majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Παιδια καλησπερα εχω μαζεψει παρα πολλες αποδειξεις κ ηθελα να ρωτησω αν μπορω να της πουλησω σε καποιον που τις χρειαζεται κ ποσο?
Παιδια καλησπερα εχω μαζεψει παρα πολλες αποδειξεις κ ηθελα να ρωτησω αν μπορω να της πουλησω σε καποιον που τις χρειαζεται κ ποσο?
άστο φίλε.Σήμερα καταργήθηκε ο νόμος με τις αποδείξεις
really???
Εχω αποδειξεις του ποδοσφαιρικου στοιχηματος του Ο.Π.Α.Π ....απο 1/1/2010 εως σημερα.... συνολικης καθαρης αξιας 20.000 ευρω.Οποιος θελει τον αλλο χρονο να της βαλλει στην φορολογικη του δηλωση για να δικαιολογησει καποια αγορα που εχει κανει...τις πουλαω, για λεπτομερειες τιμης.... ας μου στειλει π.μ...Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
εννοεις χαμενων αγωνων α ρε παιχτουρα μου ελειψαν οι προβλεψεις σουΕχω αποδειξεις του ποδοσφαιρικου στοιχηματος του Ο.Π.Α.Π ....απο 1/1/2010 εως σημερα.... συνολικης καθαρης αξιας 20.000 ευρω.Οποιος θελει τον αλλο χρονο να της βαλλει στην φορολογικη του δηλωση για να δικαιολογησει καποια αγορα που εχει κανει...τις πουλαω, για λεπτομερειες τιμης.... ας μου στειλει π.μ...Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
μεγαλε τυπε παιχτουραΕχω αποδειξεις του ποδοσφαιρικου στοιχηματος του Ο.Π.Α.Π ....απο 1/1/2010 εως σημερα.... συνολικης καθαρης αξιας 20.000 ευρω.Οποιος θελει τον αλλο χρονο να της βαλλει στην φορολογικη του δηλωση για να δικαιολογησει καποια αγορα που εχει κανει...τις πουλαω, για λεπτομερειες τιμης.... ας μου στειλει π.μ...Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
εγω ξυπνιος ειμαι εσυ δεν ξερεις τις προβλεψεις του πανμεγιστου παιχτουρα μαςγια να δικαιολογησει καποια αγορα που εχει κανει...προφανως ειναι κερδισμενες.ξυπνα λιγο φιλεεεε
Εχω αποδειξεις του ποδοσφαιρικου στοιχηματος του Ο.Π.Α.Π ....απο 1/1/2010 εως σημερα.... συνολικης καθαρης αξιας 20.000 ευρω.Οποιος θελει τον αλλο χρονο να της βαλλει στην φορολογικη του δηλωση για να δικαιολογησει καποια αγορα που εχει κανει...τις πουλαω, για λεπτομερειες τιμης.... ας μου στειλει π.μ...Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
εγω ξυπνιος ειμαι εσυ δεν ξερεις τις προβλεψεις του πανμεγιστου παιχτουρα μας
κουβαδουρας??? :o
Ούτε που μας πέρασε απ'το μυαλό...Οποιος τις θελει να τις αγορασει και ξερει απο τιμες και αυριο κιολας με συναντα στην Πλατεια Αμερικης να της αγορασει....δεν εχω λογους να κανω πλακα....ουτε να αυτοπροβληθω!!!!!!!!
τυπε σε αυτην την περιοχη να προσεχεις στο δρομο υπαρχει αλητεια εΟποιος τις θελει να τις αγορασει και ξερει απο τιμες και αυριο κιολας με συναντα στην Πλατεια Αμερικης να της αγορασει....δεν εχω λογους να κανω πλακα....ουτε να αυτοπροβληθω!!!!!!!!