Οπως τα λέει ο Humax.
Ναι φίλε η Σονια με την μάνα της, οπως βγαίναν μέχρι πριν λίγο καιρό η Στελιτσα με την μάνα της.
Η πιάτσα είναι οικογενειακή υπόθεση..
Και πως τις αναγνωρίζεις;;;; Και.. Περίπου ώρες που βγαίνου....
Ένας φίλος ρωτάει ....
Οπως τα λέει ο Humax.
Ναι φίλε η Σονια με την μάνα της, οπως βγαίναν μέχρι πριν λίγο καιρό η Στελιτσα με την μάνα της.
Η πιάτσα είναι οικογενειακή υπόθεση..
Η μάνα ξανθιά 50αρα κ η κόρη ψηλή αδύνατη με κοντό μαλλί κ σορτσάκι πάνταΚαι πως τις αναγνωρίζεις;;;; Και.. Περίπου ώρες που βγαίνου....
Ένας φίλος ρωτάει ....
Αυτη η Μαρια με το κοκκινο το αμαξι τι ιστορια ειναι φιλος; Απο περιεργεια.....Τα ίδια και τα ίδια Humax! Η Μαίρη στο Σελ απέναντι, η Αλβανίδα λίγο παρακάτω,κάτι τσουβαλάκια πιο μετά, μαύρες, η μαμά της Σόνιας, αυτή η θεοπάλαβη η ντεμέκ Κρητικιά που λέμε παραπάνω, πιο κάτω κάτι άλλες γιούφτσες και άλλες πρεζούδες, η Μαρία στην γνωστή γωνία της (αυτή που φοράει σχεδόν πάντα σκουρόχρωμα φορέματα, με μεγάλα βυζγιά κι ένα κόκκινο αμάξι), παρακάτω κανά δυο Ρουμάνες - μία χοντρή και η άλλη η Άννα, που επίσης γράφτηκαν παραπίσω, κάτι άλλα τσουβαλάκια και πρεζούδες και αριστερά στην διχάλα αρκετά αργά βγαίνει μία ξανθιά, Ελληνίδα νομίζω, δεν λέει κάτι για μένα. Επίσης, από την πάνω μεριά, στη Μοναστηρίου στη Γιούρομπανκ στη στάση, σταθερά η Σίλβια, με κόκκινα (ροζ;) μαλλιά πλέον, και κάπου κάπου κι η άλλη η μαυρομάλλα. Πιο παραπέρα έχει μία που ούτε να περάσεις δεν αξίζει, φύγε γρήγορα!
Ουτε την Ινα γνωριζω φιλε μου??? αλλα αν με πιασει η περιεργεια θα την κανω την κινηση!!!Δεν την έχω φορτώσει δεν ξέρω τύπε! Η Ίνα κάποια στιγμή με είχε πει για αυτήν ότι είναι καυλιάρα, κάνει ωραίες φίφες, και η καβάντζα της είναι στο ίδιο μέρος, και η μία ακούει την άλλη "επί τω έργω" όταν συναντιούνται!
Αψογος ..... μία από τα ιδία λοιπόνΤα ίδια και τα ίδια Humax! Η Μαίρη στο Σελ απέναντι, η Αλβανίδα λίγο παρακάτω,κάτι τσουβαλάκια πιο μετά, μαύρες, η μαμά της Σόνιας, αυτή η θεοπάλαβη η ντεμέκ Κρητικιά που λέμε παραπάνω, πιο κάτω κάτι άλλες γιούφτσες και άλλες πρεζούδες, η Μαρία στην γνωστή γωνία της (αυτή που φοράει σχεδόν πάντα σκουρόχρωμα φορέματα, με μεγάλα βυζγιά κι ένα κόκκινο αμάξι), παρακάτω κανά δυο Ρουμάνες - μία χοντρή και η άλλη η Άννα, που επίσης γράφτηκαν παραπίσω, κάτι άλλα τσουβαλάκια και πρεζούδες και αριστερά στην διχάλα αρκετά αργά βγαίνει μία ξανθιά, Ελληνίδα νομίζω, δεν λέει κάτι για μένα. Επίσης, από την πάνω μεριά, στη Μοναστηρίου στη Γιούρομπανκ στη στάση, σταθερά η Σίλβια, με κόκκινα (ροζ;) μαλλιά πλέον, και κάπου κάπου κι η άλλη η μαυρομάλλα. Πιο παραπέρα έχει μία που ούτε να περάσεις δεν αξίζει, φύγε γρήγορα!
Μια κοντη μαυρο μαλλι χοντρη ειναι αυτή; παραδιπλα απο αυτη με το κόκκινο αμαξι καθεται;Η Ίνα το παίζει φοιτήτρια αλλά ούτε καν! Για μένα είναι 40άρα ξέρω γω! Δεν βγαίνει συνέχεια και συνήθως την πετυχαίνω αργά... Τελευταίες φορές έλεγε κι αυτή η απίθανη κάτι 40άρια και 30άρια πάντως
Αυτή νομίζω κάνει κ βαριές ουσίες! Έτσι δεν είναι??Όχι, αυτή συνήθως κάνω πως δεν την βλέπω
Μία λεπτή είναι η Ίνα, ωραίο κορμάκι, κινείται από τη διχάλα ως και τα today, δηλώνει Αθηναία. Ξανθιά, καστανόξανθη, σχετικά σπαστά μαλλιά, κοντά στο 1.70 ύψος θα επιχειρήσω να υπολογίσω!
Αφού την είδες γιατί δε σταμάτησες να ρωτήσεις όνομά κ τιμές τότε θα ήταν πιο εύκολο να μάθεις κ τα υπόλοιπα από δωΕρώτηση χυστες
Πριν το σχολείο (κόκκινο ) Κοντούλα ψανθια με τατου στο πόδι Σταύρο θέλω να μάθω τιμές και γενικά τι παίζει
Δεν μπορούσα εκείνη την στιγμή αλλιώς φυσικά θα το έκαναΑφού την είδες γιατί δε σταμάτησες να ρωτήσεις όνομά κ τιμές τότε θα ήταν πιο εύκολο να μάθεις κ τα υπόλοιπα από δω
Ωραία, την επόμενη που θα μπορέσεις πατάς μια ενημέρωση.Δεν μπορούσα εκείνη την στιγμή αλλιώς φυσικά θα το έκανα
ΈγινεΩραία, την επόμενη που θα μπορέσεις πατάς μια ενημέρωση.
Την μάνα της πάντως την είδα πολλές φορές να βγαίνει και εκεί στην γωνία και πιο πίσω προς δυτικά...Καλημέρα. Ξέρει κανένας για το βουλγαρικό που έκανε πιάτσα Οικονόμου με Γιαννιτσών αν θα έρθει. Σοφία το καλλιτεχνικό της!!!
Ποια είναι η μάνα της?Την μάνα της πάντως την είδα πολλές φορές να βγαίνει και εκεί στην γωνία και πιο πίσω προς δυτικά...
Μια χοντρούλα ξανθιά...αν την δεις από κοντά μοιάζουν κιόλας στο πρόσωποΠοια είναι η μάνα της?
Δεν ειναι μανα της. Απλα σαν μικροτερη την ειχε απο κοντα κ επίσης επερνε προμηθεια οταν της εδινε κλειδια για να παει πελατη στην γκαρσονιερα τηςΜια χοντρούλα ξανθιά...αν την δεις από κοντά μοιάζουν κιόλας στο πρόσωπο
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση...και εγώ δεν το ήξερα...Δεν ειναι μανα της. Απλα σαν μικροτερη την ειχε απο κοντα κ επίσης επερνε προμηθεια οταν της εδινε κλειδια για να παει πελατη στην γκαρσονιερα της