Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.744
- Πόντοι
- 1.336
Που να δεις τα μαστάρια τηςΑλλα θελω να δω τον κωλο της να στηνεται!!!!
Που να δεις τα μαστάρια τηςΑλλα θελω να δω τον κωλο της να στηνεται!!!!
Συμφωνώ ότι επηρεάζει την κρίση το σημείο της καθεμίας! Αλλά δε γίνεται να μη φοβόσουν να πάρεις Χρυσα πριν κάτι μήνες και να λακιζεισ να πάρεις περούκα και ντανι. Η ντανι είναι η ομελέτα της διπλανής μπορτας σε καφενείο πέμπτο έκτο αλλά απίστευτα βυζια και η περούκα απόλυτα καθαρή, βγάζει μια εύθραυστη ομίχλη τύπου άρρωστη αλλά ούτε σημάδια ούτε τπτ! Πάντα νηφάλια κ καθαρή. Αυτή έτρωγε ξυλιές από πρώην απλά.Η Ντανιέλα ενώ θέλω αρκετές φορές να την πάρω με αποτρέπει το σημείο,απέναντι από την διχάλα και κάποιες φορές κάτι όργια που την περιτριγυρίζουν.
Η Άννα Βουλγάρα,όσο και να λένε καλά λόγια οπότε σταματάω μου βγάζει κάτι που δεν θέλω να την φορτώσω και αν την έβλεπα στην διχάλα θα την περνούσα και για πρεζου.
Δεν έγραψα ότι φοβάμαι να τις πάρω .Συμφωνώ ότι επηρεάζει την κρίση το σημείο της καθεμίας! Αλλά δε γίνεται να μη φοβόσουν να πάρεις Χρυσα πριν κάτι μήνες και να λακιζεισ να πάρεις περούκα και ντανι. Η ντανι είναι η ομελέτα της διπλανής μπορτας σε καφενείο πέμπτο έκτο αλλά απίστευτα βυζια και η περούκα απόλυτα καθαρή, βγάζει μια εύθραυστη ομίχλη τύπου άρρωστη αλλά ούτε σημάδια ούτε τπτ! Πάντα νηφάλια κ καθαρή. Αυτή έτρωγε ξυλιές από πρώην απλά.
Και για να τοποθετηθώ κ γώ για Χρυσα, στα λεγα από πέρσι ότι κάτι δε μ αρεζε στα μούτρα της αλλά εσυ την έβλεπες καλά! Για αυτό κ γώ αν θυμάσαι την πήρα μόλις δυο φορές. Τη μια όταν πρωτο ξαναεμφανίστηκε για μια παχιά εκεί χαλκιδος και πιάσιμο κωλαρας και τη δεύτερη επίσης για μπαχια λίγο πιο κάτω από το μπριζολαδικο. Φαινόταν καιρο το πράμα….. στα λεγα! Χρωμα δέρματος, άφεση επιθυμιών, μάτια από κινέζας να γίνονται σαν του μπροκ, περίεργοι τύπου μαζί της, κινητά που κλείνουν και χάσιμο κιλών! Εσυ άρχισες να την ψιλιαζεσαι όταν τα σημάδια έκανΑν την εμφάνιση τους!
Να δοκιμάσετε περούκα. Γαμιεται καλά και βγάζει αχ βαχ καβλωτικα. Έχει ωραία πόδια
Και να χυσατε στα ΒΥΖΙΑ της ντανι.
Αφήστε την σμνυσα
Που στάνταρ έχει κάτι σε όνομα οδού που βρίσκεται το no name!
Αυτό λίγοι θα το κατάλαβανΑφήστε την σμνυσα
Που στάνταρ έχει κάτι σε όνομα οδού που βρίσκεται το no name!
Μην με κάνεις να γκουγκλαρω..δεν θυμαμαιΑυτό λίγοι θα το κατάλαβαν
Άστο μπήκα στο gpsΑυτό λίγοι θα το κατάλαβαν
Άστο μη το πεις...ας μείνει σαν κουίζΆστο μπήκα στο gps
Προχθές πάλι κάποιος την πέτυχε μεσημέρι..αν γυρίσεις λίγο πίσω θα δεις .τον ζήτησε και 30η Ρία απο χαλκίδος εμφανιστηκε καθόλου τελευταία? πριν κανα μηνα ειχα αναφέρει κάποιος οτι την ξαναείδε μετά απο καιρό...
Είναι τόσο ακατοίκητο που άμα την πεις να πάει εκεί γιατί έχει πιο καλή πιάτσα μπορεί να το κάνει .Η πλάκα θα είναι όταν η Χρύσα θα βγαίνει στο στενό του NoName για πιάτσα
τη φαντάζομαι στη γωνία,κάτω από την ταμπέλα της οδού, να ποζάρει ανυποψίαστη σε φακό επιτήδειου φωτορεπόρτερ!Η πλάκα θα είναι όταν η Χρύσα θα βγαίνει στο στενό του NoName για πιάτσα
Ποιος θα είναι άραγε ο ρεπόρτερ..που έχει και καλό φακό δεν το λες όμως !τη φαντάζομαι στη γωνία,κάτω από την ταμπέλα της οδού, να ποζάρει ανυποψίαστη σε φακό επιτήδειου φωτορεπόρτερ!
Με τίτλο στην εσπρέσο «δίχως λόγια!»
Και μάλιστα σε χρωματισμό ΣΕΠΙΑ κιτρινωπο, σαν τις μέρες του Μαρκορά όταν εξορίστηκε απ τη ζωή και έκανε παρέα με τον τρανς Αθεριδητη φαντάζομαι στη γωνία,κάτω από την ταμπέλα της οδού, να ποζάρει ανυποψίαστη σε φακό επιτήδειου φωτορεπόρτερ!
Εμείς γελάμε...πόσοι μαλακες το δώσανε ακαποτα και λέγαν από μέσα τους "-τι τυχερός είμαι σήμερα ρε πουστη μου"Και μάλιστα σε χρωματισμό ΣΕΠΙΑ κιτρινωπο, σαν τις μέρες του Μαρκορά όταν εξορίστηκε απ τη ζωή και έκανε παρέα με τον τρανς Αθεριδη
Άλλο που δεν ήθελε ο Σεργιανόπουλος τότε!
Οδός Λ Ν
Χυσατε μέσα ελεύθερα
Χρυσα
πολυ δυνατη κωλαρα η αννιλια..αδυναμια μου ωραια γκομενα κατ εμε την επαιρνα αβερτα αλλα εχω να την δω απο μαιο..βασικα και εγω απο αρχες ιουνη δεν ξανακατεβηκα..Που να δεις τι καύλα κωλαρα είχε η αδερφή της!
επειδη επαιρνα και ντανιελα απο παλια πολυ δυνατη τσιμπουκερ μην πω η καλυτερη της πιατσας..οσοι δεν σας εχει τσιμπουκωσει η βυζαρου ορμηστε..την ντανιελα την ειχα παρει και με 30 ευρω ξενοδοχειο προ 4ετιας οταν εμενε στο ρεξ ξενοδοχειο περασαμε πολυ καλα..Θα δοκιμαστει με την πρωτη ευκαιρια.
Μπροστά στο Επαφή καλύτερατη φαντάζομαι στη γωνία,κάτω από την ταμπέλα της οδού, να ποζάρει ανυποψίαστη σε φακό επιτήδειου φωτορεπόρτερ!