www.bourdela.tv/content/view/214/7/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]
Φίλε έχεις φιλοσοφίσει τη ζωή!
Φίλε έχεις φιλοσοφίσει τη ζωή!
Πολυ σωστα! Μερικοι στα αληθεια το λετε οτι ειστε υπερ των σχεσεων με τις πουτανες ;Τωρα σχεσεις με πουτανες καλυτερα ας μενουν στους οικους που δουλευουν και ως εκει.
Γιατι αν κανεις σχεση με πουτανα τα ιδια προβληματα που εχεις με την γυναικα σου αν οχι περισσοτερα εχεις να αντιμετοπισης.
Μα ρε παιδιά, το άρθρο αυτό δεν αναφέρει τίποτα περί σχέσεων με πουτάνες!!! Απλά θέλει να δείξει ότι και οι γκόμενες/γυναίκες μας πουτάνες είναι και μάλιστα πιο ασύμφορες!!!! Δεν είναι τυχαίο που λένε ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες! Διαφωνεί κανείς με αυτό?
Εγώ έχω χαλαρώσει, έχω περάσει καλά, έχω πάει με πουτάνα, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες έχουν την πουτανιά γραμμένη στο DNA τους...Εγώ.
Δεν θα καθήσω τώρα να σου το αναλύσω, δεν έχω όρεξη να αναλύω τα αυτονόητα.
Σκέψου όμως κάτι:
Όταν μια γυναίκα ΔΕΝ φερθεί "πουτανίστικα" σε μια σχέση το σερνικό σκαλώνει, βραχυκυκλώνει και δεν τραβάει πια.
Αν λοιπόν παρατήσεις στην άκρη αυτού του τύπου τις δηλώσεις και χαλαρώσεις έχεις πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να περάσεις καλά.
Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να αναρωτηθείς τι κάνεις εσύ και σου φέρονται όλες εκείνες που γνώρισες σαν πουτάνες;
Δεν γίνεται μια ζωή να έχουν οι άλλοι το άδικο....
Συμπάθα με κιολάς.
Μήπως "βγάζεις να πληρώσεις" χωρίς να χρειάζεται;
(σε καμία περίπτωση δεν λέω οτι οι γυναίκες είναι αθώες πάντα, αλλά το ισωπέδωμα δεν το μπορώ καθόλου.)
Για στείλε κάνα πμ στον γαμίκουλα που γουστάρει "πουτάνες"Ο άντρας γαμίκουλας και η γυναίκα "πουτάνα" (με την καλή και με την κακή (?) έννοια).
Εντάξει λοιπόν. Ραντεβού στο κωλάδικο next week. Να είσαι ντυμένη όπως το αβατάρ μου για να σε αναγνωρίσωCheck your pm persona
Εντάξει λοιπόν. Ραντεβού στο κωλάδικο next week. Να είσαι ντυμένη όπως το αβατάρ μου για να σε αναγνωρίσω
Το παρόν όχι.. Αλλά το παλαιότερο είναι Τσέκαρε φωτό.εγω να σε ρωτησω κατι..αυτα τα μουνια που βαζεις αβαταρ ειναι απο το ιντερνετ η δικα σου?
Το παρόν όχι.. Αλλά το παλαιότερο είναι Τσέκαρε φωτό.
Εγώ βρωμοδουλειές ;;;;;;;;μωρε καλα την ψιλιαστηκα τη δουλεια...βρωμοδουλεια μου φανηκαν τα αβαταρ σου...
Εγώ βρωμοδουλειές ;;;;;;;;