Δηλαδή το σκυλί θα έπαιρνε μάτι τσάμπα???Μολις περασα..μια ξανθια με το σκυλακι κανει πιατσα φορτώνεις με το σκυλι ειπε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Monadikosss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 1.864
- Πόντοι
- 201
Επρεπε να το χρεωσω χαχαχχα..η ασυγκεκριμενη εκανε πιατσα απεναντι απο τη παιδικη χαραΔηλαδή το σκυλί θα έπαιρνε μάτι τσάμπα???
Καινούρια λες;Μολις περασα..μια ξανθια με το σκυλακι κανει πιατσα φορτώνεις με το σκυλι ειπε
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 1.056
Μπα. Μια που κανει βόλτα τον σκύλο και πιάνει κουβέντα με τον στραβοπερουκα η το άλλο τρανςΚαινούρια λες;
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.241
- Πόντοι
- 2.356
Ας ότι θυμάμαι δεν αξίζει η κάνω λάθοςΜπα. Μια που κανει βόλτα τον σκύλο και πιάνει κουβέντα με τον στραβοπερουκα η το άλλο τρανς
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.796
- Πόντοι
- 446
Πανω στην τρελα μπορεις να χωσεις και το σκυλι; σε ειπε τιποτα αν κανουν duo μαζι;Μολις περασα..μια ξανθια με το σκυλακι κανει πιατσα φορτώνεις με το σκυλι ειπε
Monadikosss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 1.864
- Πόντοι
- 201
Εκλαψα δεν ρωτησα χαχαχαχχαχαχ...παντως ναι την εχω ξαναδει ανάμειξη τρανσογυναικας ειναι κατι τετοιο ε λεω ας σταματησω να πω ενα γεια..χτες ηταν και η κυρια Νταιζη αλλαξε ποστο πηγε μπροστα στο αδιεξοδο με μακρυ μαυρο παλτο φουλ βαμμενηΠανω στην τρελα μπορεις να χωσεις και το σκυλι; σε ειπε τιποτα αν κανουν duo μαζι;
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 1.056
Δεν νομίζω να είναι τραβελι. Αυτη με το σκυλοΕκλαψα δεν ρωτησα χαχαχαχχαχαχ...παντως ναι την εχω ξαναδει ανάμειξη τρανσογυναικας ειναι κατι τετοιο ε λεω ας σταματησω να πω ενα γεια..χτες ηταν και η κυρια Νταιζη αλλαξε ποστο πηγε μπροστα στο αδιεξοδο με μακρυ μαυρο παλτο φουλ βαμμενη
Monadikosss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 1.864
- Πόντοι
- 201
Την εχει παρει κανεις γνωριζουμε?παντως οτι το προσωπο της ειναι ακρως πειραγμενο σε βαθμο που μονο οι τραβεστι κανουν ειναι αποδεκτο ετσι?χτες σταματησα και σε μια κρος ας πουμε που ηταν οτι πιο γυναικειο υπηρχε στη πιατσα...αν εξαιρεσεις οτι εχει ψωλη πατουσε κατω και αλβα και πολλες ακομη γυναικεια φωνη.την ειχα δει και παλιοτερα..δεν δοκιμασα αλλα θα επιχειρησω στα κοντα.Δεν νομίζω να είναι τραβελι. Αυτη με το σκυλο
kwlomparas1
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2024
- Like
- 384
- Πόντοι
- 21
Που την πέτυχες την κρος και τι ώραΤην εχει παρει κανεις γνωριζουμε?παντως οτι το προσωπο της ειναι ακρως πειραγμενο σε βαθμο που μονο οι τραβεστι κανουν ειναι αποδεκτο ετσι?χτες σταματησα και σε μια κρος ας πουμε που ηταν οτι πιο γυναικειο υπηρχε στη πιατσα...αν εξαιρεσεις οτι εχει ψωλη πατουσε κατω και αλβα και πολλες ακομη γυναικεια φωνη.την ειχα δει και παλιοτερα..δεν δοκιμασα αλλα θα επιχειρησω στα κοντα.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 813
- Πόντοι
- 4.535
Όλα τα ξέρεις και τα θυμάσαι εσύ... Εμένα μόνο ξεχνάςΑς ότι θυμάμαι δεν αξίζει η κάνω λάθος
(Κάτι προσωπικά μου λέω(ξέρει ο Humie)...μην ενοχλείστε!)
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.963
- Πόντοι
- 3.796
Φίλοι μου θέλω να επισημάνω να δίνετε περισσότερες περιγραφές ,λίγο πιο αναλυτικές.
Μία με μαύρα ,μία με ξανθά και μία με σκύλο δεν λέει κάτι .
Δεν βοηθάει και σε όλους μας να βρούμε πιο εύκολα τις κοπέλες .
Βάζω στοίχημα ότι από χθες οποία σκύλομανα έβγαλε το σκυλί της για κατούρημα Γιαννιτσών και Μοναστηρίου έφαγε πέσιμο σίγουρα ..
-ποσα παίρνεις μωρη αγριόφατσα,θέλω και τον σκύλο μαζί με 30 ..
Και τέτοια .
Πλέον η Γιαννιτσών μέχρι και τις 00:00 είναι πολυσύχναστος δρόμος λόγο και του εμπορικού και των κατοίκων ,
πολλές φορές παραλίγο ακόμα και εγώ να ξεγελαστω από κοπέλες άσχετες οι οποίες μπορεί να περιμένουν λεωφορείο ή βγαίνουν από το εμπορικό ,αλλά κάποιος άπειρος σίγουρα την κάνει την μαλακια και σταματάει.
Επίσης και το κρος που αναφέρθηκε δεν αναφέρθηκε σημείο .
Αυτή με το μακρύ μπουφάν στην χλόης που μάλλον αναφέρθηκε ότι είναι παλιά ,περιγραφή ;
Τελικά βρήκαμε και ποια είναι η άλλη η παλιά προ ημερών η "φίλη " της Χρύσας;
Βάζω στοίχημα ότι από χθες οποία σκύλομανα έβγαλε το σκυλί της για κατούρημα Γιαννιτσών και Μοναστηρίου έφαγε πέσιμο σίγουρα ..
Και τέτοια .
Πλέον η Γιαννιτσών μέχρι και τις 00:00 είναι πολυσύχναστος δρόμος λόγο και του εμπορικού και των κατοίκων ,
πολλές φορές παραλίγο ακόμα και εγώ να ξεγελαστω από κοπέλες άσχετες οι οποίες μπορεί να περιμένουν λεωφορείο ή βγαίνουν από το εμπορικό ,αλλά κάποιος άπειρος σίγουρα την κάνει την μαλακια και σταματάει.
Αυτή με το μακρύ μπουφάν στην χλόης που μάλλον αναφέρθηκε ότι είναι παλιά ,περιγραφή ;
Monadikosss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 1.864
- Πόντοι
- 201
Ε στο κλασικο σημειο κτηνιατρικη.πλεον απο την Γιαννιτσων μερια εχει πεσει σκοτος στην καθετηΠου την πέτυχες την κρος και τι ώρα
Monadikosss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 1.864
- Πόντοι
- 201
Αφου ειπα ρε Ντιου απεναντι απο τη παιδικη χαρα μη με βαλεις να μαρκαρω χάρτη.....οσον αφορα τη 'φιλη' της Χρυσας κανω βολτες τελευταιο καιρο δεν τη ξαναπετυχα οσο και αν το παλεψα..ουτε την Ευα που σας ειχα πει εχω ξαναπετυχει απο τοτε...Φίλοι μου θέλω να επισημάνω να δίνετε περισσότερες περιγραφές ,λίγο πιο αναλυτικές.
Και τέτοια .
ΥΓ.το σκυλι ηταν λευκου χρωματος ρατσα κοινη ευρωπαικη με μαυρο λουρι
Ελπιζω να βοηθησα...
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 636
- Πόντοι
- 86
Πάρτε την ρε μαλακές και κάντε ένα doggy μαζί της και μην το υπεραναλυουμε.
την πήρα γω
Monadikosss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 1.864
- Πόντοι
- 201
Μερακλης
την πήρα γω