Νέα

Πουτάνα και μητρότητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Κατ΄αρχάς να ρωτήσω, γιατί για τις εκδιδόμενες, χρησιμοποιούμε τη λέξη πουτάνα και όχι πόρνη. Από εμάς, που ως ένα σημείο έχουμε απενοχοποιήσει το "επάγγελμα", λόγω και της σχετικά συχνής επαφής μαζί τους, θα περίμενα να μην χρησιμοποιούμε το πιό απαξιωτικό-πιασάρικο πουτάνα. ΟΦ ΤΟΠΙΚ

Αναφορικά με το θέμα του νήματος, η θέση μου κατ΄αρχάς είναι όχι. Και φυσικά κάθετα αντίθετος στο να αποκτήσει παιδί γυναίκα που ήδη εκδίδεται. Η σχέση και η μητρότητα είναι από τα τιμήματα του επαγγέλματος. Αν τώρα έχει παιδί και αποφασίσει να βγει στο κλαρί, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να βρεθεί ο "καλοθελητής" που θα ενημερώσει το παιδί για τη μάνα. Και αυτό θα ήταν καταστροφικό για το παιδί, ανεξαρτήτως της ηλικίας του.

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Πουτανα και μητροτητα δεν ξερω αν συμβαδιζει αν και δε νομιζω.

Εγω ξερω οτι οσες ειναι μητερες τα αφηνουν τα παιδια στη χωρα τους, ερχονται εδω και κανουν το επαγγελμα τους, δε μαθαινει κανεις τι επαγγελμα κανουν γιατι λενε οτι δουλευουν σε ξενοδοχεια η καθαριζουν σπιτια κλπ κλπ, και οταν βγαλουν καποιο μαρουλι τοτε επιστρεφουν στη χωρα τους. Γι' αυτο και εχουν ημερομηνια ληξης πολλες πουτανες! Εγω δεν εχω συναντησει ποτε περιπτωση που να εχει η πουτανα το παιδι εδω, αλλα και αυτο να εχει συμβει, πριν προλαβει το παιδι να αρχισει να καταλαβαινει, τοτε θα εχει μαζεψει και τα απαραιτητα για να επιστρεψουν στην πατριδα τους!

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Κατ΄αρχάς να ρωτήσω, γιατί για τις εκδιδόμενες, χρησιμοποιούμε τη λέξη πουτάνα και όχι πόρνη. Από εμάς, που ως ένα σημείο έχουμε απενοχοποιήσει το "επάγγελμα", λόγω και της σχετικά συχνής επαφής μαζί τους, θα περίμενα να μην χρησιμοποιούμε το πιό απαξιωτικό-πιασάρικο πουτάνα. ΟΦ ΤΟΠΙΚ

Αναφορικά με το θέμα του νήματος, η θέση μου κατ΄αρχάς είναι όχι. Και φυσικά κάθετα αντίθετος στο να αποκτήσει παιδί γυναίκα που ήδη εκδίδεται. Η σχέση και η μητρότητα είναι από τα τιμήματα του επαγγέλματος. Αν τώρα έχει παιδί και αποφασίσει να βγει στο κλαρί, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να βρεθεί ο "καλοθελητής" που θα ενημερώσει το παιδί για τη μάνα. Και αυτό θα ήταν καταστροφικό για το παιδί, ανεξαρτήτως της ηλικίας του.

Καλά φαντάσου το παιδί να γίνει μπουρδελιάρης και σε επίσκεψη να πετύχει .. τη μαμά του !!!
Μπορεί να γίνει και δυνατό σενάριο για ταινία, κάπως δηλαδή όπως στη Στρέλα απ την ανάποδη

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Καλά φαντάσου το παιδί να γίνει μπουρδελιάρης και σε επίσκεψη να πετύχει .. τη μαμά του !!!
Μπορεί να γίνει και δυνατό σενάριο για ταινία, κάπως δηλαδή όπως στη Στρέλα απ την ανάποδη

Πωωω πω γαματο ακουγεται!! και για να την ψαρωσει να της πει.... θα περασω!

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Μία γυναίκα που ασκεί το επάγγελμα/λειτουργημα της πόρνης μπορεί να είναι ταυτόχρονα και μητέρα?

δεν μπορεί φίλε.
αυτό γινόταν μόνο την παλιά εποχή που δούλευαν χωρίς καπότα.

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Πάντως εμένα μου έχουν τύχει περιπτώσεις σε κουβέντα με κοπέλες του χώρου,να μου αναφέρουν ότι είναι μητέρες και μάλιστα και τις ηλικίες απ τα παιδιά τους.Οι περισσότερες δε,είναι και πιο σχολαστικές με θέματα υγιεινής και προφυλάξεων. Κάποια μάλιστα την είχα πετύχει και έξω,με τα 2 παιδιά της και υποθέτω την μάνα της(έμοιαζαν φατσικά και υπήρχε και ηλικιακή διαφορά).
Τώρα τι αρχές θα μεταφέρουν στα παιδιά τους..αυτό είναι μια άλλη ιστορία.Θα μου πεις βλέπουμε και τις άλλες που δεν ασκούν το επάγγελμα,αλλά επι της ουσίας είναι πουτανάρες και τις βλέπεις στον δρόμο και είναι τσιμπούκια και αυτές και οι κόρες τους...Υπερήφανος πατέρας και σύζυγος,αν δεν την έχει "κάνει"...
Πάντως δύσκολο το πόρνη και μάνα...Οι περισσότερες μάλλον έμειναν έγγυες και τις παράτησαν,οπότε αλλοδαπές, δεν έχουν οικογένειες -γνωστούς, τι πιο εύκολο και κερδοφόρο, δεν υπολογίζω ψυχικές απώλειες.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Παλιά υπήρχε ελληνίδα στο Ελης 3 , το μαγαζί τότε ήταν δικό της . Λιγο πριν φύγη , σε μιά τελευταία επίσκεψή μου , μου είπε : το παιδί πήγε τώρα στα 17, μέχρι εδώ ήταν , καί παράτησε το επάγγελμα.SERAPIS.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ξερω μια που το παιδι της πρεπει να ειναι γυρω στα 23χρ τωρα...
Ειχε χωρισει με τον αντρα της πριν σχεδον 20 χρονια, πηρε το παιδι, εκανε μερικες δουλειες, εγινε πουτανα, αγορασε σπιτι, αυτοκινητο, μεγαλωσε το παιδι και συνεχιζει το επαγγελμα αλλα σαν ιδιοκτητρια πλεον...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Καποιες, απο τα 45 τους, μπορει και να ειναι και γιαγιαδες, μια συγκεκριμενα την ειδα προσφατα να σερνει το καριτσακι με το εγγονακι της και διπλα η κορη της, οταν με ειδε στα 10μ να πλησιαζω, γιατι θα διασταυρωνομαστε, μου εκανε νοημα με τα χερια της να μην της μιλησω, οπως και εγινε, αλλα ξεσκιστηκα στα  :2funny: :2funny: :2funny:...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Συγκεκριμενα, ειναι γνωστες 2 κοπελες στον στουντιοκοσμο που σταματησαν γιατι γεννησαν και επανηλθαν στο επαγγελμα και συντομα μαλιστα...

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Καποιες, απο τα 45 τους, μπορει και να ειναι και γιαγιαδες, μια συγκεκριμενα την ειδα προσφατα να σερνει το καριτσακι με το εγγονακι της και διπλα η κορη της, οταν με ειδε στα 10μ να πλησιαζω, γιατι θα διασταυρωνομαστε, μου εκανε νοημα με τα χερια της να μην της μιλησω, οπως και εγινε, αλλα ξεσκιστηκα στα  :2funny: :2funny: :2funny:...

θα μπορούσατε να χαιρετηθείτε.

στην κόρη της θα έλεγε οτι ήσουν πωλητής σε κάποιο μαγαζί που ψώνισε.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ΣΕ μαγαζι με γυναικεια εσωρουχα μηπως??? :2funny:

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Ομολογώ οτι το πουτάνα είναι βαριά λέξη γι' αυτό και μέσα στο κέιμενο χρησιμοποιώ και άλλες, μέχρι και εργαζόμενο κορίτσι λέω.

από την άλλη αφού απενοχοποιήσαμε την δραστηριότητα ας απενοχοποιήσουμε και το σχετικό λεξιλόγιο της.

βέβαια το "απενοχοποιήσαμε" δεν ξέρω αν είναι η λέξη που χαρακτηρίζει απόλυτα την δική μου θέση στο ζήτημα αλλά ας μην μπλέξουμε τώρα.

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Έχω μια νοικάρισσα που στο παρελθόν έκανε δουλειές του ποδαριού. Όμως η οικογένειά της είναι αγαπημένη, αυτή είναι καλή νοικοκυρά, πρόσχαρη, κοινωνική, φιλόξενη, περιποιητική. Πολύ καλύτερη σε χαρακτήρα, συμπεριφορά και νοικοκυριό από μεγαλοκυράδες άλλες. Έχει μια μεγάλη κόρη στην ηλικία μου κοντά, η οποία μεγάλωσε πολύ πιο τίμια και ηθικά από άλλα κορίτσια που είχα την ατυχία να γνωρίσω. Ποτέ δεν έμαθα ή δεν ρώτησα αν γνωρίζει το επάγγελμα της μητέρας της. Άλλωστε για μένα και για κάθε φυσιολογικό άνθρωπο, η δουλειά ΔΕΝ είναι ντροπή.

Η μόνη ντροπή είναι οι κομπλεξικοί κωλοχωριαταρέοι κι οι υποκριτές μισάνθρωποι που την έχουν δει ιεροεξεταστές, που ηδωνίζονται με το να φαντασιώνονται πυρσούς, δικράνια, παλούκια, λιθοβολισμούς, πυρρές, εκτέλεση, κι επειδή δεν μπορούν πλέον με πράξεις να τα βιώσουν αυτά στο σήμερα, τα φτιάχνουν με λόγια και γλώσσες που στάζουν δηλητήριο.

Είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ πλήγμα για τον πολιτισμό, η άσχημη κοινωνική θέση, επαγγελματική και διαπροσωπική αντιμετώπιση της εκδιδόμενης γυναίκας σήμερα. Όπως μεγάλο πλήγμα για τον πολιτισμό ήταν κάποτε και η άσχημη κοινωνική θέση της νοικοκυράς γυναίκας (και αυτό πάλι αμφισβητείται γιατί από την ελευθερία και την ισότητα άλλαξαν τόσα πολλά, που μάλλον φτάσαμε στα αντίθετα άκρα αντί να ισορροπήσουμε τελικά). Συν τοις άλλοις, πολλοί καταλογίζουν την άσχημη αντιμετώπιση των ιερόδουλων στη δράση και τη στάση των "νοικοκυρών" γυναικών.

Συγκριτικά πάντα, πάντως, αν και δεν γνώρισα ούτε πολλές πουτάνες ούτε πολλά κορίτσια ως γκόμενες, πιο καλή βρήκα σε χαρακτήρα την κόρη της πρώην εκδιδόμενης (αν και δεν έκανα τίποτε μαζί της), παρά τα κοριτσάκια που ο πατέρας τους το φύσαγε (κι αυτές το φυσούσαν όπου και μ' όποιον φυσούσε ο άνεμος). Για μένα μια πουτάνα στο σώμα μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει πολύ καλύτερη μάνα από μια πουτάνα στην ψυχή. Είναι όμως κι ο παράγοντας κοινωνία, καθώς και ο παράγοντας παιδί, στη μέση. Θα του έρθει άσχημα αν μάθει την αλήθεια, ειδικά αν το μάθει από τη σκατοψυχιά και το δούλεμα των γύρω του.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Έχω ως αρχή να μη γαμάω γυναίκες που έχουν παιδί , θεωρώ ιερό , το να είναι η άλλη μητέρα , και γενικά δε μου πάει η ψυχή να γαμήσω μια όπου ξέρω πως έχει παιδάκι !!

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Έχω ως αρχή να μη γαμάω γυναίκες που έχουν παιδί , θεωρώ ιερό , το να είναι η άλλη μητέρα , και γενικά δε μου πάει η ψυχή να γαμήσω μια όπου ξέρω πως έχει παιδάκι !!

Νά κι ένας τίμιος πουτανομπουρδελιάρης, άνθρωπος σωστός. Εδώ υπάρχουν πενηντάρηδες με εγγόνια και παιδιά, που φαντασιώνονται (ή και βρίσκουν) να πηδάνε τη μάνα και να γλύφουν την κόρη. Είναι καλό να υπάρχει σεβασμός προς τους άλλους, ακόμη κι όταν εκείνοι δεν σέβονται ούτε τον ίδιο τον εαυτό ή το σώμα τους. Εμένα μου έτυχε να φανταστεί κανείς κορίτσι του λυκείου αρκετά παλιότερα (ενώ ήδη ήμουν φευγάτα 22) να ψάχνεται, κι έκατσα και του έκανα ολόκληρο κήρυγμα πως είναι πολύ μικρή για μένα, και πως πρέπει να κοιτάει στην ηλικία της αγόρια. Έμεινα με την πούτσα στο χέρι, κράτησα τη συνείδησή μου καθαρή, και να φανταστεί κανείς, πάλι με κατηγόρησαν. Στ' αρχίδια μου όμως, άλλος θα κάνει ταμείο αργότερα, όχι οι συκοφάντες κι οι υποκριτές.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
αν παρατηρησετε πολλες πουτανες εχουν σκυλακι....
και το αγαπουν σα παιδι τους.αυτο αντισταθμιζει εν μερει την αναγκη τους για μητροτητα το αισθημα της οποιας ερχετε σε καποια στιγμη της ζωης μιας γυναικας..συνηθως απο τα 25 μεχρι τα 35.
μερικες συνηδειτοποιουν οτι δεν γινετε να εχουν ενα παιδι κανοντας αυτη τη δουλεια.νομιζω οτι ουτε οι ιδιες θα μπορουσαν να το επιτρεψουν στο εαυτο τους

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.313
Πόντοι
22.266
αν παρατηρησετε πολλες πουτανες εχουν σκυλακι....
και το αγαπουν σα παιδι τους.αυτο αντισταθμιζει εν μερει την αναγκη τους για μητροτητα το αισθημα της οποιας ερχετε σε καποια στιγμη της ζωης μιας γυναικας..συνηθως απο τα 25 μεχρι τα 35.
μερικες συνηδειτοποιουν οτι δεν γινετε να εχουν ενα παιδι κανοντας αυτη τη δουλεια.νομιζω οτι ουτε οι ιδιες θα μπορουσαν να το επιτρεψουν στο εαυτο τους
svsth h parathrhsh soy me to skylaki!!ολες εχουν σχεδον αλλα εσυ που το ξερεις ??????????μου κανει εντυπωση αυτο που το γνωριζεις αρα ή εισαι ντανα :grin: η εχεις φιλες ντανες? ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom