Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.081
Πόντοι
2.356
Γυρω στις 20:00 πρωτη βολτα. Μετα ενα καφεδακι....κ ξανα απ τις 21:00 μεχρι τις 22:30 πανω κατω φιλος. Πως περναει η ωρα ετσι με τις βολτες;
Χαμπάρι δε το παίρνεις ποτέ περνάει η ώρα μόνο αν δεις τον δείκτη βενζίνης τότε παίρνεις τον δρόμο της επιστροφής :grin:

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Χαμπάρι δε το παίρνεις ποτέ περνάει η ώρα μόνο αν δεις τον δείκτη βενζίνης τότε παίρνεις τον δρόμο της επιστροφής :grin:
Χαχαχα. Μια φορα χρειαστηκε να βαλω στην Εγνατια. Χθες πηγα στο shell για να ειμαι σιγουρος.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Δεν ξερω αν σας δωσω να καταλαβετε....Χθες εκει στην Οικονομου- Γιαννιτσων ηταν δυο τρεις. Μια φορουσε ροζ ολοσωμο φορεμα. Ωραιο κορμακι....μελαχρινη. Το προσωπακι δειχνει καπως....σπασμενο....Ειναι εκει οσες φορες εχω βολταρει.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.081
Πόντοι
2.356
Δεν ξερω αν σας δωσω να καταλαβετε....Χθες εκει στην Οικονομου- Γιαννιτσων ηταν δυο τρεις. Μια φορουσε ροζ ολοσωμο φορεμα. Ωραιο κορμακι....μελαχρινη. Το προσωπακι δειχνει καπως....σπασμενο....Ειναι εκει οσες φορες εχω βολταρει.
Δε ξέρω χθες αλλά σήμερα ήταν κάτι μπάζα εκεί πού λες στο today κάτι χοντρές πιο πέρα αριστερά στο στενό προς την καβάνζα πριν την δάφνης ένα ξανθό μακρύ μαλλί αλλά κάτι δε μ άρεσε κ δε σταμάτησα απέναντί λίγο μετά την δάφνης ένα αδύνατο φωτεινή από Ουκρανία είπε με 3 παιδιά το πολύ 30 15 πίπα 20 σεξ καλή πίπα καλό γενικά χωρίς να βιάζεται αλλά πολύ αδύνατο

monasanto

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2021
Like
46
Πόντοι
0
Να ρωτήσω. Επειδή στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν υπάρχει αρκετός φωτισμός και δεν είναι εύκολο να βγάλει κανείς άκρη, από Γιαννιτσών προς κέντρο, στη στροφή στη Βουτυρά που έχει κάτι κορίτσια, τι μέρος του λόγου είναι ; Το βασικότερο, κατουράνε όρθιες ; Άντε και σταμάτησες για δοκιμή, έχουν δόντια ή θα σου κάνουν τον μπούτσο κοτλέ ;

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Δε ξέρω χθες αλλά σήμερα ήταν κάτι μπάζα εκεί πού λες στο today κάτι χοντρές πιο πέρα αριστερά στο στενό προς την καβάνζα πριν την δάφνης ένα ξανθό μακρύ μαλλί αλλά κάτι δε μ άρεσε κ δε σταμάτησα απέναντί λίγο μετά την δάφνης ένα αδύνατο φωτεινή από Ουκρανία είπε με 3 παιδιά το πολύ 30 15 πίπα 20 σεξ καλή πίπα καλό γενικά χωρίς να βιάζεται αλλά πολύ αδύνατο
Σβετλα το κανονικο της ονομα. Ειναι απο Ουκρανια.Να φανταστω ακαποτι πιπα; ;; Πρεζου. Μην την ξανα παρεις ομως φιλε.......
Και γενικα αυτο μια συμβουλη σε ολους. Κ αυτην κ την Ηρα κ μια ακομη με μαλλι Χατζηπαναγη εκει στο βενζιναδικο στην διχαλα κ εκει τριγηρω καθετε, πιτσιρικα αδυνατη λιγο ψηλη. Οποιος καταλαβε... Κατάλαβε γτ λεω οχι μαυτες...

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Να ρωτήσω. Επειδή στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν υπάρχει αρκετός φωτισμός και δεν είναι εύκολο να βγάλει κανείς άκρη, από Γιαννιτσών προς κέντρο, στη στροφή στη Βουτυρά που έχει κάτι κορίτσια, τι μέρος του λόγου είναι ; Το βασικότερο, κατουράνε όρθιες ; Άντε και σταμάτησες για δοκιμή, έχουν δόντια ή θα σου κάνουν τον μπούτσο κοτλέ ;
Αν εννοεις στην κτηνιατρική σχολη.. Βουλγαρο ψωλαραδες

medimpan

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
34
Πόντοι
0
Πέρασμα χθες από πιάτσα. Πολλές μαύρες στο τετράγωνο της Κωλέττη. Στον ΟΠΑΠ Βικτώρια και δύο άλλες τρανς που δεν τις γνωρίζω. Στα τελειώματα της Γιαννιτσών αριστερά στην διχάλα τελικά βρήκα μια ξανθούλα ψηλή όνομα Μαριάνθη. Δέκα πίπα είκοσι γαμησι σε Καβαντζα αρκετά απόμερη. Ωραίο απαλό κορμί χωρίς βιασυνες. Τίμιο πακέτο για την έλλειψη επιλογών που υπάρχει πλέον κάτω. Η βόλτα έγινε κατά τις 2.30
Πήρες μήπως κανένα τηλέφωνο να τη βρω γιατί δεν μπορώ να την πετύχω

VW

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2021
Like
11
Πόντοι
0
Η γιώτα η Μπέμπα αξίζει για μια φορά έτσι για την εμπειρία?
Έχει ακραία πίσω κίνηση

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.602
Πόντοι
7.095
Έχει ακραία πίσω κίνηση
Αν κάνεις αναζήτηση στις σελίδες πίσω θα διαβάσεις καμιά 495834583 άτομα που λένε ΟΧΙ.
Εγώ της είχα δώσει μια πίπα πριν πολλά χρόνια με 10 Ευρώ όταν είχε ακόμα νταβά τον Αντωνάκη. Μέτρια πράγματα.

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Έχει ακραία πίσω κίνηση
Απο οτι εχω καταλαβει απο αυτα που διαβαζω, το σασμάν εχει πρόβλημα. Δεν κουμπώνουν οι ταχύτητες, πόσο μάλλον η όπισθεν...

VW

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2021
Like
11
Πόντοι
0
Αν κάνεις αναζήτηση στις σελίδες πίσω θα διαβάσεις καμιά 495834583 άτομα που λένε ΟΧΙ.
Εγώ της είχα δώσει μια πίπα πριν πολλά χρόνια με 10 Ευρώ όταν είχε ακόμα νταβά τον Αντωνάκη. Μέτρια πράγματα.
Καλώς αδερφέ. Πάμε άλλου

Bija

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Καμία οικονομική βίζιτα θα ήθελα να βρω αν θέλει να βοηθήσει καποιος, ευχαριστω

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.415
Πόντοι
34.538
Χθες βραδυ κατα τις 01 00 απεναντι απο τη διχαλα για ΚΤΕΛ στη γωνια στο στενακι
που βγαζει Μοναστηριου ηταν ενα ωραιο με μινακι,προς το μελαχρινο,ομορφουλικο..
Ποια ηταν παιδες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom