Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
697
Πόντοι
301
Live μετάδοση από πιάτσα ξεκινώντας από γενιτσον άδεια η οδός μια σκουρόχρωμη μόνο από την αριστερή πλευρά πηγαίνοντας για ΚΤΕΛ προς την διχάλα είχε δυο γυναίκες μια ψηλή και μια μαυρομαλλα επι της μοναστηριού στα μηχανάκια απέναντι από την στάση μια συμπεθέρα η μεγάλη σε ηλικία αλλά τρελιαρα όπου τιμήθηκε για μια πίπα ξεφόρτωμα!!
Να προτιμάτε έξω και ας βρέχει διότι μυρίζει ολίγον τι!!!! Καλά γαμησια

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.942
Πόντοι
201
Την είδα κι εγώ αυτήν χθες γύρω στις 730 αν λέμε με ένα κάτι σαν μπεζ καφέ μπουφάν.
Ήταν τόσο βαμμένη που λέω ρε συ μπας και είναι κάνα τρανς και δεν πλησίασα.
Δεν ηταν τρανς την ιδια λεμε αν ηταν στη περιοχη που λεω..πολυ καυλιαρα τερμα βαμενη...σου τον ρουφαει και στον κανει ουρανιο τοξο απο τα χρωματα πανω της

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.105
Πόντοι
3.796
Πέρασμα κατά τις 23:00 προς έρευνα του τυφώνα Μητσοτάκη.
Χαλαρά τα πράγματα στην πιάτσα .
Στην Μοναστηρίου ήταν μόνο η Σύλβια .
Στο σημείο της Αλβανίδας ήταν μια Βουλγάρα με κολλητή δερμάτινη φούστα και μαύρο μπουφάν αλλά δεν κατάλαβα ποια ήταν .
Στο one Salonika μια ξανθιά με μακρύ μπουφάν μαύρο και γυαλιά με μαύρο σκελετό μου έκανε νόημα ,δεν είμαι σίγουρος αλλά έμοιαζε την κατσαρίδα,παίζει να έβαψε το μαλλί ;
Στο στενό μετά την διχάλα δύο πρεζουδες αδύνατες που δεν έχω ξανά δει ,αλλά ήταν σε άλλη φάση η μία χόρευε ,απορώ έχουν καταλάβει ότι πιατσαρουν ;
Επίσης απέναντι από την Ντανιέλα στους κάδους ήταν η Χρύσα πλέον άρχισε να μπαίνει στο στοιχείο της ,την διχάλα δλδ..
Και εκεί μου ήρθε η απορία ,δεν θυμάμαι ποιοι είχαν αναφέρει ότι την είδαν τελευταία σε καλή κατάσταση,αλλά μάλλον δεν ξέρανε ποτέ τη Χρύσα σε καλή κατάσταση ή τους αρέσει αυτό το θέαμα .
Πρόσωπο πρισμενο λες και μπήκε σε σφιγκοφωλια και μαλλί και ρούχα ατιμελητα,φορούσε το περσινό κολάν .
Παρόλα αυτά φορτώνονταν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.264
Πόντοι
201
Στο σημείο της Αλβανίδας ήταν μια Βουλγάρα με κολλητή δερμάτινη φούστα και μαύρο μπουφάν αλλά δεν κατάλαβα ποια ήταν .
Στο one Salonika μια ξανθιά με μακρύ μπουφάν μαύρο και γυαλιά με μαύρο σκελετό μου έκανε νόημα ,δεν είμαι σίγουρος αλλά έμοιαζε την κατσαρίδα,παίζει να έβαψε το μαλλί ;
Στο στενό μετά την διχάλα δύο πρεζουδες αδύνατες που δεν έχω ξανά δει ,αλλά ήταν σε άλλη φάση η μία χόρευε ,απορώ έχουν καταλάβει ότι πιατσαρουν ;
Επίσης απέναντι από την Ντανιέλα στους κάδους ήταν η Χρύσα πλέον άρχισε να μπαίνει στο στοιχείο της ,την διχάλα δλδ..
Και εκεί μου ήρθε η απορία ,δεν θυμάμαι ποιοι είχαν αναφέρει ότι την είδαν τελευταία σε καλή κατάσταση,αλλά μάλλον δεν ξέρανε ποτέ τη Χρύσα σε καλή κατάσταση ή τους αρέσει αυτό το θέαμα .
Πρόσωπο πρισμενο λες και μπήκε σε σφιγκοφωλια και μαλλί και ρούχα ατιμελητα,φορούσε το περσινό κολάν .
Φίλε μου, το είχα γράψει κάπου, την είδα μέρα και τρομοκρατήθηκα. Νηφάλιος και μέρα, πρέπει να είσαι απολύτως ό,τι να ναι για να γαμήσεις αυτό το πράγμα. Δείτε την για πλάκα μέρα και θυμηθείτε το μετά από κανα δυό ποτάκια και νύχτα.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.942
Πόντοι
201
Εγω ειχα γραψει πριν λιγο καιρο οτι την ειχα δει σε καλη κατασταση....ηταν φορα που την ειχα δει να λειτουργει νορμαλ και καθολου χαμενη..ισως εκεινη την ημερα να μην ειχε παρει εξτρα δοση...πριν λιγες μερες την ξαναειδα και εμοιαζε με τον Μικι Ρουρκ οντως και δυστυχως.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.105
Πόντοι
3.796
Εγω ειχα γραψει πριν λιγο καιρο οτι την ειχα δει σε καλη κατασταση....ηταν φορα που την ειχα δει να λειτουργει νορμαλ και καθολου χαμενη..ισως εκεινη την ημερα να μην ειχε παρει εξτρα δοση...πριν λιγες μερες την ξαναειδα και εμοιαζε με τον Μικι Ρουρκ οντως και δυστυχως.
Το έγραψα χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα.
Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί εγώ την έπαιρνα στα καλά της συχνά κάποτε και όταν άρχισε να κατηφορίζει την έκοψα ,δύσκολα θα γυρνούσε στην πριν κατάσταση ,εχθές απλά ήταν ένα ακόμα πρεζόνι της διχάλας δεν έμοιαζε με τίποτα άλλο .

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.942
Πόντοι
201
Το έγραψα χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα.
Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί εγώ την έπαιρνα στα καλά της συχνά κάποτε και όταν άρχισε να κατηφορίζει την έκοψα ,δύσκολα θα γυρνούσε στην πριν κατάσταση ,εχθές απλά ήταν ένα ακόμα πρεζόνι της διχάλας δεν έμοιαζε με τίποτα άλλο .
Τι να προσβαλλεις βρε Ντιου σιγα..εγω αν και χρονια τωρα στη πιατσα τωρα μαθαινω ονοματα ακομα...παντως προχτες ηταν νηφαλια εντονα βαμμενη οταν το εγραψα..αλλα την ειδα και εγω μετα αλλη μερα και στεναχωρεθηκα με τη κατασταση αστο κλαφτα..ισως επειδη την ειχα δει απο μακρια....

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.105
Πόντοι
3.796
Τι να προσβαλλεις βρε Ντιου σιγα..εγω αν και χρονια τωρα στη πιατσα τωρα μαθαινω ονοματα ακομα...παντως προχτες ηταν νηφαλια εντονα βαμμενη οταν το εγραψα..αλλα την ειδα και εγω μετα αλλη μερα και στεναχωρεθηκα με τη κατασταση αστο κλαφτα..ισως επειδη την ειχα δει απο μακρια....
Την έφαγε η διχάλα ,σαν το τρίγωνο των Βερμούδων είναι

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.122
Πόντοι
1.056
Την έφαγε η διχάλα ,σαν το τρίγωνο των Βερμούδων είναι
Πραγματικά είναι κρίμα, ειδικα για κοπέλες που έχω δει η και που γνώριζα από τον κύκλο μου και πως κατάντησαν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στο fb όπου βγήκε προτεινόμενη μια παλιά συμμαθήτρια και στο Φρεντ λίστ ανακάλυψα σχεδόν όλες στην πιατσα. Τωρινές και παλιές. Αστα να πανε. Κορίτσια σαν τα κρύα νερά και λες μα πως;

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.942
Πόντοι
201
Εθεαθη νεο παλιο αιμα στη πιατσα...ειχα καιρο να τη δω μη ρωτησετε ονομα ξερετε δεν τα παω καλα εξναι το τελευταιο που με νοιαζει να ρωτησω..ατημενη στο αδιεξοδο μπροστα στα box now.Ψηλοτακουνο μπλε μινι φουστα σκουλαρικι στη μυτη και στο κατω χειλος ωραια βαμμενη για τα δεδομενα...δεν παρεπεμπε σε πρεζα καθολου εκτος και αν ηταν στην αρχη..μου εκραξε τα πρεζακια οσο μιλησαμε και πριν παμε παρασυνθημα μου κανε προταση για ακαπωτο...καπου εκει εκανα στροφη και εφυγα....παντως πολυ ομορφη γυναικα...ενημερωτικα τιμοκαταλογος λιγο πιο πανω απο διχαλας..δυστυχως δεν πηρα..τωρα ειναι εκει στημενη

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.168
Πόντοι
7.095
Εθεαθη νεο παλιο αιμα στη πιατσα...ειχα καιρο να τη δω μη ρωτησετε ονομα ξερετε δεν τα παω καλα εξναι το τελευταιο που με νοιαζει να ρωτησω..ατημενη στο αδιεξοδο μπροστα στα box now.Ψηλοτακουνο μπλε μινι φουστα σκουλαρικι στη μυτη και στο κατω χειλος ωραια βαμμενη για τα δεδομενα...δεν παρεπεμπε σε πρεζα καθολου εκτος και αν ηταν στην αρχη..μου εκραξε τα πρεζακια οσο μιλησαμε και πριν παμε παρασυνθημα μου κανε προταση για ακαπωτο...καπου εκει εκανα στροφη και εφυγα....παντως πολυ ομορφη γυναικα...ενημερωτικα τιμοκαταλογος λιγο πιο πανω απο διχαλας..δυστυχως δεν πηρα..τωρα ειναι εκει στημενη
Πιθανόν κατσαρίδα

Drimonap

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2024
Like
80
Πόντοι
0
Επιστροφή μετά από μερικές ημέρες αποχής λόγω ανωτέρας βίας και αφού δεν βρέθηκε κάτι... αξιόλογο... επιστροφή στη Σύλβια σταθερή αξία

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.942
Πόντοι
201
Πιθανόν κατσαρίδα
Οχι δεν ηταν η κατσαριδα τη κατσαριδα τη ξερω...αλλη ηταν την θυμηθηκα απο πιο παλια αλλα δεν ξερω ονομα..η Κατσαριδα μεχρι αδιεξοδο πηγαινε?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.521
Πόντοι
2.356
Οχι δεν ηταν η κατσαριδα τη κατσαριδα τη ξερω...αλλη ηταν την θυμηθηκα απο πιο παλια αλλα δεν ξερω ονομα..η Κατσαριδα μεχρι αδιεξοδο πηγαινε?
Κανε μία περιγραφή ηλικία τι ωρα κλπ

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.942
Πόντοι
201
Κανε μία περιγραφή ηλικία τι ωρα κλπ
Τωρα πριν λιγο..γυρω στα 40 την εκοψα πιασμενο κοτσιδα ισιο μαλι μαυρο ωραιο βαψιμο φορουσε μπουφαν αλλα δεν ηταν χοντρη αδυνατο ποδι φανηκε με ψηλοτακουνο μπλε ελληνικα καλα αλλα σπασμενη προφορα.

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
796
Πόντοι
81
Στο ειχα πει dewarss ειναι χαλια οπως και στον ιλουζιον νομιζω.. Αδυνατισε εχει πρησμενη κοιλια και μαπα..Μεσα στην βρωμα ειναι εμφανη πλεον οτι εχει μπλεξει χοντρα..Ακμη ειχε και πριν..Και εγω οσες φορες την ειδα εκει απεναντι απο ντανιελα η στην διχαλα ειναι..Κριμα αν προσεχε και δεν γινοταν πρεζου ηταν μετριο προς καλο κομματι για δεδομενα πιατσας..

PazzFuzz

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
64
Πόντοι
0
Τις τελευταιες μερες τιμηθηκαν μαλεβη, ερικα και βικτωρια αξιολογες ολες τους.. η μαλεβη πολυ ομορφη και σου μαθαινει το παθητικο με τον τροπο της, η ερικα κωλαρα και τσιμπουκαρα και η βικτωρια καυλιαρα μεγαλων διαστασεων με κωλαρα .. κριμα που ενω εχει πολλες τρανς στο κανε σεξ δε παιζουν πιατσα..

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
176
Πόντοι
1
Ρε παιδιά, αυτη η διχάλα που λετε ειναι το τρίγωνο απεναντι απο τον Γιαννιρη? Εκει που εχει ενα βενζινάδικο? Εχω περασει αρκετές φορές ειτε απο μοναστηριου για γιαννιτσων ειτε για να βγω στην μοναστηρίου και δεν ετυχε ποτε να εχει κοπελες εκει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom