Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (5 μέλη και 15 επισκέπτες)

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Η Ντανιέλα ενώ θέλω αρκετές φορές να την πάρω με αποτρέπει το σημείο,απέναντι από την διχάλα και κάποιες φορές κάτι όργια που την περιτριγυρίζουν.
Η Άννα Βουλγάρα,όσο και να λένε καλά λόγια οπότε σταματάω μου βγάζει κάτι που δεν θέλω να την φορτώσω και αν την έβλεπα στην διχάλα θα την περνούσα και για πρεζου.
Συμφωνώ ότι επηρεάζει την κρίση το σημείο της καθεμίας! Αλλά δε γίνεται να μη φοβόσουν να πάρεις Χρυσα πριν κάτι μήνες και να λακιζεισ να πάρεις περούκα και ντανι. Η ντανι είναι η ομελέτα της διπλανής μπορτας σε καφενείο πέμπτο έκτο αλλά απίστευτα βυζια και η περούκα απόλυτα καθαρή, βγάζει μια εύθραυστη ομίχλη τύπου άρρωστη αλλά ούτε σημάδια ούτε τπτ! Πάντα νηφάλια κ καθαρή. Αυτή έτρωγε ξυλιές από πρώην απλά.

Και για να τοποθετηθώ κ γώ για Χρυσα, στα λεγα από πέρσι ότι κάτι δε μ αρεζε στα μούτρα της αλλά εσυ την έβλεπες καλά! Για αυτό κ γώ αν θυμάσαι την πήρα μόλις δυο φορές. Τη μια όταν πρωτο ξαναεμφανίστηκε για μια παχιά εκεί χαλκιδος και πιάσιμο κωλαρας και τη δεύτερη επίσης για μπαχια λίγο πιο κάτω από το μπριζολαδικο. Φαινόταν καιρο το πράμα….. στα λεγα! Χρωμα δέρματος, άφεση επιθυμιών, μάτια από κινέζας να γίνονται σαν του μπροκ, περίεργοι τύπου μαζί της, κινητά που κλείνουν και χάσιμο κιλών! Εσυ άρχισες να την ψιλιαζεσαι όταν τα σημάδια έκανΑν την εμφάνιση τους!

Να δοκιμάσετε περούκα. Γαμιεται καλά και βγάζει αχ βαχ καβλωτικα. Έχει ωραία πόδια
Και να χυσατε στα ΒΥΖΙΑ της ντανι.

Αφήστε την σμνυσα
Που στάνταρ έχει κάτι σε όνομα οδού που βρίσκεται το no name! :priest::priest:

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Συμφωνώ ότι επηρεάζει την κρίση το σημείο της καθεμίας! Αλλά δε γίνεται να μη φοβόσουν να πάρεις Χρυσα πριν κάτι μήνες και να λακιζεισ να πάρεις περούκα και ντανι. Η ντανι είναι η ομελέτα της διπλανής μπορτας σε καφενείο πέμπτο έκτο αλλά απίστευτα βυζια και η περούκα απόλυτα καθαρή, βγάζει μια εύθραυστη ομίχλη τύπου άρρωστη αλλά ούτε σημάδια ούτε τπτ! Πάντα νηφάλια κ καθαρή. Αυτή έτρωγε ξυλιές από πρώην απλά.

Και για να τοποθετηθώ κ γώ για Χρυσα, στα λεγα από πέρσι ότι κάτι δε μ αρεζε στα μούτρα της αλλά εσυ την έβλεπες καλά! Για αυτό κ γώ αν θυμάσαι την πήρα μόλις δυο φορές. Τη μια όταν πρωτο ξαναεμφανίστηκε για μια παχιά εκεί χαλκιδος και πιάσιμο κωλαρας και τη δεύτερη επίσης για μπαχια λίγο πιο κάτω από το μπριζολαδικο. Φαινόταν καιρο το πράμα….. στα λεγα! Χρωμα δέρματος, άφεση επιθυμιών, μάτια από κινέζας να γίνονται σαν του μπροκ, περίεργοι τύπου μαζί της, κινητά που κλείνουν και χάσιμο κιλών! Εσυ άρχισες να την ψιλιαζεσαι όταν τα σημάδια έκανΑν την εμφάνιση τους!

Να δοκιμάσετε περούκα. Γαμιεται καλά και βγάζει αχ βαχ καβλωτικα. Έχει ωραία πόδια
Και να χυσατε στα ΒΥΖΙΑ της ντανι.

Αφήστε την σμνυσα
Που στάνταρ έχει κάτι σε όνομα οδού που βρίσκεται το no name! :priest::priest:
Δεν έγραψα ότι φοβάμαι να τις πάρω .
Την Ντανιέλα απλά δεν έτυχε.
Την Άννα δεν με ελκυει αυτή η ομίχλη που λες και για αυτό δεν την παίρνω.
Για την Χρύσα όντως δεν φαινόταν κάτι περίεργο στην αρχή εσύ απλά ξενερωνες από την ακμή στα μούτρα της και ένα καυλοσπυρο που είχε στη μάπα της ,συμφωνώ ότι τους τελευταίους μήνες έχει γίνει μαύρο χάλι.
Ψαρωνει ακόμα κόσμο λόγο σώματος αλλά πλέον ο άλλος πρέπει να είναι πολύ τύφλα για να μην προσέξει τα σημάδια .
Πως είναι η οδός του no name;:cheesy:

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
η Ρία απο χαλκίδος εμφανιστηκε καθόλου τελευταία? πριν κανα μηνα ειχα αναφέρει κάποιος οτι την ξαναείδε μετά απο καιρό...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Η πλάκα θα είναι όταν η Χρύσα θα βγαίνει στο στενό του NoName για πιάτσα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
η Ρία απο χαλκίδος εμφανιστηκε καθόλου τελευταία? πριν κανα μηνα ειχα αναφέρει κάποιος οτι την ξαναείδε μετά απο καιρό...
Προχθές πάλι κάποιος την πέτυχε μεσημέρι..αν γυρίσεις λίγο πίσω θα δεις .τον ζήτησε και 30
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είναι τόσο ακατοίκητο που άμα την πεις να πάει εκεί γιατί έχει πιο καλή πιάτσα μπορεί να το κάνει .

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
τη φαντάζομαι στη γωνία,κάτω από την ταμπέλα της οδού, να ποζάρει ανυποψίαστη σε φακό επιτήδειου φωτορεπόρτερ!

Με τίτλο στην εσπρέσο «δίχως λόγια!»

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
τη φαντάζομαι στη γωνία,κάτω από την ταμπέλα της οδού, να ποζάρει ανυποψίαστη σε φακό επιτήδειου φωτορεπόρτερ!

Ποιος θα είναι άραγε ο ρεπόρτερ..που έχει και καλό φακό δεν το λες όμως !

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336

Και μάλιστα σε χρωματισμό ΣΕΠΙΑ κιτρινωπο, σαν τις μέρες του Μαρκορά όταν εξορίστηκε απ τη ζωή και έκανε παρέα με τον τρανς Αθεριδη

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Και μάλιστα σε χρωματισμό ΣΕΠΙΑ κιτρινωπο, σαν τις μέρες του Μαρκορά όταν εξορίστηκε απ τη ζωή και έκανε παρέα με τον τρανς Αθεριδη
Εμείς γελάμε...πόσοι μαλακες το δώσανε ακαποτα και λέγαν από μέσα τους "-τι τυχερός είμαι σήμερα ρε πουστη μου"

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
IMG_5884.jpeg

Οδός Λ Ν

Χυσατε μέσα ελεύθερα

Χρυσα

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
778
Πόντοι
81
Που να δεις τι καύλα κωλαρα είχε η αδερφή της!
πολυ δυνατη κωλαρα η αννιλια..αδυναμια μου ωραια γκομενα κατ εμε την επαιρνα αβερτα αλλα εχω να την δω απο μαιο..βασικα και εγω απο αρχες ιουνη δεν ξανακατεβηκα..

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
778
Πόντοι
81
Θα δοκιμαστει με την πρωτη ευκαιρια.
επειδη επαιρνα και ντανιελα απο παλια πολυ δυνατη τσιμπουκερ μην πω η καλυτερη της πιατσας..οσοι δεν σας εχει τσιμπουκωσει η βυζαρου ορμηστε..την ντανιελα την ειχα παρει και με 30 ευρω ξενοδοχειο προ 4ετιας οταν εμενε στο ρεξ ξενοδοχειο περασαμε πολυ καλα..

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
Παιδιά τι παίζει με αυτήν την Χρυσά πραγματικά θέλω να μάθω μου έκανε να παραξενευτώ με το τελευταίω σκηνικό που παίχτηκε μεταξύ μας …… Και θα ήθελα να ρωτήσω εσάς τους ποιο (έμπειρους ) είναι safe να ξαναπάω γενικά Γιαννητσων ή θα με πάρει κανένας απαγωγή φοβάμαι να ξαναπάω γενικά γιατί την άλλη την άφησα στην μέση του πουθενά και ήθελε αρκετό περπάτημα μέχρι το μέρος της

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.002
Πόντοι
456

Μπροστά στο Επαφή καλύτερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom