Έτσι ακριβώς φίλε ειδικά νέους σε ηλικία πρέπει όπως είπες να τους κάτσει καλά στο μάτι να τους πάρει.. Περισσότερο παίρνει μεγάλους σε ηλικία... Μια μέρα επί κοροναιου που δεν είχε κόσμο μιλούσαμε στην στάση πολύ ώρα και μου έλεγε έχει έναν πελάτη 78 χρόνων που τελειώνει ούτε στο λεπτό και της έδινε 40 ευρο..η πιο εύκολη δουλειά μου έλεγε.. Ενώ όταν παίρνει νέους εμφανίζεται και μου έδειξε το χέρι της σηκωμένο δηλαδή εκεί δυσκολευται... Γενικά Νταίζη αξίζει κάποιος να την δοκιμάσει είναι και χαρακτήρας να πεις δύο κουβέντες όχι μόνο δουλειά και τέλος
Ξέρω έχω μιλήσει και εγώ μαζί της αρκετές φορές .
Πολύ ξηγημενη γκόμενα ,που τιμάει το 20ρικο.
Όπως είπαμε και πριν κλασικοι λυκάνθρωποι και κλειδαρότρυπες μην ορματε γιατί έτσι και αλλιώς θα φάτε άκυρο .
Επίσης από τις πιο καθαρές στην πιάτσα ,ποτέ δεν μυρίζει και είναι καθαρή σαν να γαμας πρώτος .
Το ίδιο και το καινούριο βουλγαρακι ξέχασα να αναφέρω ότι από καθαριότητα είναι πολύ μπροστά για πιάτσα ,ίσως και για αυτό δεν φοράει βρακάκι και έχει τα μωρομαντιλα έτοιμα και για εσένα ,το ίδιο και η μιλφ, επίσης το βουλγαρακι μου ζήτησε να της δώσω τα σκουπίδια να τα πάρει να τα ρίξει στον κάδο.. πολιτισμός,όχι σαν τα ερείπια που δεν μπορείς να πατήσεις από τις καποτες