Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Χθες τίμησα την Σόνια στον χώρο της για 50, είχε ζήτησει 60. Φανταστικό κωλο η άτιμη . Μηδέν κυτταρίτιδα , ευχάριστη και χαμογελαστή όλη την ώρα. Μου είπε ότι προχθές ένας ματακιας στην καβατζα της την ώρα που ήταν με πελάτη έπαιρνε μάτι και μαλακιζονταν. Τον έκραξε και έφυγε. Σε γενικές γραμμές πιστεύω όταν πηδάς στην ύπαιθρο είναι επικίνδυνο.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Καλβα στο πόστο της
Τα παραδοσιακά τρανς κρος από φιβερ προς δυτικά, έχει καιρο να φανεί η Σια του αιλουροειδους και όντως κάτι γύφτο Βασιες στη χλοης
Η κόκκινο στιλο φιατ άλλαξε φόρεμα! Στα μπλε αποψε

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Επιστροφή στα πάτρια εδάφη πριν μερικές μέρες, και πρώτη βόλτα της σεζόν σήμερα. Τπτα το ιδιαίτερο. Πετυχα και αυτήν την βουλγαρα που μιλάει γερμανικά.
Γειά σου.. Απαθες βλέμμα. Πλησιάζει. Turkish με λεει, απαντω no english..
aaaa Deutch...no
Greek λέω.. Με κοιτάει...
Π
Πιπα σεξ;; και με διχνει 40 με τα δάχτυλα. Την λέω πάρε πέντε με μούντζα και έφυγα
Σοβαρά ρε μαγκες σημερα την φορτοσατε με 40 που σας είδα 3 μαλακοπιτουρες.
Επίσης μην ακούσω παπατζα ότι με 20 πάει με σεξ. Απλα δεν έχεται τα αρχιδια να πείτε ότι πιάστηκατε κοροϊδα. Παζάρι ούτε 1 στο εκατομμύριο να κάνω. Η φόλα με επίσημη σφραγίδα σαυτές τις περιπτώσεις με παζάρι και παρακαλι

Moonwalker19

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2022
Like
88
Πόντοι
0
Ιλουζιον μπεσα , με 20ρικο, αλλα εγω ειναι και 28 χρονω πιπινακι. Ρε μαγκες αυτη τη Σβεντα πως θελω να την χυνω στα μουτρα μ βγάζει κάτι πολύ εκφυλο...

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Ιλουζιον μπεσα , με 20ρικο, αλλα εγω ειναι και 28 χρονω πιπινακι. Ρε μαγκες αυτη τη Σβεντα πως θελω να την χυνω στα μουτρα μ βγάζει κάτι πολύ εκφυλο...
Και γιατί δεν την παίρνεις και μένεις μόνο στο "θέλω" ...μιας και είσαι και νέος κιόλας

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Γτ σε προηγούμενο μνμ μου ειπα οτι κολλαω επειδή διαβασα οτι τρυπιεται
Λάθος κόλλας γιατί δεν έχει θέμα με τέτοια πράγματα ούτε για αστείο... Μήπως θα εννοούσες την Σόνια την ψηλή

Moonwalker19

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2022
Like
88
Πόντοι
0
Λάθος κόλλας γιατί δεν έχει θέμα με τέτοια πράγματα ούτε για αστείο... Μήπως θα εννοούσες την Σόνια την ψηλή
Οχι γι αυτην ειχαν πει, μαλιστα ειχε αναφερθεί οτι απουσιαζε για καποιο καιρό απο τη πιάτσα και οταν την αξαναειδαν , παρατήρησαν οτι ειναι αδυνατισμένη κλπ. + το οτι κανει ακαπ. Εσυ δλδ εχεις παει και μπορείς να πεις με σιγουρια οτι ειναι καθαρη και δεν κανει ακαπ; αν είναι να σε ακούσω να την επισκεφθω και να ενημερώσω..

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Σιγα ρε πιπινακι που σε ερωτεύτηκε κιόλας η πουτανα και σε έκανε και εκπτωση Και εγω 40+ είμαι αλλα δείχνω 32

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Οχι γι αυτην ειχαν πει, μαλιστα ειχε αναφερθεί οτι απουσιαζε για καποιο καιρό απο τη πιάτσα και οταν την αξαναειδαν , παρατήρησαν οτι ειναι αδυνατισμένη κλπ. + το οτι κανει ακαπ. Εσυ δλδ εχεις παει και μπορείς να πεις με σιγουρια οτι ειναι καθαρη και δεν κανει ακαπ; αν είναι να σε ακούσω να την επισκεφθω και να ενημερώσω..
Φίλε μου μας τα μπερδεύεις τώρα...Μας έγραψες ότι "τρυπιεται" δηλαδή ότι παίρνει δόση ηρωίνης κλπ.. τόσα χρόνια αυτή την έκφραση έτσι την ξέρω...Δεν έγραψες για ακαποτα... Τεκμηρίωσε αν μπορείς ακριβώς.

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Καλβα στο πόστο της
Τα παραδοσιακά τρανς κρος από φιβερ προς δυτικά, έχει καιρο να φανεί η Σια του αιλουροειδους και όντως κάτι γύφτο Βασιες στη χλοης
Η κόκκινο στιλο φιατ άλλαξε φόρεμα! Στα μπλε αποψε
Τελικά θα μου πει κανείς ποια είναι αυτή η χοντρή στην χλόης που κάθεται με άλλες δύο συνήθως; Φάνηκε καλό γιουβαρλακι

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Επίσης μην ακούσω παπατζα ότι με 20 πάει με σεξ. Απλα δεν έχεται τα αρχιδια να πείτε ότι πιάστηκατε κοροϊδα
Επειδή με θίγεις αμεσα, απλά να σου υπενθυμίσω πως δεν έχω κανένα προβλημα να παραδεχτώ πως έδωσα 50,70,100 απλά για να με πιπωσουν ή να χύσω πάνω τους. (Πχ τσα2 κτλ που έχω αναφέρει)
Είναι δικαίωμα σου να μη θες να κανεις παζάρι, μαζί σου ούτε εγώ κάνω συνήθως. Απλά της έδειξα το εικοσάρικο και είπα πως έχω μόνο αυτό και ότι θα κάνω γρήγορα. Εμένα μπορεί να με φτιάχνει να το χώνω ίσα ίσα ένα λεπτο και να τον βγάζω να τον παίξω. Εν κατακλείδι δεν είμαι λεσι, κωλογερος ή περίεργο μούτρο. Συν το ότι μιλουσα σχεδόν σε όλη τη συννενόηση γερμανικά το οποίο έπαιξε ρόλο. Επίσης (στα αρχιδια σου βέβαια) δε με λες άσχημο. Και η ώρα ήταν λίγο περασμένη.
Ακομα και η Έλενα με ένα δεκάρικο την κρατάω 15-20 λεπτά άνετα απλά για να μου τον παίζει & να χουφτώνω κωλο. Όοτε Δεν είχα κανένα θέμα να πω ότι δεν κρατήθηκα και πήγα απλά να μου τον παίξει η με πιπωσει. Εδώ την άλλη φορά αυτό σαρκαζόμουν με ένα τρανς που είχε κάνει κλισμα αν θυμάσαι.

Στο φιναλε δεν πρέπει να λέμε/γράφουμε τιποπτα, αν «τα καταφέρνουμε» γιατί θα πάνε ουρά να παρακαλάνε τύπου «στο άλλο παλικάρι έκανες, θέλω & γώ» όπως τότε μΕ την τσα2 ή την Ρουμάνα μιλφ στο Ατλάντικ για όσους ξέρουν τι λέω,κατάλαβαν.
Ενώ εγώ αναφερω απλά πως φέρομαι και τι λέω ή τι πρεπει να πει κάποιος για να τα καταφέρει με λιγότερα €. Πάντα με υποκειμενικό γνώμονα! Δεν έχω καταβροχθίσει βιβλία πειθούς αλίμονο!
Γιατί οι μισοίείναι στόκοι και ανάξιοι να ψηφίζουν εδώ μέσα! με πιάνεις ;

Υποτίθεται πρέπει να βοηθαμε και να βοηθιόμαστε
Δλδ κάνω τον καλό, λεγοντας/ δινοντασ Συμβουλές, βγαίνω παπατζας!
Απ την άλλη, παλαιότερα αναφέρω με θάρρος ότι έδωσα πολλά σε μπου/πιάτσα/κωλομπαρ, πάλι κάποιοι κάτι έχουν να πουν! «Μη ρε μαλακα δεν πρπεει καλό μαθαίνουν κτλ»

Ας κανει ο καθένας ότι θέλει!
Και εσυ il παιξτο δικαστής σε κάτι που θα βοηθήσει περισσότερο το νήμα

Yours sincerely, truly yours

Τελευταία τροποποίηση:

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Επειδή με θίγεις αμεσα, απλά να σου υπενθυμίσω πως δεν έχω κανένα προβλημα να παραδεχτώ πως έδωσα 50,70,100 απλά για να με πιπωσουν ή να χύσω πάνω τους. (Πχ τσα2 κτλ που έχω αναφέρει)
Είναι δικαίωμα σου να μη θες να κανεις παζάρι, μαζί σου ούτε εγώ κάνω συνήθως. Απλά της έδειξα το εικοσάρικο και είπα πως έχω μόνο αυτό και ότι θα κάνω γρήγορα. Εμένα μπορεί να με φτιάχνει να το χώνω ίσα ίσα ένα λεπτο και να τον βγάζω να τον παίξω. Εν κατακλείδι δεν είμαι λεσι, κωλογερος ή περίεργο μούτρο. Συν το ότι μιλουσα σχεδόν σε όλη τη συννενόηση γερμανικά το οποίο έπαιξε ρόλο. Επίσης (στα αρχιδια σου βέβαια) δε με λες άσχημο. Και η ώρα ήταν λίγο περασμένη.
Ακομα και η Έλενα με ένα δεκάρικο την κρατάω 15-20 λεπτά άνετα απλά για να μου τον παίζει & να χουφτώνω κωλο. Όοτε Δεν είχα κανένα θέμα να πω ότι δεν κρατήθηκα και πήγα απλά να μου τον παίξει η με πιπωσει. Εδώ την άλλη φορά αυτό σαρκαζόμουν με ένα τρανς που είχε κάνει κλισμα αν θυμάσαι.

Στο φιναλε δεν πρέπει να λέμε/γράφουμε τιποπτα, αν «τα καταφέρνουμε» γιατί θα πάνε ουρά να παρακαλάνε τύπου «στο άλλο παλικάρι έκανες, θέλω & γώ» όπως τότε μΕ την τσα2 ή την Ρουμάνα μιλφ στο Ατλάντικ για όσους ξέρουν τι λέω,κατάλαβαν.
Ενώ εγώ αναφερω απλά πως φέρομαι και τι λέω ή τι πρεπει να πει κάποιος για να τα καταφέρει με λιγότερα €. Πάντα με υποκειμενικό γνώμονα! Δεν έχω καταβροχθίσει βιβλία πειθούς αλίμονο!

Απ την άλλη, παλαιότερα αναφέρω με θάρρος ότι έδωσα πολλά σε μπου/πιάτσα/κωλομπαρ, πάλι κάποιοι κάτι έχουν να πουν! «Μη ρε μαλακα δεν πρπεει καλό μαθαίνουν κτλ»

Βασικα δεν αναφέρθηκα σε κανέναν προσωπικά αλλά ούτε κ σε σένα, είναι μια γενική εικόνα και παρατηρήση διότι ανέκαθεν υπάρχουν αναφορές του τυπου γάμησα με 10 ευρω και όχι 20 η με 20 και όχι 40. Ουτε καν θυμάμαι το μνμα σου και αν την πείρες εσύ. Ουτε λεσι, κολογερο η ότι εγραψες σε είπα. Κάπου το έχασες με το σεντόνι σου.
Επίσης αν την βρίσκεις με 20αρικο να το χώσεις και να το βγάλεις στο λεπτο οκ δικαίωμα σου. Εγω το βρίσκω αστείο. Γνώμη μου και δεν αλλάζει όπως κ η δικιά σου. Αν το δούμε υποκειμενικά. Αντικειμενικά αμα το δούμε πιστεύω ένα μεγάλο ποσοστό θα συμφωνήσει μαζί μου.
Επίσης ο Alfie θυμιζεται για τον τρόπο που κατάφερνε τις γυναίκες παίρνοντας το απόλυτο κ δίνοντας το ελάχιστο. Είτε σαν Michael Caine είτε σαν Jude Law.
Για να σε προλαβω.. Αναγνωρίζω τον κόπο σου και τις εμπειρίες σου και ότι γράφεις γενικά. Μην παρεξήγησε. Δεν εχω κάτι μαζί σου προς θεού.
Και η φράση είναι sincerly yours η yours truely και πάντα χωριστα και πότε μαζι
Just saying

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456

Και αποτι καταλαβα ο moonwalker έγραψε "μπεσα' δλδη ότι αυτός την πείρε με 20. Σε απάντηση του ποστ μου. Αρα ούτε καν πήγε το μυαλο μου σε σενα

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.212
Πόντοι
201
Εκατό φορές τα έχουμε γράψει. Ακα κάνει, πρεζού δεν είναι. Επίσης, τι θέμα έχεις να δώσεις μια ωραία πίπα με καπότα και μετά να βγάλεις την καπότα και να τη χύσεις στα μούτρα;

Moonwalker19

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2022
Like
88
Πόντοι
0
Και αποτι καταλαβα ο moonwalker έγραψε "μπεσα' δλδη ότι αυτός την πείρε με 20. Σε απάντηση του ποστ μου. Αρα ούτε καν πήγε το μυαλο μου σε σενα
Ιλουζιον εχεις δικιο φιλε μου, με επιασες είπα ψέματα για να σε κοροϊδεψω αλλα τελικά με έπιασες. Γτ ρε τύποι ειστε έτοιμοι να μαλωσετε λες και σας ξερω και απο χθες. Δλδ εγω επινοησα ότι την πηρα με 20ρικο για να το παίξω μάγκας εδω μέσα, κακώς έκανα και σχόλιο. Καλη συνέχεια, απο εδω και περα μόνο θεατής όπως κανανε και αλλοι για να μην τους πρηζετε το ριπαπα

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Πέρασμα ξανά προ ολίγου,κοντά στην χλόης τρεις Βούλγαρες,μια άνω των 40 αδιάφορη,μια αδύνατη και μια χοντρή με κοιλιά σα του γκούντα...έχει κανείς καμιά πληροφορία;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom