Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
716
Πόντοι
81
Όχι δεν κατάλαβες ,αυτή που λες εσύ ειναι η γυφτοκρητικια.
Η Χρύσα στέκεται μετά το 4all συνήθως Γιαννιτσών με Χαλκίδος.
Ναι ναι αυτη λεω μπερδεψα εγω τους δρομους. Μια που μοιαζει με ξεπεσμενο μεταλλο και μια φορα που τη μιλησα ηταν αγενεστατη

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Καλησπέρα, έχει κανείς καμιά ιδέα για την εν λόγο κοπέλα;;
Το κοπέλι θες να πεις .
Κρος είναι φίλε ,τα αρχιδια που κρέμονται δεν τα βλέπεις ;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Ναι ναι αυτη λεω μπερδεψα εγω τους δρομους. Μια που μοιαζει με ξεπεσμενο μεταλλο και μια φορα που τη μιλησα ηταν αγενεστατη
Δεν ξέρω αν λες αυτήν ,να σου μίλησε με αγένεια δύσκολο αφού δεν σου λέει και πολλά ,20 ευρώ ζητάει και άμα θέλεις έρχεται ..το θέμα είναι ότι μετά δεν σταματάει να μιλάει όλη την ώρα από την στιγμή που θα την πάρεις .

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Το κοπέλι θες να πεις .
Κρος είναι φίλε ,τα αρχιδια που κρέμονται δεν τα βλέπεις ;
Καλέ μου φίλε....ξέρω πολύ καλά τι είναι, είμαστε στο ,"τραβέλια, πουτανες"...
Επίσης είμαι από το 2008 εδώ μέσα!!
"Θα σέβεσαι "......

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Καλέ μου φίλε....ξέρω πολύ καλά τι είναι, είμαστε στο ,"τραβέλια, πουτανες"...
Επίσης είμαι από το 2008 εδώ μέσα!!
"Θα σέβεσαι "......
Και εγώ από τότε είμαι ,δεν θα μαλώσουμε για τις ημερομηνίες.
Σου τα γράφει όλα η αγγελία ,ένας Κρος από την Βέροια είναι που όποτε έρχεται ψάχνει να τον γαμησεις .

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Και εγώ από τότε είμαι ,δεν θα μαλώσουμε για τις ημερομηνίες.
Σου τα γράφει όλα η αγγελία ,ένας Κρος από την Βέροια είναι που όποτε έρχεται ψάχνει να τον γαμησεις .
Ξέρω τι είναι φίλε μου, ρώτησα αν κάποιος έχει πάει και έχει να μας πει δύο πράγματα παραπάνω!
Αυτό θέλω!
Ευχαριστώ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Ξέρω τι είναι φίλε μου, ρώτησα αν κάποιος έχει πάει και έχει να μας πει δύο πράγματα παραπάνω!
Αυτό θέλω!
Ευχαριστώ
Δεν είναι σίγουρα της πιάτσας όπως βλέπω και το προφίλ ,δεν πρέπει να βγαίνει γιαννιτσών.απο ότι γράφει ψάχνει για φάση ,δεν παει για λεφτά .

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Αυτό θέλω!
Ευχαριστώ
Αν θέλεις να ρωτήσεις για τραβελια εδώ πρέπει να γράψεις...

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Καλησπέρα, έχει κανείς καμιά ιδέα για την εν λόγο κοπέλα;;
Αν σαρέσει η ξιφασκία όρμα!

nicksalgr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2022
Like
86
Πόντοι
0
μιας κ λετε για τις συγκεκριμενες:
-Για την Χρυσα /Χρυσοβαλεντω/Χρυσοβαλεντινα που λετε, που την ειχα δει απο περσι κ ψαχνομουν ρωτουσα γι αυτη, οντως καμμια σχεση στην εμφανιση της..ειχα ενδιαφερθει παλαιοτερα διοτι την ειχα πετυχει στο τετραγωνο δαφνης με Βυζαντιου (περιοχη οπου συμφωνα με το ηλιθιο μου μυαλο θα ταν νορμαλ κ οχι τζανκι , διοτι πιστευα οτι τα τζανκι ειναι προς την διχαλα κ περα..) και απο εμφανιση ειχε ξανθο περιποιημενο μαλλι ωραια καθαρα ρουχα και παππουτσια λαμπερα..οποτε εδειχνε πανω απο το μεσο ορο σε σχεση με καποιες που δεν μπαινουν καν στον κοπο να φορεσουν κατι σεξι. Τις τελευταιες μερες που ειμαι εδω στα μερη και κανω κ καμμια βολτα απ την περιοχη, την ειδα σαν το αλλο ακρο αντιθετο..οπως λετε στα μαυρα συνηθως, τελειως βρωμικη απεριποιητη ειτε να παραπαταει ειτε να χει παρεα αντιστοιχες ξερακιανες τζανκι παρουσιες να τα λενε..οσο για το μερος,απο διχαλα κ προς το σταθμο.. μεχρι κ στενο στο υψος του Grand hotel την πετυχα στημενη κ μαλλον θα χε για καβατζα εκει τα χορτα που εχει διπλα.
-αυτο για τα τα στερεοτυπα στο μυαλο μου σε σχεση με την περιοχη και τι ειδους ειναι η καθεμια, το ανεφερα καθως αντιστοιχα προχθες προσπερναω την μαρια με το κοκκινο αμαξι , περναω τα γυφτακια που καθονται αριστερα του δρομου (απορω αυτη η γυφτισσα με τα παραπανω κιλα που σχεδον ΠΟΤΕ δεν την εχω δει ορθια ,μονο καθιστη με το κινητο συνεχεια να βαριεται τη ζωη της, δεν της κοβει οτι εχει να ανταγωνιστει τα ωραια μικρα που καθονται διπλα της? δεν το προσπαθει καν να το πουλησει..εκτος κι εαν πλεον το πηρε αποφαση κ λειτουργει μονο σαν τσατσα τους)
Και παμε στο ψητο, φτανουμε κοντα Δαφνης , και στα ματω σ ενα τουμπανακι με γυμνασμενα ποδια λαμπερο φορεμα με στρας που οταν περασα πριν μιλουσε με σταματημενο αμαξι κ φαινοταν οτι εχει κ κωλαρα...πλησιαζει λοιπον βλεπω καλυτερα το προσωπο , ακουω την μπασα φωνη..λεω ευγενεστατα "ωχ συγγνωμη , λαθος" κ μ αρχιζει στα καντηλια το βλημα.."αντε χασου ρε μαλακα κλπ" :confused::cheesy: εγω μαλλον φταιω που ημουν και ευγενικος.
-οσο για την Κρητικια,την θεωρω πολυ ωραια , την ειχα πετυχει πριν κανα χρονο οταν ειχε εμφανιστει ,που ειχε πρωτοβγει στην αντιθετη περιοχη, απο το shell και προς την κτηνιατρικη, σε σημειο που δισταζα να της μιλησω κ την ρωτησα να το επιβεβαιωσω μην ειναι τρανς..τοτε μαλλον ειχε ρθει κ ηταν στα χαμενα απο τιμες διοτι πεταξε πχ "40 για σεξ" οποτε δεν συνεχιστηκε καν η συζητηση. αντιστοιχα κι αυτη μονιμως την βλεπω εκει παλουκωμενη σαν να μην την φορτωνει κανενας ,γεγονος παραξενο για την ομορφια της, αλλα δικαιολογημενο εαν ακομη εχει τετοια μυαλα
Συνοψη: παλαιοτερα ηταν πιο ομορφα και δομημενα χωροκατακτητικα τα πραγματα: τραβελια- ποτ πουρι πουτανες - γυφτακια-πρεζακια...τωρα ειναι πολυ ανακατεμενα και μπερδευομαστε βρε αδερφε :glasses::cheesy:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
μιας κ λετε για τις συγκεκριμενες:
-Για την Χρυσα /Χρυσοβαλεντω/Χρυσοβαλεντινα που λετε, που την ειχα δει απο περσι κ ψαχνομουν ρωτουσα γι αυτη, οντως καμμια σχεση στην εμφανιση της..ειχα ενδιαφερθει παλαιοτερα διοτι την ειχα πετυχει στο τετραγωνο δαφνης με Βυζαντιου (περιοχη οπου συμφωνα με το ηλιθιο μου μυαλο θα ταν νορμαλ κ οχι τζανκι , διοτι πιστευα οτι τα τζανκι ειναι προς την διχαλα κ περα..) και απο εμφανιση ειχε ξανθο περιποιημενο μαλλι ωραια καθαρα ρουχα και παππουτσια λαμπερα..οποτε εδειχνε πανω απο το μεσο ορο σε σχεση με καποιες που δεν μπαινουν καν στον κοπο να φορεσουν κατι σεξι. Τις τελευταιες μερες που ειμαι εδω στα μερη και κανω κ καμμια βολτα απ την περιοχη, την ειδα σαν το αλλο ακρο αντιθετο..οπως λετε στα μαυρα συνηθως, τελειως βρωμικη απεριποιητη ειτε να παραπαταει ειτε να χει παρεα αντιστοιχες ξερακιανες τζανκι παρουσιες να τα λενε..οσο για το μερος,απο διχαλα κ προς το σταθμο.. μεχρι κ στενο στο υψος του Grand hotel την πετυχα στημενη κ μαλλον θα χε για καβατζα εκει τα χορτα που εχει διπλα.
-αυτο για τα τα στερεοτυπα στο μυαλο μου σε σχεση με την περιοχη και τι ειδους ειναι η καθεμια, το ανεφερα καθως αντιστοιχα προχθες προσπερναω την μαρια με το κοκκινο αμαξι , περναω τα γυφτακια που καθονται αριστερα του δρομου (απορω αυτη η γυφτισσα με τα παραπανω κιλα που σχεδον ΠΟΤΕ δεν την εχω δει ορθια ,μονο καθιστη με το κινητο συνεχεια να βαριεται τη ζωη της, δεν της κοβει οτι εχει να ανταγωνιστει τα ωραια μικρα που καθονται διπλα της? δεν το προσπαθει καν να το πουλησει..εκτος κι εαν πλεον το πηρε αποφαση κ λειτουργει μονο σαν τσατσα τους)
Και παμε στο ψητο, φτανουμε κοντα Δαφνης , και στα ματω σ ενα τουμπανακι με γυμνασμενα ποδια λαμπερο φορεμα με στρας που οταν περασα πριν μιλουσε με σταματημενο αμαξι κ φαινοταν οτι εχει κ κωλαρα...πλησιαζει λοιπον βλεπω καλυτερα το προσωπο , ακουω την μπασα φωνη..λεω ευγενεστατα "ωχ συγγνωμη , λαθος" κ μ αρχιζει στα καντηλια το βλημα.."αντε χασου ρε μαλακα κλπ" :confused::cheesy: εγω μαλλον φταιω που ημουν και ευγενικος.
-οσο για την Κρητικια,την θεωρω πολυ ωραια , την ειχα πετυχει πριν κανα χρονο οταν ειχε εμφανιστει ,που ειχε πρωτοβγει στην αντιθετη περιοχη, απο το shell και προς την κτηνιατρικη, σε σημειο που δισταζα να της μιλησω κ την ρωτησα να το επιβεβαιωσω μην ειναι τρανς..τοτε μαλλον ειχε ρθει κ ηταν στα χαμενα απο τιμες διοτι πεταξε πχ "40 για σεξ" οποτε δεν συνεχιστηκε καν η συζητηση. αντιστοιχα κι αυτη μονιμως την βλεπω εκει παλουκωμενη σαν να μην την φορτωνει κανενας ,γεγονος παραξενο για την ομορφια της, αλλα δικαιολογημενο εαν ακομη εχει τετοια μυαλα
Συνοψη: παλαιοτερα ηταν πιο ομορφα και δομημενα χωροκατακτητικα τα πραγματα: τραβελια- ποτ πουρι πουτανες - γυφτακια-πρεζακια...τωρα ειναι πολυ ανακατεμενα και μπερδευομαστε βρε αδερφε :glasses::cheesy:
Τα έχεις μπερδέψει λίγο ..
Η Χρύσα/Χρυσοβαλαντο πως την είπες είναι και ήταν όντως πάντα πρεζόνι και είναι άλλη κοπέλα ,η Χρύσα που αναφέρουμε εδώ και πέρυσι μελαχρινή ήταν ,πιο μελαχρινό μαλλι δεν γίνεται.
Αυτή που λες χοντρή που κάθεται ,αν εννοείς την ξανθιά,στην χλόης ,είναι η Βάσια ,μια χαρά δουλειά έχει αλλά κάνει και την τσατσά οπότε και εγώ βλέπω δεν σκάει.
Αυτή με το στρας φόρεμα ,αν ήταν ξανθιά θα ήταν η Φιόνα που είναι όντως τρανς ..
Αλλά για να σε έβρισε μάλλον δεν ήταν τρανς ,αν ήταν μελαχρινή ήταν η Μαρία η αλβανίδα .

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
716
Πόντοι
81
Αλάνια επειδή αυτή τη Σία Τάιγκερ μάλλον μαλάκια είχα κάνει που τη πέτυχα και δε τη φορτώσα... μπορεί κάποιος να ενημερώσει στο ίδρυμα τι ώρες τι πετυχαίνουμε? Μπήκα στο ***** και νομίζω δεν είναι στο κατάλογο. Αλλά κι απ' ότι είδα λιγάκι τις άλλες ότι να ναι μέρες και ώρες γράφουν. Οπότε θα το εκτιμούσα αν κάποιος που ξέρει ενημερώσει

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Αλάνια επειδή αυτή τη Σία Τάιγκερ μάλλον μαλάκια είχα κάνει που τη πέτυχα και δε τη φορτώσα... μπορεί κάποιος να ενημερώσει στο ίδρυμα τι ώρες τι πετυχαίνουμε? Μπήκα στο ***** και νομίζω δεν είναι στο κατάλογο. Αλλά κι απ' ότι είδα λιγάκι τις άλλες ότι να ναι μέρες και ώρες γράφουν. Οπότε θα το εκτιμούσα αν κάποιος που ξέρει ενημερώσει
Βράδυ στη Φρίξου στούντιο efi

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Απ ότι έμαθα Φρίξου 15 είναι Αλλά δε ξέρω ποιο ακριβώς
είναι 3/4 στο 15
Αν πας κ την βρεις ενημέρωσε
Χθες δεν ήταν σε κανένα

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
716
Πόντοι
81
Απ ότι έμαθα Φρίξου 15 είναι Αλλά δε ξέρω ποιο ακριβώς
είναι 3/4 στο 15
Αν πας κ την βρεις ενημέρωσε
Χθες δεν ήταν σε κανένα
Ευχαριστώ και τους δύο. Πιθανότατα καθημερινή μες τη βδομάδα θα κατέβω μια βόλτα και θα ενημερώσω αν τα καταφέρω

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.620
Πόντοι
7.095
Παίκτη επειδή κουράσε το θέμα..Μια απλή περιγραφή θα σου κάνω πιο εύκολη και έμμεση δεν γίνεται..Αν θυμάσαι την ταινία Orphan.. Είναι σχεδόν ίδια με το κοριτσάκι που παίζει στην ταινία σε γυναίκα βέβαια... Ίδιο ύφος με σχιστό μάτι και μαλλί κατάμαυρο... Τώρα ευχαριστημένος?
Όχι ρε φίλε...να βάλεις φωτογραφία από το the orphan.

nicksalgr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2022
Like
86
Πόντοι
0
Τα έχεις μπερδέψει λίγο ..
Η Χρύσα/Χρυσοβαλαντο πως την είπες είναι και ήταν όντως πάντα πρεζόνι και είναι άλλη κοπέλα ,η Χρύσα που αναφέρουμε εδώ και πέρυσι μελαχρινή ήταν ,πιο μελαχρινό μαλλι δεν γίνεται.
Αυτή που λες χοντρή που κάθεται ,αν εννοείς την ξανθιά,στην χλόης ,είναι η Βάσια ,μια χαρά δουλειά έχει αλλά κάνει και την τσατσά οπότε και εγώ βλέπω δεν σκάει.
Αυτή με το στρας φόρεμα ,αν ήταν ξανθιά θα ήταν η Φιόνα που είναι όντως τρανς ..
Αλλά για να σε έβρισε μάλλον δεν ήταν τρανς ,αν ήταν μελαχρινή ήταν η Μαρία η αλβανίδα .
ok ακυρο τοτε για την Χρυσα..εγω μιλουσα για την αλλη που και σε εκεινη υπαρχει μεγαλη καταρρευση στην εικονα της μεσα σε ενα χρονο.
Ναι αυτη η χοντρουλα ξανθια ειναι,μιλαμε για την ιδια.
Το στρας το φορεμα ηταν σιγουρα τρανς, δεν μ εβρισε επειδη ηταν γυναικα κ της φανηκε προσβολη που την περασα για τρανς..αλλα μ εβρισε επειδη σταματησα εγω νομιζοντας οτι ειναι γυναικα κ ειπα,ωχ λαθος μου κ εφυγα :cheesy: την μαρια την αλβανιδα την ξερω ποια ειναι και που βγαινει..στις αρχες μετα το Shell.. ενω η αλλη που λεω εγω ηταν στα τετραγωνα αναμεσα σε γυφτακια (βασια οπως ειπες) και κρητικια

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.339
Πόντοι
1.056
Για την Αννα (¨περουκες¨) προσωπικα ειχα μια πολυ καλη εμπειρια περσυ τετοια καιρο αν δε κανω λαθος. Ειχα αφησει κριτικη. Αλλη μια διθυραμβικη κριτικη επισης ειχα κανει για την Ντεσι μιλφ. Δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο αλλα ελεγα να βγω μια βολτα. Αλλα μ αυτα που ακουω ρε παιδια.. Οταν καποια ειδικα της δουλειας δε θελει προφυλαξη αυτοματα σημαινει οτι κατι εχει και προφανως χοντρο που δε τη νοιαζει αν θα της το ξαναδωσει καποιος αλλος η της δωσει κατι πιο light. Στο δια ταυτα τωρα. Προφανως και καλα κανετε και ενημερωνεται το κοινο απλα με τα Σια τιγκερ και Μαρια αλβανιδα κλπ ακρη δε βγαινει! Νομιζω καλο θα ηταν εστω και απο καινουργιο προφιλ καπως κατι να ανεβει μια φωτογραφια της συγκεκριμενης ωστε να προστατευτει το κοινο.. Στη περιπτωση μου τουλαχιστον ειχα που ειχα να βγω κανα εξαμηνο μ αυτα που ακουω μαλλον δε προκειται να ξαναβγω ποτε... Και οποιος προστρεξει να πει για τα προσωπικα δεδομενα κλπ υποψιν παντα οτι οταν συντρεχουν λογοι για τη προστασια του κοινου ειδικα απο υγειονομικα θεματα εννοειται οτι το προσωπικο απορρητο δεν υφισταται. Να σας θυμισω οχι πριν πολλα χρονια τις κοπελες στην Αθηνα που εξεδιδοταν και ειχαν HIV και ο ιδιος ο ΟΚΑΝΑ και η ΚΕΛΠΝΟ ειχαν δωσει δημοσια τα στοιχεια τους δημοσια για να μπορεσουν οσοι τις τιμησαν να πανε να εξεταστουν αλλα και για να προστατευτει ο υπολοιπος κοσμος

Αυτό ηταν παράνομο και καταπάτησαν ολα τα προσωπικά, ατομικά και ανθρωπινά δικαιώματα......

Έγινε με εντολή του υπουργού και επειδή οι κοπέλες ηταν ναρκομανείς νόμιζαν οτι κανένας δεν θα ασχοληθεί μα το νομικό σκέλος!
Κάποιες οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών το κυνήγησαν νομικά και κέρδισαν στο δικαστήριο!

Η Ελλαδα πλήρωσε μεγάλο πρόστιμο απο αυτήν την ιστορία.....

για αυτό κιόλας με την άφιξη πανδημίας ηταν πιο προσεκτικοί και δεν έβγαλαν τα στοιχεία αυτών που έφεραν τον κορονοιο στην Ελλαδα (πρώτοι ασθενείς) φάτσα φόρα στα κανάλια!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Αυτό ηταν παράνομο και καταπάτησαν ολα τα προσωπικά, ατομικά και ανθρωπινά δικαιώματα......

Έγινε με εντολή του υπουργού και επειδή οι κοπέλες ηταν ναρκομανείς νόμιζαν οτι κανένας δεν θα ασχοληθεί μα το νομικό σκέλος!
Κάποιες οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών το κυνήγησαν νομικά και κέρδισαν στο δικαστήριο!

Η Ελλαδα πλήρωσε μεγάλο πρόστιμο απο αυτήν την ιστορία.....

για αυτό κιόλας με την άφιξη πανδημίας ηταν πιο προσεκτικοί και δεν έβγαλαν τα στοιχεία αυτών που έφεραν τον κορονοιο στην Ελλαδα (πρώτοι ασθενείς) φάτσα φόρα στα κανάλια!
Ευχαριστούμε Στέφανε!
Ωραία τοποθέτηση! Αναμένεται ρεπορτάζ σου εκ πιάτσας

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Δεν νομιζω να στεριωσει σε οικο η Σια μου για πολλες μερες. Οπως λεει κ ο φιλος Dewarss δεν....φυλακιζονται....ευκολα οι κοπελες της πιατσας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom