Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.736
Πόντοι
7.095
Την είδα κι εγώ αυτήν χθες γύρω στις 730 αν λέμε με ένα κάτι σαν μπεζ καφέ μπουφάν.
Ήταν τόσο βαμμένη που λέω ρε συ μπας και είναι κάνα τρανς και δεν πλησίασα.

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Live μετάδοση από πιάτσα ξεκινώντας από γενιτσον άδεια η οδός μια σκουρόχρωμη μόνο από την αριστερή πλευρά πηγαίνοντας για ΚΤΕΛ προς την διχάλα είχε δυο γυναίκες μια ψηλή και μια μαυρομαλλα επι της μοναστηριού στα μηχανάκια απέναντι από την στάση μια συμπεθέρα η μεγάλη σε ηλικία αλλά τρελιαρα όπου τιμήθηκε για μια πίπα ξεφόρτωμα!!
Να προτιμάτε έξω και ας βρέχει διότι μυρίζει ολίγον τι!!!! Καλά γαμησια

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.798
Πόντοι
201
Την είδα κι εγώ αυτήν χθες γύρω στις 730 αν λέμε με ένα κάτι σαν μπεζ καφέ μπουφάν.
Ήταν τόσο βαμμένη που λέω ρε συ μπας και είναι κάνα τρανς και δεν πλησίασα.
Δεν ηταν τρανς την ιδια λεμε αν ηταν στη περιοχη που λεω..πολυ καυλιαρα τερμα βαμενη...σου τον ρουφαει και στον κανει ουρανιο τοξο απο τα χρωματα πανω της

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.931
Πόντοι
3.796
Πέρασμα κατά τις 23:00 προς έρευνα του τυφώνα Μητσοτάκη.
Χαλαρά τα πράγματα στην πιάτσα .
Στην Μοναστηρίου ήταν μόνο η Σύλβια .
Στο σημείο της Αλβανίδας ήταν μια Βουλγάρα με κολλητή δερμάτινη φούστα και μαύρο μπουφάν αλλά δεν κατάλαβα ποια ήταν .
Στο one Salonika μια ξανθιά με μακρύ μπουφάν μαύρο και γυαλιά με μαύρο σκελετό μου έκανε νόημα ,δεν είμαι σίγουρος αλλά έμοιαζε την κατσαρίδα,παίζει να έβαψε το μαλλί ;
Στο στενό μετά την διχάλα δύο πρεζουδες αδύνατες που δεν έχω ξανά δει ,αλλά ήταν σε άλλη φάση η μία χόρευε ,απορώ έχουν καταλάβει ότι πιατσαρουν ;
Επίσης απέναντι από την Ντανιέλα στους κάδους ήταν η Χρύσα πλέον άρχισε να μπαίνει στο στοιχείο της ,την διχάλα δλδ..
Και εκεί μου ήρθε η απορία ,δεν θυμάμαι ποιοι είχαν αναφέρει ότι την είδαν τελευταία σε καλή κατάσταση,αλλά μάλλον δεν ξέρανε ποτέ τη Χρύσα σε καλή κατάσταση ή τους αρέσει αυτό το θέαμα .
Πρόσωπο πρισμενο λες και μπήκε σε σφιγκοφωλια και μαλλί και ρούχα ατιμελητα,φορούσε το περσινό κολάν .
Παρόλα αυτά φορτώνονταν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Πέρασμα κατά τις 23:00 προς έρευνα του τυφώνα Μητσοτάκη.
Χαλαρά τα πράγματα στην πιάτσα .
Στην Μοναστηρίου ήταν μόνο η Σύλβια .
Στο σημείο της Αλβανίδας ήταν μια Βουλγάρα με κολλητή δερμάτινη φούστα και μαύρο μπουφάν αλλά δεν κατάλαβα ποια ήταν .
Στο one Salonika μια ξανθιά με μακρύ μπουφάν μαύρο και γυαλιά με μαύρο σκελετό μου έκανε νόημα ,δεν είμαι σίγουρος αλλά έμοιαζε την κατσαρίδα,παίζει να έβαψε το μαλλί ;
Στο στενό μετά την διχάλα δύο πρεζουδες αδύνατες που δεν έχω ξανά δει ,αλλά ήταν σε άλλη φάση η μία χόρευε ,απορώ έχουν καταλάβει ότι πιατσαρουν ;
Επίσης απέναντι από την Ντανιέλα στους κάδους ήταν η Χρύσα πλέον άρχισε να μπαίνει στο στοιχείο της ,την διχάλα δλδ..
Και εκεί μου ήρθε η απορία ,δεν θυμάμαι ποιοι είχαν αναφέρει ότι την είδαν τελευταία σε καλή κατάσταση,αλλά μάλλον δεν ξέρανε ποτέ τη Χρύσα σε καλή κατάσταση ή τους αρέσει αυτό το θέαμα .
Πρόσωπο πρισμενο λες και μπήκε σε σφιγκοφωλια και μαλλί και ρούχα ατιμελητα,φορούσε το περσινό κολάν .
Παρόλα αυτά φορτώνονταν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Φίλε μου, το είχα γράψει κάπου, την είδα μέρα και τρομοκρατήθηκα. Νηφάλιος και μέρα, πρέπει να είσαι απολύτως ό,τι να ναι για να γαμήσεις αυτό το πράγμα. Δείτε την για πλάκα μέρα και θυμηθείτε το μετά από κανα δυό ποτάκια και νύχτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom