Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.156
Πόντοι
1.056
Πάντως η Χρύσα εμφανίστηκε σήμερα με τακούνι καυτό σορτς κ τοπακι. Έτρεχε δίπλα και μέσα σε ένα σκοτεινό στενο του εμπορικού. Μάλλον εκεί που ξεφορτωνούν εμπόρευμα. Κριμα το κορμί. Είχα γράψει κ γω πριν μήνες για την φάση της.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.381
Πόντοι
3.796
Παιδιά τι παίζει με αυτήν την Χρυσά πραγματικά θέλω να μάθω μου έκανε να παραξενευτώ με το τελευταίω σκηνικό που παίχτηκε μεταξύ μας …… Και θα ήθελα να ρωτήσω εσάς τους ποιο (έμπειρους ) είναι safe να ξαναπάω γενικά Γιαννητσων ή θα με πάρει κανένας απαγωγή φοβάμαι να ξαναπάω γενικά γιατί την άλλη την άφησα στην μέση του πουθενά και ήθελε αρκετό περπάτημα μέχρι το μέρος της
Δεν πιστεύω να σε πειράξει κανένας .
Από ότι κατάλαβες εκείνη την ημέρα πρέπει να την παράτησε πολύ κόσμος έτσι .
Εχθές πάντως που ήμουν ώρα στην πιάτσα δεν ήταν έξω .
Η συμπεριφορά της όπως την περιέγραψες και εσύ και ο άλλος φίλος είναι τελείως παρανοϊκή,οπότε και όποιος την ξέρει δεν την έχει συνηθίσει έτσι .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.381
Πόντοι
3.796
Πάντως η Χρύσα εμφανίστηκε σήμερα με τακούνι καυτό σορτς κ τοπακι. Έτρεχε δίπλα και μέσα σε ένα σκοτεινό στενο του εμπορικού. Μάλλον εκεί που ξεφορτωνούν εμπόρευμα. Κριμα το κορμί. Είχα γράψει κ γω πριν μήνες για την φάση της.
Ποιος ξέρει τι δράκους έβλεπε εκεί μέσα ..
Ρε φίλε δεν την έχω δει αρκετές μέρες στην πιάτσα και αυτά που διαβάζω δεν μπορώ να τα συνδυάσω με τίποτα .:cheesy:

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
Ρε φίλε δεν την έχω δει αρκετές μέρες στην πιάτσα και αυτά που διαβάζω δεν μπορώ να τα συνδυάσω με τίποτα .:cheesy:
Φίλε μου δεν μπορείς να φανταστείς με τι φορα μπήκε στο αμάξι και χωρίς να την πω μπες η κάτι αλλά απλά είπα ποσο πάει λέει 20 και με την μια μπαίνει μιλάμε για τρέλα πράγματα που δεν τα έχω ξαναδεί και το άλλο που πήγε να μου τον πάρει χωρίς καποτα εκεί το τελείωσε η ακμή της έχει πέσει αλλά τα σημάδια είναι ολοφάνερα τώρα τον χειμώνα τι θα κάνουμαι που δεν θα φαίνονται λόγο ότι δεν θα βγάζουν τα παλτά

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.156
Πόντοι
1.056
Κ γω τυχαία την πετύχαινω. Και όχι σε τσάρκα αλλά για κατέβαζαμα η γύρισμα από κέντρο. Μυστήριες η σκάσεις της γενικά. Δεν έχει στάνταρ ωρα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.381
Πόντοι
3.796
Φίλε μου δεν μπορείς να φανταστείς με τι φορα μπήκε στο αμάξι και χωρίς να την πω μπες η κάτι αλλά απλά είπα ποσο πάει λέει 20 και με την μια μπαίνει μιλάμε για τρέλα πράγματα που δεν τα έχω ξαναδεί και το άλλο που πήγε να μου τον πάρει χωρίς καποτα εκεί το τελείωσε η ακμή της έχει πέσει αλλά τα σημάδια είναι ολοφάνερα τώρα τον χειμώνα τι θα κάνουμαι που δεν θα φαίνονται λόγο ότι δεν θα βγάζουν τα παλτά
Κάτι άσχετο σε ποια καβατζα σε πήγε που την παράτησες ;
Στην χλόης που πάει συνήθως ;

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.827
Πόντοι
1.336
Εγώ την πέτυχα τις προάλλες που ανέφερα δυο το μεσημέρι περνώντας τυχαία στο μέρος της Βασιας.
Γενικά πιστεύω βγαίνει για να μασει χρήμα για να πάρει ότι παίρνει.
Μην τη ψάχνετε. Αν εξαιρέσουμε το 90% από τις Βουλγάρες και την αλβανιδα, σχεδόν κάθε ελληνιδα που εμφανίζεται, κάνει αυτό το επάγγελμα για προφανείς λόγους.
Μπροστά στο Επαφή καλύτερα
Ναι ρε πλέον μετονομάστηκε σε νο νειμ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.381
Πόντοι
3.796

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.827
Πόντοι
1.336
Σία tiger εχθές πιάτσα σήμερα στην Φρίξου στο studio efi!:dancing::grin:
Εύγε Μπουχ!
Έχει κάνα δυο βδομάδες την ψάχνω αλλά άφαντη! Ωστε έτσι Ε; Πρωί ή βράδυ την πέτυχες;;

Υγ Διαμαντοπουλος στα γιαννενα το νου σου

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Εύγε Μπουχ!
Έχει κάνα δυο βδομάδες την ψάχνω αλλά άφαντη! Ωστε έτσι Ε; Πρωί ή βράδυ την πέτυχες;;

Πριν από λίγο...να πω πως είδα κ ένα τρανσακι στην παλιά εκκλησία με το όνομα Ραφαέλα??:grin:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.381
Πόντοι
3.796
Εύγε Μπουχ!

Εχθές πιάτσα ήταν το έγραψα κιόλας

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
760
Πόντοι
81
Για την Αννα (¨περουκες¨) προσωπικα ειχα μια πολυ καλη εμπειρια περσυ τετοια καιρο αν δε κανω λαθος. Ειχα αφησει κριτικη. Αλλη μια διθυραμβικη κριτικη επισης ειχα κανει για την Ντεσι μιλφ. Δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο αλλα ελεγα να βγω μια βολτα. Αλλα μ αυτα που ακουω ρε παιδια.. Οταν καποια ειδικα της δουλειας δε θελει προφυλαξη αυτοματα σημαινει οτι κατι εχει και προφανως χοντρο που δε τη νοιαζει αν θα της το ξαναδωσει καποιος αλλος η της δωσει κατι πιο light. Στο δια ταυτα τωρα. Προφανως και καλα κανετε και ενημερωνεται το κοινο απλα με τα Σια τιγκερ και Μαρια αλβανιδα κλπ ακρη δε βγαινει! Νομιζω καλο θα ηταν εστω και απο καινουργιο προφιλ καπως κατι να ανεβει μια φωτογραφια της συγκεκριμενης ωστε να προστατευτει το κοινο.. Στη περιπτωση μου τουλαχιστον ειχα που ειχα να βγω κανα εξαμηνο μ αυτα που ακουω μαλλον δε προκειται να ξαναβγω ποτε... Και οποιος προστρεξει να πει για τα προσωπικα δεδομενα κλπ υποψιν παντα οτι οταν συντρεχουν λογοι για τη προστασια του κοινου ειδικα απο υγειονομικα θεματα εννοειται οτι το προσωπικο απορρητο δεν υφισταται. Να σας θυμισω οχι πριν πολλα χρονια τις κοπελες στην Αθηνα που εξεδιδοταν και ειχαν HIV και ο ιδιος ο ΟΚΑΝΑ και η ΚΕΛΠΝΟ ειχαν δωσει δημοσια τα στοιχεια τους δημοσια για να μπορεσουν οσοι τις τιμησαν να πανε να εξεταστουν αλλα και για να προστατευτει ο υπολοιπος κοσμος

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.554
Πόντοι
7.095

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.585
Πόντοι
746
Για την Αννα (¨περουκες¨) προσωπικα ειχα μια πολυ καλη εμπειρια περσυ τετοια καιρο αν δε κανω λαθος. Ειχα αφησει κριτικη. Αλλη μια διθυραμβικη κριτικη επισης ειχα κανει για την Ντεσι μιλφ. Δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο αλλα ελεγα να βγω μια βολτα. Αλλα μ αυτα που ακουω ρε παιδια.. Οταν καποια ειδικα της δουλειας δε θελει προφυλαξη αυτοματα σημαινει οτι κατι εχει και προφανως χοντρο που δε τη νοιαζει αν θα της το ξαναδωσει καποιος αλλος η της δωσει κατι πιο light. Στο δια ταυτα τωρα. Προφανως και καλα κανετε και ενημερωνεται το κοινο απλα με τα Σια τιγκερ και Μαρια αλβανιδα κλπ ακρη δε βγαινει! Νομιζω καλο θα ηταν εστω και απο καινουργιο προφιλ καπως κατι να ανεβει μια φωτογραφια της συγκεκριμενης ωστε να προστατευτει το κοινο.. Στη περιπτωση μου τουλαχιστον ειχα που ειχα να βγω κανα εξαμηνο μ αυτα που ακουω μαλλον δε προκειται να ξαναβγω ποτε... Και οποιος προστρεξει να πει για τα προσωπικα δεδομενα κλπ υποψιν παντα οτι οταν συντρεχουν λογοι για τη προστασια του κοινου ειδικα απο υγειονομικα θεματα εννοειται οτι το προσωπικο απορρητο δεν υφισταται. Να σας θυμισω οχι πριν πολλα χρονια τις κοπελες στην Αθηνα που εξεδιδοταν και ειχαν HIV και ο ιδιος ο ΟΚΑΝΑ και η ΚΕΛΠΝΟ ειχαν δωσει δημοσια τα στοιχεια τους δημοσια για να μπορεσουν οσοι τις τιμησαν να πανε να εξεταστουν αλλα και για να προστατευτει ο υπολοιπος κοσμος
Οπως το ειπες φιλος. Για να γινει χρειαζεται πρωτα να επιβεβαιωθει απο επισημο φορεα. Κ αν.... Εδω κανουμε υποθεσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom