You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.456
- Πόντοι
- 34.538
Εξω απο το ΟΚΑΝΑ ρε φιλε...Που αλλου?δν ειμαι απο θεσσαλονιη, μπορει καποιος να μ πει που μπορω να βρω πρεζουδες να γαμησω
υπαρχει καπου πιατσα? γαμιουνται ξερει κανεις?Εξω απο το ΟΚΑΝΑ ρε φιλε...Που αλλου?
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.456
- Πόντοι
- 34.538
Μπα τιποτα...υπαρχει καπου πιατσα? γαμιουνται ξερει κανεις?
Και να βγαινανε,ποιος θα τις γαμουσε?
Κανενας μαλακοπιτουρας μονο..
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.087
- Πόντοι
- 2.356
Αντωνιά νομίζω την λένε είχαν κ μαζί αγγελία στο κανεΜια χοντρούλα ξανθιά...αν την δεις από κοντά μοιάζουν κιόλας στο πρόσωπο
το παίζει νταβατζης όχι μονό σ αυτή αλλά κ σε άλλες Βουλγάρες πού δε μιλάνε καθόλου ελληνικά είχε κ καβάντζα μάλιστα Κωλέττη με Γιαννιτσών μία καλύβα 2χ2 με ένα κρεβάτι μέσα
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Βασια την λενε. Κ η γκαρσονιερα της ειναι κοντα στη κτηνιατρικη. Μετα την καβάντζα που πανε τα τραβελια. Εκτος την καλυβα που λες εχει κ ενα δωματιο σε ενα σπιτι στο στενο απεναντι απο την Μαρια την αλβανιδα. Εκει μενεν κ οι περισσότερες παλιαΑντωνιά νομίζω την λένε είχαν κ μαζί αγγελία στο κανε
το παίζει νταβατζης όχι μονό σ αυτή αλλά κ σε άλλες Βουλγάρες πού δε μιλάνε καθόλου ελληνικά είχε κ καβάντζα μάλιστα Κωλέττη με Γιαννιτσών μία καλύβα 2χ2 με ένα κρεβάτι μέσα
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.499
- Πόντοι
- 216
Σε ποιόν όροφο?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.087
- Πόντοι
- 2.356
Βάσια λένε την Βουλγάρα την σοφία πού είπε ο φίλοςΒασια την λενε. Κ η γκαρσονιερα της ειναι κοντα στη κτηνιατρικη. Μετα την καβάντζα που πανε τα τραβελια. Εκτος την καλυβα που λες εχει κ ενα δωματιο σε ενα σπιτι στο στενο απεναντι απο την Μαρια την αλβανιδα. Εκει μενεν κ οι περισσότερες παλια
εγώ λέω για την ξανθιά την γεμάτη πού είπαν πως είναι μάνα της όσο για την γκαρσονιέρα είναι το σπίτι πού έμενε η βάσια αλλά εδώ κ ένα χρόνο αγνοείτε η τύχη της
Ούτε τηλ λειτουργεί ούτε αυτή φάνηκε
JohnWayne88
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2021
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Η μπεμπα βγαίνει ρε; 5 φορές κατέβηκα μπας και τη πετύχω αλλά την έβγαλα με άλλες,οφειλω να της ρίξω μια καταθεση πριν φυγω
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Βάσια λένε την Βουλγάρα την σοφία πού είπε ο φίλος
εγώ λέω για την ξανθιά την γεμάτη πού είπαν πως είναι μάνα της όσο για την γκαρσονιέρα είναι το σπίτι πού έμενε η βάσια αλλά εδώ κ ένα χρόνο αγνοείτε η τύχη της
Ούτε τηλ λειτουργεί
Καπου χαθηκες στα μνμτα. Σοφια αλλιως Galia το κανονικο της ονομα ειναι η μικρουλα με τον ωραιο πατο. Ξανθια χοντρη ειναι η Βασια οπου ειναι το πραγματικο της ονομα. Και που εχει την γκαρσονιερα Τεσπα. Δεν εχει σημασια κουβεντα γινεται. Η μικρη μαλλον δεν θα ξανα ερθειΒάσια λένε την Βουλγάρα την σοφία πού είπε ο φίλος
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
Διαβασμένο σε βλέπω φίλε.. ωραίος!!Δεν ειναι μανα της. Απλα σαν μικροτερη την ειχε απο κοντα κ επίσης επερνε προμηθεια οταν της εδινε κλειδια για να παει πελατη στην γκαρσονιερα της
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
Ναβαρίνου είσαι μέσαδν ειμαι απο θεσσαλονιη, μπορει καποιος να μ πει που μπορω να βρω πρεζουδες να γαμησω
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
Χθες πέρασμα κατά τις 22:15 από ανατολικά προς δυτικά στο τέλος της Γιαννιτσών δεξιά ένα ωραίο ψηλό κομμάτι.Ξερει κανείς κάτι?
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
Ωραίος βάρα θα περάσεις καλάΗ μπεμπα βγαίνει ρε; 5 φορές κατέβηκα μπας και τη πετύχω αλλά την έβγαλα με άλλες,οφειλω να της ρίξω μια καταθεση πριν φυγω
Jura194
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2014
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Βάσια λένε την Βουλγάρα την σοφία πού είπε ο φίλος
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 6.835
Εγώ από μαύρες έχω πάρει 2-3 φορές μια μπαμπατσικη που τη λένε Ζάρα και είναι από Γκάνα. Κάνει ωραία πίπα βαθιά και υγραινεται στο γαμησι. Έτσι την πάτησα και είπα να την πάρω και στο Ρεξ μια μέρα. Μου ζήτησε 100 για μια εκτόνωση και πίπα άνευ. Εγώ πήγα να την βγάλω πιο φθηνά κ έγινε το αντίθετο. Νομίζει ότι είναι εσκορτ το βόδι αλλά πιο βόδι εγώ που τη πήρα.
Ενημερώνω για όσους πάνε με μαυρουλες κ ίσως την ξέρουν. Αυτή τη Σόνια που λένε κάποιοι δεν έτυχε να την πετύχω.
Ενημερώνω για όσους πάνε με μαυρουλες κ ίσως την ξέρουν. Αυτή τη Σόνια που λένε κάποιοι δεν έτυχε να την πετύχω.
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.485
- Πόντοι
- 746
Με την Σονια πηγα δυο φορες. Κορμακι φοβερο. Οχι μπαμπατσικη. Κωλος ολα τα λεφτα. Περασα καλα.Εγώ από μαύρες έχω πάρει 2-3 φορές μια μπαμπατσικη που τη λένε Ζάρα και είναι από Γκάνα. Κάνει ωραία πίπα βαθιά και υγραινεται στο γαμησι. Έτσι την πάτησα και είπα να την πάρω και στο Ρεξ μια μέρα. Μου ζήτησε 100 για μια εκτόνωση και πίπα άνευ. Εγώ πήγα να την βγάλω πιο φθηνά κ έγινε το αντίθετο. Νομίζει ότι είναι εσκορτ το βόδι αλλά πιο βόδι εγώ που τη πήρα.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Απατεωνισσα είναι η Ζαρα και εγώ την είχα πατήσει τον Ιούλιο... είδα τις βυζάρες της και την πήρα και μετά την πίπα μου ζήτησε άλλα 10 ευρο για σεξ... καλύτερα να πήγαινα με 30 στην Έβελινα που έχει επίσης βυζάρεςΕγώ από μαύρες έχω πάρει 2-3 φορές μια μπαμπατσικη που τη λένε Ζάρα και είναι από Γκάνα. Κάνει ωραία πίπα βαθιά και υγραινεται στο γαμησι. Έτσι την πάτησα και είπα να την πάρω και στο Ρεξ μια μέρα. Μου ζήτησε 100 για μια εκτόνωση και πίπα άνευ. Εγώ πήγα να την βγάλω πιο φθηνά κ έγινε το αντίθετο. Νομίζει ότι είναι εσκορτ το βόδι αλλά πιο βόδι εγώ που τη πήρα.