Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
81
Φίλε με είπε τέρας η Δρακουμέλ. μόλις την πλησίασα έφυγα τρέχοντασ,πάτησα και σκατά παναθεμάτην
Ε καλα σε ειπε τερας το τερας των καρπαθιων ο δρακουλας..:grin::grin::grin::grin::grin:μαζεμα σε τρελοκομειο θελει μαζι με τον γαμαθ να κανουν παρεα..Εμενα με ειχε νευριασει πολυ δεν γουσταρω να με βρισουν αλλα οκ ειναι γυναικα ειναι και τρελη τι να μπλεξεις αλλιως αμα ηταν αντρας θα τον ειχα ξαπλωσει..

grigorisgrigor757

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2024
Like
18
Πόντοι
0
Οχι ρε τι ντουετο δεν νομιζω κοιτα εγω δεν της εχω παρει για να ξερω αλλα το εχουν αναλυσει οι συναδελφοι.Αλλα να σου πω μια μερα την κυνηγουσε να την δειρει ο δρακουλας (η μανα της) την σονια την κυνηγουσε με μια σκουπα ειχε γινει σκηνικο λαικης αγορας..Τρελες ειναι ρε και οι δυο..:grin::grin::grin::grin::grin::grin:
τι ντουέτο ρε φίλε? με τα φρικιά?

grigorisgrigor757

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2024
Like
18
Πόντοι
0
Χαλια ειναι ρε φιλε σαπιοδοντου..Ναι βριζει η γαμιολα εμενα με εβρισε την εριξα καντηλια και εγω..Αλλα δεν ξανασχοληθηκα γιατι οκ χανει λαδια οσο ασχολεισαι με τον τρελο γινεσαι και εσυ....Εν τω μεταξυ δεν την εχω γαμησει διοτι ειναι σαβουρα ουτε την πλησιασα για να την ρωτησω τα δεοντα στο ασχετο με εβρισε.Ειχα σταματησει να μιλησω στο τηλ και περναγε απο εκει την κοιταξα και ξεκινησε να βριζει την εβρισα και εγω και εφυγε..Μην την δινετε μαγκες λεφτα οσοι την πηδατε δεν αξιζει εχει μεγαλο στομα η σαβουρα ας πεινασει..
δεν την τράβαγες καμμιά ροχάλα τύπε?

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
546
Πόντοι
7.135
Πέρασμα ποδαράτα κατά τις 9 η ώρα μια που ήμουν στην περιοχή, κουρασμένος αλλά με υλικό που απαιτούσε ξεφόρτωμα. Μίλησα με 3 κοπέλες, όλες ακατέβατα στα 20/30ε (όχι ότι έχει σημασία..), υπόψιν ότι δεν έχω γνώση της πιάτσας εδώ και χρόνια, πάντως μια γνώριμη την πέτυχα. Πρώτα μίλησα με την Ρία επί της Μοναστηρίου. Λεπτή, περιποιημένη, όμορφη θα έλεγα, γύρω στα 40. Κατεβαίνοντας Γιαννιτσών βλέπω μια μελαχρινή με ωραίο κωλαράκι να περπατάει, την πλησιάζω, γυρνάει και την αναγνωρίζω: το όνομά της Νίνα, την είχα πάρει από τον κώλο με ένα εικοσάρικο πριν καμιά δεκαριά χρόνια και μάλιστα είχα γράψει εδώ. "Είκοσι και τριάντα", "κάνεις και κώλο ε; "ναι με πενήντα". Γυρνάω και φεύγω, αλλά μέσα σε δύο λεπτά μου γίνεται κάγκελο και κάνω αναστροφή σε φάση καρτούν. Είμαι συναισθηματικός άνθρωπος τι να κάνουμε, επαναληπτικά γαμήσια μετά από χρόνια με συγκινούνε. Ακόμα πιο ό,τι να ναι συνέχεια, εκεί που γυρίζω, πέφτω αμέσως στη Στεφανία, όμορφη και χαμογελαστή petite τσιγγανοπούλα και ξεχνάω προς στιγμήν το κωλαράκι της Νίνας. Πότε πήγαμε καβάτζα, πότε με πήρε τσιμπούκι, πότε έχυσα, όλα αυτά σε 5-6 λεπτά max. Αλλά καλό τσιμπούκι μαν και ξεφόρτωσα..λοιπόν έχει πολύ υλικό προς διερεύνηση, όταν βρω χρόνο θα ξαναπεράσω και θα τις παίρνω τρεις-τρεις άνευ πλάκας.

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
81
Αδερφέ μου βρίζουν κιόλας! Παλιοκαρακάξες! μου είπε η μαμά τις Σόνιας ότι είμαι τέρας και άσχημος!
Σε ειπε το τερας η σκατοφατσα εσενα ασχημο ας πανει δει την μαπα της στον καθρεφτη σαν σκατα ειναι..

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Πέρασμα ποδαράτα κατά τις 9 η ώρα μια που ήμουν στην περιοχή, κουρασμένος αλλά με υλικό που απαιτούσε ξεφόρτωμα. Μίλησα με 3 κοπέλες, όλες ακατέβατα στα 20/30ε (όχι ότι έχει σημασία..), υπόψιν ότι δεν έχω γνώση της πιάτσας εδώ και χρόνια, πάντως μια γνώριμη την πέτυχα. Πρώτα μίλησα με την Ρία επί της Μοναστηρίου. Λεπτή, περιποιημένη, όμορφη θα έλεγα, γύρω στα 40. Κατεβαίνοντας Γιαννιτσών βλέπω μια μελαχρινή με ωραίο κωλαράκι να περπατάει, την πλησιάζω, γυρνάει και την αναγνωρίζω: το όνομά της Νίνα, την είχα πάρει από τον κώλο με ένα εικοσάρικο πριν καμιά δεκαριά χρόνια και μάλιστα είχα γράψει εδώ. "Είκοσι και τριάντα", "κάνεις και κώλο ε; "ναι με πενήντα". Γυρνάω και φεύγω, αλλά μέσα σε δύο λεπτά μου γίνεται κάγκελο και κάνω αναστροφή σε φάση καρτούν. Είμαι συναισθηματικός άνθρωπος τι να κάνουμε, επαναληπτικά γαμήσια μετά από χρόνια με συγκινούνε. Ακόμα πιο ό,τι να ναι συνέχεια, εκεί που γυρίζω, πέφτω αμέσως στη Στεφανία, όμορφη και χαμογελαστή petite τσιγγανοπούλα και ξεχνάω προς στιγμήν το κωλαράκι της Νίνας. Πότε πήγαμε καβάτζα, πότε με πήρε τσιμπούκι, πότε έχυσα, όλα αυτά σε 5-6 λεπτά max. Αλλά καλό τσιμπούκι μαν και ξεφόρτωσα..λοιπόν έχει πολύ υλικό προς διερεύνηση, όταν βρω χρόνο θα ξαναπεράσω και θα τις παίρνω τρεις-τρεις άνευ πλάκας.
Ποια Νίνα ρε φιλε;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.081
Πόντοι
2.356
Ποια Νίνα ρε φιλε;
Προφανώς μπέρδεψε το όνομά κ ήθελε να πει Αννα περούκες αυτή στέκεται στην άλλη γωνιά από την ρία κ δίνει κ κώλο όσο Για στεφανια μάλλον τραβελι λέω Εγώ τώρα κοπέλα στεφάνια δε ξέρω
Ας μας διαφωτίσει αν θέλει

Τελευταία τροποποίηση:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.614
Πόντοι
7.095
Προφανώς μπέρδεψε το όνομά κ ήθελε να πει Αννα περούκες αυτή στέκεται στην άλλη γωνιά από την ρία κ δίνει κ κώλο όσο Για στεφανια μάλλον τραβελι λέω Εγώ τώρα κοπέλα στεφάνια δε ξέρω
Ας μας διαφωτίσει αν θέλει
Υπάρχει Στεφανία τσιγγανάκι, καλό πετιτ, την έχω πάρει κι εγώ αν ψάξεις πίσω.
Άλλοι έλεγαν κωλοχαρακτήρας, άλλοι βρωμάει, εγώ δεν είδα τίποτα από τα 2.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Υπάρχει Στεφανία τσιγγανάκι, καλό πετιτ, την έχω πάρει κι εγώ αν ψάξεις πίσω.
Άλλοι έλεγαν κωλοχαρακτήρας, άλλοι βρωμάει, εγώ δεν είδα τίποτα από τα 2.
Που την είδες αυτήν??

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
546
Πόντοι
7.135
Ποια Νίνα ρε φιλε;
Παραθέτω post από το μακρινό 2014 :grin: Πάλι ως Νίνα μου συστήθηκε.
Πριν κανά δυο μέρες είχα όρεξη για καλτ παρακμιακές καταστάσεις, οπότε πήγα προς πιάτσα κατά τις 9 η ώρα. Γύρω στις 6 γυναίκες και ένα κρος μέτρησα, καθόλου μαυρούλες. Μπάτσοι με μηχανές στην Γιαννιτσών δυσχέραναν την έρευνα μου. Είδα αρκετά αξιόλογα κομμάτια, αλλά ήθελα κάτι καμμένο/παρακμιακό, το οποίο το βρήκα επί της Μοναστηρίου. Μελαχρινή με πολύ κοντό μαλλί, πολύ λεπτή, ντυμένη στα λευκά, όνομα Νίνα, φάτσα ΑΠΑΛΕΥΤΗ, γελούσα από μέσα μου με το πως μου σηκώθηκε μ΄αυτήν. Έδωσε κώλο με 20ε εύκολα. Πήγαμε στην κλασσική αλάνα Γιαννιτσών/Οικονόμου, έχει είσοδο από Μοναστηρίου. Το κάναμε κυριολεκτικά σε κοινή θέα, με μια γειτόνισσα να είναι στο μπαλκόνι από πάνω για κάποια ώρα, σε κάποια φάση επἰσης ένας τυπάς πέρασε από κει και γύρισε πίσω όταν μας είδε. Δεν πτοήθηκα καθόλου, ίσα ίσα γούσταρα. Καλή πίπα (με προφυλακτικό εννοείται, δεν παίζουμε με αυτά στην πιάτσα) για ώρα, μετά απευθείας κώλο. Την έσκαψα καλά, με καλή συμμετοχή και βογγητά, μου είπε μετά ότι της αρέσει από τον κώλο. Χαμηλοβλεπούσα, σήκωσε το παντελόνι της, μου έβγαλε το προφυλακτικό και χαιρέτησε. Το ευχαριστήθηκα, κάτι τέτοιο έψαχνα.
Όπως είπα, τις κοπέλες της πιάτσας δεν τις ξέρω, ποια είναι ποια, αν αλλάζουν ονόματα κλπ...

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.081
Πόντοι
2.356
Παραθέτω post από το μακρινό 2014 :grin: Πάλι ως Νίνα μου συστήθηκε.

Όπως είπα, τις κοπέλες της πιάτσας δεν τις ξέρω, ποια είναι ποια, αν αλλάζουν ονόματα κλπ...
Γιαννιτσών με Χαλκίδος αν την βρήκες είναι η Αννα διαφορετικά δε κατάλαβα ποια λες
Πες μας κ Για την στεφάνια πως είναι π την βρήκες κ ώρα
Μπράβο σου πάντως π έψαξες κ βρήκες τόσο παλιό ποστ

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
546
Πόντοι
7.135
Γιαννιτσών με Χαλκίδος αν την βρήκες είναι η Αννα διαφορετικά δε κατάλαβα ποια λες
Πες μας κ Για την στεφάνια πως είναι π την βρήκες κ ώρα
Μπράβο σου πάντως π έψαξες κ βρήκες τόσο παλιό ποστ
Και τις δυο τις βρήκα μεταξύ Shell και Οικονόμου. Με τη Στεφανία πήγαμε στη καβάτζα Οικονόμου/Κατεχάκη. Όλα αυτά μετά τις 9 όπως είπα.

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom