περασμα μετα απο καιρο οποτε παλι εκθεση ιδεων (ζητω συγνωμη και την κατανοηση σας)
περασματα 7μιση με περιπου 10, πεσαμε και πανω στο σκηνικο που τουμπαρε καποιος στο φαναρι στην αγιων παντων.
λιγα πραματα γενικα, γιανιτσων απο ανατολικα προς δυτικα στο 4ολ στεκοταν μια μελαχρινη με δερματινο παντελονι δε θυμαμαι ονομα αλλα σιγουρα την εχω δει και παλιοτερα.
πιο κατω η μανα της σονιας, αυτη 10 χρονια τα ιδια ρουχα με αυτα θα τη θαψουν.
λαμαρινες η ιουλια με μια αλλη ξανθια χοντρουλα και η μαρια στιλο στο ποστο της η οποια φορτωνοταν αρκετα.
χλοης μια χοντρη και η καλουτσικη μελαχρινη που εμφανιζεται κατα καιρους και πολλες φορες παει και προς τη διχαλα με τη ντανιελα.
στο ερειπο η σονια και πριν τη διχαλα η ντανιελα με μια ακομα γυφτισα.
διχαλα λιγα πραματα εμανιζονταν και εξαφανιζονταν κατι σκιες.
καπου στις 9 ειδα και τη χρυσα να ερχεται απο τη διχαλα προς το εμπορικο . σε καλυτερη κατασταση μπορω να πω σε σχεση με παλιοτερα.
μοναστηριου μονο η συλβια.
γενικα κοσμος πηγαινοερχοταν αλλα οι κοπελες τις περισσοτερες φορες στα ποστα τους. ντανιελα και μαρια στιλο χανοναν συνεχεια.
στα περιεργα της βραδιας εξω απο το προπο στο εμπορικο ηταν 2 ξανθιες αδυνατες γυρω στο 1.70 ομορφες κοπελες. ντυμενες το ιδιο μαυρη φουστα μαυρη μποτα ασπρο γουνινο μπουφαν. πηγαιναν απο το φαναρι μεχρι τη γωνια στη χαλκιδοσ, μιλουσαν με κατι τυπους που βγηκαν απο το προποτζιδικο με βαρια προφωρα για βουλγαρες περισσοτερο για ρωσια μερια με εκαναν αλλα γενικα κατι απο ανατολικο μπλοκ ηταν . δε τις εχω ξαναδει, κοιτουσαν περιεργα αλλα δεν εβγαιναν ακρη στο πεζοδρομιο. αν τις εχει ξαναδει καποιος ας το αναφερει.
στο στενακι πισω απο το ροτοντα τσορλινη πως λεγεται η οδος δε θυμαμαι ηταν 2 τυπισες, η μια ψηλη αδυνατη μεγαλουτσικη στην ηλικια η αλλη κοντουλα καστανη ωραιο σωματακι. φορουσε μαυρο κολαν και κοκκινο μπουφαν.αλλα φαινοταν πολυ μικρη ισως και ανηλικη οποτε προσοχη. περασα 4 φορες τις 2 ελειπε η μικρη και η αλλη η μεγαλουτσικη κρυβοταν πισω απο τα παρκαρισμενα αυτοκινητα. δε ξερω τι και πως σιγουρα πιατσαρε η μικρη αλλα πραγματικα μου φανηκε πολυ μικρη ηλικιακα και δε σταματησα.. μεγαλη προσοχη αν την δειτε εμενα αν και σκοτινο σημειο δεν την εκανα για πανω απο 18 χρονων.
και στο αποκορυφωμα ο γαμαθ με αυτοκινητο. κοκκινο νισαν σανι πρεπει να ηταν. ποιος μαλακας του εδωσε αυτοκινητο αυτονου?περασε γαμιωντας τη διασταυρωση στη παιδικη χαρα εκει στο κινεζικο, ο φιλος που ηταν με τη μηχανη και τον απεφυγε στο χιλιοστο ας αναψει κανα κερακι αγιο ειχε.
γενικα ειχα ορεξη μονο για βολτα δεν σταματησα σε καμια κοπελα.
παντως εχω να κανω 2 ερωτησεις
που εχουν χαθει η αλβα, η σια , η ντεζι συμπεθερα εχω να τις δω κατι μηνες. τι εγινε συνταξιοδοτηθηκαν?
τα πρωινα καποιες μερες που περναω απο την περιοχη, στο στενακι που ειναι το φαναρι στο φιλοξενεια γυρναν κατι τυπισες. εστησαν λαικη με ζαπρε? εχω δει περισσοτερες να ειναι εκει το πρωι και οταν λεμε πρωι,πρωι, 10 11 η ωρα, παρα το βραδια. περιεργα πραματα.