Επίσης μην ακούσω παπατζα ότι με 20 πάει με σεξ. Απλα δεν έχεται τα αρχιδια να πείτε ότι πιάστηκατε κοροϊδα
Επειδή με θίγεις αμεσα, απλά να σου υπενθυμίσω πως δεν έχω κανένα προβλημα να παραδεχτώ πως έδωσα 50,70,100 απλά για να με πιπωσουν ή να χύσω πάνω τους. (Πχ τσα2 κτλ που έχω αναφέρει)
Είναι δικαίωμα σου να μη θες να κανεις παζάρι, μαζί σου ούτε εγώ κάνω συνήθως. Απλά της έδειξα το εικοσάρικο και είπα πως έχω μόνο αυτό και ότι θα κάνω γρήγορα. Εμένα μπορεί να με φτιάχνει να το χώνω ίσα ίσα ένα λεπτο και να τον βγάζω να τον παίξω. Εν κατακλείδι δεν είμαι λεσι, κωλογερος ή περίεργο μούτρο. Συν το ότι μιλουσα σχεδόν σε όλη τη συννενόηση γερμανικά το οποίο έπαιξε ρόλο. Επίσης (στα αρχιδια σου βέβαια) δε με λες άσχημο. Και η ώρα ήταν λίγο περασμένη.
Ακομα και η Έλενα με ένα δεκάρικο την κρατάω 15-20 λεπτά άνετα απλά για να μου τον παίζει & να χουφτώνω κωλο. Όοτε Δεν είχα κανένα θέμα να πω ότι δεν κρατήθηκα και πήγα απλά να μου τον παίξει η με πιπωσει. Εδώ την άλλη φορά αυτό σαρκαζόμουν με ένα τρανς που είχε κάνει κλισμα αν θυμάσαι.
Στο φιναλε δεν πρέπει να λέμε/γράφουμε τιποπτα, αν «τα καταφέρνουμε» γιατί θα πάνε ουρά να παρακαλάνε τύπου «στο άλλο παλικάρι έκανες, θέλω & γώ» όπως τότε μΕ την τσα2 ή την Ρουμάνα μιλφ στο Ατλάντικ για όσους ξέρουν τι λέω,κατάλαβαν.
Ενώ εγώ αναφερω απλά πως φέρομαι και τι λέω ή τι πρεπει να πει κάποιος για να τα καταφέρει με λιγότερα €. Πάντα με υποκειμενικό γνώμονα! Δεν έχω καταβροχθίσει βιβλία πειθούς αλίμονο!
Γιατί οι μισοίείναι στόκοι και ανάξιοι να ψηφίζουν εδώ μέσα! με πιάνεις ;
Υποτίθεται πρέπει να βοηθαμε και να βοηθιόμαστε
Δλδ κάνω τον καλό, λεγοντας/ δινοντασ Συμβουλές, βγαίνω παπατζας!
Απ την άλλη, παλαιότερα αναφέρω με θάρρος ότι έδωσα πολλά σε μπου/πιάτσα/κωλομπαρ, πάλι κάποιοι κάτι έχουν να πουν! «Μη ρε μαλακα δεν πρπεει καλό μαθαίνουν κτλ»
Ας κανει ο καθένας ότι θέλει!
Και εσυ il παιξτο δικαστής σε κάτι που θα βοηθήσει περισσότερο το νήμα
Yours sincerely, truly yours