Νέα

Πουτάνες και «πουτάνες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stelios1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συμφωνω!!!!δοκιμασε να βγαλεις γκομενα την πουτανα!!!!!θα ζησεις στον παραδισο!!!εχουνε και λεφτα :)

Επισκέπτης
Το θεμα ειναι να κανεις την γιναικα σου να ειναι πουτανα στο κρεββατι.
Τοτε κατι εχεις πετυχει.
Τωρα σχεσεις με πουτανες καλυτερα ας μενουν στους οικους που δουλευουν και ως εκει.
Γιατι  αν κανεις σχεση με πουτανα τα ιδια προβληματα που εχεις με την γυναικα σου αν οχι περισσοτερα εχεις να αντιμετοπισης.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Τωρα σχεσεις με πουτανες καλυτερα ας μενουν στους οικους που δουλευουν και ως εκει.
Γιατι  αν κανεις σχεση με πουτανα τα ιδια προβληματα που εχεις με την γυναικα σου αν οχι περισσοτερα εχεις να αντιμετοπισης.
Πολυ σωστα! Μερικοι στα αληθεια το λετε οτι ειστε υπερ των σχεσεων με τις πουτανες ;  :idiot:

Επισκέπτης
Μα ρε παιδιά, το άρθρο αυτό δεν αναφέρει τίποτα περί σχέσεων με πουτάνες!!! Απλά θέλει να δείξει ότι και οι γκόμενες/γυναίκες μας πουτάνες είναι και μάλιστα πιο ασύμφορες!!!! Δεν είναι τυχαίο που λένε ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες! Διαφωνεί κανείς με αυτό? :grin:

Apollonia

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μα ρε παιδιά, το άρθρο αυτό δεν αναφέρει τίποτα περί σχέσεων με πουτάνες!!! Απλά θέλει να δείξει ότι και οι γκόμενες/γυναίκες μας πουτάνες είναι και μάλιστα πιο ασύμφορες!!!! Δεν είναι τυχαίο που λένε ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες! Διαφωνεί κανείς με αυτό? :grin:

Εγώ.
Δεν θα καθήσω τώρα να σου το αναλύσω, δεν έχω όρεξη να αναλύω τα αυτονόητα.
Σκέψου όμως κάτι:
Όταν μια γυναίκα ΔΕΝ φερθεί "πουτανίστικα" σε μια σχέση το σερνικό σκαλώνει, βραχυκυκλώνει και δεν τραβάει πια.
Αν λοιπόν παρατήσεις στην άκρη αυτού του τύπου τις δηλώσεις και χαλαρώσεις έχεις πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να περάσεις καλά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ.
Δεν θα καθήσω τώρα να σου το αναλύσω, δεν έχω όρεξη να αναλύω τα αυτονόητα.
Σκέψου όμως κάτι:
Όταν μια γυναίκα ΔΕΝ φερθεί "πουτανίστικα" σε μια σχέση το σερνικό σκαλώνει, βραχυκυκλώνει και δεν τραβάει πια.
Αν λοιπόν παρατήσεις στην άκρη αυτού του τύπου τις δηλώσεις και χαλαρώσεις έχεις πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να περάσεις καλά.
Εγώ έχω χαλαρώσει, έχω περάσει καλά, έχω πάει με πουτάνα, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες έχουν την πουτανιά γραμμένη στο DNA τους...  :boobies: :boobies:

Apollonia

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να αναρωτηθείς τι κάνεις εσύ και σου φέρονται όλες εκείνες που γνώρισες σαν πουτάνες;

Δεν γίνεται μια ζωή να έχουν οι άλλοι το άδικο....

Συμπάθα με κιολάς.

Μήπως "βγάζεις να πληρώσεις" χωρίς να χρειάζεται;

(σε καμία περίπτωση δεν λέω οτι οι γυναίκες είναι αθώες πάντα, αλλά το ισωπέδωμα δεν το μπορώ καθόλου.)

Επισκέπτης
Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να αναρωτηθείς τι κάνεις εσύ και σου φέρονται όλες εκείνες που γνώρισες σαν πουτάνες;

Δεν γίνεται μια ζωή να έχουν οι άλλοι το άδικο....

Συμπάθα με κιολάς.

Μήπως "βγάζεις να πληρώσεις" χωρίς να χρειάζεται;

(σε καμία περίπτωση δεν λέω οτι οι γυναίκες είναι αθώες πάντα, αλλά το ισωπέδωμα δεν το μπορώ καθόλου.)

ισοπεδωμα δεν ειναι...το θεμα ειναι που θα βρεις την γκομενα...αλλα επειδη αυτα εχουν αναλυθει απο ολους μας θα σου πω οτι εαν τα μυαλα καποιου ειναι σκατα οτι κ να κανεις οπως κ να φερθεις σκατα θα μεινουν...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Λυπάμαι που θα απογοητεύσω την apollonia αλλά συμφωνώ με τον ισχυρισμό του personagrata.
Είμαστε όλες, άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο και όντως είναι γραμμένο στα γονίδιά μας....
Ας μην εθελοτυφλούμε. Απλά έτσι είναι η φύση.
Ο άντρας γαμίκουλας και η γυναίκα "πουτάνα" (με την καλή και με την κακή (?) έννοια).

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ΟΚ περσόνα.
Το ραντεβού ισχύει  :dancing:
Μη μου το αλλάξεις  :dancing:

1personanongrata