gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 7.472
- Πόντοι
- 7.095
Το έχουμε αναλύσει στο παρελθόνΛες να παίζουν ντουετακι με σονια??? Καλη φαση
Το έχουμε αναλύσει στο παρελθόνΛες να παίζουν ντουετακι με σονια??? Καλη φαση
Πούστης να μην ειναι και ολα τα αλλα.....Ξερω εγω μωρε το χοντρολεσσι τι κανει..Εχει ενα κοκκινο sunny n14 ειχα γραψει πριν καιρο που ειχε σταματησει να μου ζητησει ενα ευρω ημουν στον καυκα αραχτος του εριξα τα καντηλια του και λακισε η κοτα..Απο τα λεγομενα τοσα χρονια για τον γαμαθ καταλαβα οτι ειναι πουστρα..
Επειδή θα πρέπει να παω πολλες σελιδες πισω για να το δω, μηπως θα ηταν εύκολο σε pm?Το έχουμε αναλύσει στο παρελθόν
Δεν παίζει διπλό φίλε. Πολλοί έχουν ρωτήσειΕπειδή θα πρέπει να παω πολλες σελιδες πισω για να το δω, μηπως θα ηταν εύκολο σε pm?
Νομίζω οτι ολα εχουν την τιμή τουςΔεν παίζει διπλό φίλε. Πολλοί έχουν ρωτήσει
Αν θες τιμη με το Δρακουμελ θα πληρωσεις πολλαΝομίζω οτι ολα εχουν την τιμή τους
Αναζητάς νέες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να επεκτείνεις την καριέρα σου στον κόσμο του live cam και του OnlyFans;
Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να δημιουργήσεις επιτυχημένο περιεχόμενο και να αυξήσεις τα έσοδά σου με πλήρη επαγγελματική υποστήριξη!
Τι Προσφέρουμε:
• Αυξημένα Έσοδα: Δημιούργησε περιεχόμενο για OnlyFans και live cam με υψηλές αμοιβές και ποσοστά.
• Επαγγελματική Υποστήριξη: Προώθηση και στρατηγικές για την αύξηση των συνδρομητών σου.
• Στήριξη στην Δημιουργία Περιεχομένου: Συμβουλές και καθοδήγηση για να δημιουργήσεις ελκυστικό περιεχόμενο.
• Ασφάλεια και Εχεμύθεια: Εγγυόμαστε την προστασία της ιδιωτικότητάς σου και την επαγγελματική προσέγγιση.
• Διαφήμιση και Προώθηση: Ανάπτυξη στρατηγικής μάρκετινγκ για την αύξηση της αναγνωσιμότητάς σου.
Ιδανικό για:
• Γυναίκες που θέλουν να επενδύσουν στον χώρο του OnlyFans και live cam.
• Άτομα με ή χωρίς εμπειρία στην δημιουργία περιεχομένου.
Πώς Λειτουργεί:
• Συνεργαζόμαστε με ποσοστά από τα κέρδη σου.
• Παρέχουμε καθοδήγηση σε κάθε βήμα για να πετύχεις τον στόχο σου.
Πώς να Ξεκινήσεις:
Αν ενδιαφέρεσαι, στείλε μας μήνυμα με:
1. Το όνομά σου ή ψευδώνυμο.
2. Σύντομη περιγραφή της εμπειρίας σου ή των στόχων σου.
3. Ενδιαφέροντα για το είδος περιεχομένου που θέλεις να δημιουργήσεις.
Ξεκίνα τώρα και κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου!
Από μπουρδελιαρης έγινες επιχειρηματίας εσυΑναζητάς νέες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να επεκτείνεις την καριέρα σου στον κόσμο του live cam και του OnlyFans;
Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να δημιουργήσεις επιτυχημένο περιεχόμενο και να αυξήσεις τα έσοδά σου με πλήρη επαγγελματική υποστήριξη!
Τι Προσφέρουμε:
• Αυξημένα Έσοδα: Δημιούργησε περιεχόμενο για OnlyFans και live cam με υψηλές αμοιβές και ποσοστά.
• Επαγγελματική Υποστήριξη: Προώθηση και στρατηγικές για την αύξηση των συνδρομητών σου.
• Στήριξη στην Δημιουργία Περιεχομένου: Συμβουλές και καθοδήγηση για να δημιουργήσεις ελκυστικό περιεχόμενο.
• Ασφάλεια και Εχεμύθεια: Εγγυόμαστε την προστασία της ιδιωτικότητάς σου και την επαγγελματική προσέγγιση.
• Διαφήμιση και Προώθηση: Ανάπτυξη στρατηγικής μάρκετινγκ για την αύξηση της αναγνωσιμότητάς σου.
Ιδανικό για:
• Γυναίκες που θέλουν να επενδύσουν στον χώρο του OnlyFans και live cam.
• Άτομα με ή χωρίς εμπειρία στην δημιουργία περιεχομένου.
Πώς Λειτουργεί:
• Συνεργαζόμαστε με ποσοστά από τα κέρδη σου.
• Παρέχουμε καθοδήγηση σε κάθε βήμα για να πετύχεις τον στόχο σου.
Πώς να Ξεκινήσεις:
Αν ενδιαφέρεσαι, στείλε μας μήνυμα με:
1. Το όνομά σου ή ψευδώνυμο.
2. Σύντομη περιγραφή της εμπειρίας σου ή των στόχων σου.
3. Ενδιαφέροντα για το είδος περιεχομένου που θέλεις να δημιουργήσεις.
Ξεκίνα τώρα και κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου!
Είμαστε επαγγελματίεςΑπό μπουρδελιαρης έγινες επιχειρηματίας εσυ
Χρόνια στο κουρμπετιΕίμαστε επαγγελματίες
πουστης ειναι αλλα ειναι και τρελος αρα γμστ..Πούστης να μην ειναι και ολα τα αλλα.....
Τι να κανεις με αυτες ρε φιλε με τους δρακουλες των καρπαθιων..βλαμενες και οι δυο ειναι στοκοι..Μεινε μακρια γνωμη μου κοροιδευουν οταν ειναι μαζι και η μανα βριζει η καριολα στο ασχετο..Νομίζω οτι ολα εχουν την τιμή τους
Χαλια ειναι ρε φιλε σαπιοδοντου..Ναι βριζει η γαμιολα εμενα με εβρισε την εριξα καντηλια και εγω..Αλλα δεν ξανασχοληθηκα γιατι οκ χανει λαδια οσο ασχολεισαι με τον τρελο γινεσαι και εσυ....Εν τω μεταξυ δεν την εχω γαμησει διοτι ειναι σαβουρα ουτε την πλησιασα για να την ρωτησω τα δεοντα στο ασχετο με εβρισε.Ειχα σταματησει να μιλησω στο τηλ και περναγε απο εκει την κοιταξα και ξεκινησε να βριζει την εβρισα και εγω και εφυγε..Μην την δινετε μαγκες λεφτα οσοι την πηδατε δεν αξιζει εχει μεγαλο στομα η σαβουρα ας πεινασει..Nέος εδώ!Πόσο χάλια είναι αυτή η δρακουλίνα !την πλησίαζα την κοίταξα και με έβρισε το φρικιό! Ησύλβια το ξωτικό υπάρχει?
Οχι ρε τι ντουετο δεν νομιζω κοιτα εγω δεν της εχω παρει για να ξερω αλλα το εχουν αναλυσει οι συναδελφοι.Αλλα να σου πω μια μερα την κυνηγουσε να την δειρει ο δρακουλας (η μανα της) την σονια την κυνηγουσε με μια σκουπα ειχε γινει σκηνικο λαικης αγορας..Τρελες ειναι ρε και οι δυο..Λες να παίζουν ντουετακι με σονια??? Καλη φαση
Ε καλα σε ειπε τερας το τερας των καρπαθιων ο δρακουλας..μαζεμα σε τρελοκομειο θελει μαζι με τον γαμαθ να κανουν παρεα..Εμενα με ειχε νευριασει πολυ δεν γουσταρω να με βρισουν αλλα οκ ειναι γυναικα ειναι και τρελη τι να μπλεξεις αλλιως αμα ηταν αντρας θα τον ειχα ξαπλωσει..Φίλε με είπε τέρας η Δρακουμέλ. μόλις την πλησίασα έφυγα τρέχοντασ,πάτησα και σκατά παναθεμάτην
Δεν εχω δει καμία απο τις 2, απλα μου αρέσει το σκηνικό.. θα δούμετι ντουέτο ρε φίλε? με τα φρικιά?
Eπρεπε δεν το σκεφτηκα την σαβουρα εχει βρωμοστομα..δεν την τράβαγες καμμιά ροχάλα τύπε?
Σε μενα το λες διαβασε τι εγραψα..Εγω δεν τις εχω παρει ποτε ουτε να τις βλεπω δεν θελω τα λεσσια..τι ντουέτο ρε φίλε? με τα φρικιά?
Σε ειπε το τερας η σκατοφατσα εσενα ασχημο ας πανει δει την μαπα της στον καθρεφτη σαν σκατα ειναι..Αδερφέ μου βρίζουν κιόλας! Παλιοκαρακάξες! μου είπε η μαμά τις Σόνιας ότι είμαι τέρας και άσχημος!