει χωρίς προφυλακτικό αμέσως την σταματάω και την λέω οπα οπα τι κάνεις μετα μου λέει έλα σιγά δώρο απο εμένα θα με γαμησης και χωρίς απλά χυσε έξω και εκεί άμεσα βάζω το εργαλείο μου στο βρακι μπαίνω στο αμάξι και κλειδώνω με την μια βάζω μπρος και φεύγω και την παράτησα εκεί

ΗΓ. Φοβήθηκα μετα μην μου την πέσουν στην γωνία αλλα οκ όλα καλά εξαφανίστηκα και θα πάω πιάτσα σε κάνα δυο μήνες γιατί με αυτά που βλέπω μου έχει γαμηθη η ψηχολογια ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΔΙΑ .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.385
Πόντοι
3.796
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΑ !!! χαλαρή βόλτα χτες βράδυ τα Τρανς στο πόστο τους μετά η αλβα η μουναρα η ανάλυση έγινε από τον αθλητή πάνω και από εκεί και πέρα όλες φορτωμένες δεν είχε πραγματικά τίποτα εκτός από την διχάλα που είχε μια πιτσιρικα γύφτισσα νομίζω αλλα δεν την έχω ξαναδεί φορτώθηκε γρήγορα και αυτή μόλις την είδα κετα στροφή πίσω για μια τελευταία (μοναστηριού δεν πήγα) μετα είδα την Νταίζη όπου και αυτή μόλις φορτώθηκε και ποιο περα η Χρυσά που είχα να την δω αρκετό καιρό τέλος πάντων σταματάω και μόλις μου είπε 20 λέω οκ μια χαρά κόλλησα λίγο γιατί ειχε πολλά φανερά σημάδια αλλά λέω οκ δεν θα τα δώσω σημασία άλλωστε δεν την έχω δοκιμάσει ποτε … πάμε στην καβάτζα της και πάει να μου τον πάρει χωρίς προφυλακτικό αμέσως την σταματάω και την λέω οπα οπα τι κάνεις μετα μου λέει έλα σιγά δώρο απο εμένα θα με γαμησης και χωρίς απλά χυσε έξω και εκεί άμεσα βάζω το εργαλείο μου στο βρακι μπαίνω στο αμάξι και κλειδώνω με την μια βάζω μπρος και φεύγω και την παράτησα εκεί

ΗΓ. Φοβήθηκα μετα μην μου την πέσουν στην γωνία αλλα οκ όλα καλά εξαφανίστηκα και θα πάω πιάτσα σε κάνα δυο μήνες γιατί με αυτά που βλέπω μου έχει γαμηθη η ψηχολογια ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΔΙΑ .
Τι σκατα έγινε με αυτήν ;
Τα έχει χάσει τελείως;
Πέρυσι εκραζε και τις άλλες ότι παίρνουν ακαποτα τσιμπούκια και αυτή δεν κάνει τέτοια .
Εκτός από ότι παίρνει σίγουρα κάτι ,μπας και έχει βαρεσει κανένα χοντρό παράσημο και έχει χαζεψει τελείως;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.585
Πόντοι
746
Τα έχει χάσει τελείως;
Πέρυσι εκραζε και τις άλλες ότι παίρνουν ακαποτα τσιμπούκια και αυτή δεν κάνει τέτοια .
Εκτός από ότι παίρνει σίγουρα κάτι ,μπας και έχει βαρεσει κανένα χοντρό παράσημο και έχει χαζεψει τελείως;
Ελπιζω να κανω λαθος. Αλλα αρκετα ατομα οταν κολλανε χοντρο παρασημο οπως ειπες γινονται εκδικητικα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.385
Πόντοι
3.796
Ελπιζω να κανω λαθος. Αλλα αρκετα ατομα οταν κολλανε χοντρο παρασημο οπως ειπες γινονται εκδικητικα.
Αυτό αρχίζω να σκέφτομαι και εγώ .εκτός άμα έχει ξεπέσει τόσο από αυτά που παίρνει που δεν την νοιάζει τίποτα

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.415
Πόντοι
3.067
Μάγκες αυτή την στιγμή στην πιάτσα ένα γυφτάκι(?) μάλλον? Με σούπερ μίνι λεοπαρ και.λαδωμεμα.μπουτι,ψηλές γόβες που περπατάει σαν φοράδα πως.λεγεται? Έχει ανοιχτά μάτια και είναι αδύνατη.Επιαης ένα ακόμα πριν την διχάλα στα ΚΤΕΛ με κίτρινο φόρεμα μίνι και φλατ παπούτσια.Μελαχροινο.Την είδα παρέα ήταν με ένα μπάσο ξανθό κοντό.Ονομα αυτής? Για να αρχίζω να προσανατολίζονται λίγο.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.585
Πόντοι
746
Μάγκες αυτή την στιγμή στην πιάτσα ένα γυφτάκι(?) μάλλον? Με σούπερ μίνι λεοπαρ και.λαδωμεμα.μπουτι,ψηλές γόβες που περπατάει σαν φοράδα πως.λεγεται? Έχει ανοιχτά μάτια και είναι αδύνατη.Επιαης ένα ακόμα πριν την διχάλα στα ΚΤΕΛ με κίτρινο φόρεμα μίνι και φλατ παπούτσια.Μελαχροινο.Την είδα παρέα ήταν με ένα μπάσο ξανθό κοντό.Ονομα αυτής? Για να αρχίζω να προσανατολίζονται λίγο.
Απ την περιγραφη εμενα μου θυμιζει Σβεζντα...Για την πρωτη που αναφερεις. Θα σου πουν κ οι υπολοιποι που ισως βολταρουν τωρα.

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
Είναι αυτή που είδα χτες καινούργια είναι η μια στην διχάλα

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
Τα έχει χάσει τελείως;
Πραγματικά νομίζω κάνει κάτι ποιο βαρι από πρεζα εκτός και άμα την αναγκάζουν να δώσει την ημέρα στάνταρ λεφτά στον νταβα δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να συμβαίνει πάντως οι οπαδοί της ΡΟΜΑ την παίρνουν αρκετα από ότι άκουσα από έναν φίλο εκτός σάιτ όποτε μεγάλη προσοχή καλά τα κασκαντεριλικια τα έχω κάνει και εγώ αλλα δεν είναι μαγκιά η υγεία παίδες

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
814
Πόντοι
81
Απ την περιγραφη εμενα μου θυμιζει Σβεζντα...Για την πρωτη που αναφερεις. Θα σου πουν κ οι υπολοιποι που ισως βολταρουν τωρα.
1η Σβεζντα
2η η Κρητικιά. Καλή είναι για δοκιμή

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
814
Πόντοι
81
Πέτυχα σήμερα μια κούκλα με ενα ωραίο φορεμαρακι που παραπατούσε στη μοναστηριο βιαστικά. Ρωτάω τιμή 40 μου λέει και με ρώτησε αν μιλάω γερμανικά (Γερμανίδα δεν ήταν σε καμία περίπτωση). Πολύ αγχωμένη. Της είπα για 30 τα οποία δέχτηκε. Αλλά δεν την φόρτωσα γιατί δεν είχα χρόνο. Την ξέρει κανείς; Αν και μάλλον καινούργια είναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ πάντως έδωσα ένα 30ρι πριν λίγο στη βουλγαρογερμανιδα που δεν ξέρει να διαβάζει γερμανικά (γκουγκλ τρανσλειτ).
Κυριολεκτικά την ήθελα μόνο για το παλμαρέ, ήμουν φουλ καυλωμένος, αφού έχυσα και πολύ γρήγορα. Οπότε δεν μπήκα καν στη διαδικασία να κάνω παζάρι.
Δεν πρόλαβα να βγάλω συμπέρασμα για το αν είναι καλή, καθώς άντεξα κάνα διλεπτο στα 4 ρίχνοντας σφαλιάρες στον κώλο.
Αν εξαιρέσουμε την καύλα που δημιουργούμε μόνοι μας με τον εγκέφαλό μας.καποιες φορές, δε θα την έβαζα στην κατηγορία αξέχαστου γαμησιου.
Μόλις τώρα διάβασα… και ρωτούσα γι αυτήν.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.385
Πόντοι
3.796
Εκπαιδευτική εκδρομή σήμερα με κατάθεση στο καινούργιο βουλγαρακι, Νταίζη,στη μοναστηριού.
Κτηνιατρική κροσακος αδύνατος.
Μετά το σελ Μαρία αλβανίδα με στρας φόρεμα.
Απέναντι Σία Τάιγκερ σε λαχανί παντελόνι,με μια χοντρή ..
Μετά το 4 all Άννα Βουλγάρα στα άσπρα .
Αμέσως μετά η μαύρη .
Στο φανάρι τουντει άλλη μια μαύρη χοντρή.
Μετά Μαρία με Φίατ κόκκινο.
Στην χλόης η Βάσια με την μικρή Βουλγάρα, Σοφία αν δεν κάνω λάθος με κολλητό μαύρο φόρεμα.
Στο ερηπειο μία Βουλγάρα με κόκκινο φόρεμα που δεν την ξέρω ,καλό φαινόταν αλλά μπήκε με έναν Πακιστανό για γαμησι.
Απέναντι ο κρος με την στραβή περούκα .
Στο καφέ πιο κάτω η Ντανιέλα,αδερφή της Αννιλιας.
Διχάλα η χοντρή που παρκάρει απέναντι το Σιτροέν.
Απέναντι από το βενζινάδικο η μιλφ Νταίζη.
Μοναστηρίου οι συμπεθερες πάλι μαζί για ώρα αγαμητες,όσες φορές πέρασα δεν τις πήρε κανένας .

Τέλος το νέο βουλγαρακι.
Το βλέπω από μακρυά με ένα κίτρινο φόρεμα ,είναι αρκετά πετιτ και όμορφο.
Σταματάω ,της λέω hi ,με χαιρετάει και μου δείχνει 30 πίπα , Φικεν..της δείχνω 20 και ανοίγει την πόρτα .
Συνενόηση βγαίνει αφού μου μιλούσε αγγλικά (τα βασικά) με ρώτησε αν είμαι Έλληνας και αρκετά επικοινωνιακή.
Σταματήσαμε στην καβατζα της ,βρακάκι εννοείται δεν φορούσε .πίπα τίποτα το ιδιαίτερο αφού δεν ξέρει ούτε την καποτα να φορέσει .
Την γάμησα μέσα στο αμάξι χωρίς γκρίνιες και γουσταρε κιόλας ..μου άφησε και λεκκε από το μουνακι της ..:grin::grin:εβρεξε λίγο το κάθισμα .
Δεν βιάστηκα να κρίνω τους συναγωνιστές αφού τελικά είναι στην κρίση της ποσο θα χρεώσει..εμένα με είδε ομορφαντρα και ήρθε με φορά .
Πιστεύω παίζει ρόλο πως θα προσεγγίσεις..δεν συστήνεται για τρελό γαμιση αφού δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο,αλλά από εμφάνιση και στο 20ρικο θα το ξανά φορτωνα αφού πιστεύω αυτή την στιγμή είναι στα τοπ της πιάτσας .

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
Εκπαιδευτική εκδρομή σήμερα με κατάθεση στο καινούργιο βουλγαρακι, Νταίζη,στη μοναστηριού.
Κτηνιατρική κροσακος αδύνατος.
Μετά το σελ Μαρία αλβανίδα με στρας φόρεμα.
Απέναντι Σία Τάιγκερ σε λαχανί παντελόνι,με μια χοντρή ..
Μετά το 4 all Άννα Βουλγάρα στα άσπρα .
Αμέσως μετά η μαύρη .
Στο φανάρι τουντει άλλη μια μαύρη χοντρή.
Μετά Μαρία με Φίατ κόκκινο.
Στην χλόης η Βάσια με την μικρή Βουλγάρα, Σοφία αν δεν κάνω λάθος με κολλητό μαύρο φόρεμα.
Στο ερηπειο μία Βουλγάρα με κόκκινο φόρεμα που δεν την ξέρω ,καλό φαινόταν αλλά μπήκε με έναν Πακιστανό για γαμησι.
Απέναντι ο κρος με την στραβή περούκα .
Στο καφέ πιο κάτω η Ντανιέλα,αδερφή της Αννιλιας.
Διχάλα η χοντρή που παρκάρει απέναντι το Σιτροέν.
Απέναντι από το βενζινάδικο η μιλφ Νταίζη.
Μοναστηρίου οι συμπεθερες πάλι μαζί για ώρα αγαμητες,όσες φορές πέρασα δεν τις πήρε κανένας .

Τέλος το νέο βουλγαρακι.
Το βλέπω από μακρυά με ένα κίτρινο φόρεμα ,είναι αρκετά πετιτ και όμορφο.
Σταματάω ,της λέω hi ,με χαιρετάει και μου δείχνει 30 πίπα , Φικεν..της δείχνω 20 και ανοίγει την πόρτα .
Συνενόηση βγαίνει αφού μου μιλούσε αγγλικά (τα βασικά) με ρώτησε αν είμαι Έλληνας και αρκετά επικοινωνιακή.
Σταματήσαμε στην καβατζα της ,βρακάκι εννοείται δεν φορούσε .πίπα τίποτα το ιδιαίτερο αφού δεν ξέρει ούτε την καποτα να φορέσει .
Την γάμησα μέσα στο αμάξι χωρίς γκρίνιες και γουσταρε κιόλας ..μου άφησε και λεκκε από το μουνακι της ..:grin::grin:εβρεξε λίγο το κάθισμα .
Δεν βιάστηκα να κρίνω τους συναγωνιστές αφού τελικά είναι στην κρίση της ποσο θα χρεώσει..εμένα με είδε ομορφαντρα και ήρθε με φορά .
Πιστεύω παίζει ρόλο πως θα προσεγγίσεις..δεν συστήνεται για τρελό γαμιση αφού δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο,αλλά από εμφάνιση και στο 20ρικο θα το ξανά φορτωνα αφού πιστεύω αυτή την στιγμή είναι στα τοπ της πιάτσας .
Δεν νομίζω να υπάρχει γκόμενα στη πιάτσα που να αρνείται σεξ με πακια

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.385
Πόντοι
3.796
Δεν νομίζω να υπάρχει γκόμενα στη πιάτσα που να αρνείται σεξ με πακια
Ίσως έχεις δίκιο ,δεν θα σταθώ στο θέμα ..έδωσα την γενική εικόνα .Τώρα που θα μπούμε σε ρυθμούς αν όλα είναι καλά θα έχει πιο συχνές βόλτες .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.385
Πόντοι
3.796
Πάνω κάτω τα ίδια θα έγραφα για την Νταίζη, το πετίτ Βουλγαράκι. Φορτώθηκε στο αμάξι της προάλλες με το λευκό το φορεματάκι της και πήγαμε στην καβάντζα. Δεύτερη απόπειρα, την πρώτη πριν μέρες, λίγο πριν ξεκινήσουμε το έργο, πετάχτηκε ένας τύπος και φώναζε ότι την έχει πει να μην έρχεται εδώ και άλλα τέτοια, και ανέβασα παντελόνια πήρα τα λεφτά πίσω και εξαφανιστήκαμε! Πολύ καλό κορμάκι, πολύ μου άρεσε. Συννενόηση λίγο δύσκολη βέβαια. Στο να βάλει το προφυλακτικό λίγο δυσκολεύτηκε πράγματι και σε εμένα. Στα του αγώνα, μέσα στο αυτοκίνητο έγινε η δουλειά, πίπα νορμάλ για να σηκωθεί η πουτσαρίκα, και μετά στα 4 όπου άντεχε σφυροκόπημα για τα κυβικά της! Έβγαζε και κάτι αχ βαχ κάπου κάπου καβλωτικά, ώσπου τελείωσα ήρεμα κι ωραία, και με ρωτούσε φίνις φίνις ? (Κάτσε να πάρω μια ανάσα βρε μικρή καρχιούλα, ναι φίνις!)
*Και σ' εμένα έκανε λεκέ στο αυτοκίνητο...
**Μάλλον θα την ξαναέπαιρνα, τα κυβικά της σε συνδυασμό με όλα τα άλλα με άφησαν ικανοποιημένο, αλλά μάθε και δύο τρία ελληνικά βρε καυλίτσα!
Deja vu κανονικό φίλε μου ! Λες και βλέπω εμένα !
Ακριβώς τα ίδια παίχτηκαν και εχθές .
Ένα επίπεδο πάνω βέβαια από τα άλλα βουλγαρακια.
Τώρα με το χρήμα δεν ξέρω τι γίνεται,εγώ δεν δυσκολεύτηκα αφού δέχτηκε κατευθείαν.
Όπως λέει και ο Alfie θέλει και λίγο τρόπο σε αυτά , πρέπει να ξέρεις να κάνεις παιχνίδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom