Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
162
Πόντοι
1
Nαι αυτο το λεσσι ειναι μανα της σονιας ψηλη ξανθια σαν δρακουλας..Τα δοντια της οντως ειναι σαπια εγω μια φορα την μιλησα και εφυγα αναγουλιασα..Τρελη ειναι μην ασχολεισαι βριζει φωναζει και λοιπες μλκιες..Απορω πως την φορτωνουν αυτην την σαβουρα..
Λες να παίζουν ντουετακι με σονια??? Καλη φαση

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.728
Πόντοι
201
Ξερω εγω μωρε το χοντρολεσσι τι κανει..Εχει ενα κοκκινο sunny n14 ειχα γραψει πριν καιρο που ειχε σταματησει να μου ζητησει ενα ευρω ημουν στον καυκα αραχτος του εριξα τα καντηλια του και λακισε η κοτα..Απο τα λεγομενα τοσα χρονια για τον γαμαθ καταλαβα οτι ειναι πουστρα..
Πούστης να μην ειναι και ολα τα αλλα.....

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.413
Πόντοι
1.436
Αναζητάς νέες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να επεκτείνεις την καριέρα σου στον κόσμο του live cam και του OnlyFans;

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να δημιουργήσεις επιτυχημένο περιεχόμενο και να αυξήσεις τα έσοδά σου με πλήρη επαγγελματική υποστήριξη!

Τι Προσφέρουμε:

• Αυξημένα Έσοδα: Δημιούργησε περιεχόμενο για OnlyFans και live cam με υψηλές αμοιβές και ποσοστά.

• Επαγγελματική Υποστήριξη: Προώθηση και στρατηγικές για την αύξηση των συνδρομητών σου.

• Στήριξη στην Δημιουργία Περιεχομένου: Συμβουλές και καθοδήγηση για να δημιουργήσεις ελκυστικό περιεχόμενο.

• Ασφάλεια και Εχεμύθεια: Εγγυόμαστε την προστασία της ιδιωτικότητάς σου και την επαγγελματική προσέγγιση.

• Διαφήμιση και Προώθηση: Ανάπτυξη στρατηγικής μάρκετινγκ για την αύξηση της αναγνωσιμότητάς σου.

Ιδανικό για:

• Γυναίκες που θέλουν να επενδύσουν στον χώρο του OnlyFans και live cam.

• Άτομα με ή χωρίς εμπειρία στην δημιουργία περιεχομένου.

Πώς Λειτουργεί:

• Συνεργαζόμαστε με ποσοστά από τα κέρδη σου.

• Παρέχουμε καθοδήγηση σε κάθε βήμα για να πετύχεις τον στόχο σου.

Πώς να Ξεκινήσεις:

Αν ενδιαφέρεσαι, στείλε μας μήνυμα με:

1. Το όνομά σου ή ψευδώνυμο.

2. Σύντομη περιγραφή της εμπειρίας σου ή των στόχων σου.

3. Ενδιαφέροντα για το είδος περιεχομένου που θέλεις να δημιουργήσεις.

Ξεκίνα τώρα και κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου!
:coffee::coffee:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Αναζητάς νέες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να επεκτείνεις την καριέρα σου στον κόσμο του live cam και του OnlyFans;

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να δημιουργήσεις επιτυχημένο περιεχόμενο και να αυξήσεις τα έσοδά σου με πλήρη επαγγελματική υποστήριξη!

Τι Προσφέρουμε:

• Αυξημένα Έσοδα: Δημιούργησε περιεχόμενο για OnlyFans και live cam με υψηλές αμοιβές και ποσοστά.

• Επαγγελματική Υποστήριξη: Προώθηση και στρατηγικές για την αύξηση των συνδρομητών σου.

• Στήριξη στην Δημιουργία Περιεχομένου: Συμβουλές και καθοδήγηση για να δημιουργήσεις ελκυστικό περιεχόμενο.

• Ασφάλεια και Εχεμύθεια: Εγγυόμαστε την προστασία της ιδιωτικότητάς σου και την επαγγελματική προσέγγιση.

• Διαφήμιση και Προώθηση: Ανάπτυξη στρατηγικής μάρκετινγκ για την αύξηση της αναγνωσιμότητάς σου.

Ιδανικό για:

• Γυναίκες που θέλουν να επενδύσουν στον χώρο του OnlyFans και live cam.

• Άτομα με ή χωρίς εμπειρία στην δημιουργία περιεχομένου.

Πώς Λειτουργεί:

• Συνεργαζόμαστε με ποσοστά από τα κέρδη σου.

• Παρέχουμε καθοδήγηση σε κάθε βήμα για να πετύχεις τον στόχο σου.

Πώς να Ξεκινήσεις:

Αν ενδιαφέρεσαι, στείλε μας μήνυμα με:

1. Το όνομά σου ή ψευδώνυμο.

2. Σύντομη περιγραφή της εμπειρίας σου ή των στόχων σου.

3. Ενδιαφέροντα για το είδος περιεχομένου που θέλεις να δημιουργήσεις.

Ξεκίνα τώρα και κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου!
Από μπουρδελιαρης έγινες επιχειρηματίας εσυ

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
81
Νομίζω οτι ολα εχουν την τιμή τους
Τι να κανεις με αυτες ρε φιλε με τους δρακουλες των καρπαθιων..βλαμενες και οι δυο ειναι στοκοι..Μεινε μακρια γνωμη μου κοροιδευουν οταν ειναι μαζι και η μανα βριζει η καριολα στο ασχετο..

Τελευταία τροποποίηση:

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
81
Nέος εδώ!Πόσο χάλια είναι αυτή η δρακουλίνα !την πλησίαζα την κοίταξα και με έβρισε το φρικιό! Ησύλβια το ξωτικό υπάρχει?
Χαλια ειναι ρε φιλε σαπιοδοντου..Ναι βριζει η γαμιολα εμενα με εβρισε την εριξα καντηλια και εγω..Αλλα δεν ξανασχοληθηκα γιατι οκ χανει λαδια οσο ασχολεισαι με τον τρελο γινεσαι και εσυ....Εν τω μεταξυ δεν την εχω γαμησει διοτι ειναι σαβουρα ουτε την πλησιασα για να την ρωτησω τα δεοντα στο ασχετο με εβρισε.Ειχα σταματησει να μιλησω στο τηλ και περναγε απο εκει την κοιταξα και ξεκινησε να βριζει την εβρισα και εγω και εφυγε..Μην την δινετε μαγκες λεφτα οσοι την πηδατε δεν αξιζει εχει μεγαλο στομα η σαβουρα ας πεινασει..

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
81
Λες να παίζουν ντουετακι με σονια??? Καλη φαση
Οχι ρε τι ντουετο δεν νομιζω κοιτα εγω δεν της εχω παρει για να ξερω αλλα το εχουν αναλυσει οι συναδελφοι.Αλλα να σου πω μια μερα την κυνηγουσε να την δειρει ο δρακουλας (η μανα της) την σονια την κυνηγουσε με μια σκουπα ειχε γινει σκηνικο λαικης αγορας..Τρελες ειναι ρε και οι δυο..:grin::grin::grin::grin::grin::grin:

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
81
Φίλε με είπε τέρας η Δρακουμέλ. μόλις την πλησίασα έφυγα τρέχοντασ,πάτησα και σκατά παναθεμάτην
Ε καλα σε ειπε τερας το τερας των καρπαθιων ο δρακουλας..:grin::grin::grin::grin::grin:μαζεμα σε τρελοκομειο θελει μαζι με τον γαμαθ να κανουν παρεα..Εμενα με ειχε νευριασει πολυ δεν γουσταρω να με βρισουν αλλα οκ ειναι γυναικα ειναι και τρελη τι να μπλεξεις αλλιως αμα ηταν αντρας θα τον ειχα ξαπλωσει..

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Πέρασμα ποδαράτα κατά τις 9 η ώρα μια που ήμουν στην περιοχή, κουρασμένος αλλά με υλικό που απαιτούσε ξεφόρτωμα. Μίλησα με 3 κοπέλες, όλες ακατέβατα στα 20/30ε (όχι ότι έχει σημασία..), υπόψιν ότι δεν έχω γνώση της πιάτσας εδώ και χρόνια, πάντως μια γνώριμη την πέτυχα. Πρώτα μίλησα με την Ρία επί της Μοναστηρίου. Λεπτή, περιποιημένη, όμορφη θα έλεγα, γύρω στα 40. Κατεβαίνοντας Γιαννιτσών βλέπω μια μελαχρινή με ωραίο κωλαράκι να περπατάει, την πλησιάζω, γυρνάει και την αναγνωρίζω: το όνομά της Νίνα, την είχα πάρει από τον κώλο με ένα εικοσάρικο πριν καμιά δεκαριά χρόνια και μάλιστα είχα γράψει εδώ. "Είκοσι και τριάντα", "κάνεις και κώλο ε; "ναι με πενήντα". Γυρνάω και φεύγω, αλλά μέσα σε δύο λεπτά μου γίνεται κάγκελο και κάνω αναστροφή σε φάση καρτούν. Είμαι συναισθηματικός άνθρωπος τι να κάνουμε, επαναληπτικά γαμήσια μετά από χρόνια με συγκινούνε. Ακόμα πιο ό,τι να ναι συνέχεια, εκεί που γυρίζω, πέφτω αμέσως στη Στεφανία, όμορφη και χαμογελαστή petite τσιγγανοπούλα και ξεχνάω προς στιγμήν το κωλαράκι της Νίνας. Πότε πήγαμε καβάτζα, πότε με πήρε τσιμπούκι, πότε έχυσα, όλα αυτά σε 5-6 λεπτά max. Αλλά καλό τσιμπούκι μαν και ξεφόρτωσα..λοιπόν έχει πολύ υλικό προς διερεύνηση, όταν βρω χρόνο θα ξαναπεράσω και θα τις παίρνω τρεις-τρεις άνευ πλάκας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom