Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.081
Πόντοι
2.356
Γιαννιτσών πλεον κ οχι μοναστηριου. Ενα στενο πριν την Κωλέττη κ παρα διπλα απο τα today. Καμια φορα βγαινει κ καθημερινές απογευμα.
Με την μόνη διάφορα ότι δεν έχει το Κόρμακι φιδίσιο όπως παλιά επειδή είναι έγκυος κ σε προχωρημένο στάδιό

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Κοκκινομαλλα δεν ήταν αυτή?
Μαυρομαλλα κ παλι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με την μόνη διάφορα ότι δεν έχει το Κόρμακι φιδίσιο όπως παλιά επειδή είναι έγκυος κ σε προχωρημένο στάδιό
Ναι το εχω καταλαβει

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Έπειτα από καιρό λόγω που έλειπα στο εξωτερικό επανήλθα Θεσσαλονίκη, 2 μερες συνεχόμενες που βγήκα θεωρό ότι χειρότερα από ότι την άφησα πριν 2 χρόνια.

Η Αλβανίδα η Μαρία εκει στην θέση της πλεων ουτε εντύπωση δεν μου κανει, επίσης η Ελένη η ξανθιά η οποία ήταν και αυτή μαζί της εχει ξεψαρώσει και μάλλον έχει πειράξει χείλη, καποτε επερνε πιπα με σκυμένο το κεφάλι τώρα την είδα να θέλει να μας γαμήσι κι’ ολας.

Αα ναι είδα πριν το today 2 καινούργια για μενα τα οποία το ένα ψιλό μου φάνηκε trans το άλλο όμως το καυλάκι ηταν γαμευσιμο. Είναι και οι 2 trans ή το κοντό είναι οπως την γέννησε η μανα της. Επίσης από υπηρεσίες ξέρει κανεις που εχει όρεξη να μου πει.

Εψαξα στα παραπάνω σχόλια δεν δεν βρήκα κατι γι αυτές η δεν καταλαβα.
καθε πληροφορία δεκτή

ευχαριστώ

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Έπειτα από καιρό λόγω που έλειπα στο εξωτερικό επανήλθα Θεσσαλονίκη, 2 μερες συνεχόμενες που βγήκα θεωρό ότι χειρότερα από ότι την άφησα πριν 2 χρόνια.

Η Αλβανίδα η Μαρία εκει στην θέση της πλεων ουτε εντύπωση δεν μου κανει, επίσης η Ελένη η ξανθιά η οποία ήταν και αυτή μαζί της εχει ξεψαρώσει και μάλλον έχει πειράξει χείλη, καποτε επερνε πιπα με σκυμένο το κεφάλι τώρα την είδα να θέλει να μας γαμήσι κι’ ολας.

Αα ναι είδα πριν το today 2 καινούργια για μενα τα οποία το ένα ψιλό μου φάνηκε trans το άλλο όμως το καυλάκι ηταν γαμευσιμο. Είναι και οι 2 trans ή το κοντό είναι οπως την γέννησε η μανα της. Επίσης από υπηρεσίες ξέρει κανεις που εχει όρεξη να μου πει.

καθε πληροφορία δεκτή

ευχαριστώ
Λογικα φιλος θα λες το ντουετο....τρανς κ γυναικα. Στελλα κ Ελενη. Απ οτι λενε τα παιδια παραπανω η κοντουλα(Ελενη) ειναι εγκυος. Το καλοκαιρι τις πηρα στο αυτοκινητο για στοματικο μονο. Εχω γραψει. Καποια παιδια ομως εκαναν σοβαρα παραπονα. Γι αυτο αν τις παρεις προσεχε τι συμφωνια θα κανεις. Πες ακριβως τι κ πως για να μην χασεις λεφτα.

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Λογικα φιλος θα λες το ντουετο....τρανς κ γυναικα. Στελλα κ Ελενη. Απ οτι λενε τα παιδια παραπανω η κοντουλα(Ελενη) ειναι εγκυος. Το καλοκαιρι τις πηρα στο αυτοκινητο για στοματικο μονο. Εχω γραψει. Καποια παιδια ομως εκαναν σοβαρα παραπονα. Γι αυτο αν τις παρεις προσεχε τι συμφωνια θα κανεις. Πες ακριβως τι κ πως για να μην χασεις λεφτα.
έρχεται και μονή της ή υποχρεωτικά και το τραβελι; πόσο ζηταει ξέρεις;

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.280
Πόντοι
1.076

καθε πληροφορία δεκτή

ευχαριστώ
Καλά είδες το καυλακι είναι καλό με τον κωλο εξω ήταν προχθές αλλά πάνε και οι δυο μαζί 20 και 20 έτσι μου είπαν προχθές που τις ρωτησα.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Εγω οταν τις πηρα μου ειπε παμε μονο μαζι. Εδωσα 20 για στοματικο εναλλαξ. Τωρα αν ερθει κ μονη δεν ξερω. Αλλα απ οτι λενε τα παιδια βγαινει κ μονη. Προσεχε στο ξαναλεω τι θα κανονισεις.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.081
Πόντοι
2.356
Ερχεται κ μόνη κ ζητάει 20/30 ανάλογα αλλά όπως είπα πιο πάνω είναι κοντά στον μήνα της

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.720
Πόντοι
736
Μαρία Αλβανίδα παίζει μόνη της πλέον στην πιάτσα. Δεν βοηθάει αυτό στο να μην είναι ξεπετα. Αλήθεια, βγαίνουν και τώρα ρε σεις που έχει ψωλοκρυο?

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Μακριά ... 30+30 έδωσα και μια μάπα πίπα με πήρε ο τραβελος και η άλλη ίσα ίσα ακούμπησε και υποτίθεται θα τις γαμούσα και τις δυο όπως είπαμε αρχισε να λεει αμα θες εμας τις δυο +60 σε ξενοδοχείο

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Σημερινή βόλτα... Μαρία Αλβανίδα σταθερή στο πόστο, παρακάτω Αναστασία ή αλλιώς Ελένη (ξανθιά), η μάνα της Σόνιας, Άννα βουλγάρα, Ντέζη στο ξενία απέναντι, Eurobank Σύλβια/Ντέζη, Βάσια.

Τελευταία τροποποίηση:

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Σημερινή βόλτα... Μαρία Αλβανίδα σταθερή στο πόστο, παρακάτω Αναστασία ή αλλιώς Ελένη (ξανθιά), η μάνα της Σόνιας, Άννα βουλγάρα, Ντέζη στο ξενία απέναντι, Eurobank Σύλβια/Ντέζη, Βάσια.
Χαιρεται φιλος. Ντεζη απεναντι απ το ξενοδοχειο κ Βασια αξιζουν επισκεψης; Να πω οτι μπορει να τις εχω δει αν δουλευουν κ Γιαννιτσων αλλα δεν τις γνωριζω...

adramelechs

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Κάνω και γω το πρώτο βήμα μου. Μαρία στη Γιαννιτσών, Ελληνίδα, μαύρο μαλλί μακρυ, καμιά 25 χρόνων, παχουλουλα, πείτε καμιά γνωμη

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
42
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια, ξέρει κανεις αν παιζει τπτ στην πιατσα κατά τις 6:30 -7:00 το πρωι?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.081
Πόντοι
2.356
Κάνω και γω το πρώτο βήμα μου. Μαρία στη Γιαννιτσών, Ελληνίδα, μαύρο μαλλί μακρυ, καμιά 25 χρόνων, παχουλουλα, πείτε καμιά γνωμη
Η οποία στέκεται σε ποιο σημείο
Για να ξέρεις όνομά πάει να πει την μίλησες
Πες μας κ τα υπόλοιπα τώρα

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.720
Πόντοι
736
Ρε σεις πέρασμα σήμερα και είχε δίπλα στην Αλβανίδα λίγο πιο κάτω (όπως πας προς κέντρο) μια μελαχρινή πρώτη φορά την έβλεπα και στην οποία δεν μπόρεσα να την πετύχω γιατί σταματούσαν όλοι . Νέο φρούτο? Ξέρει κανείς? Μελαχρινό σεξουλιαρικο φαινόταν.

drama4

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
80
Πόντοι
0
Ρε σεις πέρασμα σήμερα και είχε δίπλα στην Αλβανίδα λίγο πιο κάτω (όπως πας προς κέντρο) μια μελαχρινή πρώτη φορά την έβλεπα και στην οποία δεν μπόρεσα να την πετύχω γιατί σταματούσαν όλοι . Νέο φρούτο? Ξέρει κανείς? Μελαχρινό σεξουλιαρικο φαινόταν.
ναι ρε τσακαλε και γω το μπανισα σε μια φαση νομιζα ηταν η μαρια η αλβανιδα αλλα μετα στροφαρα και εκανα αναστροφη αλλα εχαθη...καυλιαρικο με κολαν ,,εσταζε..

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.081
Πόντοι
2.356
Αν ήταν στην γωνιά με αγίων πάντων απέναντί από τον Μπένυ είναι μία ξεπετά νομίζω Μαρία αν είναι κοντά στον Μπένυ το νου σας :piss: :alivedick:

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Ναζι καβλα στο μπλα μπλα αλλα μεχρι εκει. Αν μιλαμε για την Μαρια οπως λεει κ ο φιλος Humax.

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom